(Фото: Пиксабеј)
(Фото: Пиксабеј)

Предвидео је много ствари, а сад тврди: Трећи светски рат почиње 13. маја!

Вашингтон – Хорасио Виљегас, човек који је предвидео победу Доналда Трампа на америчким председничким изборима, сада тврди да ће Трећи светски рат започети 13. маја, на 100-ту годишњицу указивања Госпе Фатимске, пише лондонски таблоид Мирор онлајн.

Овај самозвани „божји посланик“, наиме, уверен је да ће то бити нуклеарни рат, који ће трајати до 13. октобра.

Људи би, каже Виљегас, требало да буду спремни с обзиром на то да нас чекају разарања, шокови и смрт.

Мирор подсећа да је Виљегас већ раније предвидео да ће председник САД напасти Сирију, што се и догодило недавно, а предвидео је и да ће светски однос снага довести Русију, Кину и Северну Кореју у глобални сукоб са смртоносним последицама.

Вести

10 коментара

 1. Kad bi ovde neko verovao u gospu, možda bi se i zabrinuli ….

 2. Ако птице осећају шта ће бити онда би Србија могла бити поштеђена директног ратног разарања јер је у последњих пар година број птица које су биле ретке у Србији нагло скочио. На пример дивљи голуб „гривнаш“ одједном се може видети свуда, паркови, шуме .. чак се прошле године населио и у Београду, а можемо га видети чути свуда около у природи и насељима, такође популација лабудова, готово да нема језера и канала где их нема, а на Дунаву велика јата и по неколико десетина, па и стотина па корморан у великом броју на Дунаву, малени водомари, чапље свих врста … чак је и шакала много а некада их није било, дошли из Азије … ако се сетимо да су живитиње бурно реаговале 99 у БГ зо врту и на само паљње авио мотора у Авиану … ето још једног показатеља, нису само неки људи прозорљиви … иначе је за веме рата 90’тих је много птица напустило Србију

  • острогорски

   Како то да се голуб „гривнаш“ одједном може видети свуда? Ја их виђам већ 70 година свуда по Србији. Пуне су их четинарске шуме и лети и зими а месеца јула и августа јатима падају на стрништа. Што се корморана тиче, већ годинама тамане рибу у рекама и хидроакумулацијама. Риболовци прокукаше због њих јер им не могу ништа ко ни жаба лешнику. Остале врсте мање-више али водомари су стварно посластица за гледање и ја их све чешће виђам. Заборавио си видре и даброве који се плански настањују у нашим рекама, заслугом ловачког савеза Србије.

  • АЦА……Време је да попијеш лекове,не играј се животом.Када си изашао из Лазе Лазаревић,лепо су ти рекли да лекове пијеш на време.Да не виђаш и беле мишеве случајно.То иде уз твоју дијагнозу.

 3. ………………………………………a“zuti gmizavci“,udbasko-radikalski crvi,SS-sovci,kopilanski,dosjlacko-janjicarski smradovi u poslednjih 30-k,godina,povampirene komunjarske ubice- smradovi,s’potomcima_________________________ITDR.

  • Брате јел тебе неко прца у мозак или си од рођења тако луд? Понављаш кедно те исто у сваком коментару, зашто не поменеш СНС,ДОС,ЛДП,ЛСВ,СПС,ДСС (који су испоручили многе у Хаг) Двери (након страначких избора са Скотом,Чедом,Тадићем,Чанком и ЛГБТ протедтовсли на улицсма за украдене гладове) и многе друге странке евројаничара? Помињеш СРС као удбаше а управо је Шешељ седео у затвирима удбе? Данашњи Евројаничари, про-западне слуге су управо удбашка комуњарска копилад из СНС,СПС,ДС,ДСС,ЛДП,ЛСВ све бивше ДОС-овце и СНС која је створена управо од ДС-а и Тадића да би срушио СРС која је била тада једини противник евројаничарима!

 4. Тај рат, ако га буде, водиће се у Азији.

Оставите коментар