Тодор Јовановић (Фото: Јутјуб)
Тодор Јовановић (Фото: Јутјуб)

Тодор Јовановић – Записао сам све тајне лечења за будуће генерације! (Видео)

2 коментара

  1. Слава лику и делу тодоровом. Тешко га је слушати и „пратити“, неки неће издржати уз опаску „пролупао матори шизофреник“ али није тако, Тодор није глумац ни вешт говорник који треба угађати љубитељима театралности речима али је прави „врач“ „случајини видовњак“ „шаман“ који је једном делом остао „тамо“ у тамном океану свести немуштог знања ( свима доступног, свим облицима свести, људиским, животињским … мање или више ) док је био „клинички мртав“ ( шиптари бацили бомбу на њега и брата док су се играли ) што је иначе одлика „шамана“ ( прележан тежак животни шок услед болести, повреда … ). Њихов број елмената живитног искуства превазилази број елемената нашег уобичајеног свакодневног инвентара, па отуда нејасноће и збрка у слушаоца јер је јако тешко изразити непознато и несазнајно познатим терминима. Покушајте прочитати теслин интервју дат новинарима за живота?! Слична „прича“.
    Да се подсетимо „Тесла је причао са муњама, неке је лично познавао и у време непогода оне су се враћале – те које је познавао“!?
    Неко ће се згрозити поређењем Тесле и Тодора АЛИ и Теслу су многи за живота сматрали ЛУДИМ па чак и данас!
    Зашто Теслу и данас неки људи сматрају лудим? Нарочито морони на западу и ови који духом ултиматино теже западном духу!? Зашто?

  2. HARADINAJ PRETI : UZECU SRBIJI SVE DO NISA…

Оставите коментар