Игор Додик /лево/ (фото: Н.Параушић/В. Новости)

Додик прозвао Вујошевића: Хвала ти, уживај у Сарајеву, окрњеном срцу државне заједнице “БиХ”

Бањалука -Тренер Лиможа Душко Вујошевић је недавно именован за новог селектора кошаркашке репрезентације Босне и Херцеговине, али та вест није дочекана с одушевљењем у читавој земљи.

Генерални менаџер Игокее Игор Додик је на свом Твитер профилу јавно исказао незадовољство. Сина председника Републике Српске Милорада Додика је највише погодило Вујошевићево писмо којим се обратио јавности.

„Вујошевићу, хвала ти на емотивном писму и уживај у Сарајеву, окрњеном срцу државне заједнице “БиХ”, поручио је Додик.

Подсећања ради Вујошевић је у обраћању навијачима из БиХ поручио између осталог.

„Босна и Херцеговина на географској карти има облик срца. А срце тога срца је град Сарајево. Увијек сам с радошћу долазио у тај град, и када сам водио утакмице, и када нисам. А Сарајево је, по много чему, било један од најљепших градова за људске сусрете у Југославији. Јединственој и лијепој земљи у којој сам се родио и чији нестанак је за мене веома болан“, поручио је некадашњи стратег и кључни човек Партизана са којим се Игокеа не тако давно „побратимила“.

 

Новости онлајн

4 коментара

 1. Душане?! монтенегрински анални отворе. Подели своју радост са нама који смо морали напустити Сарајево и реци нам адресу да ти пошаљемо пустећију и Куран, трбаће ти.
  Скака се орахметио, лака му земља, али има још брица да те „фризирају“.

  • Svakako ce tebi trebati Kuran….ako I dalje inzistirao da ostanes u banjaluckoj opkoljenoj enklavi…..cim UA da zeleno svijetlo za traktor-pokrete.

   • кажу да „калибар“ проналази енклаву са грешком од 3-5м, то кад се испали са Волге
    а и Србија се куробеца са новом ракетом, домета 300км – биће довољно за Бањалуку и Загреб, а за остало ћемо да се снађемо

 2. Што жене не воле кад им кажеш „што си ти БИЛА риба..!“

Оставите коментар