Томислав Караџић (Фото: www.dodirnime.com)
Томислав Караџић (Фото: www.dodirnime.com)

Томислав Караџић: Еди Рама је сјајан, господин човек

Београд – Председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић похвалио је премијера Албаније Едија Раму зато што је стоички поднео пораз репрезентације Албаније. Репрезентација Србије победила је селекцију Албаније у гостима са 2:0 у претпоследњој квалификационој утакмици за Европско првенство.

Караџић је у друштву Раме и првог човека Фудбалског савеза Албаније Арманда Дуке гледао утакмицу у којој је Србија као гост победила са 2:0 у претпоследњој квалификационој утакмици за Европско првенство, извештава Бета.

„Рама је сјајан, господин човек. Тражио је да се са мном слика на полувремену. Честитао је после утакмице, рекао је да је то фудбал, стоички је све поднео“, рекао је Караџић новинарима у Елбасану.

„Пораз им је тешко пао јер би се са нерешеним резултатом пласирали на Европско првенство. Сада им је тај пут много отежан“, навео је Караџић.

Он је оценио да је Србија показала да јој је место на континенталном шампионату, на ком ипак неће учествовати.

„Ова победа треба да буде почетак једног новог циклуса и кретања према Светском првенству. Имамо све услове за то, фонд и квалитет играча да мислим да ћемо дефинитивно решити питање резултата репрезентације“, казао је први човек ФСС-а.

Према његовим речима, резултати А селекције су једина мана ФСС-а.

„То је једино што у Фудбалском савезу Србије нисмо квалитетно урадили и свакако да ће то бити приоритет у нашем будућем раду“, рекао је Караџић.

Када је реч о учешћу у квалификацијама, Караџић је казао да би српском фудбалу било много боље да се није десио инцидент на првој утакмици Албаније и Србије, која је прекинута када се над тереном појавио дрон са заставом „велике Албаније“.

„Треба да се сви опаметимо. Да није било дрона у Београду, очито је да би српском фудбалу и свима нама било много боље. Ова победа је више од игре и фудбала, славили су људи у Србији, Македонији, на Косову. Овај резултат не сме да узрокује еуфорију, треба да се спремимо за Португалију, да покушамо да напунимо стадион и потврдимо резултат и причу да идемо напред“, рекао је Караџић.

Бета

11 коментара

 1. U OVOM TEKSTU SE NE ZNA STA JE GLUPLJE OD GLUPLJEG! fACA OVOG TIPA DO IMENA AGENCIJE!

 2. Decije naivna politicka izjava na liniji „dobrih odnosa“ … i nista vise sem toga

 3. SMRATU GOVNO GORSKI………..POPUSI RAMI.

 4. lokalizovali smo i rijatilizovali smo Let iznad kukavičejeg gnezda… do imbecilnosti

 5. Узимајући у обзир Караџићеву халапљивост према прљавом новцу, ова изјава је сасвим логична. Сада ми је сасвим близу памети да је и дрон на стадиону ЈНА „логистички“ потпомогнут од стране овог љигавца.

 6. Јасно је да ће се Шиптари и Монтенегрини међусобно уважавати и хвалити, али увек на српску штету.

 7. ускоро у Призрену

  .ебо му еди рама оца очињега у господство

 8. Монтенигерска сердизација у преводу значи ‘ја тее сердаро ти мене војводом у овом случају $-€

 9. Ако је Рама господин, шта си ти?

Оставите коментар