Теша Тешановић (Фото: Васељенска ТВ)
Теша Тешановић (Фото: Васељенска ТВ)

Теша Тешановић: Протест су преузели политичари и западне НВО (Видео)

Ексклузивно за Васељенску ТВ Теша Тешановић о протестима против диктатуре, преотимању протеста, претњама и организацији.

29 коментара

 1. Шибе смраду педерски,који си ти курац,да би о томе коментарисао.Јебао ти педер Вучић маму у дупе.

  • Ovde se NE radi o picousom vec o Sorosu

   • Сви против Вучића! Ја сам за то да изађу и патриоте и навијачи на протест и да се сруши диктатор,а не само да се с…ко је чији…

    • Тешино лично саопштење поводом дешавања на протесту:

     „Према информацијама до којих сам дошао, иза протеста стоји лично Александар Вучић. Њему је овај протест требао да би ојачао своју подршку пред будуће изборе. Због тога је још у кампањи најављивао „македонски сценарио“. Међутим, оно што није очекивао јесте овакав одзив омладине, која је својом енергијом, ентузијазмом и бројношћу, показала да српска омладина не трпи диктатуру.

     Због тога му је наредни потез био да се протест саботира изнутра, све док омладина не одустане од окупљања. Део тога је било и довођење анархо комунистичких организација на чело скупа, бесмислена траса скупа ка нигде, лажи, мењање захтева… Након тога је уследила организована хајка против мене и конструисана је прича да сам претукао неку девојку на скупу, што је бестидна лаж.

     Ограђујем се од протеста због анархо-комунистичких организација које су преузеле вођство и отерале патриоте, али сматрам да омладина никада не сме да одустане од борбе против диктатуре!“

     Теша Тешановић – Београд, 8. април 2017. године

     • „Отаџбина“: У потпуности подржавамо протесте студената и омладине широм Србије
      Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ у потпуности подржава протесте омладине и студената широм Србије а усмерене против диктаторског режима Александра Вучића.

      С` обзиром да нису постојали равноправни услови за све кандидате учеснике председничких избора, те из разлога што је Александар Вучић прекршио Устав, узурпирао све медије, злоупотребио јавна предузећа и неажуриране бирачке спискове, на којима је уписано 800.000 више бирача него што Србија има пунолетних грађана, сматрамо да резултати ових избора нису легитимни, па из тог разлога дајемо пуну подршку свим захтевима које су студенти изнели.

      Такође, овим путем поново напомењемо, да се највећа изборна крађа на протеклим изборима догодила на територији АП КиМ, те се обраћамо свим учесницима избора да једноставним увидом у бирачки материјал са поменуте територије то и потврде.

      НСПМ

   • СВИ НА УЛИЦЕ ! СВИ СВИ СВИ СВИ ,ДАНАС У 12

   • Због кретена неписмених,као овај …Јован….ован који су чули за Сороша и паметују као гусани,олош и влада Србијом. Кретени верују наркоманским говнима са ПИНК-а и,,оној накази из ИНФОРМЕРА.

   • Тешино лично саопштење поводом дешавања на протесту:

    „Према информацијама до којих сам дошао, иза протеста стоји лично Александар Вучић. Њему је овај протест требао да би ојачао своју подршку

   • ДА СЕ ПРОБУДЕ ДЕЦА! Загрмела нова песма „Београдског синдиката“, а порука НИКАД ЈАЧА! (ВИДЕО)

  • ТЕША ТЕШАНОВИЋ: Добар део оних који су против протеста плаћа СНС
   http://srbin.info/2017/04/06/tesa-tesanovic-dobar-deo-onih-koji-su-protiv-protesta-placa-sns/

 2. Након три дана наклапања и патетике око тобожњег спонтаног протеста, истина је изашла на видело. Једино што ми који смо то од почетка знали, нисмо очекивали да ће пући тако брзо.

  • A kojи сте мој то “ви“??? Вучићи и вуцибатине можда?
   Па наравно знало се од почетка да ће да се нађе проданих душа као ова горе, схерандера као “ви“ да од почетка чувају дупе “великом удбашком вођи“, “Смраду који седи“.
   МРШШШШ столко назадњачка!

   • Види овако… да ниси написао ово на крају, одговорио бих ти лепо и пристојно да нити сам за Вучића (далеко било) нити га подржавам. Написао бих ти још штошта против њега, али пошто видим да си малоумни, глупи, исфрустрирани кретен који не уме ни пристојно да комуницира са људима, онда је боље да те искулирам јер такви примитивци не заслужују да се са њима уопште и разговара.

    • Значи ниси бот само си “наиван“ ки вранцуска собарица…
     И ‘наивним’ међутим треба да буде јасно да својом ‘финоћом’ ефективно омогућавају пропаст Србије под Вучићем.
     А финих Срба нема да те обавестим. Ил’ си Србин ил’ си ‘фињак’ ил’ си бот као овај Вучићев ‘зема’ горе (лако се да закључити по презимену) а у сваком случају ефективно назадњачки активиста па се пронађи…

     ПС
     Рече један мало паметнији –
     „Vucic je jako uplasen protestima i novim petim oktobrom. Nervozniji je i paranoicniji vise nego ikad. Zna da putem izbora ne moze da izgubi vlast, jer ce svake pokrasti, ali ulica je vec nesto drugo… U tom smislu svi botovi su dobili naredjenje da intezivnije nego ikad pljuju ove proteste a i angazovano je 70 novih. Dobili su naredjenje da komentari moraju biti duzi i smisleniji tako da izgleda kao da je obican narod ostavio komentar. Spremljene su im i povecane dnevnice zbog ovog vanrednog truda. Mozete videti njihovu opsadu na svim vestima vezanim za proteste od youtube-a, preko fejsa pa do raznih internet portala.“

  • А овај ..Драган је вероватно шеф обавештајне службе,пошто унапред све зна,или је неки набеђени паметњаковић који све зна.Пре ће бити ово друго.

 3. Isto je bilo i 2000-te sa omladinskom protestnom organizacijom OTPOR. Kad pao Milošević otvoreno su tek tad javno priznali da su dobili instrukcije i sredstva sa zapada. I ovde je neko kaobajagi slučajno napisao na fejsu (niko nezna ko)protiv diktature i onda opet spontano svi izašli na protest???Ni kiša ne pada spontano.-

 4. E Teшо, ако комунисти тако лако могу да вам преузму протест, онда и треба да га преузму… Кукаш ко баба, уместо да се бориш за своје ставове на протестима јер се ту кује будућност…

 5. Мора бити да је Вучко нешто засро и сада га мењају. Не мислим на нас, јер нас је посро, него мислим да је негде то урадио у ЕУ, а колики је, мора да је Меркелки пресело. Запушио јој све цеви.
  Дакле, нешто је одбио после рока а не на време и сада га мењају.
  Ове што демонстрирају, нема зашто да кривимо, јер не схватају. Глад, беда, беспослица и може свако да им соли памет. Исто тако нема зашто ни да их хвалимо, јер немају појма да су окупирани и да је Вучић само извршилац геноцида над Србима.
  Нека свега тога.
  Ићи ће како ће ићи и можда дођемо до тачке да се Вучић залети и нападне са браћом, полицијом, Дачићима, Николићима, Зоранама, Чанковима, јој пластикањска нова мама, Пајтићима, Дмитровићима, генералима и ботовима на овај погубљени талас. У том случају ће нас опет бомбардовати као и Сирију и довести на власт следећег квислинг РОДОЉУБА, запетог ко пушка да све испуни и буде драги председник ОКУПИРАНЕ Србије…и тако даље.
  А има их у реду бар десетак, матер своју су продали.
  Пази сад у које маказе су нас ставили погуривачи ових штрајкова, које се савремено зову демонстрације.
  Ако, а има нас, неко мисли да ништа неће постићи са штрајковима, осим што ће нам навући беду на врат, онда нас одмах попљуну из желуца да смо ЗА Вучића.
  Ако их похвалимо, а можемо и да им пљунемо под прозор, онда смо у сукобу својих схватања, јер они нико не ударају где треба.
  А треба ударити на НАТО, Меркелову, Трампа, Оланда, Британску краљицу у сличне злочинце ове планете који су нас једноставно поробили и потурили нам до сада невиђену сорту
  Сорту РОДОЉУБА Квислинга.
  Ако такви нису дохватљиви за наше моћи, а нису, онда треба да истерају прво све ЦИјА агенте из Србије па шта Бог да. То бих оберучке подржао.
  Е, ту лежи сва збуњеност.
  Моште Вучића и Николића убити, обесити, расчеречити са четр коња дебила, а ја нећу сузе пустити за њима, али кад вам поставе следећег квислинг родољуба из подугачког реда за прецедника, онда ће вам закукати мајка. Ја навијам за Обрадовића.
  Тај неће ни трепнути а прихватиће се места квислинг прецедника. Бар да слепи прогледају.
  Нема везе за кога ја навијам. Све и један кандидат за прецедника је положио већ неке гаранције неком од америчких агената који се налазе у свим канцеларијама прецедништва, владе, руководилаца партија, скупштини, генералштабу, полицији, дућанима…можда и нису у дућанима, али не могу да гарантујем. Све и један који је ушао у скупштину по препорукама америчког амбасадора иако није имао довољно гласова, ма за како великог родољуба словиЈо, а међу њима је и Обрадовић, наша узданица ко штака од америчког жутог сира, па и Вукадиновић и слична амбасадорска братија. И она девојчица из ДСС, и да не заборавим фришко изоперисавану и попластичену Зорану, најсавременијег хируршког мејкапа у Србији, и сва државна јавна багра Србије.
  Када схвате да ударају Тошу Бунарџију због телета, а да је теле украо НАТО, Тоша ће ги цркне од муке, ако не од батина.
  Ето, чак ни Вучићу неће ништа бити.
  Као што је након распродаје Тадић био заштићен, иако су нам се кости јежиле колики је био полтрон и издајник, тако ће бити и Вучић и чак и ако га смене, висиће нам завратом још годинама као и Тадић.
  Демонстрације, чак и оне спонтане, увек заврше у кибли а после њих изнад кибле се удиже нови квислинг родољуб као нови квислинг прецедник слепо преусмерених демонстраната и у року од месец дана их претвара у своје ботове.
  Тако је учинио Вучић, тако ће и следећи.
  Дакле, прави кривци у Србији не носе гаће ни председника ни премијера, нису дохватљиви и само меркају кога ће подметнути залудним демонстрантима.
  А да ће подметнути, оће!

 6. Срби чекају да им други пода слободу, а тога нема ни у холивудским филмовима

 7. Теша је добар момак али је наиван,у предстојећем трећем свестком рату који је малтене већ почео Србија треба да води политику Обреновића,Милана Недића, Слободана Милошевића и садашњег Александра Вучића и да никако не дозволи западним или руским агентурама да је увуку у сукобе јер њима не значи ништа милион- два Срба да страда а за нас је то крај,ако не дао Бог опет буде неки 27.март ми смо готови,Срби ће остати евентуално пе неким енклавама и етно селима. Знам да нам је свима социјано тешко али ако крене клање биће оно дивно време као од 1941 кад је легендарни српски домаћин Милан Недић то бар мало ублажио на територији централне Србије.

 8. Kakva papazjanija, kakvo zamesateljstvo.
  Sto rece Biolog, dok ne isteramo bagru nacisticku koja ovde sve i organizuje i one placene matore babetine, specene i drtave, k’o ona pre neki dan sa onom debilskom „frizurom“, sto godinama ovde zari i pali i niko ni ne pomisli da je uhapsi i kazni, kao i ono djubre kojeg se i porodica odrekla, smrdicka, sto pljuju po nasoj mrtvoj deci, nestalima, grobovima svih stradalih bez ikakvih posledica, bice ovako. Sramotno je sta se dozvoljava, sta „demokratska“ vlast dozvoljava, pa, kalasturo naprdnjacka sto objasnjavas nama sta je demokratija, je li to demokratija? Nabila si debelo dupe u fotelju, tolika si da uskoro neces ni moci da ga izvuces iz nje, plasticna droljo, zadrigla bizgovko, je li ti to demokratija? Ruganje svim zrtvama i pljuvanje po njihovim grobovima, lajanje i pisanje po Srbima i Srbiji, stalno zazivanje nove nato agresije, taj olos ti je demokratija?
  Ili su ti demokartija oni silni pederi, lezbejke, transvestiti, hermafroditi koji nemaju pojma sta su, u svojim dementnim, degenerisanim mozgovima, ali znaju da su „ponosni“ na to i otvoreno setaju ulicama ponasajuci se kao u najgorim i najjeftinijim bordelima nasred ulice pred svima?
  E, pa mi necemo tu vasu demokratiju.
  Necemo ni vas, koji radite za pare, zadrigle, drtave, olinjale buzdovcine koje ne vide nista.
  Toliko su vam mozgovi zadrigli u salo, toliko ste zabagreli u izmetu, toliko ste se usmrdeli da je to strasno.
  Trulite i unistavate i zemlju i narod samo zbog para?
  Vi ste najgora bagra, vi, placenici koji iznutra razbijate sve.

 9. O cemu se ovde radi,zbog cega su ovi protesti kad je svima jasno kakav je rezultat izbora?Dva najgluplja objasnjenja da su izbori pokradeni (a covek osvojio 55%,skoro 40% vise od drugoplasiranog a vise nego svih deset zajedno!) i da to nije vecinska Srbija jer je izaslo „samo“ 55%(par procenata manje nego Tadic ili neki drugi koji su od izaslih dobili podrsku 20-30% i oni su vecinska Srbija,dajte ne zajebavajte!).Kako vas je Vucko izradio kao mlade majmune kad je odlucio da on ide a i lose mentore i procene ste imali,proglasili ste pobedu na drustvenim mrezama uz najogavnije bljuvotine,sramota!Samo napred,nikad nazad!

 10. Све кои су били на власти у задњих двадесет година лустрирати да немају право да учествују у политичком животу,као и судије уставног суда.
  Војска да смени министра војног и да заведе ванедно стање,
  Да уведе преки суд
  Да похапси све кои су учествовали у уништавњу србије,војске,привреде,кои су сарађивали са окупаторима,киднаповали србске хероје официре и продавалих окупаторима.довозили шитарске лешеве у батајницу,,уставне судије које не поштују устав и сву осталу багру и окупаторске агенте,да се казне у име народа јавним стељањем.

 11. Na zapadu su protesti najavljeni jos 15 Marta,na izborima je Vucic pobedio I to razbio.Neznam tacno samo se plasm da ovo nije opet 5 Oktobar I povratak zlocinaca Sutanovca Cede I slicing njima.Mozda narod od dva zla izbrao manje.Nacionalizam nepobedjue vise jer Bosko Stamatovic Seselj I ostali su nacisto ponizeni.

Оставите коментар