(фото:Shutterstock)

Турчин зверски убио Српкињу

Инголштат-Стравичан злочин догодио се у Инголштату, у Баварској, где је 33-годишња жена пореклом из Србије убијена на врло суров начин. За њену смрт осумњичен је 48-годишњи Турчин са немачким пасошем, пише „Аугзбургер Алгемајне“.

 

Тело 33-годишњакиње, чији идентитет није саопштен, нађено је прошлог уторка у соби њеног стана који је део социјалног смештаја. Полиција је у тај стан, како пишу медији, дошла на основу пријаве добијене од мушкарца који је ухапшен дан након што је пријавио убиство као главни осумњичени за смрт своје бивше девојке. Обдукција је показала да је убица више пута ударио жртву у главу тупим предметом. Дан после хапшења осумњичени 48-годишњак је изведен пред истражног судију у Инголштату који му је одредио притвор.

 

Осумњичени је, према писању медија, у тренутку привођења био толико пијан да није могао да прича. Због тога је саслушан тек после 24 сата, а суочен са доказима и унакрсним испитивањем одлучио је да се брани ћутањем.

 

Према писању медија, комшије убијене држављанке Србије су рекли да су се ухапшени мушкарац и убијена жена дуже време познавали, али и да је имала проблеме са бившим партнером.

„Повремено су и живели заједно у социјалном стану, али је мушкарцу касније забрањено да у њему станује“ – пренели су медији комшије настрадале жене.

У ноћи злочина нико од суседа није чуо нити видео ништа неуобичајено, али су сви знали да се раније пар често свађао.

 

„Жена је често имала модрице по телу и лицу, а полиција је касније потврдила да им је било познато да је међу њима често долазило до сукоба. Осумњичени 48-годишњак је бескућник, а у полицији је имао досије због агресивног понашања и наношења повреда“ – пренели су медији речи извора из полиције.

Инспектори и даље не знају поуздано због чега је Српкиња убијена. Према писању медија, зна се да је дошла у Инголштат као дете и ту одрасла. Пријатељи су је описали као дивну особу, увек спремну да свакоме помогне.

 

Позивајући се на изворе из полиције медији пишу да засад није нађен предмет којим је убијена држављанка Србије. Због тога се не искључује могућност и да је нападач убио Српкињу песницама, рекао је портпарол криминалистичке полиције.

 

 

Новости

8 коментара

 1. To su nase zene, samo pod [email protected] nije bitno obrezan, zarezan ili sa rol kragnom.
  Da je zalim? Ne. Trazili ste eto vam ga. Mozda ostale nauce, ali cisto sumnjam.
  Mada, ruku na srce (ko ga ima) ni mi Srbi nismo bolji (polazim od sebe, za druge stvarno mi se ..ebe).

 2. TO JE OTPAD OD VIJERE I TO NE TREBA ZALITI …SVE MOGU DATI I KRVI ALI VIJERU I JEDNOGA ZIVOGA GOSPODA TJ SVETU TROJICU I PRAVOSLAVNU VIJERU NE MOGU ZA TO CU GINUTI SA CASCU ….PA KAKO DA IDEM PRED GOSPODA KAO IZDAJNIK ,KAKO DA POGLEDAM MAJKU BOZIJU ZASTITNICU NASU U OCI …KAKO DA STANEM PRED PRESTO ZIVUCEG GOSPODA MOGA JA OVAKO GRIJESAN I SMRDLJIV TREBA ME SPALITI ODMAH ..ALI VIJERU ,VIJERU BRACO MOJA NIKADA PRODATI NE MOGU ZA TO SE GINE SINE,ZATO TO SE GINE..AMIN ..SLAVA TI GOSPODE BOZE MILOSTIVI….

  • Pohlepa.........od bolesti do.......vrline

   Ime……….Pero je od Perun………….srpski bog rata………koga ubiše i zabraniše ti za koje bi ti sa ponosom ginuo………i nametnuše ti neke Jevreje za bogove!

   PROMENI IME………….PERO………PA ONDA GINI……….UMREĆE PERUN OD MUKE!!!!!!!!!!!

   • Име Перо може бити изведено од имена Петар као превод грчког имена Петрос што значи камен. Нисам лингвиста ни етимолог па је ово моје збрда-здола напабирчено знање на ту тему, можда погрешно?

   • “POHLEPA“Valjda toliko imas pameti ispod kose da skontas da mi to nije pravo ime …srbin jesam i stojim iza ovoga sto gore napisah..a tebi zelim vise odlazaka u crkvu …i liturgije onda ces shvatiti neke stvari ….samo to ide polaganim koracima ….ali moras biti uporan ….

 3. Sta trazi Srpkinja sa 15 godina starijim Turcinom?
  Otisla je iz svoje zemlje da bi poginula u tudjoj zemlji sa muslimanom, zasto sestro?

  • Шта тражи Српкиња са 15 година старијим Турчином?
   Ето, да би ти поставио тако умно питање.
   Бог нека се смилује њеној напаћеној души а теби да подари мало саосећања и удаљи те од фрустрирајућих мисли.

 4. Шта је тражила, то је и добила.

Оставите коментар