(фото:Принтскрин)

Човек који тврди да долази из будућности прошао детектор лажи и открива шта нас чека

Временски путник који тврди да долази из будућности и да ће Доналд Трамп бити поновно изабран за америчког председника као и да ће вештачка интелигенција преузети свет, прошао је детектор лажи.

 

 

У видео снимку који је Апекс ТВ објавио на Јутјубу младић по имену Ноа, чије је лице замућено, а глас промењен, каже да је ризиковао свој живот да би се вратио кроз време.

 

Мистериозна “зона тишине“ у Мексику

Његова мисија је, каже, да пренесе живима шта им је свет спремио.

Ноа тврди како ће у будућности предмети попут Гуглевих наочара бити распрострањени светом, а да ће се технологија развити до те мере да ће роботи моћи да независно водеи домаћинство.

Биткоин ће, каже, бити све популарнији, али остале валуте још увек ће бити у употреби.

 

У 2030. амерички председник биће засад непозната Илана Ремики.

У истој години долазак на Марс и путовање кроз време

Такође, напомиње да ће глобално загревање довести до раста температура у Северној Америци, док ће Европа постати хладнија.

Људи ће крочити на Марс 2028, а исте године ће бити откривено и путовање кроз време.

Ноа тврди да ће електрични аутомобили моћи да путују једнако брзо као и они на дизел и бензин (иако то многи већ могу) и да ће много облика карцинома бити излечиво.

У претходном интервјуу за „Паранормал елит“, Ноа је рекао да у стварности пати од анорексије и да има 50 година, али да је користио лекове за помлађивање помоћу којих се трансформисао у 25-годишњака.

Наравно, те његове тврдње привукле су скептике, на шта је он пристао да га тестирају на детектору лажи пред камерама.

Стога су га с Апекс ТВ-а прикачили на полиграф и замолили да предвиди неке од важнијих догађаја у будућности и да потврди да је заиста онај за кога се представља.

На питање да ли је заиста временски путник из 2030, одговара „да“, а на екрану се зеленим словима види реч „истина“, као и у случају осталих питања.

 

Иначе, Апекс ТВ се представља као један од највећих гласника паранормалног садржаја на Јутјубу, има више од 56 милиона прегледа и више од 100.000 претплатника.

Скептици: Све је намештено

Ипак скептике ни полиграф није уверио да Ноа долази из будућности и тврде да је све намештено.

„То што на екрану пише ’истина‘, не значи да је заиста одговор прошао на детектору лажи“, написао је један критичар.

„Види се да врти део апарата обмотан око прстију, а знам из прве руке да на детектору лажи мораш да седиш наслоњен и да будеш потпуно миран“.

„2030 и није тако далеко па особа коју је именовао за будућег председника мора да буде прилично жива данас“, рекао је други.

Иначе, детектор лажи не говори да ли су ствари заиста истините, већ само  да ли особа прикључена на полиграф верује да су те ствари истините.

 

 

Спутник

један коментар

  1. ej šta dokone budale pišu…

    da „detektor laži“ spada u sudski dokazni materijal , pola srbije bi bilo u zatvoru.

Оставите коментар