У Београду протест против параде срама (Видео уживо)

Након јучерашње литије за православну Србију и против содомитске параде срама, протест се наставља. Испред цркве Светог Марка, предвођени монахом Антонијем неколико десетина верника изашло је на улицу.

Они са раширеним паролама на којима пише: „Геј срамоту никад у јавном животу“;

Они су окружени јаким полицијским снагама.

Монах Антоније је јуче у своје име позвао народ да скупи испред цркве Светог Марка и изрази протест: „Јер док и један кордон полиције стоји на улици због параде содомита, то значи да парада није успела у православној Србији“, рекао је он.

 

7 коментара

 1. У милионском педерском граду, сакупила се шачица истинских православаца да дигне свој глас против овог лудила. То је права слика и данашње Србије. Брука и срамота на шта је овај народ спао.

  • Voleo da pročitam naslov u INFORMERU kako su „maloletni huligani opljačkali kasu patrijarha Irineja i odneli sto miliona evra! Policija za huliganima intenzivno traga, a patrijarh je u stalnim molitvama da Bog policiji podari znanja i da zabludele sinove uhapsi i stavi u zatvor (pakao). Tim povodom oglasava se vanredno na TV PINK i predsednik Vucic u kojem ističe da će primeniti zakon, kojim će pljačkanje svetih otaca i njihovog blaga posebno kažnjavati. SLINA STEFANOVIC se oglasio slanjem posebnih snaga reda i mira, obećavajući im procenat od deset odsto od nađenog novca.

  • Konacno da se cuje prava istina i da Srpaki narod shvati kakvo mu se zlo sprema, ako vec nije kasno. Budite se Srbi, vreme je, podrzavam stav Lucica i ujedno ga pozdravljam,

 2. AV je organizator treba mu suditi javno nasred terazuja ili mu suditi za VELEIZDAJU NACIONALNIH INTERESA>A ovo sto gledate to nije srbska policija to su kurtoni od ljudi kukavice cara murata

 3. Окренули сте леђа од СИПЦ, као и остали медији. Бог види њихову ревност!

 4. дудина падина

  Петнајес иљада белиграђана ишло да гледа и слуша дрогираног музиканта а на протест против параде срама петнајес.
  Реалност на терену.

Оставите коментар