(Фото: Facebook/Александар Класнетић)
(Фото: Facebook/Александар Класнетић)

Истребићемо вас стоко српска: Вандали оскрнавили још један православни храм у Хрватској

Дреновци – Напуштени храм Светог великомученика Прокопија у Рајевом Селу у општини Дреновци у Хрватској вандали су оскрнавили накарадним натписима.

Фотографије је на Фејбук поставио свештеник Александар Класнетић и према његовим речима, сваки коментар је сувишан.

„Јавност сам хтео да упознам с оним што у Републици Хрватској још увек преживљавају Срби који су остали тамо да живе“, написао је изнад потресних фотографија Александар Класнић.

„Ниједан медиј у Србији није извештавао о овој напуштеној и овим накарадним натписима оскрнављеној светињи. На њима је да шарају – то је њихова слободна воља, а на нама је да светињу колико је могуће сачувамо и својим молитвама и трудом обновимо!!! И за крај ћу само да цитирам нашег блаженопочившег патријарха Павла : “Не допустите туђем злу да пробуди зло у вама“, навео је Класнић.

Телеграф.рс

5 коментара

  1. Time samo pokazuju da su upravo oni ta „stoka“, (uz izvinjenje pravoj, plemenitoj), primitivni, nakazni, podli, bedni, prostacki, nabedjeni nepostojeci hrvati sa „tisucljetnom hist(o)erijom“, prosta najamna gomila koja kidise na sve na sta je napujdaju germanski primitvni nacisti kad ih puste s lanca, kojima je jedini cilja uporno nametanje nepostojece istorije, jer nikako ne mogu da se pomire sa cinjenicom da su niko i nista, divljaci bez kulture, istorije, tradicije, ljudskosti. Dakle, primitivna gomilo nisi ni za sta drugo sem za lopatu, lopatom da te gurnu nazad u septicku jamu gde i ti i vasi danke dojcland gadovi pripadate!

  2. „I Z T R I E B I T“

    који је ово језик, људи, ооо људи…који је ово језик?

  3. Догодине у Книну

    А наши политичари честитају католицима

  4. Katolici i evropejci Vucicu dali nam je tamo evropski put?

Оставите коментар