(Фото: Јужне вести)
(Фото: Јужне вести)

Нишлије славиле рођендан рупи, надлежни је одмах асфалтирали

Ниш – Тачно месец дана од раскопавања нико од надлежних није асфалтирао рупу у Улици 27. марта у Нишу. Група грађана одлучила је да рупи након месец дана прослави рођендан, а убрзо након “славља” рупа је асфалтирана, пишу “Јужне вести”.

Балони, торта, рођенданске трубице и свећице – рођендан рупи је прослављен у великом стилу, пишу “Јужне вести”. Орила са рођенданска песма Улицом 27. марта, а како кажу окупљени грађани, они су на симболичан начин хтели да укажу на то да нико од надлежних не асфалтира рупу на путу.

“Асфалт је, ваљда због неког квара, ископао Водовод. Санирали су то и оставили рупу без асфалта, са знаком упозорења. Већ месец дана тешко пролазимо колима овуда. Небезбедно је, а нико не долази да санира рупу. Зато смо решли да јој прославимо рођендан”, прича један од организатора прославе.

Ова акција грађана уродила је плодом, па је тако рупа асфалтирана врло брзо након прославе рођендана. Стављен је нови асфалт, а знак је уклоњен, па су и грађани задовољнији.

“Јужне вести” подсећају да је поменута група грађана недавно на проблем ударних рупа указала сађењем цвећа у њима, својом акцијом постављања боксерских рукавица решили су проблем палих држача за заставе у Душановој улици, а у Чаиру су поставили ормариће за прву помоћ.

Јужне вести

један коментар

  1. Нишлијама СВАКА ЧАСТ И ЧЕСТ, тако треба браћо! Слављем и цвећем, сви заједно!

Оставите коментар