БиХ: Полицајац суспендован због четничких обележја

Доњи Вакуф-  Полицајац из Доњег Вакуфа Њ. Т. суспендован је са дужности након што је на друштвеним мрежама објавио фотографије на којима носи четничка обележја.

 

Како преноси портал Клих.ба, Њ.Т. је на фотографији са шајкачом и кокардом испред плаката који најављује прославу „неуставног Дана РС“, са подигнута три прста, а случај је пријављен Уреду за притужбе јавности.

Против њега је покренут поступак јер је утврђено да постоје основи сумње „да је починио тежу повреду службене дужности и да би останак у служби штетио интересима службе“, наведено је на порталу МУП-а БиХ.

 

 

 

Ало/Танјуг

2 коментара

  1. Да има тетоважу крста вероватно би му је пеглом скинули.

  2. Па потурчењацима не смета што им саудијци је… жене и што су у сред Сарајева направили насеље у које ниједна државна институција БиХ несме да уђе. Познато је да је саудијска арабија највеће терористичка држава на свету којом управља трула америка. Очигледно је да спрега исламских терориста има велики наредбодавни утицај на власти у БиХ ПА СУ ЗАТО СУСПЕНДОВАЛИ СРБИНА. А што се тиче те уставсности БиХ они је и немају јер не примењују ДЕЈТОНСКИ СПОРАЗУМ КОЈИ ГАРАНТУЈЕ РЕПУБЛИЦИ СРБСКОЈ ДРЖАВНОСТ И САМИМ ТИМ И ДАБ ДРЖАВНОСТИ. Пошто потурчењаку бакиру то нико није саопштио из тих исламских терористичких група онда ће морати да научи и да пита ДОДИКА ДА МУ ОБЈАСНИ ШТА ЈЕ ДРЖАВНОСТ, ШТА ЈЕ УСТАВНОСТ И ШТА ЈЕ ГРАЂАНСКО ПРАВО СВАКОГ ГРАЂАНИНА БиХ.

Оставите коментар