(Фото: Thinkstock)
(Фото: Thinkstock)

Џаба вам новци моји синовци, образ се милионима не може опрати

Како би ово срећна држава била када би профитери, сецикесе и пљачкаши народних пара престали да се фолирају и да глуме угрожене медијске врсте.

Кад би мушка политичко-медијска проститутка, која је по задатку, ишла од руке до руке, у све опозиционе редове, престала да глуми независност и да се више не крије у својој јазбини. Кад би коначно, једном у животу, ти и такви престали да подмећу и клевећу иза леђа. И ја сам, нажалост, имао превелика очекивања од мишева.

Или кад би милионски медијски профитер престао да себе и људе око себе у поноћној екстази убеђује да је пронашао ћуп са благом, давно закопан на свом имању, и тако створио империју. Јер, сви знамо како су и од кога крали и отимали. И једни и други. И сад ти и такви глуме поштење. И трипују да су борци за истину, са опљачканим парама. То је данас слика и прилика опозиционе медијске штампане сцене. Медијске проститутке, отимачи и лопови. Без изузетка. Не мислим на једне, мислим на све који се препознају. А има их. Више него довољно. Ко се препозна до њега је.

И данас нама лопови хоће да кроје судбину. Лопови с лоповима хоће да народу продају њихову истину. То су данас две стране исте ДПС медаље. То је данас луткарско позориште ДПС-а и мафије, само су им сценарији различити да се народ не досети да играју за исти ДПС тим. Једни по левом крилу позиционих бирача, други десна полутка ДПС напада међу опозиционом читалачком публиком. А и једнима и другима иста клупа за резервне играче и исти селектор. Без изузетка.

Немојте да се кријете господо, није људски ни витешки. Знам да вам ни кући не верују. И да гласају ДПС. Односно, док год доносите новац, којег је све мање и мање, фамилија вас и некакао може сварити.

Измерите се, јавно, без да се скривате иза паравана. Изађите међу народ, који лажете и мажете, ако имате петљу. Доста сте се крили иза људи честитог имена. Милионима се могу купити некретнине и какав такав, привремен, статус у корумпираном друштву. Ал џаба вам новци моји синовци, образ се милионима не може опрати. Заборављају и да батина има два краја. Ко је данас горе сутра је већ доље. Тек је почело…

 

 

Дражен Живковић/ИН4С

један коментар

  1. AKTUELNO: Odnos režima prema Kosmetu – Jelena Maćić i Vilibald Erić (19.08.2017)

Оставите коментар