Саопштење Српске радикалне странке (Фото: СРС)
Саопштење Српске радикалне странке (Фото: СРС)

Радикали искористили представу за децу да представе свог кандидата на изборима!

Београд – Младеновачки покрет “Само јако” наводи да је СРС искористила представу за децу како би њихов кандидат одржао политички говор о изборима у Београду.

Како истичу, представа за децу одржана је у суботу у 11 часова на градском тргу, а догађај је каснио 45 минута јер је “изашао кандидат Српске радикалне странке за градоначелника Београда и почео политички говор”.

Осим тога, они наводе и да су деци на крају подељене лизалице на којима је био број два – редни листе „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка“ на изборима у Београду.

“Деца Младеновца су добила позивницу да на градском тргу учествују у програму осмшиљеном само за њих. За суботу у 11 сати, најављени су Паја Патак, Мики Маус, забава, балони, слатка изненађења. Догађај је каснио 45 минута, а затим је на бину, намењену дечијој представи, изашао кандидат Српске радикалне странке за градоначелника Београда и започео политички говор, који је прекинут гласним негодовањем обманутих родитеља, те је представа могла да почне. Да би се деца осећала мање злоупотребљено, подељене су им лизалице са бројем два, редним бројем поменуте странке на предстојећим изборима”, наводи се на профилу покрета “Само јако” на Фејсбуку.

Подсећамо, оптужбе о злоупотреби деце у изборној кампањи размењивали су и листа око Драгана Ђиласа и листа око Српске напредне странке.

Прво је листа „Драган Ђилас – Београд одлучује, људи побеђују“ навела да кандидат за одборника листе „Александар Вучић – Зато што волимо Београд“ глумац Бранко Милићевић Коцкица у врачарским вртићима „Фића“, „Мића и Аћим“ и „Гуливер“ нуди деци улазнице за своје представе, на којима треба да се појаве њихови родитељи и на којима ће им се обратити неко од лидера Српске напредне странке.

Убрзо су се огласили из СНС – градски менаџер Горан Весић изјавио је за државну агенцију Тањуг да „Драган Ђилас жели да спречи децу да гледају бесплатне представе“, као и да је Ђилас тај који злоупотребљава децу у политичке сврхе.

Избори у Београду биће одржани 4. марта.

Б92

3 коментара

  1. Страшно би било да су Радикали делили лизалице Младеновачком покрету “Само јако”.
    Овако делили деци, а сви знамо да деца немају право гласа.
    Боље него пљескавице пуне холестерола.

  2. Bre Kosovac, ti se ili pravis lud ili si blesav.

Оставите коментар