НАСА обојеним облацима на ноћном небу испрепадала Американце (Видео)

Национална Ваздухопловна и Свемирска Администрација (NASA) недавно је спровела необичан експеримент на небу над Северном Америком који је озбиљно уплашио Американце.

У ноћи 30. јуна, становници америчких градова на источној обали посведочили о појављивању разнобојних сјајних облака на ноћном небу. Према речима представника НАСА, ракета лансирана на небо је заиста дисперзирала супстанце штетне за људско здравље, као што су стронцијум, баријум и оксид бакра, али то је учињено на надморској висини од преко 190 км, што ни на који начин не представља претњу становници планете.

Реч уредника:

Драга браћо и сестре!

Изгледа да је обична порука о некој врсти активности НАСА, али обратите пажњу на састав атомизираних супстанци (распрашених материјала). Идентични су оним хемтрејловима који су део хемијских стаза – хемијски трагови који остављају авиони, а који су видљиви широм планете. (И Васељенска ТВ има пуно публикација о овој теми. Потражите „хемијске стазе“ на сајту да бисте добили више информација).

У овом случају, наводи се о штетности супстанци које се прскају када је реч о људском здрављу, да оне у ствари са те висине и неће пасти на земљу. Али приватни истражитељи су открили да хемтрејлови садрже штетне хемијске реагенсе, којим свакодневно прскају, укључујући и Русију, Украјину и Белорусију, падају на земљу и нарушавају наше здравље и животну средину. Али о томе нико (званично) није говорио нити говори.

О правим циљевима ових спрејева, већ више од 20 година владе свих држава завериле се на ћутање. Недавни плашљиви изговори (и то као са „стране“) о борби на овај начин са глобалним загревањем – нису уверљиви.

Ако би то било тако, то би још пре 20 година читавом свету било помпезно објављено, био би створен посебан међународни програм основан посебним средствима, у земљама у државним буџетима постојао би одговарајући стубац расхода итд. Али ништа се од горенаведеног није догодило.

Па ко плаћа милијарде милијарди долара за програме који се деценијама спроводе на целој планети? Сами процените, колико кошта да се свакодневно подигне на небо стотину, можда и на неколико хиљаде авиона широм света? И хемијски агенси, особље за одржавање итд.?

Поред тога, клима, као и наше здравље, постају све лошији и то је видљиво широм света. Права сврха прскања хемијских стаза јесте да се не боре за климу, а шта је у питању, држи се у тајности. А сада су почели прскати исту хемијску смешу у термосфери (НАСА је најавила своје активности прскања на надморској висини од преко 190 км.).

Несумњиво, светски антихрист иза сцене овом тајном операцијом долази до завршне фазе. И највероватније, ово је учињено да би се реализовао пројекат „Blue Beam“(„Плава светлост“), лансираће се приликом антихристовог доласка. (Потражите на сајту „Blue Beam“ да бисте добили више информација).

Онда ће сви људи широм света видети невероватан и несвакидашњи лајт-шоу на небу. Истовремено, сви људи, који гледају на небо у ову фантастичну и „божанску“ представу, чуће, нама већ познате „звуке земље“ које најчешће подсећају на звуке јеврејских шофарских рогова. (Потражите на сајту или на интернету „звуке земље“ да бисте добили више информација).

Оба пројекта „Blue Beam“ и „звуци земље“ треба да уз шокантан и запањујући утицај на њихову машту импресионирају људе широм света, тако да би поверовали у „божанску“ природу догађаја. У тим пројектима учествоваће сви светски медији.

Све ово, како би човечанство антихриста признало – за бога. И успут, све религије се већ спајају у један „коктел“ – антихристову цркву како би га заједнички признали и најавили човечанству!

Дакле, браћо и сестре, свет се суочава са огромним несрећама и ратовима, који нису били од постанка света. Антихрист ће се појавити као велики миротворац и спаситељ човечанства, уморног од општег хаоса, патње и смрти, па ће га позвати да влада целим светом…

Ми, православни верници, не треба да паничимо и очајавамо. Антихрист, његове слуге, баш као и ђаво су – ништа! Сам Господ свиме управља! Али Он дозвољава ове догађаје само зато што човечанство није изабрало Њега, него ђавола. Свет се утопио у грехе и безакоње и биће преплављен свим болестима и ранама наведених у Светом Писму.

Драга браћо и сестре! Своју верну децу неће Господ оставити без помоћи и Своје подршке и неће их дати непријатељу на срамоту! Стога, главна ствар за нас је да останемо Њему верни.

Бићемо као деца која потпуно верују свом Небеском Оцу, држаћемо Његов хитон и пратити Га до Крста. И Он, као Отац пун љубави, подићи ће нас Својим рукама и понети у Његово Царство Небеско.

Хвала Богу на свему! Амин.

Извор: http://3rm.info/main/68069-cvetnye-oblaka-vspyhnuli-nad-ssha-repeticiya-pered-antihristovym-shou-nachalas-video.html

Са руског посрбио: Славиша Лекић, свештеник 

15 коментара

 1. Поштовани Славиша, да ти напишем 2-3 речи с молбом да се не љутиш.

  Ово чиме си илустровао чланак сигурно није аутентична фотографија, а ни видео неког небеског догађаја, ово је обичан фотошоп/илустратор којим је руковало неко дете које с графиком и небеским појавама нема искства, осим како је видело да изгледа Коста Којот кад се зајебе у прорачуну са Птицом Тркачицом па га Екми ракет лансира у небо. Укратко речено, чиста подметачина, видео је лажњак, слика исто. 190км је велика даљина, нпр са врха Шаре гледаш Панчића на Копаонику ту има једва 70км, како врана лети, тако да можеш да верујеш да нико од становника Источне обале није био узнемирен око овог, како наводи чланак. Јер то нико није ни видео.

  И друго, не знам који је извор вести да је НАСА ово чинила, али то је није вероватно. Лансирање ракетле кошта силне паре и НАСА се, номинално, не бави тим стварима. Заправо, НАСА више и не постоји већ годинама, у смислу како смо је сви замишљали. НАСА данас је нешто сасвим друго, да не дужим.

  АА видим сад и извор вести, искрено, чисто смеће, није вредно ни површног разгледања.

  Поштено речено.

  Позз.

 2. Славиша Лекић

  Не љутим се наравно,

  али будући да сам користио више руске изворе, на Твоје питање ( и запажање) постављам и амерички извор. Они сами овде кажу:

  „Јутарња кафа са лајт шоу“

  Ево и линка: http://fox2now.com/2017/06/12/nasa-will-try-again-to-create-colorful-clouds-in-the-night-sky/

  Извини на опасци и повремено укажи још на сличне заврзламе, јер само таквим разговорима стижемо до Истине!

 3. Па боље то да си превео тај чланак, јер ту објашњава разлог лансирања, каже за потребе испитивања кретања честица у јоносфери. Тамо има слика Пренесена од НАСА која би могла и да буде некако, можда је аутентична, али ове што су овде личе на фотошоп. НАСА је позната да воли да се служи фотошопом.
  https://www.nasa.gov/sites/default/files/thumbnails/image/c-rex_test_at_wallops_from_duck.jpg

  • Славиша Лекић

   Ма то сам ти навео пример, тим чланком, ево рецимо још пар:

   http://pix11.com/2017/06/12/nasa-will-try-again-to-create-colorful-clouds-in-the-night-sky/

   Овај по мојој процени је бољи: http://mysteriousuniverse.org/2017/06/nasa-is-releasing-colorful-artificial-clouds-in-the-atmosphere/

   али брате, мој циљ у овом случају није стручан приказ пуштања ракет(л)а, већ приказ са верске (религијске) стране повезано са библијским пророштвима у вези тога, тј. „Последњих Времена“.

   Иначе, драго ми је да чим си се прободио, већ постајеш активан 🙂

   Све најбоље, пријатан Ти дан и поздрав!

   • Многе странице су написане око тог Блу Бим, али мени то све некако делује чудно. Са друге стране, сви смо видели приказе лебдећих градова у кини пре пар год. Кажу да су слични догађај у Фатими 1917, па и Госпа из Међуножја осамдесетих, дискредитован од самог Ватикана прошле год.

    Али има ту нешто, бројне су фреске и слике из средњег века које приказују на небу ствари које тамо не припадају, попут крстова,л зракова, летећих објеката. Баш сам скоро питао једну руску јеврејку са Оксфорда, историчара византијске уметности, да погледа Студеничко Распеће, фреску да ми каже како јој се чини. Ако знаш на шта мислим. Ако не, а ти погледај па напиши овде како се теби чини.

   • Пардон, Дечани Распеће.

 4. Фантастичан је доживљај кад присуствујеш лансирању ракетле. Гледао сам их онолико. Једно лансирање ракете са комуникационом опремом је заказано почетком августа баш на плажи где идем да се сурфујем, па ћу да гледам, само да не одложе, јер често одлажу лансирања из хиљаде разлога. Још горе кад касне, па се начекаш да видиш. Али то све грми, тло подрхтава, ма само да доживиш доживљај.

 5. @…POCASNI CLAN KOMISIJE-GOST,PRI LANSIRANJU RAKETA…hahhahaaasahhhhhaaahhhhaaaahhhaaaa….od govana nikad nije bila pita-krompirusa…BA.

 6. Ти си мајмуне једино видео четку, ролу и руске подруме које фарбаш док не цркнеш. Да краве носе гаће ни пичку не би видео. Ако успеш да напредујеш видећеш једино гипсарске радове, шпахтлу и џакове гипса.

 7. @…JA STA SAM VIDEO,,DOZIVEO S’KAKVIM SAM SE“RUSIMA UPOZNAO“I STA SVE SAZNAO..????.Malo je da zivis kao kornjaca da bi ti sve to doziveo,kozojepcu ateisticki.ZAO MI JE STO TV-Vas…,NE MOZE DA SAZNA STA SI TI SVE NA ZAPADU,“osim satanistickog pasjeg govneta koje si pojeo odmah na granici-demokgatije,progutao.Na koji si se nivo spustio kao“VISOKO OBRAZOVANI ATEISTICKI SMRAD SA BALKANA“….GOVNAR.Moze vrlo lako da se proveri,naravno ko hoce,koje su nase firme u poslednjih,25-t,godina u RF,DEBELU LOVU ZARADILI.Kad su“FIRME I DRZAVA LAZNO UNISTILA ISTE“,te iste firme sa istim..“LJUDIMA“,GODINAMA SE BOGATILE U MOSKVI.Ne bih da nabrajam“FIRME“,KOMUNJARSKI DJACI SU ODRADILI…POSO“.Samo jedan mali primer“sinu koga je krmaca oprasila u svinjcu na Srpskoj zemlji“,Moja bivsa firma,“Ratko Mitrovic“,niskogradnja u KG, je jos uvek u Soci od 1981-godine,A“TVOJA FIRMA SA VISOKO OBAZOVANIM-OVCARSKIM KADROVIMA“….kako se se vika…BA.

 8. Није само једна него три радне организације а то су Слога, Братство-Јединство и Трудбеник и то по сред Чемерике, САО Чикаго (Српска Аутономна Област), Месна заједница Народни Херој Вршка Чука.
  И напуши ми се каре ко мајмун банане ај сад сиктер стоко.

 9. Bio si dobar,“radnik udarnik“,menjajuci firme kao“ciganin konje“,REKI KADROVI BEZ MOZGA SU UVEK DOBRO DOSLI.Posebno lizaci,drukatori,pusaci I ostale janjicarske obaveze,A ovo iz tvoje replike,posalji“TVOJOJ MAMI-MUCENICI“.Nije ona mucenica znala da ce da se rodi.“DEBILNO-KOPILE“.Na parce,“COKOLADNE TORTE SA ISTOKA-PRAVOSLAVNE“,uvek mozes da racunas______“VKV-KOZOJEPCU PLANINSKI“……BA.Ostavi el.postu da razgovaramo.Imam zelju da te spasem blama na TV-Vas….“OVCI BRABONJKU“…BA.

 10. Не бих имао ништа против климе. Лета су иста ко кад сам био дете, зиме су се нешто скратиле и размрљавиле (можда и зато што сам се доселио из Сарајва?) Што се тиче подизања нивоа мора – рад сам видети како Лондон, Њујорк и Амстердам нестају у таласима; али колико сам информисан – море се у Лондону још није дигло ни за сантиметар, а ја баш немам времена за чекање?

 11. Страшно је Дуле што се море у Лондону није дигло ни за сантиметар. Дођи мало на Флориду, ту се диже редовно, нарочито ако немаш времена за чекање.

 12. Мали Жикица

  Већина најзаосталијих пребеглих Срба је добила азил у Флориди.
  Лове алигаторе са кејџунима и праве натикаче као туризмов специјалитет.
  Мајмуне, заборавио си да споменеш све чиме се бавиш осим тучењем Пољака од 2,5 кубика, Порториканца са буљавим очима и све то док седиш на пандуру који те нежно мази. Иначе, тераш бајцикло 40 миљета дневно, купаш се у свом базену 100Х100 који грејеш са једним танкером гаса недељно, јер ти си богат човек, а у паузи мало сурфујеш по мочварама, па онда узјашиш коњу док тимариш тркаће коње по шталама Флориде, па кад све то завршиш, мало једеш говна и на крају прскаш по коментарима.
  Тебе мора да су оставили и жена и деца, ако си их икад имао, јер стобом могу само кобиле да живе, док проводиш 10 сати дневно да се фалиш и жвалавиш по коментарима.
  И свака им част.
  Решили се искомплексираног идиота.

Оставите коментар