ХАРП антене (Фото: Правда)
ХАРП антене (Фото: Правда)

Америчке антене код Београда контролишу менталну свест Срба (Видео)

ХАРП антене (Фото: Правда)

ХАРП антене (Фото: Правда)

Београд – Eлектронски акцелератор електромагнетних таласа (ХААРП) од 3. маја укључен је и над Србијом у селу Бељина код Барајева, а његово деловање осетило се тога дана већ у преподневним часовима, као нагли пад атмосферског притиска и оморина, што је код многих резултирало отежаним дисањем и главобољом. Оно што је код ХААРП система и најопасније, а о чему се у Србији мало зна и држи под велом тајне, јесте и чињеница да овај систем таласима ниске фреквенције утиче и на рад људског мозга.

Према речима очевидаца из околине Барајева где је систем ХААРП инсталиран, у поподневним часовима трећег маја, од 17.30 до 18.30 часова по „облацима“ се могло закључити да систем ради пуном снагом. „Таласасте“ структуре су се веома брзо формирале, а онда за неколико минута разливале, како су ишли таласи укључивања. На тај начин се и Србија уписала на листу земаља чије је становништво изложено дејству ХААРП система. А шта је заправо ХААРП?

Програм Активног ауроралног истраживања високе фреквенције (скраћено ХААРП) пројекат је истраживања са циљем разумевања, стимулисања и контроле процеса у јоносфери. Јоносфера је део земљине атмосфере на висини од 50 до 80 километара који садржи велику количину јона (наелектрисаних честица) насталих деловањем сунчевог ветра и има велики утицај на простирање електромагнетних таласа.

Опрема је смештена на површини од 13 хектара у близини места Гакона на Аљасци. Састоји се од великог броја уређаја за пријем и слање огромних количина енергије, коју чини 180 антена и шест генератора укупне снаге од преко три милиона вати. Иако су основни циљеви изучавање поларне светлости и сателитских радио-комуникација, комуницирање са подморницама у домену екстремно ниских фреквенција, овај систем омогућује испитивање шупљина испод површине земље (претраживање скривених тунела и подземних скровишта), ометање радио-комуникација на одређеним подручјима па чак и уништавање непријатељских авиона, пројектила или сателита.

Ипак, оно што је најважније је могућност система да се променом хемијске структуре, температуре и влажности виших слојева атмосфере делује на климу и све пратеће климатске ефекте на жељеној територији. Једна од могућности овог система која се не помиње на листи званичних циљева, али ипак постоји, јесте да се таласима ниске фреквенције утиче на рад људског мозга. ХААРП станица тренутно има 150 у свету, а једна од локација је и село Бељина код Барајева, педесетак километара удаљеног од Београда.

Иако осмишљен као систем одбране и превентиве, у САД је објављен велики број књига најцењенијих војних стручњака који сумњају у праву сврха ХААРП-а, посебно што је у њега највећа светска војна сила уложила невероватно велики капитал. Велики број противника ХААРП-а у САД је отворено упозоравао јавност да се зрацима овог система може директно утицати на људски ум, односно ментални састав свакога од нас.

Председница Интернационалног института за бригу о људском здрављу, Розали Бертел за ХААРП сматра да је мамутски грејач способан да у јоносфери направи велике промене. ХААРП може да својим дејством буквално засеца атмосферски слој који нас чува од веома штетних космичких зрачења, што може изазвати глобалне последице по климу, биљни и животињски свет и наравно човека.

Одлазећа Влада Србије као ни ресорна министарства за одбрану и заштиту животне средине ниједног тренутка нису нашле за сходно да српској јавности саопште ниједну реч о ХААРП антенском систему, који се налази на свега 50 километара од Београда, као ни о разлозима за његово постојање и почетку рада трећег маја.

Председник Еколошког покрета Новог Сада Никола Алексић каже за „Правду“ да грађани Србије нису свесни каква се темпирана бомба по људску психу и климатске промене налази код Барајева, а бивша власт које је дозволила да се ХААРП систем инсталира у срцу Србије, све време је ћутала о томе.

„ХААРП је ништа друго до електромагнетна контрола људске психе и то су чињенице а никаква научна фантастика или теорија завере. То електромагнетно зрачење људе може да учини безвољним, затим мрзовољним и на крају врло агресивним. Прави је криминал што је дозвољено да се ХААРП постави у Србији и што је дозвољено да се он активира, а одговорно тврдим да би САД путем те станице смештене у Барајеву могле да униште Србију за један дан, само када би то желеле. Одлазећа Влада је такође по налогу САД спремила закон о ГМО храни, која ће учинити то да изгубимо трећу генерацију становништва Србије. ГМО и ХААРП су тренутно највеће опасности по Србију и наш народ, и срамотно је што власт и војска који су дозволили инсталирање ХААРП антена код Београда, бесрамно ћуте – упозорава Алексић.

мапа: http://vlf-engineering.stanford.edu/map/public_map.php

155 коментара

 1. Organizovati braću Cigane da sa motornim testerama to saseku i prodaju u staro gvožđe.

  • Aleksandar Jovanović

   Svaka čast,Gorane,to se zove konstruktivno razmišljanje.
   Samo bih dodao da je potrebno pre recikliranja materijal ispitati.
   Da ne prođe kao onaj posle 9/11,brzopotezno ekspedovan u Kinu na topljenje,da se ne bi otkrili tragovi stvarnih uzročnika rušenja Kula bliznakinja.

  • април соколовић

   Ма какво старо гвожђе. Ангажовати неколико Цигана Мерџана да се позабаве Шутановцем, Тадићем, Дачићем, Драшковићем, као онај Андрићев Радисавом на Дрини.

  • Има ли неко са бициклом из тог краја да сними ситуацију, па да знамо тачну локацију (претпостављам да је фиксна). Ако може, то би био први корак. Други је организовати електротехничаре, да смисле систем како покарабасити антене (на паметан начин). Треће – масовно окупљање код објекта, план А – електротехничари, план Б – поменути Египћани са све пајсерима.
   Мислим да систем мора имати комуникацију са иностранством (да би радио у садејству са осталима у мрежи), тако да би вероватно најлакши начин био прекинутио комуникацију, као и доток енергије (без енергије, неће да може да ради систем).
   Ајд’ бициклисти ентузијасти, провозајте се тим крајем – на мапи делује да је то поред пута Бељина-Арнајево. Па јавите. Ако неко има ГПС на телефону, нека забележи тачне координате локације.

  • http://youtu.be/3ia4barB_M8

   Za sve ima lijeka ,Genratori Životno Kosmičke Energije (prana.ki.či…) sve neutrališu…

  • iz pouzdanih izvora znam da ih ima na Kosovu kod PECI na 10hektara , a vec isto to grade danima uz jako obezbedjenje kod Jarinja

  • У понедељак 23. јула у 17 сати на Тргу Републике у Београду одржаће се протест „Народ против Бус плуса“ због најновијег терора над београђанима који спроводи градоначелник Драган Ђилас у сарадњи са запосленима из приватне фирме „АPEX“. Захтеви протеста су: Раскидање уговора са фирмом „АPEX“ и укудање „Бус плус“ система; Укидање тачкасте контроле која подразумева заустављање возила; Укудање уласка само на предња врата, Смањење цене дневних и месечних карата за 30 посто, Покретање истраге о томе да ли је уговором са фуирмом „АPEX“ oштећен Београд и ГСП.
   Београђани, не дозволимо да нас тероришу у сопственом граду, не дозволимо да нам правила у превозу кроји градоначелник који се вози луксузним џипом, а у аутобус улази само у предизборној кампањи и само у пратњи 10 телохранитеља и сто страначких симпатизера. Подигнимо глас против високих цена превоза које би биле много мање ако би се зауставила корупција у градској власти и ГСП. Без обзира да ли плаћамо карту или не супротставимо се тзв. „тачкастој“ контроли и уласку у аутобус само на једна врата што ствара застоје и гужву.
   На скупу на Тргу Републике биће направљен народни договор о даљим активностима против „Бус плус“ система. СТОП Бус плусу!

   У ПОНЕДЕЉАК СВИ НА УЛИЦЕ ДА ПРОТЕРАМО ТАЈКУНЕ ИЗ СРБИЈЕ!

   • атанасије

    Јеботе аутобус , држава и народ пропадоше ви се аутобуса ватате , брате бензин и пали редом , какви курчеви протести , јебе се њима за протест , ми овде муку мучимо како да купимо плина 5 литара и шта да једемо сутра, ходајте мало господо , ако сте толико сложни , немојте сви да идете у аутобус , па нек пукне све , нек све закочи , цео београд, нееема од протеаста ништа , ја да идем на протеаст мирни , а да ме марише будала са палицом и да ме гађа гуменим метком , ево им курац ,ако икада одем идем са оружијем , ко су бре они да нас туку у мозак и тело више, зајебите мирне протесте, будите људи покажите незадовољство исконско из дубине душе и колико нам је доста свега, а ја на те плишане шетње више ни луд не идем , губим само време и испадам још већа будалчина на крају.

    • атанасије

     Сваки дан нека буду нереди , нек хапсе , нек уведу ванредно стање , шта год хоће , али идемо до краја, па ком опанци ком обојци. Не сви би хтели да се јебу а да им не уђе , е па не може, мора неко да скикне, уствари мало више њих за све ово неко мора да плати , ми смо доста дали и немамо више , зато муда за појас и покрет.

   • Pogresno i nepotpun spisak vaznih imena=Navedene ali+Dinkica i Krkobabice… tajkune ne proterivati,vec pohapsiti i svu imovinu oduzeti,da ne pobegnu sa plenom.Narod moze sve samo ako to i hoce,pa i te ubitacne antene da eliminise..U Beljini i okolini ima dovoljno pametno-hrabrih jer-Beljina je vec odavno izgubila svoj identitet-svi su sa sirom okolinom odavno-nazalost otpisani.I Ja sam rodjen u Beljini-tu mi zivi i moja familija.

  • Lajkovao sam ti komentar, ali zašto baš Cigane..?

  • neznam dokle cemo sluziti stranim silama da nam namecaju zemaljske stanice na nasem ognjistima za to su vlada i presednistvo srbije krivi ja zivim vec trideset i osam godine u nemacku i mogu samo da kazem da nemci nas gledaju kao eadertalere to su praistoriski ljudi ne cene oni nas nimalo a mogu da garantujem da samo po radu cene jer mi im drzimo standard nasim radom ovde da smo samo malo slozniji kako mi srbi nismo mi bi za godinu dana premasili sve mocnije sile zapada i dok smo ovakvi kao sto smo nazalost zapad trlja dlanove i iskoristava nas do maksimuma

 2. Срби бре, па ви сте заглавили и више него што сам мислио…

 3. чика драгојло

  Ето шта нам је урадила нацистичка демократска гамад на челу са издајицама српског народа.

 4. Ja ne videh te antene nigde…?!?!? Nadjite snimak antena. Bice srusene u roku od par dana.

 5. mene najviše ošamuti pivo…

  • атанасије

   Немој се зајебават.

   • pa šta mi još preostalo da uradim u ovoj Srbiji… osim da odem u neko debelo brdo i živim kao Robinson Kruso. Svima sve jasno a niko prstom da mrdne, nego su zaraženi teškom skribomanijom od koje mi ič nije lakše. Sva pisanija se svode dobro informisani smo da leba neće biti iduće godine, znači bićemo gladni, i cela reakcija se svodi na, pa dobro.

    • атанасије

     Трећина пијана,трећина дрогирана, трећина нема појма шта се дешава, све укупно пропаст, зато кажем , опијеног мозга ниси низашта , буди трезвен , буди спреман.

 6. Dajte na ovoj stranici tačnu adresu, pa ako to stvarno postoji ovde, svi ćemo se organizovati i razvaliti ga. ako ne date, to znači da je članak lažan!

 7. Nevidjena budalastina. Sta bi trebalo da rade stanovnici Belgije i Holandije gde kisa neprestano pada vec mesec dana, imam dosta prijatelja sa kojima se cujem i vec postaju depresivni, mrzovoljni…a nisu Srbi. Ista situacija kao za vreme NATO agresije, propagandna masinerija je radila punom parom da smo mi koji smo se borili na Kosovu neprestano imali utisak da Amerikanci znaju gde seremo a na kraju se videlo da ni makete nisu umeli da pogode niti da razlikuju traktor od tenka. Dosta bre vise sa teorijama zavere. Mrzovoljni smo i depresivni jer nemamo para, jer su nam kicmu slomili svaljujuci na nas krivicu neke Srebrenice koju polako prihvatamo, jer nas mrkopice i kradu sa svih strana i jer nismo strateski partneri SAD pa mogu sa nama kako god hoce.Naravno mislim na domacu oligarhiju koja je otisla i ostavila prah i pepeo za sobom.Treba sami da se potrudimo da budemo bolji ljudi i licnosti.

  • атанасије

   Мени кичму нико ломити неће, имам ја лека и за то. Муку муче са Србима , не дају се Срби, и најебаће због Срба.

  • joco—-nemas ti pojma sta se sve desava u svetu! Na zapadu su mlade otrali ispred velikih cetara jer piju samo pice i skuplju se a posto nisu pozeljni da smetaju dobrim platisama, postavili su antene koje cuje samo mlado uho, to stariji ne cuju pa mladima zuji u usima i odlaze sa tog mesta! To je javio ch dnevnik i onda sam se posle toga vise informisala o harpu. Pa rusi su pisali a i nase neke novine da su pozare izazvali u rusiji sa tim sistemom i ocevici opisali kao lezer sa neba se video kroz dim! Iran ovih dana se buni harpovim susama a drugi su se bunili na kise i poplave pa jos na puno novih problema. Pogledaj mlade celog sveta, svi isti kao blizanci, pitaj se kako se to desava??? Znas ako ja i ti nesto neznamo ne znaci da to ne postoji!!!

  • IMA I U OVOME ISTINE, ALI DA JE ODAVNO NA SNAZI SPECIJALNI BIOLOŠKO HEMIJSKI RAT TO NEMOŽE NIKO DA OSPORI, ALI TESLINI ZRACI, ILI ŠTIT SU LEK ZA TO. IMAMO MI PAMETNE LJUDE NAUČNIKE SVETSKOG KALIBRA, SAMO IH TREBA POZVATI……

 8. POD HITNO DEINSTALIRATI SISTEM,JER KAKO NIJE SRAMOTA TADICA I OSTALE ZUTE ! PA BOMBARDOVALI NAS , A SADA IM DAJEMO ZA PRAVO,DA NAS I DALJE UBIJAJU ! NECE LI NOVA VLAST,KRENIMO I DIGNIMO U VAZDUH ,TO AMERICKO S…E !!!!!!!!!!!!!!!!1

 9. Има ли неко тачне координате, гдје се то тачно налази? Зачас пронађемо у Гугл-Земљи и објаснимо Цигама гдје је то и зрачење ће бити за час неутрализовано…

 10. Замолио бих аутора текста да напише детаљније податке о локацији овог антенског система и да ли је то сигурно систем о којем пише. Такође, како је обебеђена локација и какве су табле постављене на улаѕу односно огради. Овако написан чланак делује прилично осиромашен главним детаљима. Такође, ко је званични власник објекта и ко је званично одобрио постављање антенског система, посто за такве ствари треба брдо дозвола. Не оспоравам наводе из чланка, једноставно волим чисту истину. А истина која није потпуна или је полуистина није истина. Унапред хвала на одговору.

  • Изгледа да је ствар крајње истинита! Зар не би било нормално да неко из редакције пође, понесе камеру и све то сними и објави путем Интернета, ако се нико не усуди да то емитује! Замислите, неки кретен са Стенфорд института под именом Morris Cohen ЗАДУЖЕН је за рад антенског системе – ЕЈ, У ЗЕМЉИ СРБИЈИ!!! Ко је и у чије име то дозволио?! http://www.ninicninic.com/vesti/2011/11/26/haarp-se-nalazi-i-kod-nas-u-mestu-beljina-kod-beograda

 11. DAJTE LJUDI TACNO GDE SE TO NALAZI ? ADMINE , PISI COVECE!!!MOLIM TE

  • E svaka ti cast i hvala za link! Kad se uveca lepo se vidi da je u blizini Beljine. I koliko ih samo ima po celom svetu!!!Strasno! Ovime stvarno treba da se pozabavi neki novinar-istrazivac jer stvarno treba pronaci odgovore na mnoga pitanja! Kao na primer :ko je to dozvolio,ko je to uopste postavio i zbog cega??Zasto bas u Srbiji,jer u Rumuniji,Madjarskoj i Bugarskoj i nekim drzavama u okruzenju nema toga?? Nikola Aleksic je dao upozorenje i odgovore na neka pitanja,ali mislim da neko ipak treba da se pozabavi time i odradi istrazivanje a zatim prezentuje narodu!

 12. Mali doprinos temi-http://www.ninicninic.com/vesti/2011/11/26/haarp-se-nalazi-i-kod-nas-u-mestu-beljina-kod-beograda

 13. Kakve su ono mreze postavljene iznad plantaza voca oko Rume, G17 Labus pitajte njega ako je istina on je vlasnik. Samo moja pretpostavka.Provjerite.

 14. атанасије

  1999 – антена за телевизор удара право у врх главе , вуче према себи , жив осетио док сам лежао , трајало је једно 4,5 секунди , страшан бол , сви знамо за центре људске енергије , улаз је на врху главе, тада појма нисам имао шта ми се десило , бол и слика антене у глави , тачно одатле сам осетио, слободно мислите да сам луд , али мени је ссве јасније одавно шта се дешава, људи појма немају шта се дешава, велика већина. И на крају слободно мислите да сам будала, нећу се увредити , само сам се сетио сада свега, да напишем , мада сам и од раније контао.

  • „1999 – антена за телевизор удара право у врх главе , вуче према себи“ De mi to malo pojasni druze. Naravno ne mislim da si lud, ne boj se 🙂 Zvuci mi zanimljivo to sto pricas, ali te ne shvatam 🙂

   • атанасије

    Јеси чуо за чакре? Док сам лежао на кревету , осетио сам велику бол на врх главе , пречника 3,4 цм , и из правца телевизијске антене на кући ,осетио као магнет који ми вуче изнутра све из главе , уз велику бол , као убод и сисање , нисам мрднуо тада , ништа ми није било јасно шта је то , то ми се тада десило и никада више, ајде да ми се то десило без неког утицаја с вана , него сам тачно осетио како антена вуче као магнет и бол у том центру , шта да ти кажем више , не причам ово због себе , већ због вас , ето ко зна зна , ко не зна сазнаће. АЛ СИ ПРСО ОД СМЕХА ЦАРЕ :). Ја се иначе бавим иконописом.

    • Ma znam za te cakre, ali se nikad nisam usudio da se petljam sa time. Ne interesuje me to. Jedna zena koju znam je to radila u sklopu meditacije, ali je shvatila da je to i suvise iscrpljuje i presla je na molitvu. Svaki dan pred spavanje ponavlja molitve koliko ima cvorica na brojanici i od tada joj je zivot mnogo lagodniji, lepsi i srecniji. Tako da to i tebi toplo preporucujem 🙂 Inace ta zena je preko tih cakri mogla da vidi svaku bolest na unutrasnjim organima, id raka do ciste… zvuci neverovatno. Da mi je neka zena koju ne poznajem to pricala, ne bi joj verovao 🙂 Ali ovo je vrhunska zena…. jedru laz u zivotu od nje nisam cuo… ni iz sale 🙂 Samo nastavi sa ikonopisom… to opusta za medalju, ZIV BIO!

 15. Народ треба да узме мотке у руке и растуре свако ђубре на овој светој србској земљи.

 16. A sto neko ne snimi to mesto gde su postavljene te antene, toliko se o tome prica nikada nismo videli gde je to tacno, ako uopste postoji!

  • атанасије

   EВО ЈА САМ САТ ВРЕМЕНА ТРАЖИО НА ГООГЛЕ МАП , АЛИ НИШТА , А ТУ БАШ ГДЕ ЈЕ ЗНАК ПОКАЗАН ИМА ГОМИЛА КУЋА , ТРАЖИО САМ И ДОЛЕ НИЖЕ НЕШТО СУМЊИВО АЛИ НЕМА , МОГУЋЕ ЈЕ ДА НИСУ ВЕЛИКЕ И ДА ИХ НЕМА ПУНО И ДА СУ НЕГДЕ У ШУМИ МОЖДА СКРИВЕНЕ НЕЧИМ , ИЛИ ИСПОД ЗЕМЉЕ, ЈЕДИНО ДА СЕ ОДЕ ТАМО , НАС БАР 20 И АКО НАЛЕТИМО НА НЕКОГА ДОК ЧЕШЉАМО ТЕРЕН , ЗНАЋЕМО ДА СМО НА ПРАВОМ ПУТУ , ИЛИ ЈЕДАН САМО ДА ОДЕ И ДА КАД НАЂЕ ДА ПОСТАВИ ЕКСПЛОЗИВ И ЗАВРШИ С ТИМ.

   • Aleksandar Jovanović

    Čiji je Google proizvod,Atanasije ? Da li je njegov izvršni direktor radio u NSA ? Da li znaš čime se NSA bavi ?
    Sat vremena si ubeđivao pandura da te vodi u razgledanje zgrade BIA,tako otprilike.

    • ZAKAŽITE PREKO OVOG SAJTA GRUPNI ODLAZAK TAMO ZA SUBOTU ILI NEDELJU!! JA SE PRVI JAVLJAM. ALEKSANDRE, ATANASIJE, JASNA, SRĐANE I SVI OSTALI, PREDLAŽEM SKUP KOD HAJDUČKE ČESME U SUBOTU U 15.00. TAMO IMA PARKING I BLIZU JE IZLAZAK NA IBARSKU, AKO NE ODGOVARA, PROMENITE NEGDE DRUGDE OKO IBARSKE. NEKA NEKO POKUŠA DA SAZNA KAKO SE IZ BJELJINE IDE DO TOG MESTA. JAVITE SE OVDE KO HOĆE DA DOĐE DA POTRAŽIMO, AKO JE TO STVARNO TAMO, NEKO IZ BIJELJINE ĆE ZNATI DA NAM KAŽE GDE JE. TAKO ĆE SE BRZO VIDETI DA LI JE ISTINA, A AKO JE ISTINA ONDA ĆEMO VIDETI KOJIM PUTEM TO SREDITI. ŠTA JE SA RUKOVODSTVOM OVOG SAJTA, HOĆE LI NAM SE PRIDRUŽITI?? ŠTA JE SA PARTIJAMA KOJE NISU BILE NA VLASTI I SADA TO NISU (DVERI, DSS,…), HOĆE LI NAM SE PRIDRUŽITI?? AKO OVOG PUTA SE NIŠTA NE URADI I SVE SE ZAVRŠI NA KOMENTARIMA, TO JE ZNAK DA SAJT TREBA UGASITI JER ČEMU SLUŽI PISANIJA, AKO NIKO NIJE SPREMAN NIŠTA DA URADI.

    • атанасије

     Свакако , него се добро види свако дрвце, куће и остало , па може да се оријентише када се тражи , ја нисам рекао да нема , него да се не види. Значи да је сакривено. А однекуд морају да се напајају енергијом , па је могуће и да је негде близу кућа. Значи треба пратити каблове који се спуштају у земљу са бандера, јебига сад има и тај инструмент који може да прати напон , то имају ови из ел. дистрибуције. Лако се то нађе , само се треба организоват, негде јесте сигурно, значи битан је кабал , довод, који стоји између базе и антене , база може да им је у некој кући , а антена чак у шуми 10 км даље. Није то велико.

     • Tako nešto troši MNOGO energije, za to treba krak dalekovoda, inače ne bi moglo da pokrije beograd, što je ovde cilj.
      Sve mi je sumnjivo, uputio sam direktan poziv na ovom sajtu za subotu i pogledaj komentare – imam 8 pluseva i NIJEDAN odgovor tipa „ja i moji drugari dolazimo, idemo da tražimo da li postoji to čudo“. Pa bijeljina je mali gradić, u takvim mestima se sve zna šta se dešava, uključujući i okolinu grada. Ako je nešto takvo građeno i postoji, ljudi će znati, ne može se to sakriti ispod drveta kako neki pišu…
      Ima li neko iz bijeljine na ovom sajtu, da napiše da li je čuo nešto? Samo piskarate i šetate po googlu, a niko nije spreman ništa da uradi – tipična srpska posla. Sramota, a dobili ste poziv!!!

    • атанасије

     Јел можете ћирилицом , ја ово пола не разумем , хвала.

    • Aca Jovanovic _BRAVO????

  • То су вероватно само мали радијски системи са малим антенама, а који су у систему са ђаволским системом ХААРП-ом на Аљесци, који само служи за итеракцију, или ти за боље нишањење и дејство по одређеној територији где треба да се изазове климатска промена, дејство ниских фреквенција на човеков мозак или већ нешто треће.

 17. Stefan Novi Beograd

  Uvek kažem da svaku informaciju treba prihvatati sa određenom dozom rezerve prema istoj. E sad, s obzirom da Vaseljenska TV izveštava na dosta objektivan način i da gotovo uvek barata sa istinitim informacijama,sviđalo se to nekima ili ne, postoji osnovana pretpostavka da ovako nešto zaista i postoji u okolini Barajeva, dakle na periferiji Beograda. I ako je to stvarno tako, ne piše nam se dobro, moramo naći načina da se tome suprotstavimo dok ne bude kasno…

 18. Dakle iz procitanih materijala ovdje osobine antene su :

  Line reciver:#124
  Preamp: 111
  Antena type: 2,6m triangular
  Datamode: narrowband

  Covjek zaduzen za projekat iz Srbije je neki Sulic

  Nesnosne vrucine u Srbiji koje traju vec 3.cu godinu su vjerovatno posljedica rada ovog sistema.
  Na Google maps NE MOZE da se otkrije ista sto bi navodilo na ovaj sistem jer Google Maps jednostavno RETUSIRA to podrucje.Sve cete vidjeti u Rusiji i Kini ali ne u USA i podrucjima koji su pod njenom kontolom.
  Ovdje nema puno diskusije ..Srbija je DIO velike imperija ..tj. njen
  PERIFERNI DIO za opite.

 19. Ljudi, dajte da se ujedinimo i organizujemo protest, i tako napravimo pritisak na ove nase politicare, makar da rasirimo vest o ovom zlu!!!
  Mozemo mi ovde pisati stalno, ali ajde nesto da preduzmemo. Mozemo da pozovemo patriotske organizacije, male lokalne televizije, obavestimo sto vise ljudi i okupimo se. Samo treba svi da se slozimo a ne da ovu stvar zanemarimo.. Ajmo neki predlog da damo, pa da vidimo!
  Svako od nas moze neku ideju za protest da iznese, pa cemo lako da se dogovaramo i glasamo.. AJMO LJUDI!!!!

 20. Саша из Р.Српске

  Interesantno, vrlo interesantno, INSTALIRANO JE 3 DANA PRE IZBORA U SRBIJI!!!?

 21. Старо гвожђе “плаче“ за оваквим уређајима

 22. Pa dobro jel’ neko moze da kontaktira selajane ili neko ko je blizu da to snimi…..
  Svi su za „akciji“ a nema prvog koraka.

 23. ДРАГАНешковић

  У свим дневним јавним листовима у целости дати и обзнанити Уговор по ком основу је овај убилачки систем инсталиран у Србији.
  Имена са презименима, где су рођени, где живе, у чему живе, од чега живе, на чијем су платном списку свих оних који су допринели да се овај Уговор постигне и потпише као и саме потписнике Уговора ипред свих нас, ипред Србије, моментало их изоловати, формиртати конц логор у коме ће провести остатак живота а пре тога све им конфиксовати.
  Издаја у Србији очигледно мема меру а нема и ни границе.
  Сви јавни службеници дражвног система Србије који су на платном списку пореског обавезника Србије ако ништа не предузму, ништа не ураде за моментални прекид и демонтажу овог убилачког система, и њих попут ових квислинга суспендовати са својих јавних послова и да се придруже предходној групи у свему.
  Доста је и минуло је време разговора и приче, време је за акцију, још данас, сад!
  поздрав из Сунчаног Београда, ДРАГАНешковић

 24. Да ли би неко био љубазан па ми одговорио каква је скаламерија направљена иза гробља Лешће ка Миријеву? Личи на ово чудо, гомила неркаквих антена итд…

 25. Ako gledate u polja suncokreta vidjet cete da oni odkrecu glave od sunca? Dobili su ime po okretanju ka suncu a ne od njega, sta se to desava, sta je uzrok? Ima li neko odgovor?

 26. ПАЖЊА! За оне који не верују: На 6-ој страници овог њихове публикације у PDF-у има мапа где су са црвеним троугловима они обележили где су постављене антене. Тачно се види да су код нас. Прегледајте све понуђене линкове од неких овде коментара, види се да су они све јавно признају, а противници HAARP-а пишу и коментаришу све о томе. Шта нам је чинити, драги Срви?!? http://nova.stanford.edu/~vlf/IHY_Test/TechDocs/AWESOMENetworkTalk/Naoshin_IHY_3-9-10.pdf

 27. Није битно

  Пронашао сам где могу да се преузму подаци које су те антене ухватиле:

  http://vlf.stanford.edu/vlfdata/vlf-raw-data.php
  http://vlf.stanford.edu/vlfdata/vlf-raw-data.php?databand=nb

  • Aleksandar Jovanović

   Šta činiti ?
   Fotografisati,snimiti opisati i tek onda,pokrećući javnost,pripremiti „izlet“ do objekta.
   Desetak amatera koji bi se tamo pojavili samo bi podigli stepen budnosti i bezbednosnih mera na objektu.
   Stoga početni posao treba da obavi jedan ili dva profesionalca.
   A to već nije pitanje za javnu diskusiju.
   Ono što mi možemo ovako javno učiniti to je da samo zainteresujemo nekog ko zna znanje.

 28. О ХАРРП систему се већ увелико писало. Хемитрејлери круже нашим небом. Уцењују нас производњом ГМО. Докле више? Заиста је потребно да се пробудимо из ове застрашујуће равнодушности!

  • poenta haarpa i jeste da umrtvi čoveka i dovede ga u stanje ravnodušnosti i nečinjenja, otprilike je poredjenje da ranije su davali brom da bi bili mirni, a sad je ovako regulisano.

 29. Веома занимљив текст. Молио би редакцију, аутора или упућенијег читаоца да пружи информације везане за један веома занимљив објекат који се налази поред Бијељине. У питању је центар за емитовање бившег радија Југославија, а сада Међународни радија Србија. У питању су веома моћни кратко-таласни предајници који теоретски могу емитовати радио програм за већи дио планете земље. Техничке информације и пар сличица можете наћи на њиховом сајту (глас србије).Оно што је контраверзно и намеће више питања јесу следеће чињенице које су везане за тај објекат
  – Објекат и земља на којој се налази тај објекат је територија Србије, иако је по дејтонском споразуму инфраструктура везана за државу (ентитет) у којој се и налази, сјетимо се које је проблеме имала Србија на прузи Београд-Бар због тога што један дио пруге пролази преко границе,
  -За вријеме НАТО бомбардовања скоро сви релеји су уништени, али мистериозни објекат је поштеђен иако има могућност да сигналом покрије неупоредиво већи простор него сви срушени релеји заједно,
  -Нико у медијима не коментарише смисао постојања тог објекта, чак ни дневни аваз који је у стању да објави као сензацију неку глупост која им може користити за блаћење срба и доказивање „великосрпске агресије и геноцида“ (довољно је погледати њихов сајт),
  -плату радници на техничком одржавању примају у динарима, док с друге стране особље амбасаде Србије у Сарајеву прима у маркама (они који нису држављани Србије).
  -Објекат је у тренутку изградње био у принципу модернија, јача, итд. верзија онога који је постојало у Стублинама код Обреновца (вјерујем да је горњи текст везан управо за тај објекат)
  Иако би ме радовало да иза ове мистерије стоје позитивне државничке идеје српске власти, имам утисак да је већ „народна власт Србије“ некоме дала тапаију на тај објекат, а тај неко ћути и ради…..

  • Semberac, kod Obrenovca u Stublinama je bio kratkotalasni predajnik Radio Beograda, a u Grabovcu su antenski sistemi Logperiodika i Rombik antena koje je koristilo Savezno ministarstvo spoljnih poslova bivse Jugoslavije i nema ama bas nikakve veze sa HARPOM , koji se pomonje u ovim postovima.
   Inace HARPP sistem na Aljasci ima 360 antena usmerenih prema Jonosferi
   i svaka se antena napaja iz predajnika snake 10.000 W, sto u prevodu znaci da je izracena energija 3.6 Miliona W. Iako sam u blizinii mesta koji se pominje primetio sam veoma cudne signale koje pratim na radio talasima odredjene frekvencije. Prvo sto mi je palo napamet je HARRP koji emituje signale u kratkim impulsima. Sta se desava oseticemo, a vec se mnogo toga desava, pocev od vreneskih nepogoda, grmljavina usred leta itd…

 30. Apsolutni sam laik po ovom pitanju ali me je ovo zainteresovalo pa bi molio svakoga ko poseduje neko znaje , fotografije ili informacije da li ovo stvarno postoji kod nas i koja je lokacija. Svako iole normalan covek ce reagovati i mislim da bi takava neka informacija izazvala veliki i masovan bunt stanovnistva. Na ovo netreba cutati dok se ne potvrdi da li je deinformacija ili je stvarnost. Vaseljenska koja je pokrenula ovu temu bi trebala da preuzme odgovornst i da istera sve na cistac, da li je istina ili ne?

 31. Vest nema veze sa vezom i uopšte nisu iznete informacije i kontaktirana je redakcija kako bi se informacije iznete ovde ispravile. Antena se ne nalazi u mestu Beljini već se nalazi na zgradi instituta za fiziku u Zemunu i pripada laboratoriji za plazmu. sama konstrukcija i karakteristike antene nemaju ni milioniti deo mogućnosti poput pravih HAARP stanica tipa one u mestu Gakona na Aljasci. Za razliku od gore navedenih informacija „STOP Chemtrals Balkan“ facebook grupa ima i slike te famozne antene, satelitske snimke zgrade instituta na kojima se vidi antena, kao i internet linkove za laboratoriju kojoj pripada i druge informacije kojima možemo da dokažemo da smo upravu. Svi zainteresovani koji žele dokument sa ovim informacijama mogu poslati e-mail na [email protected] a mi ćemo im dostaviti dokument. Zamolio bih administratore da objave ovaj komentar, a redakciju da ispravi iznete informacije.

  • атанасије

   Одакле вам доња фотографија са 5 стране, ако није тајна? Значи има још тих антена , сви знамо да је то стварност, и да дрмају Србијом.

   • атанасије

    И зашто би неко баш знак ставио BL – BELGRADE , BELjINA , зашто су баш изабрали локацију Бељина, значи да замажу очи, значи да нешто крију и муте, на добром смо путу.

 32. Ni antene koje vire iz dupeta Borisa Tadića nemogu da opravdaju Srpsku glupost i davanje 6% na izborima onom hibridnom pacovu Dinkiću.

 33. sа Теслиним изумима нас говна уништавају и убијају деценијама

 34. malo pre sam gledao na Google earth i na tom mestu nema nista , osim njiva i kuca , a skoro sam tu prolazio i nisam primetio nikakve antene , jer ja sam radio amater i odma primetim antene i slicne sisteme , provericu o cemu se radi

  • атанасије

   атанасије Одговори

   18. јул 2012. у 14:04

   И зашто би неко баш знак ставио BL – BELGRADE , BELjINA , зашто су баш изабрали локацију Бељина, значи да замажу очи, значи да нешто крију и муте, на добром смо путу.

 35. Vrlo, vrlo neodgovorna uredjivacka politika Vaseljenske. Vi manipulisete narodom!!! Malo istrazivackog novinarstva, obradite temu pa onda pisite o njoj.Ako su Vam sve teme ovako obradjene, Vi ste vece zlo za oaj narod od HAARP-a.

  • Страхиња Бановић

   А ко си уопште ти да дајеш критички осврт? У реду, свако има право на сопствено мишљење, али критика неког другог може да стоји само уз аргументе, никако уз уопштену оптужбу и квалификације које дајеш… На паушалне и уопштене критике обично не одговарамо, али морам да питам да ли је потребно да сваком од наших читалаца појединачно објашњавамо чланке које објавимо? Када отвориш чланак испод наслова а изнад слике лепо ти пише извор. Дакле, у овом случају – С. Миловановић / Правда. Не „Екипа Курира“, не „екипа Ало“, не „екипа Преса“, већ именом и презименом човек и, упркос финансијским проблемима, респектабилна новинарска кућа. Обрати се лепо човеку па да ти он објасни. Или Николи Алексићу са којим је дотични господин разговарао и у тексту пренео његов коментар. Тако да… Можеш и ти да мало истражујеш, а да то не буде само помоћу миша и интернет претраживача… Или да можда питамо тамо неког ко се представља као „Stasa“ шта да напишемо о актуленој друштвено-политичкој ситуацији у Србији, региону, Европи и свету?

  • Сигурно припадаш пропалом жутом предузећу. Дајеш паушалне оцене. Напиши конкретно, које су предности система HAARP, а који су негативни утицаји.

   • Petar—-harp za narode sveta nema nista osim stete a korist samo ta mali broj satanista koji hoce da vladaju svetom i ljudskim umom. Imas internet pa trazi i informisi se ti bi sve da ti neko sazvace pa samo da progutas! E pa pokreni mozak dok ti ga antene ne zamrznu, uzivaj jos malo u slobodnoj volji i kreativnosti svog mozga, vrema istice!!!

 36. POZVACEMO SANDUKANA DA IM BACI JEDNU BOMBU 🙂

 37. Ово на видеу није посљедица ХААРП – а , већ су то природне формације облака под називом Цирокумулус облаци ( Cirrocumulus ). ХААРП не дјелује на начин да формира облаке и његов сноп електромагнетног зрачења дјелује на врло малој површини , изазивајући промјене на јоносфери тако што спољашњи омотач јоносфере великом количином енергије издиже , а што за посљедицу има брже кретање јона , брже стварање наелектрисања са много разорнијим олујама . Хемтрејлс , односно тешки метали које необиљежени авиони избацују , утичу на појачано стварање олујних облака и њихово задржавање на једном мјесту , то јесте њихово пражњење на усмјереној површини . Како ми зависимо од атлантског циклона , што се тиче кише највише , а како је ваздушна маса над Балканом у љетном периоду сува , јер је позиционирана у субтропском подручију , то објашњава огромне количине кише у Европи , а врло мало кише код нас . Објаснио бих то мало опширније , али ми треба много времена , можда ћу направити слајд шоу о ономе што ја мислим да се дешава са Земљом данас , па ћу га поставити на Јутјуб . Овдје је на дјелу синхронизовано уништавање људи у којем НАТО земље воде главну улогу . Америка је најдаље отишла , па тако код њих сами не више не можете производити сопствену храну , јер је тло засићено алуминијумом и другим тешким металима до те мјере да природно сјеме не може да клија јер је тло постало неутрално , а како је загађеност алуминијумом огромна , својство појединих алуминијумових једињења је да су катализатори , све се своди на то да ћемо врло брзо , ако се наставе акције хемтрејлс авиона остати без природног биљног покривача на Земљи , а то ће означити и крај људске врсте . Ако се дјеловање САД-еа интензивно прошири на свијет , то ће имати катастрофалне посљедице по Земљу . Мој савјет вам је да обавезно одете на тестирање минерала у коси , посебно ви који се налазите на подручијим гдје сте уочили Хемтрејлс , ово ће дати јасну дијагностичку слику вашег организма , јер је познато да поједини тешки метали могу да играју огромну улогу у креирању неких тешких стања у људском организму , као што су дијабетес , повишени крвни притисак и холестерол , аритимије , проблеми са бубрезима и др. Тестирање је скупо , али мислим да би било потребно да се направи централна база података и да се тестира цијело српско становништво , јер ћемо тако моћи да спасимо много живота и много новца утрошеног на лијечење симптома , али не и саме болести . Покрети као што је Еколошки покрет Нови Сад треба да се омасови и да преузмемо свој живот у своје руке . Никола Алексић је био у праву када је рекао да српска војска треба да се умјеша и куповина квалитетних млазних борбених авиона , ПВО система одбране , треба да постане реалност . Мало сам проширио , али за наше је добро да се чују различита мишљења .

 38. Ja stvarno ne znam da li iko zna da koristi Google search ali to je vrlo prosto:

  Jednostavno ubacish trazene rijeci: Sulic Belgrade HAARP i dobijes rjesenje:

  Dakle sve upucuje na: Katedru za Fiziku Univerziteta u Beogradu
  Team: Dr. Desanka Sulic
  Dr. Davorka Grubor
  Dr. Vida Zigman u jednom od radova prezentiranom dole

  http://www.physics.otago.ac.nz/versim/VERSIM_newsletter_2006.pdf

  pa onda kako se zagriajav putem „ELF/VLF RADIATION EXCITED BY THE HAARP HF HEATER“
  http://www.docstoc.com/…/1-RF-and-Microwave-Standards-Realisation-and-Dissemination…rad Desanke Sulic

 39. O ovome (HAARP) se dalo cuti i citati ( kao upozorenje) jos prije 10-15 godina, od strane nekih azijskih medija, poput Indonezije, Malezije, Singapura,Kine,Japana pa cak i nekih juzno americkih, poput Venecuele,Kolumbije, Kube itd.
  Naravno da se tada u Srbiji nije nista niti znalo , a ko je govorio o tome , bivao je smatran ludakom koji je opsednut teorijom zavere i cega sve ne.

  U Aljasci je tih 180 do 200 antena (zvanicno) sklopljeno pocetkom devedesetih (1993.), dok je zavrsna faza programa bila 2003.,
  kako se moglo tada naci u americkim, kanadskim medijima, novinama (na osnovu podataka sa oficijalnog sajta).
  2007. dodaju novih 512 antenskih elemenata,kao proizvod saradnje sa univerzitetom Aljaske, u Fairbanks-u.

  Prava svrha HAARP-a jeste kontrola uma,svesti i psihe,
  dok svaka druga funkcija je sekundarna, ali se , naravno sve predstavlja kao naucno-istrazivacka tvorevina super nove tehnologije.

  HAARP je nista drugo no oruzije ! ! !

  PS:
  Zasto je bas postavljena glavna baza na Aljasci, a ne na Greenland-u ili Hawaii-ma, nije ni malo cudno… jer svi dobro znamo ko je Sjedinjenim A. Drzavama, najveci neprijatelj i koga zele da okruze s svojim vojnim bazama.

 40. Kad krenete u potragu ostavljajte kamencice da vas pratimo. E Srbijo, odavno si zaspala. Probudite se.

  • Na moj poziv da se skupimo u subotu i idemo da tražimo, nema ni jednog jedinog odgovora tipa „dolazim“! Na ovom sajtu, kao i na drugima, samo se mlati prazna slama, ljudima ruke služe isključivo za tipkanje po tastaturi. Tako vam mogu uraditi šta god hoće, najstrašnija reakcija svih vas bi bila – gomila psovki i neuračunljivih izjava. Pogledajte pismo na koje odgovaram! Da bacamo kamenčiće (!), a onda valjda kamenčiće slikamo i slike postavima na FB. Stvarno ste se svi pokazali. Gde je administracija saita koji je objavio vest – jesu li proverili, gde je opozicija – dveri, dss, radikali. Kad treba da se prdi svi su tu, a kad treba da se nešto uradi, niko!!!

   • Људи ће се организовати на прави начин, знамо гдје је наш Никола Алексић и гдје треба да се јавимо.
    А шпијунима и провокаторима – махање.

   • Pozdrav Duco,
    mene bi konkretno interesovao odlazak tamo u nedelju radi fotografisanja,jer me bas kopka i interesuje takvo nesto.Ovde vidim ima dve grupe ljudi:
    prva koja bi odmah da po kratkom postupku regrutuje cigane sa sekirama da odseku antenu nekom seljaku
    i druga analiticnija grupa koja bi da uzme fotoaparat u ruke i ispita stvar.Ako si za takvu drugu grupu onda sam u igri da saznamo sta je od svega istina i da obelodanimo podatke ako ima necega,a ne da nas juri narodna milicija sto smo nekom tamo sirotom seljaku isekli antenu za TV sekirom.
    Ja vec posedujem neke podatke u vezi IHY-ja.A cak mi se cini da sam nesto i video kad sam tamo prolazio.Otprilike znam lokaciju.Ali stvarno ne znam sta sam to video u brzom prolazu(ranije me to nije zanimalo dok nisam saznao neke stvari ovde i u pravdi).

   • Molime te Duco ostavi mi neki mejl za kontakt da se dogovorimo pa makar bili samo dvojica koja ce da ide tamo.To nije tako lose za jedan fotografski tim.Naravno imas li neki fotoaparat?

 41. Argumentovano,istinito,snimljeno,Vi skolovani ljudi ove struke ucinite nesto.Javite nam, mora se stati na put ludim ljudima dok mi definitivno ne poludimo.Sacuvajmo sve nas ,nasu decu,nasa pokolenja.Laik sam ,ali na osnovu svega sto dozivljavamo od ludih ljudi ,duboko sam ubedjena da su i to napravili.Pomozimo jedni drugima.

 42. Господ над војскама!

 43. Negde ranije procitah da se javio neko ko stanuje bas u Beljini (mozda na nekom drugom sajtu) i koji je obecao da ce otici licno da fotografise to…
  Naravno ni traga ni glasa od njega…zakljucujem da je nazalost moguce da je neki podsistem HAARp-a instaliran u Srbiji ali svakako ne na lokaciji o kojoj se raspravlja na mnogim forumima.
  Beljina nije preko sveta,100x sam prosao tuda i nisam video nista…
  Ovo su po meni samo nagadjanja jer je neko pustio buvu,nikakav HAARP nije u Beljini po meni (na svu srecu) sto ne znaci da ga nema negde drugde u Srbiji.

 44. Meni se čini da haarp može da pravi holograme na nebu. Ujedno ako utiče i na um pojedinca onda u potpunosti liči na aparat projekta Plava zraka blue beam

 45. a iz pouzdanih izvora znam da to vec isto grade kod Jarinja a da vec imaju sagradjeno kod Peci na 10hektara , sta sve nama rade , asta sve nasi nece dozvoliti , dokle vise ?

 46. Molim vas da li ima zainteresovanih za odlazak u nedelju tamo?
  Bas su me pojedine price ovde zaintrigirale.
  Jednostavno moram da znam.
  KO JE RASPOLOZEN NEKA SE JAVI,NEKA OSTAVI NEKI MEJL DA SE CUJEMO

  • атанасије

   Молим редакцију Васељенске да пошаље мој мејл Боливуду , али не преко коментара , ако је могуће.

 47. Једноставно је веома

  ПОЋИ И ПОЛОМИТИ ТО али то нема ко да организује

 48. Ja sam zainteresovan za odlazak tamo samo ne znam da li bih mogao u nedelju. Svakako cesto prolazim tuda pa ako ne bih mogao u nedelju ici cu nekom sledecom prilikom ali voleo bih da znam zna li neko tacniju lokaciju gde se to nalazi?

 49. ДРАГАНешковић

  Неслажем се, најлакше је то све поломити, основни наш проблем што међу наме има издаје, има квислинга, њих треба изоловати а прво видети по ком овлашењу су потписали тај спорни уговор о монтажи и коришењу, јавно објавити тај спосрни Уговор а ове наше сународнике, квислинке, изоловати, направити „кон цолог“ где ће провести онај део живота што им је остало а пре тога све конфиксовати и пренети у ПИО фонд Србије, пошто су нас све опљачкали и све здраствено и животно угрозили.
  Мора се јавно објавити именом и презимено све до реда ко је све учествовао у оваквој погубености за све нас.
  После овог направићемо најлепше терене за голф и тени, фудбал, мали рукомет. центри за вњтер поло, пливање и центар за роњење.
  позз. ДРАГАНешковић

 50. Svi koji zele da se ukljuce u potragu neka nam se jave. Mi smo iz Beljine i tragamo od prosle godine… Antena je u zatvorenom prostoru i nije je moguce uociti. Potreban nam je uredjaj za pronalazenje niskih frekvencija.

  • атанасије

   Требати уређај који очитава напон из ел . струје , и кружно кретање , ту стварчицу имају електричари у ЕПС. Када иду по кућама и траже кабал пре сата, ја мислим да то није ништа специјално.

  • Marina-Jelena-Nevena molim vas najlepse da mi se javite.

   Veoma mi je drago da cujem nekoga iz same Beljine.
   U planu imam da dodjem u nedelju to mi je za sada jedini slobodan dan.
   U stvari,Molim vas javite mi se,ostavite vi meni vas mejl kako bi ovde bio siguran da ste to vi a ne neki provokator.Imali bi itekako o cemu da pricamo.Imam neke podatke sto niko drugi nema.

 51. Zar je moguce da niko nije video dok se postavljala ta oprema? Negde sam procitao da je neko video obezbedjenje u toku montaze opreme a sad odjednom niko ne zna gde se to nalazi?
  I ja zivim na selu,sigurno ne bi moglo da mi prodje neopazeno da neko montira nesto sto nije uobicajeno bilo da je na otvorenom ili zatvorenom prostoru…
  Pitanje za Marinu-Jelenu-Nevenu (neka mi odgovori jedna…ne moraju sve tri 🙂 ) …Da li ste se raspitivale kod mestana da li neko nesto zna u vezi toga? Nemoguce da niko nije nista video.

 52. Marina-Jelena-Nevena molim vas javite mi se ostavite mejl imam vazne podatke zaista mogu pomoci.Verovali ili ne ja sam to video.Znam otprilike lokaciju gde se nalazi.molim vas ostavite mi mejl veoma je vazno.

 53. Marina-Jelena-Nevena molim vas javite mi se ostavite mejl imam vazne podatke zaista mogu pomoci.Verovali ili ne ja sam je video.Znam otprilike lokaciju gde se nalazi.Uopste nije ta sa mape.molim vas ostavite mi mejl veoma je vazno.
  Ko Boga vas molim javite se!

 54. Zalosno je sto malo Ljudi u Srbiji zna za ovo,netreba trositi reci i vreme nego krenuti u akciju i oterati govna tamo de im je mesto.Pokrali su narod a sad lagano hoce da nas ubiju ko da smo zamorcici!Sramota Prijatelji „Usrane motke u Ruke i da krene Kuka i motika“Srbijo ujedini se bar jednom i pokazi Evropi i Svetu koliko si jaka!

 55. Zao mi je Marina i ekipa ja sigurno necu moci da dodjem u nedelju.Zauzet sam nazalost u nedelju i ko zna kada cu da dodjem to sigurno nece biti skorije…

 56. Nebitno dal ce da vas ode dvoje ili dvadeset, nek neko samo proveri to ako moze da nadje lokaciju..i napravite neke fotke, bilo sta, pitajte mestane da li su ista videli, culi..

  • Što se tiče te hale, rekao bih da je to u pitanju hala industrije kotrljajućih ležajeva koja se nalazi u Barajevu u ulici Bogoljuba Petkovića BB i koja je otišla u stečaj prošle godine…..ovamo se prikazuju neke slike sa brdom antena, ovamo se upućuje na jednu antenu pod drvetom ili na livadu gde nema ništa…jel neko uopšte slikao te antene…jel neko to video….jel ima neko nešto konkretno osim priča rekla kazala koje mogu da se pročitaju svuda na netu….ljudi koji žive po tim selima ne znaju ništa o tako nečemu, čovek ovde javno poziva da mu se priključe ljudi da odu da vide gde je to i niko se ne javi….ako je to tačno što je ovde napisano ja sam prvi da se zdravlje moje porodice kao i zdravlje svih mojih prijatelja sačuva….ako nije istina i ako je neko nešto izmišljao ta osoba bi, zbog obmane i unošenja panike među građane, trebala na sud da ide…ajde da rasčistimo o čemu je reč….pozdrav.

 57. Заиста ме не изненађује чињеница да је власник антене код Бељине човек јеврејског порекла који се презива Коен…

 58. hahahahaha,ovaj Bollywood je bog…slatko me nasmeja covek…hahahahahaha:))))

 59. Релевантни и Чињенични подаци, који су Свима Вама, уз дужно поштовање неопходни… Као и свима Нама…
  Редом !!!
  Систем Јесте постављен и оперативан је на Најбруталнији Начин!
  Намерно је у јавност пуштена дезинформација о локалитету (делимично). Тачно је да у Бељини код Барајева постоји нешто – Мамац или маска. Слично је одрађено и на простору између Лешћа и Миријева али то су само помоћна триангулаторна антенска поља ради хармонизације таласа. То су само маске за збуњивање и стручњака, добронамерних свесних и савесних лаика(без увреде), да би их одвратиле од Правог и Битног Постројења..
  Права позиција је у близини и између насеља Болеч и Института Винча(јако сјајно маскирана), због потребног „Backup“ Напајанја. Систем HAARP за рад у оптималној снази емитовања захтева неколико десетина МegaWata Снаге. Има своју енергану од 60 Мw, а два „Backup’a“ су реактор Винче и 30Кw-тни Далековод у близини. … То су само сувопарни технички подаци…

  Главни финансијер и интересна полазна тачка је руководство Гаспромњефта (Нис-а), који су Руски тајкуни и КГБ купили за 1/7 реалне вредности компаније, а прећутни покровитељ и давалац сагласности су, доскорашња влада, скупштина и кабинет председника…

  Сви Водећи инжењери и техничари који су макар нешто начули или минимално учествовали у постављању инсталације (и незнајући прецизно шта се то ради), су у протекле 3 године ОТПУШТЕНИ без објашњења, а међу њима и моје бројне колеге са којима сам у НИС-у провео више од 20-так година. Сада смо сви на улици, јер смо видели и сазнали нешто што нисмо смели, по новој пословној политици „компаније“. Наравно политика дезинформисања јавности, заташкавања, прећуткивања са свих страна се и даље ригидно и брутално наставља. Јер… HAARP систем кошта као Бруто-нацинални доходак 4 Србије и 3 Румуније…Е, а то ћемо сви ми да платимо, тако да ускоро ћемо имати дупли Грчки сценарио и ускоро ћемо остати без Здравства И Пензионих Фондова…

  Дајем Вам ове информације, свестан последица које ћу сносити али и то је заиста највише што сам дознао из моје позиције и доступности строго-Пов. подацима из парцијалним пројектима…

  На Вашу, а и нашу жалост, требаће Нам много више од ових блогованја, договора за потрагом и протеста…

  Пуно поздрава Свим Вама Дивним Људима

  Моје поштовање,

  BossHoss

  • Marina-Jelena-Nevena

   Uz duzno postovanje BossHoos, strogo poverljivi podaci se strogo cuvaju. Ovo je jedan od nacina da nas ubedite da je to politicka igra. Haarp sistem da postoji vec bi pola gradjana Srbije ostalo bez kose, a to nije za igranje. Iz moje pozicije ova tema ce biti uskoro zatvorena.

 60. Pomoz Bog Boss Hoss,
  Da li me mozes kontaktirati na mejl hteo bih da te priupitam nesto.Molim te zatrazi moj mejl od Administratora sajta.
  Pozdrav i svako dobro

 61. Postavio sam ovaj Post za Semberca ali je bilo pametnije da ga ostavim da mogu svi da procitaju/

  Semberac, kod Obrenovca u Stublinama je bio kratkotalasni predajnik Radio Beograda, Koga su NASTO-vci srusili, a u Grabovcu su antenski sistemi Logperiodika i Rombik antena koje je koristilo Savezno ministarstvo spoljnih poslova bivse Jugoslavije i nema ama bas nikakve veze sa HARPOM , koji se pominje u ovim postovima.
  Inace HARPP sistem na Aljasci ima 360 antena usmerenih prema Jonosferi i svaka se antena napaja iz predajnika snake 10.000 W, sto u prevodu znaci da je izracena energija 3.6 Miliona W. Iako sam u blizinii mesta koji se pominje primetio sam veoma cudne signale koje pratim na radio talasima odredjene frekvencije. Prvo sto mi je palo napamet je HARRP koji emituje signale u kratkim impulsima. Sta se desava oseticemo, a vec se mnogo toga desava, pocev od vreneskih nepogoda, grmljavina usred leta itd…
  Da nastavim, ovaj Narrowbad HAARP je prvi put proradio 2008 godine u Julu mesecu i njegova emisija je trajala 1031 sekundu sa smerom zracenja E/W itok zapad. Za sada tolopo, pozdrav svima

 62. Jakoje ima dozvolu da pise na moj mejl.

  Zikau je u pravu sto se tice ovih podataka iz arhive Stenforda ali mozda nije u pravu sto se tice duzine emitovanja signala.Molim te vidi, nisam siguran da je bio 1031 sekundu.

 63. Bollywood, ниси о том стварима добро упућен, ево линка на коме све то пише, почев од 17 Јуна 2008 године са почетком рада у 18 часова 39 секунди, ево линка на коме је све документовано па до задњег дана.

  http://vlf.stanford.edu/vlfdata/vlf-raw-data.php?databand=nb&date_start=1980-01-
  01&date_end=2012-07-
  23&time_start_hr=00&time_start_mn=00&time_end_hr=23&time_end_mn=59&switcher=0&
  rawoffsetpg=0&stationorder=false&dateorder=false&stations_all=0&stations_none=0&statio
  ns_1_all=0&stations_1_none=0&stations_2_all=0&stations_2_none=0&stations_3_all=0&st
  ations_3_none=0&stations_4_all=0&stations_4_none=0&stations_5_all=0&stations_5_non
  e=0&stations_6_all=0&stations_6_none=0&stations_7_all=0&stations_7_none=0&stations
  _8_all=0&stations_8_none=0&stations_9_all=0&stations_9_none=0&stations_10_all=0&st
  ations_10_none=0&stations%5B%5D=belgrade&submit_raw=Search+Raw+Data+Downloa
  ds

  користите copy/paste naredbu i ubacite u Internet pretrazivac.
  Sledite proceduru, ddaberite prvo Europe, a potom cekirajte ispred Belgrade, Serbia a potom na kraju celog teksta

  Search Raw Data Downloads

  Naravno ako hocete da proverite od kada je aktivan, odaberite godinu koju god hocete, a podatci su od Juna 2008…

  Ako je neko zainteresovan o tim stvarima moze dobiti od mene dosta toga, a potrudite se, pogotovu oni koju bar imaju neko prosecno znanje engleskog jezika i bice vam mnogo jasnije sta se sve desava .

  Pozdrav svima….ŽikAU

 64. U pravu ste za broj sekundi emisija nisam pogledaoi on ide cad do petocifrenih vrednosti.
  Broj emisija je cak na 470 stranica!
  Inace jedna stranica je oko minimum 30 emisija.
  Moglo bi se slobodno reci da smo zestoko Harpovani.
  Pa ovo je stavrno alarmantno!
  Posto je nekom gospodinu nacistickom ludom naucniku ponestalo oglednih miseva on je resio da se preseli u Srbiju,jer tamo je sve besplatno i sve se dobija na dlanu.
  Sram ih bilo!

 65. To podhitno da sjebemo u BG a na Kosovo isto to grade

 66. I ništa do kraja…ni gde je ni šta je…????

 67. Da nije kod nekih velikih saobraćajnica, ili železničkih čvorova.
  Živim kod šeleznićke stanice, vozova nigde ali me ubiše negativne vibracije i neka buka, a kučići oko 2 noću laju ko mahniti…

 68. Ovo je neko već postavio na drugoj mestu o projektu Plava zraka:
  http://dzonson.wordpress.com/2011/10/28/izrezirana-2012-ta-projekat-blue-beam-plavi-zrak/

  Negde sam čuo da je jedan čovek u Americi pre oko 15 godina ubijen jer je razotkrio projekat.
  Sad hoće li se to desiti krajem godine ili neće…
  Daj Bože da ne bude.

 69. Већина појава из Икарусовог линка је овде веома присутна и верујте ми на реч, њихово дејство се појачава.
  Масонске ритуале смо видели на делу, на Олимпијади, а 21. децембар је одабран зато што је тада сунце (врховни владар) у конјукцији са галактичким центром што владару даје космичку снагу.
  Све раде плански, уопште се не крију, а доказ за то је овај напад на енергетски систем у Индији.Слуђивање стотине милиона људи.
  О оном шта ја доживљавам последња два, три дана нећу писати да не дижем панику.
  Сигурна сам да је систем, или његов део инсталиран овде, у мом граду.
  Да немам велику помоћ пријатеља експлодирало би ми и срце и мозак, колико је велика моја напетост.
  Нек нам је добри Бог у помоћи.

 70. Evo jos jednog linka sa prevodom pogledajte ga do kraja. Mnogima koji nisu bili upuceni u ovu oblast bice jasnije.

 71. Meni nije jasno posto sam cuo da je to ruski sistem ko ga kontrolise rusi ili amerikanci ili je sve to isto u sta odbijam da verujem a ako nam neko radi o glavi moramo da se branimo na sve nacine pa i ofanzivnim sredstvima

 72. Добро вече форуме. Чиними се да се овај форум гаси. Поред велике буке у новинама и по осталим радио емисијама појединих приватних медија, треба под хитно нешто чинити. Листајући на Стенфордовом сајту видео сам да им је дужина емисија било ЧАК и до 60000 секунди или више од 16 сати активности. У листингу који следи видећете колико је то трајалоа има преко 470 стана које треба погледати. Податак који сам нашао ѕа 2010 год 16 Септембар радио емисија са Ускопојасним модилусаним сигналом био је 46800 секунди.
  Изгледа ми да су побрисали податке за период од поменутог датума.
  Више се немогу пронаћи никакви податци јер је подигнута велика фрка.
  Погледајте овај линк да себи разјасните каква је то врста предајника.
  Другим речима, снага предајника креће се од минималне до максималне, и обренуто, а колика је снага предајника у Бељини незнам.

  Поудрав свима ЖикАУ

 73. Нажалост податке које сам послао ниси приказани, Шта мислите Зашто?

 74. Danas sam obisla selo Beljinu iza Barajeva,videla sam jednu antenu a mestani kazu da postoje takve dve . Cemu sluze i zasto su postavljene ne zna niko,samo kazu da su ih postavljali nocu ljudi iz Novog Sada. Imam i slike i tacno znam gde se to nalazi.

 75. Ajd okači na neki rapidshare ili sl. te slike i lokaciju ako može pa da vidimo….

 76. Rodjen sam ali vec vise od 40.god.ne zivim u mojem rodnom selu Beljini.Moja familija nikome nije nepoznata,potrazite nekoga od Nenadovic…pa ce se verovatno o svemu tome nesto vise znati?Srecno.!!!

 77. ja sam prvi za to ako taj harp postoji treba da ga narod demolira.
  taj harp se nalazi na povrsini od nekoliko hektara zemlje i trosi
  izuzetno puno struje, pa ne kapiram ako vec postoji zar niko nije
  mogao da ga snimi sa kamerom.
  pa valjda ga necuva policija ,a i da ga cuva sto niko nesnimi tu policiju koja cuva harp.
  inace da harp moze da menja vreme nebi amerikacima svake godine tornadi,
  suse..itd..pravili stetu nekoliko desetina milijardi dolara.
  valjda bi amerikanci pomogli sami sebima u vezi vremena a ne
  nemocno gledali .

 78. Ovo je vic. Kao mi smo svesna nacija. Nama prvo imponuje da neko ima interesovanja za nasu „svest“. Skoro cela nacija ce samo zbog ove vesti da pocne da talasa, bez ikakvih namernih elektromagnetnih talasa koji su im upuceni. Veliko otkrice da imamo svest, i da neko ima interesovanja da utice na nas, je velika stvar u zivotima ljudi koji se bore za koru leba. I to neko toliko pametan da napravi takvu masinu ima interesovanja za nasu navodnu svest??? Pa samo nek dodje i neka nama kaze ko ga dira! Sta se mi brinemo za HAARP? Ako ima neke zdrave nacije neka brine da ne poludi. A kad polude mozemo samo da kazemo „Dobrodosli u klub“.

 79. JOS JEDNA GLUPOST IZ AMERICKOG TOBOZE OKA HAAARP OVAJ UREDJAJ NE POSTOJI NITI JE MOGUCE ATMOSFERU KONTROLIRATI NJIME.TREBA UKLJUCITI SAMO MALO MOZGA DA JE MOGUCE KONTROLIRATI ATMOSFERU STO AMERIKANCI NE BIH SPRECILI KOD SEBE URAGANE I TAJFUNE KOJI SU U OVIH 4 GODINE POHARALI 20 MILIONA KUCANSTAVA I NAPRAVILI STETE 200 MILJARDI DOLARA. NE MOZE SE NA ATMOSFERU UTJE ELEKTROMAGNETNIM TALASIMA ONI KROZ NJU PROLAZE. MEDIJSKE GLUPOSTI NISTA VISE

Оставите коментар