Бранко Ружић (Фото: Танјуг)
Бранко Ружић (Фото: Танјуг)

Функционер СПС-а пуни кесе по Италији

Београд- Министар државне управе и локалне самоуправе и потпредседник СПС Бранко Ружић један је од министара који је спојио празнике, што је искористио и да скокне до Италије, где је пустошио радње.

 

Branko Ružić za vreme praznika posetio je Veneciju

(фото:Курир)

 

Ружића је, наиме, папарацо Курира уловио током шопинга у једном аутлет центру близу Венеције, у тренутку док се одмарао од куповине, чекајући, како нам је касније рекао, супругу и ћерку.

 

 

Бранко Ружић – Манекен лажи и преваре

У тренерци и патикама, Ружић је након напорног шопинга сео на клупу, запалио цигарету и уз шољицу кафе убио време читајући поруке на телефону.

Судећи по кесама којима је био окружен, функционер СПС није штедео. Ипак, није хтео да нам открије шта је пазарио.

„Драго ми је што су ваши дописници присутни и у ЕУ. Уживао сам са ћерком и супругом. Нисам претерано био посвећен пазарењу, радио сам вероватно што и хиљаде очева и супруга који се нађу у било ком аутлету. Једино ми је жао вашег дописника, који вероватно није имао времена за кафицу и цигарету“ – саркастично је казао је Ружић, који није желео да открије колико дана је празновао.

„Нисам уопште био у Венецији. Био сам у пролазу“ – кратко је прокоментарисао социјалиста, који је рекао и да није био ни на скијању.

 

 

Еспресо.рс

3 коментара

  1. Sta uopste radi ovaj poslednjih 30 godina , osim sto prodaje maglu… neverovatan tip…a mnogo takvih komsomolaca ima…

  2. U ovom SPS-u svi izgledaju isto,kao klonirani veprovi..

Оставите коментар