(Фото: Танјуг/АП)
(Фото: Танјуг/АП)

Тачи: Одлучан сам да Косово има своју војску

Окупиране територије – Ратни злочинац Хашим Тачи изјавио је данас да је одлучан да Шиптари што је пре могуће добију своју војску, тврдећи да стратешки партнери и НАТО у потпуности подржавају тај процес, преноси „Коха“.

„Косовске безбедносне снаге су завршиле све припреме да се трансформишу у оружане снаге“, рекао је Тачи на паради КБС, поводом годишњице једностраног проглашнеја независности Косова.

Тачи је навео да су КБС и полиција најбоља гаранција безбедности и стабилности Косова и да „дугоочекивани тренутак формирања војске куца на отворена врата“.

Вести, Танјуг

4 коментара

  1. Pa, i ja bi da budem kapetan bele ladje …

  2. Da li neko zna, ZASTO NEMA KOMENTARA NA FAKTI, sajtu ???

    ZABRANJENI !!

    • Pa, sta mislite, nego sta, bice uskoro i ovde, vec su poceli da skidaju i moje, narocito za usmdelu nato fekaliju koju su danima vrteli ovde po sajtu, toliko je bitna. Toliko o novinarstvu i novinarima, koji prenose i razvlace jedan isti tekst po svim portalima, cak i sa svim gramatickim i slovnim greskama.

  3. _______________________posle Sirije,Srbija.ISTA REZIJA SA DRUGIM IGRACIMA.Amerika je u kurcu.Treba joj“veliki rat koji krece sa Balkana“kao I uvek u istoriji.

Оставите коментар