(Фото: http://via-midgard.info/mi_russkie/nebesa-razyat-sionistov.htm)
(Фото: http://via-midgard.info/mi_russkie/nebesa-razyat-sionistov.htm)

И небо десеткује ционисте!?

Санкт-Петербург – Недавно сам прочитао чланак главног уредника листа „Президент“ Андреја Тјуњајева о смрти Дејвида Рокфелера 24. јуна, да би се сутрадан 25. јуна нашао „у коми“ Јаков Родшилд, а одмах после тога, дакле, 26. јуна умире „јудејски цар“ Јевгениј Примаков, чије је право презиме, према писању појединих медија Киршблат. Двојици првих, приписује се да су одговорни за смрт милиона људи у свету. Док је последњи од председника Русије захтевао да Крим буде „враћен“, а Донбасу забранити сваки вид помоћи. Светски ционизам је шокиран, јер одлазак ових људи из земаљског живота може бити значајан за будуће догађаје у међународној заједници, пише аутор.

У том смислу, желео бих да поменем још неке епизоде ​​из светске хронике које су обележиле последњих петнаест година. Почетком 2003. године, приликом слетања на земљу, амерички свемирски шатл сагорео је у атмосфери, заједно са посадом. Како су тада пренеле светске новинске агенције, 1. фебруара 2003. год. свемирски брод „Колумбија“ са првим израелским астронаутом Рамоном Иланом, пуковником израелске авијације, срушио се над једним маленим америчким градом по имену – Палестина, Западна Вирџинија.

Израел је чекао повратак свог астронаута, као и Мојсија са Синајске горе. Према доступним информацијама пре лета у свемир, Илан Рамон учествовао је у верском мистичном обреду, коме је такође присуствовала и јудејска духовна елита. Тада су му уручени симболи јудаизма – исписане таблице са десет Божијих заповести [1], Тора и неке друге ствари које имају посебно значење и скривени смисао од непосвећених. Све ове јудејске светиње су морале да се попну у свемир, „дотакну се Бога“ и буду враћене.

Хвала о „јудејском експерименту“ облетела је планету, али „експериментатори“ нису предвидели такав тужан исход. Таблице и Тора, наравно, уништене су заједно са шатлом. Не означавају ли сви ови догађаји, да су природа, космос и небо још 2003. године показали свој однос према јудаизму и његовом даљем постојању? И то јавно, пред очима целог света.

У последњих неколико година, Израелска држава једва да својим достигнућима задовољава и своје грађане, као и друге јеврејске заједнице расуте по свету. Да не спомињем остатак човечанства. Па је тако суд у Израелу донео пресуду да је бивши председник Моша Кацав насилик и развратник, истичући да је његов исказ у судском поступку “ прожет лажима“, као и да су јеврејски командоси у мају 2010. год. у медитеранским водама заробили хуманитарну флотилу „Мави Мармара“ која је превозила хуманитарну помоћ за Појас Газе чиме су изазвали бес светске заједнице. Том је приликом погинуло и повређено око 50 људи.

Израелска војска може се „похвалити“ и другим „успесима“.
На пример, у јесен 2005. године, медији су дискутовали о исходу израелске агресије против Либана. Агресорски блицкриг није успео. Захваљујући самопожртвованошћу Либанаца, подршци арапских земаља и прогресивних снага, Израел је био приморан, после значајних губитака, да се повуче. Узгред, Јевреји ове губитке покушавају да прикрију.

Како тврде поједини аналитичари, ово је била једна од најгорих израелских војних кампањи, која је, благо речено, само погоршала резултате нагомиланих проблема у јеврејској држави. Судећи према оном како су извештавали медији, овим је Израел био тотално обесхрабрен.

Узгред и Ројтерс је известио да се Израелски F-16A срушио 13. септембра 2009. године, изнад јужног дела брда Хеброна на Западној обали током тренажног лета. Пилот Асаф Рамон је погинуо. Иначе, Асаф Рамон је, најстарији син првог израелског астронаута Илана Рамона.

Као што се зна, све наше окружење, и ми заједно са њим – припадамо јединственом систему, чији су делови међусобно повезани и зависни. Човечанство, као део система, у складу са законима његовог развоја. Сличног се принципа придржавали и наши преци, који су знали ритам свог телесног система, који када би почео осећати какву болест или паразитски напад, покушавао би да га се отараси, дајући сигнал читавом телесном саставу. Тако је нешто природа урадила и почетком 2003. године.

Овде су занимљиви резултати истраживања московског научног центра под руководством Јаницкија Игора Николајевича, нарученог од стране Министарства одбране Русије. У новинама „Труд“ од 01. 06 .2001. год., Јаницкиј каже: „Овде се ради о отварању синусоидалног тока земаљског времена, у чији је темељ уграђен сунчани ритам. Па је тако, предходни двехиљадити годишњи циклус вођен соларним ритмом… сада нам предстоји транзиција из другог у трећи миленијум и у њему ће бити изражен квантизирани физички процес који формира тачку животних промена. Али, ако је предходна двехиљадита епоха била у редовној синусоидалној фази у знаку минуса, онда ће овај пут доћи до промене и наћи ће се у знаку живота, па ће се тако минус претворити у плус. Али, да не би у бољу будућност ушло, за протекла два миленијума много ирационално стеченог, природа има читав арсенал начина, којим ћемо бити осигурани од перципације било каквих невоља и искушења. Од тога дакле (тј. преласка на нови временски пут) би требало да се боје само они људи који „живе у злу“, у порицању универзалне хармоније. Ако себе изнутра темељно не измене, дакле, фигуративно речено, „неће моћи добити пропусницу“ у трећи миленијум. Исто се ово, према нашој верзији, може применити на државе, народе и човечанство у целини“.

О нехуманој, тако да кажемо, суштини јудаизма у односу ка не-Јеврејима, писали су многи. Снажне аргументе представили су (главном специјалном тужиоцу Русије) састављачи „5000 Писама“ 2005. године по питању јудејске верске књиге Кицур Шуљхан Арух. Канцеларија Басманског тужилаштва у Москви, спровела је ислеђење случаја „писма“, и у својој пресуди под редним бројем ПР-89 од 30. 05 2005. године каже: „… књига Кицур Шуљхан Арух садржи – сет закона, који од Јевреја (јудеја) захтевају одређене радње, одређени став и одређено понашање међу не-Јеврејима (не-јудејима) и то се може тумачити као негативан и увредљив однос према њима“.

Другим речима: један од врховника руског јеврејства признаје као увредљиво за нејеврејско становништво Русије неке поставке кључног јудејског кодекса понашања, али не види проблем да своје саплеменике отворено позове на проучавање тих увреда у јешивама – јеврејским верским школама финансираним средствима из државног и месних буџета [2].

Наличје јудејског екстремизма солидно приказује одлука тужилаштва у Санкт Петербургу од 19. 06. 2006. године (доступна у кривичном предмету против К. Јуревича Душенова, т. 23 л. д. 103-106): „Термин ‘жид’ није ништа ни понижавајуће или увредљиво – ни на националној основи или на основу вере, иако се субјективно тако и може доживети у појединачним случајевима (на пример од стране – јеврејских расиста и јеврејских верских екстремиста) у зависности од њиховог погледа на свет“.

Још пре извесног времена медији су били загрцнути у плебејској екстази, извештавајући нас да је Јаков Родшилд решио да уништи Европу кроз, „Родшилд инвестициони фонд кроз РRIT Capital, где је он лично шеф одбора, заузимајући позицију против евра“ (CNBC).

Ротшилд је обећао да ће уништити Европу до априла 2013. године. Иако са малим закашњењем, али ипак како се чини, он из процеса излази као „победник“. Иако постхумно…

A Европа – људи и државе, старе цивилизације – тај ће процес изгубити чак и без да су свесни тога. Ционисти ће једноставно са лица земље избрисати Европљане и на њихову ће земљу населити Арапе и Африканце, у Француској већ иде тихи грађански рат.

Руке покојног Ротшилда храниле су и Хитлера нашег времена – Председника Украјине Петра Порошенка. Пре годину дана, Порошенко је продавао своју имовину кроз инвестициону компанију „Ротшилд“ (ИТАР-ТАС).

Чиме се Порошенко за такву милост захвалио Родшилду? Чињеница да је Украјина данас концентрациони логор и без Донбаса. Можда, да би се Родшилд одржавао до ових дана у животу, морало се „раставити“ 8 особа из Украјине на делове, чији би органи били донирани Родшилду [3]!

Вест да Ахметов и Порошенко у рејтингу спадају у најбогатије Јевреје у свету, како се каже у израелском издању Форбеса, а што су пренели сви светски медији у априлу 2013. године, у то време је усковитлала јавност[4]. Иначе, право име и презиме Петра Порошенка гласи: Пјотр Вајсман Порошенко (Poroshenko-Valtsman) [5].

Ја не пишем узалуд јеврејска заједница, да се разликује од јеврејског народа и јеврејске нације. Јер такав народ не постоји. Савремене Јевреје не повезују карактеристичне особине једног народа – јединство територије, заједничка историја, култура, економски живот, заједнички језик, крвно сродство. Бројне чињенице доказују слично, наводи водећи професор на тел-авивском Универзитету Шломо Занд у својој књизи „Ко и како је измислио јеврејски народ“, а још раније познати енглески новинар Даглас Рид у својој књизи „Контроверзе о Циону“ и други аутори.

Према овим студијама јеврејска заједница у Шпанији потиче од шпанских арапских освајача који су тамо дошли, а такође и од Европљана који су прихватили јудаизам. Први Ашкенази Јевреји су потомци Хазара, који су затим конвертовани у јудаизам у Хазаско царство. Људи различитих нација и раса примили су јудаизам, да би се касније изјаснило као Јевреји.

Чињеница да савремени Јевреји нису један народ говори се у документарцу „Тајно и јавно. Ционистички циљеви и деловање“ (Централни студио документарног филма, 1973, у режији Бориса Карпова).Списак материјала може бити продужен.

Савремени Јевреји имају два језика – јидиш и хибру или иврит. Хибру је семитски језик афро-азијатске породице. Јидиш – из индо-европске језичке породице језика (германска група). Зато овај народ може да говори језике различитих породица језика.

Ционизам, је 1975. године осуђен на 30. заседању Генералне скупштине Уједињених Нација, које су издале резолуцију која ционизам назива обликом расизма и расне дискриминације која је опасна не само за читаво човечанства, већ и за саме Јевреје. Неопходно је супротставити му се.

И на основу горе наведеног, да одлазак ових људи из земаљског живота може бити значајан за будуће догађаје у међународној заједници, по мишљењу научника може се претпоставити, да ће природа у будућности одбацити своје ванземаљске елементе, како би се ослободила негативног баласта. Можда је и њој јадној све ово дозлогрдило. Опирање овом процесу је бескорисно. Ви не можете превазићи Бога. За нас – нормалне људе – остаје да пратимо диктате природе, јер смо њен део и без муке, понављам, нема фрке да јој се у томе и помогне.

———————————————————————————————-
Андреј Антонов,
Лењинград-Петербург

Извор: http://via-midgard.info/mi_russkie/nebesa-razyat-sionistov.htm

[1]. http://www.seminarski-diplomski.co.rs/RELIGIJA/Jevrejska-religija.html
[2]. http://www.srpskilist.net/vesti/rusija
[3]. http://www.draugiem.lv/par.patiesbu/news/?p=13383971
[4]. http://www.draugiem.lv/par.patiesbu/news/?p=13383971
[5]. http://bankingfamily.blogspot.com/2014/01/blog-post.html

Превео са руског: Славиша Лекић

15 коментара

 1. Mnogo je za nas vazno da, iako su ove sotone prikacene na sv moguce aparate pa me nebi cudilo i na vrsalicu, ipak crvi pocinju svoj pobedonosni pohod. U ovom ili nekom drugom trenutku je naj manje vazno jesu li i kad otegli djavolske papke ili ne. To nece znati ni oni, ni oni koji trce oko tog smrada, pa ni sam bananamen. Treba da smo zadovoljni sto smo to doziveli, pobedu dobra nad zlem, iako je ono vecno i neunistivo.

 2. jedni odlaze drugi dolaze….tako je na ovoj planeti vec dugo, dugo vremena….

 3. За Србију

  Ништа се није променило. Остала је уходана ционистичка машинерија, добро финансирана, као и стратегија за поробљавање света.
  Смрт Рокфелера, неће зауставити финансирање невладиних организација у Србији, медија, Београдског мајдана….

 4. ja bih voleo da verujem da ce pritisci I napadi na pravoslavne I slovenske narode biti umanjeni smrcu ovih demona u ljudskom obliku (mislim pre svega na davida rokfelera I jakova rotsilda) za primakova ne mogu reci , jer ne znam, da je bio zajedno u konspiraciji protiv covecanstva sa ona dva prethodna demona !!!
  u svakom slucaju nadam se da amerika engleska I zapadne zemlje eu ce sad moci lakse da se oslobode svojih demonskih vlastodrzaca?? problem na zapadu je da su ljudi toliko postali materijalisti da se najcesce ili ne veruju ovakvim tekstovima I pricama ili ih ismevaju sto je tipicno za budale I ljude bez osecaja za realnost a svi vidimo sta se desava u svetu!!
  I evropa ce da se kupa u sopstvenoj krvi jer ono sto ti cionisti I njihove sluge cine na balkanu to ceka I eu !! nama se sad masovno u srbiju salju mladi muslimani iz iraka sirije afganistana, ljudi u najboljim godinama I najvecoj snazi , ne dolaze sa decom I porodicama svojim?? znaci cionisti planiraju rat ovde I udar u ledja srbima !! muslimanski svet treba da preuzme evropu I mi cemo biti prvi na udaru dok se tupavi materjalisti evropljani budu nama smejali I kritikovali kako smo mi balkanci varvari I primitivci koji ne spadaju u evropski ,,kulturni svet,,I civilizaciju a onda ce se I njima to desiti !! I dok ih muslimani budu cerecili po njihovim ulicama I kucama I kad im cerke I zene budu silovali I ubijali onda ce im naknadna pamet biti zakasnela !!!
  danas imamo problem sa sopstvenom gluposcu I nezainteresovanoscu !!
  mozda smo I zasluzili da umremo I da nestanemo???

  • engleski narod je rodjen da bude najveci sluga cionistima, tako da je njima u genetici da budu ubice i topovsko meso. nazalost i kote se strasno. u doba cara Dusana nas je bilo 6 miliona kao i engleza. danas ih ima oko 300-400 miliona na svim kontinentima. gori su od krpelja.
   poenta je, da se oni nece nikad odreci svog slugeranjstva. gledajuci fizicke (ljudske) zakone, mi ozraceni njihovim bombama, treba da nestanemo. ali braco, Bog se pita ! to nemojte da ikad zaboravimo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • SERBON potpuno ste u PRAVU!
   Dok Srbi gledaju realiti programe, a vojska se ukida ili uopste i ne postoji, muslimani otvoreno okupiraju Srbiju (po nalogu EU – citaj cionista) i samo je pitanje vremena kada ce silovati, ubijati nasu hriscansku bracu i sestre.
   Pa, ne dizu dzaba Madjari zid prema Srbiji, znaju sta nam se sprema, pa da se kod njih ne prelije masa nasih izbeglica, koji su do juce igrali po splavovima i pili pivo ispred TV-a.
   Ne znam ali bre Srbi nikako da se probude, a noz je nama i nasoj deci pod grlom.
   Za ubijenog Srbina niko nece odgovarati vec ce akcija „izbeglih“ muslimana protiv Pravoslavnog zivlja biti nazvana humanitarnom akcijom isto kao nekad „milosrdni andjeo.
   U Pamet se Srbi, ako nista dece radi!

 5. Slavisa, cenim vase clanke ali ipak obratite paznju na ovu cionisticku propagandu. svi su nevaljali, ali poenta svakog clanka, to nisu pravi jevreji. to su neki atlantidjani ili marsovci, taman posla da je antihrist rodjen od majke jevrejke u egiptu !
  slicna podmetaljka je i ovo da rotsild hoce da unisti eu, a on ju je i stvorio !

  • Доћи ће антихрист и родиће се, како говори свети Иполит Римски, “ од покварене жене, лажне девојке, из јеврејског народа, племена Данова“

 6. Cionisticku agendu sprovode njihovi naslednici i placenici , a ima ih poprilicno. Vidite KO je dosao u Beograd ovih dana ? Sta ta cionistkinja ima uopste da trazi u Beogradu ? Na to pitanje bi mogao da nam odgovori premijer !

 7. „Тешко вама који живите на земљи и мору, јер ђаво сиђе к вама, и врло се расрдио, знајући да времена мало има“ (Откр. 12,12).

 8. ni jedan od ove dvojice nije umro niti je u komi!

 9. A ja mislio da oni umiru zato sto dogurali do 100 godina pa im je i vrjeme a djeca ce ih nasljediti…..
  kako serete ovim tekstovima to je nemoguce….
  da su meni moji pozivjeli do 100 nebi se nikad pozalio…..

 10. malo kontradiktorno-priroda uništava polako zlo, ali zlo će uspeti da zbriše Evropu??

Оставите коментар