(Фото: Танјуг)
(Фото: Танјуг)

Стерилизација становништва Русије помоћу генетски измењене хране за стоку

Москва – У Русији је утврђено да 5 милиона породица не могу да добију децу. Стручњаци Народног удружења за генетичку безбедност спровели су истраживање ради утврђивања, с чиме је повезан пораст броја неплодних парова међу становништвом.

Од сточарских фарми у Краснодарској области (један од главних пољопривредних и сточарских региона Русије – прим.прев.) истраживачи су затражили да им пошаљу узорке хране, којом хране стоку коју узгајају.

Добијени узорци су предати на лабораторијско испитивање. Утврђено је да је та храна садржавала Генетички измењене састојке – иако је у декларацијама произвођача сточне хране писало је да она не садржи ГМО састојке.

Истраживање је доказало да то није истина.

Истовремено је и Институт за проблеме екологије и еволуциоје Руске академије наука (РАН) спровео и експерименте на животињама које су храњене том храном.

Утврђено је да се већ код првог покољења тих животиња запажа смањени раст и поремећаји у развоју и код  репродуктивне функције.

Другим речима – стока која је била храњена том храном постала је неплодна.

На описани начин утврђена је чињенница да ГМО изазива неплодност.

Ово је непосредна опасност и за становништво – јер од животиња се добија месо, које сви једемо. Ако од ГМО хране стока постаје неплодна – то значи да и становништво које то месо једе, такође постаје неплодно.

http://communitarian.ru

4 коментара

  1. Само напредно, у корак са главним идеалом ЕУ!

  2. Толико о здравој храни у Русији.
    Колико памтим, произвођачи гмо хране, третирани су истим законом као терористи. Баш да видимо.

  3. 5 милиона парова не може да има децу, а децу без родитеља или из сиромашних породица, извозе на запад.

  4. Све ово наши непријатељи раде и у Србији уз несебичну помоћ ликова на власти који су себе и своје душе продали за новац и тако постали слуге мамону-ђаволу.

Оставите коментар