Дарко Шарић (Фото: Ало)
Дарко Шарић (Фото: Ало)

Дарко Шарић доступан службама безбедности

Београд – Покрет Двери је дошао до сазнања да је Дарко Шарић, одбегли нарко бос, доступан српским службама безбедности које га чувају далеко од очију јавности јер је план Александра Вучића да у оквиру предизборне кампање Шарић буде званично ухапшен. Како Двери сазнају, у Вучићевом предизборном штабу је планирано да ова медијска операција буде изведена пред крај изборне кампање, па можда чак у времену изборне тишине.

Бошко Обрадовић је поновио позив Александру Вучићу на телевизијски дуел на коме би одговорио на ова и друга постављена питања.

Пуковник др Раде Рајић, предавач Војне академије у пензији, апеловао је на грађане Србије да сагледају истину и реалност, а онда да се по гласу своје савести определе за живот Србије.

Треба да поставимо теразије за стање ствари у Србији: с једне стране да уочимо све што није било добро и што нас даље држи у кризама, а са друге да видимо оне који могу да донесу стабилизацију, зауставе пропадање и обезбеде живот достојан човеку – а то су Двери, казао је пуковник др Рајић и посебно позвао све старешине, војнике и добровољце који су учествовали у нашем отаџбинском рату од 1991.године да гласају за Двери.

Покрет Двери ће на следећим конференцијама за медије представити низ других јавних личности и интелектуалаца који пружају јавну подршку и који ће учествовати у предизборној кампањи Двери.

Информативна служба Покрета Двери

7 коментара

  1. На све су спремни хоштаплери.Толико су сигурни у своју победу,да иду од врата до врата и врше попис сигурних гласова за СНС.Ако су сигурни зашто то раде.Свакаквих гадости ће мо се још нагледати и наслушати до избора.

  2. Bilo je i ima mnogo lazova medju politicarima,ali picousti velizdajnik je prevazisao sve!!! Sve sto taj gmaz prica je obmana i laz..Obecavo je da ce otkriti ubice Ranka Panica,da ce ukinuti TV pretplatu.da ce otkriti ko je lomio kutije na Kosmetu(a lomili su njegovi poltroni),da ce struja pojeftiniti 20 posto,da nikada nece praviti koaliciju sa Dinkicem i Dacicem itd to je patoloski lazov i prevarant!!!

  3. Нека ми неко објасни а кад овај наркокраљ није био доступан „службама“? Па држе га на вези сви који хоће да се овајде од прашка? „Погача на љебац“ је вазда била добра роба и нема „службе“ која се није омрсила од овај колач… Е Срби моји колико воде треба протећи Врбасом да сагледате бједу коју су вам пројетковале „службе“? Или је лакше забити главу у пјесак и блејати у сулејмане, гранд параде, кладити се из кеца у двојку…

  4. Превише глупаво изгледа за некаквог нарко-bossa ,пре ће да буде да је он само udb-ина марионета.Трагично је да је народ у његовом крају био тужан после његовог наводног бекства, јер им је давао капом и шаком, а ЗНАЛИ СУ како је дошао до тих пара и да је много младих људи помрло од његових трговачких способности.Морал данашњих људи као да не постоји.

  5. морал су ако није могло милом утјеривали силом-доказано. А све се да окренути за час. Дај ми медије у року од шест мјесеци Србија ће кључати…

  6. Pa ja ga ne bih hapsio , umesao se Amerima u posao a ovi da sklone konkurenciju narede nasim politicari da ga hapse , neka ga oni hapse .

Оставите коментар