(Фото: Србија Данас)
(Фото: Србија Данас)

Ликови и сенке: Зла крв

Покојни Слободан Милошевић је до пред сам пад одржавао власт уздајући се и у Книнџе, извикане момке из Републике Српске Крајине. Они су ангажовани да чисте подземље, посебно је коришћен, давно упокојени Зоран Ристовић Прика, да прети опозицији, њеним челницима и активистима, да премлаћују Отпораше…

Александар Вучић је био велики пријатељ са Милом Ђукановићем. Одлазио је код њега да се задужи за по неколико милиона, јер су му, говорио је, потребни да спречи душмане да му дођу главе.

Ових дана је Вођа почео на сва уста да блати Ђукановића, а његова Велика пропаганда лажи да описује Црногорце као убице, лоше људе. Ангажован је оцвали новинар Ђоко Кесић, да у Вучићевом билтену Експрес потпише ту објаву рата. Зла крв је пуштена.

Андреј Вучић послује у “свим српским државама“. Зато је одлучио да под своју шапу стави шкаљарски клан у Црној Гори, да му једу из руке и нахушка их на Ђукановића, а у Београду да мичу његове. Пашће много крви.

Бата Александар је одлучио да се побратими са Милорадом Додиком. Вели он, Миле је газда у Републици Српској, заједно ћемо отићи на робију, па да се заједно и бранимо. Ујединио их је Славиша Кокеза, кримос из Требиња, који хара Србијом, а упућени тврде да рекетира и рођеног брата премијерке Ане Брнабић.

При крају своје владавине, која је сатрла Србију, Александар Вучић се и даље држи странаца. Маме Ангеле Меркел, која му је јасно поручила да му није више мама, и да не рачуна на њене људе којима се окружио.

Током целог Вучићевог премијерског мандата, у његовом кабинету седео је и обавештајац немачког БНД-а, Јерг Хескенс, који је учествовао у свим економско-стратешким преговорима од судбинског значаја за Србију. Првог радног дана на месту председника републике, Вучић га је довео у нови кабинет како би био на извору свих виталних државних информација. Хескенс се једном, 2014. године, чак и огласио у јавности, хвалећи Вучићеву тадашњу владу да је донела „нову динамику Србији“ и да Србија „више не остаје само на причи“.

Јавност је Хескенса запазила када му се на свечаности у Вршцу у шали (или збиљи) обратио Вучић: „Само се ти смеј, Јерг… За кога радиш, за српску или немачку владу?“, рекао је Вучић, а након добијеног одговора „за обе“ рекао је: „За обе…то је добро.“

Чега се паметан стиди, тим се луд поноси. А Вучић се поноси што је страног агента земље која је Србији вечити непријатељ довео себи за саветника. Уствари, сви већ знамо да син Фахри Муслиуа свим силама ради против Србије.

Хоће ли зла крв и њега попрскати?

Г. Митровић / Магазин Таблоид

Оставите коментар