(Фото: СНС)
(Фото: СНС)

Андреа се вратила! Погледајте нови јавни наступ СНС кадра јачег и од Бабића (Видео)

Београд – Сећате ли се младе и перспективне напредњакиње Андрее Радуловић и њених комичних јавних наступа?

Ако мислили да је прошли видео снимак са десет јавних наступа био све – није.

Овог пута редакција Инфо журнала пронашла је неколико нових испада ове напредњакиње.

Нова шампионка међу узданицама СНС којима слабо од руке иде „одражавање“, Андреа Радуловић, је заменица председника Скупштине Града Београда.

Млада и перспективна Андреа се баш труди да импресионира својим јавним наступима, па је увек лепо сређена, припремљена и скоцкана.

 Једино што јој неко слово (а богами и реч) понекад побегне, па се створи права збрка…

Андреа има озбиљан проблем са изговарањем слова ч, ћ и ш, тако да та слова ч и ћ постају – ц, а ш, постаје с.

Оно што је битно, ако питате Андреу, је приповедање на “српском једнику“ и стварање “конситувне“ седнице . Београд остварује сарадњу са “дониторима“, а људи нису у “протеком периоду“, нису водили рачуна.

Инфо журнал

11 коментара

 1. Данко Б. Марин

  -90 IQ = SNS !

 2. Господе боже !

 3. ovo zadnje mi najbolje.borba protiv korupcije i kriminala,pa pohapsite sve sns clanove i familiju,pa ste odradili veliki posao 🙂

 4. Sacuvaj i sakloni Boze.
  Sto te roditelji ne sklone, jado, kad si ti ovoliko glupa i tupa i ogranicena da ne mozes ni da pojmis da moras da se skrajnes negde uz furunu!

  • Moram da ti kazem da nisi u pravu. Ova devojka verovatno ima nekakvu vrstu govornog poremecaja , inace , nije glupa. To sto velica Vucica je posebna prica ali glupa-nije. A dali joj je mesto za podpresednika……pa ni ostali iz SNS-a ne pokazuju neke sposobnosti.

   • Сретене , по твојој граматици и схватам зашто ти се чини да није глупа , прво да ли се пише одвојено , друго није подпреседник него подпредседник, треће не почиње се реченица са а и пише се ћирилицом ако си Србин! Глупа је ко ноћ , и дошла је на место, где је, преко оне ствари , ваљда знаш које !

 5. Dobra samo za jednu stvar!

 6. ovo gore nego u vreme tite ! jos im samo fale kozni mantili a korbac su vec upotrebili!

 7. SNS BORBA PROTIV KORUPCIJE!?

  „Мере штедње, период рецесије и сличне лажи из владајућег картела очито не важе за њихове функционере.

  Дневни лист „Курир“ је јуче обавио топлу породичну причу (уз ЕКСКЛУЗИВНИ ПАПАРАЦО) и показао нам како изгледа када министар Небојша Стефановић оде са женом и дететом у Зоо-врт.

  Лепо је то, немамо никакве примедбе, нек су живи и здрави, али оно што упада у око јесте „стајлинг“ госпође министарке. Ана Стефановић је том приликом носила „Лоуис Вуиттон“ торбу која кошта тричавих 4500$ што је по данашњем курсу око 3.500 евра.

  Линк са званичног сајта за оне који не верују – клик

  Да ли су господа штедели, да ли је торба можда поклон (можда тетке, можда из Канаде), да ли је купљена од шанера, не знамо, али би у овој прилици цитирали градоначелника Синишу Малог – зашто госпођа министарка „шета“ торбу од 4500$ – а што да не!“

  DOK NAM DECA UMIRU OD NAJGORIH BOLESTI JER „NEMA PARA“ I SKUPLJAMO PREKO SMS ZA NJIH, EVO KAKO SE SNS BORI PROTIV KORUPCIJE I STEDI.

 8. Usta je mutava.

Оставите коментар