др Анатолиј Кљусов
др Анатолиј Кљусов

Професор Анатолиј Кљосов, доктор хемијских наука, говори о днк-генеалогији део 6

један коментар

  1. Српска вертикала подржала Тешановића: Најдубље саучешће држави Србији!

    Са великим болом и тугом саопштавамо да је после дуге и тешке болести насилном смрћу изазване препадом и гушењем од стране приватизоване групе лица преминула јавна реч у Србији – наводи се у саопштењу покрета Српска вертикала поводом упада БИА у стан српског новинара Теше Тешановића, приликом чега је од Тешановића одузета СД-картица на којој се налазио најновији интервју Балкан.инфо са Ђорђем Вишекруном, урађен у Амстердаму.

    „И поред свих покушаја реанимације од стране продукцијске куће Балкан.инфо, рука џелата је била бржа и, на нашу велику жалост, ти си преминула у најгорим мукама. Државо Србијо, изражавамо ти најдубље саучешће поводом трагичног догађаја и надамо се да ће Божја казна невернику бити адекватна и брза“, саопштили су из Покрета, уз потпис „Твоји најближи окупирани грађани“.

    Подсјетимо да је у датом интервјуу, према информацијама које преносе медији из Србије, Вишекруна говорио о бројним криминалним аферама Александра Вучића и људи из његовог окружења, нарочито на територији Војводине и Новог Сада.

Оставите коментар