Митрополит Амфилохије и Папа Фрањо (Фото: Митрополија црногорска)
Митрополит Амфилохије и Папа Фрањо (Фото: Митрополија црногорска)

Како екуменисти троше народне паре: Амфилохије новчано помогао рад Исламске заједнице

Бока Которска – Митрополит црногорско-приморски Амфилохије одлучио је да новчано помогне рад Исламске заједнице за Боку Которску у Црној Гори.

То је, наводе у Митрополији, још један од примера добре сарадње две велике верске заједнице – Српске православне цркве и Исламске заједнице у Црној Гори.

Благослов за новчану донацију митрополит Амфилохије дао је у манастиру Острог, месту од посебне важности за православне, али и вернике других конфесија који га следе, а о чијој важности сведочи и да је његов игуман-старешина управо сам митрополит црногорско-приморски, саопштено је из Митрополије.

„Чин митрополита Амфилохија је сигурно искрен и добронамеран и ја сам му веома захвалан на томе“, рекао је председник Меџлиса Исламске заједнице за Боку Которску и Будву Хусеин Хоџић.

Он истиче да његови контакти, познавање и сарадња са Српском православном црквом у Црној Гори, а посебно са митрополитом Амфилохијем траје непуних десет месеци.

Амфилохије освештао Титову Кућу цвећа!

Амфилохије је одани слуга Ватикана, НАТО-а и Хага

Блиц

4 коментара

 1. А познато је да је рад исламске заједнице у „складу са Христовим учењем“ па је вероватно зато помагао. Или ја не знам шта учи исламска заједница или Амфилохије не зна шта они уче па им помаже да то уче и раде. Што и није ништа забрињавајуће кад би то биле паре које су Амфилохијеве.

  • Шта сам ја теби соме говорио пре неки дан? Ало сомовина бућ бућ.
   Пардон, можда је то био неки латинични Перо.
   У главном, кажем им ја да су СПЦ лопови, они да ме спале на ломачи. Кад ево сад, три дана касније попови помачу ислам-муслибалије, попови се слажу са лезбачом да вам буде премијер, попови поздрављају папу, попови поздрављају Павелића, попови поздрављају педере. Хехе

 2. zika iz trstenika

  Risto Radović te pare nije donio iz svog sela Bare Radovića u Donjoj Morači, već ih je pokra iz manastira Ostrog i od Svetog Vasilija – Slava Mu i milost!!!

 3. Risto Radovic je magarac … a ne vladika !
  On je papista, i nije clan SPC jer nosi papin prsten !

Оставите коментар