Мило Ђукановић (Фото: Б92)
Мило Ђукановић (Фото: Б92)

Експлозија у Црној Гори: Кога се Мило плаши, кад му је пратња пуна муниције и сузавца

Вест која доминира насловним странама водећих медија у Црној Гори јесте јучерашња саобраћајна несрећа на путу Подгорица-Цетиње, у којој су у судару путничког возила и аутомобила из пратње председника ДПС-а и бившег црногорског премијера Мила Ђукановића повређене три особе, док се возило из пратње се запалило.

Како наводе подгоричке „Вијести“, повређена су двојица чланова пратње Мила Ђукановића и особа из путничког возила са којом се пратња бившег премијера сударила, док су се у запаљеном возилу налазили муниција и сузавац.

Новинар из Подгорице Марко Вешовић за Спутњик каже да оно што се за сада може са сигурношћу рећи јесте да је у питању био несрећан случај.

 

„Иако делује помало нереално, на основу онога што смо до сада могли да видимо, заиста се чини да је реч о саобраћајној несрећи, која се иначе Ђукановићу не дешава први пут. Старији се сећају да је он двехиљадитих година имао врло озбиљну саобраћајну незгоду у којој је био и повређен. Међутим, оно што је много важније од саме незгоде јесте чињеница да су се у возилу из његове пратње налазили муниција и сузавац. То довољно говори о каквој се бахатости ради и да је Ђукановићево обезбеђење буквално спремно на све. Сумњам да у региону постоји неки пример, а сасвим сигурно не у Европи, да пратња неког истакнутог државног званичника уз стандардну опрему има и сузавац“, каже Вешовић.

 

 

 

 

Сандра Черин – Спутник

2 коментара

  1. Мамицу ти шипћарску јебем,ни у гробу нећеш имати мир.

  2. On je BIVŠI zvaničnik, nema nikakvu državnu funkciju a ipak puno državno (čitaj – mafijaško) obezbeđenje.

Оставите коментар