(Фото: Getty Images)
(Фото: Getty Images)

„Војна тајна“: 15 милиона избеглица креће ка Европи?

Брисел – Око 15 милиона људи спремно је да до 2020. године крене на драматичан пут преко Средоземља како би дошли до обећаног Старог континента.

То пише у документу аустријске војне тајне службе који ће бити представљен следеће недеље.

Нигерија, Демократска Република Конго, Судан и Етиопија, четири су земље из којих се очекује највећи миграцијски талас према Европи, упозоравају аустријски војни обавјештајци.

У последње три године око 550.000 Африканаца затражило је азил у ЕУ. Највише их је из Еритреје, Нигерије и Сомалије, слиједе Гамбија, Мали и Алжир, Судан, ДР Конго, Гвинеја и Сенегал, пише у извештају у који је немачки лист „Билд“ имао увид, преноси „Вечерњи лист“.

Избеглице из Еритреје и Сомалије имају право на азил јер долазе из ратних подручја, а остали су означени као економски мигранти.

“Број афричких избеглица знатно ће се повећати, ако ЕУ финансијски не подржи погођене земље те не промени своју политику према тражиоцима азила који су економски мигранти“, цитира „Билд“ аустријске војне обавештајце.

У извештају се закључује да ће се због великог прилива азиланата из Африке значајно променити однос ЕУ према економским мигрантима, као и да ће бити неопходна боља контрола спољних граница Уније и успостављен модел за протеривање оних којима је одбијен азил.

Танјуг

9 коментара

 1. Sta reci!?
  Kakvi sposobni novinari, i vojne tajne iskopaju, bre!
  Blago nama!

 2. DEPRESIJA: Kad gospodin gologuzan........uvidi.......da mu krv, još uvek, nije........plava

  Velika šteta………pogaziće sirotinja……….bosim nogama sve ……….od krvopije Cezara do briselskih krvopija!

  Kako se može ubrzati ovaj proces?…………da pripomognem!

 3. када стигну у еу чека их оружије „покрадено“ из магацина, морају одрадити кеш за карте у једном правцу / као у албанији у кризи „пирамидалне штедионице“ па на Космет, циа, ми6 /, кумовала еу па им се враћа са каматом – разбијање ЈУ беше генерална проба

 4. када стигну у еу чека их оружије „покрадено“ из магацина, морају одрадити кеш за карте у једном правцу / као у албанији у кризи „пирамидалне штедионице“ па на Космет, циа, ми6 /, кумовала еу па им се враћа са каматом – разбијање ЈУ беше генерална проба

 5. Не прима ЕУ, пре свега Немачка избеглице из хуманитарних разлога, нису они хуманитарци. Разлог је да надокнаде морталитет. ЕУ је у дебелом минусу са прираштајем. Територија ЕУ броји око 500 милиона, а годишња стапа од -1 %, па израчунајте. То ће ЕУ да прогута и неће да осети. Мало ће десничари да се буне, али шта им вреди кад нестају, сваког дана бела раса је све мање бројнија. Ја се не радујем, али то су непобитне чињенице и аргументи.

  • DEPRESIJA: Kad gospodin gologuzan........uvidi.......da mu krv, još uvek, nije........plava

   Ја се не радујем…………

   Ubiti krvnika……….nije zlo!
   Radovati se smrti krvnika…………nije nemoral nego ……….oslobođenje!

   Ko tebe kamenom ti njega hlebom……….je zapadna podvala……….da se branimo dok nas……..kolju!
   Ta mantra je za……….OVCE!

 6. Па могу да уђу, али ако неки Орбан убије само овна предводника све пада у воду. Нико не лети на метак. Има да се окрену налевокруг и галопом назад. То може да се уради по потреби. Пошто их још увек нема довољно за све циљеве које су Немачка и Француска направиле са азилантима, строго је забрањено суђење, убијање, једење и прцање азиланата. Тачно је да не улазе како то новинари желе и зато новинари лете негде унапред, дозивајући нових 15 милиона да би што боље продали новине. Оне застареле азиланте, њих 10 до 100 милиона који су већ ушли по изјавама великих хероја политике ЕУ, нисмо додуше нигде видели, али ушли су, него шта су. Закон тржишне конкуренције је немилосрдан.
  Обично се виде слике њих десетак, а највише стотинак миграната и то су некако све слични. Као да су једни исти, спремљени у холивуду, тренирани како да ходају и како да играју игру силовања са подметнутом проститутком, специјалистом за групни секс. Добије добру лову, доживотну дозволу без контроле од немачких полицајаца чији се полни орган диже само на гледање цртаних филмова јапанске производње и кад 10 арапа хорски прца немицу на редаљку. Праве сексуалне послове са немачким куцама, коњима, козама, бабама и мамама немицама одавно раде срби и хрвати лизачи.
  Нешто се спрема, нема сумње. Можемо калкулисати, али има изјава да на пример Немачкој треба нова радна снага. Има чак малициозних гласова да су само идиоти остали у Србији и Хрватској, што власти ове две државе својим изгледом и причама потврђују 100%. Села, планине и шуме ове две дртине од држава су већ потпуно празна. Изумрла. Имамо још по неколико градова зомбија и то ти је то. Расељавање Срба се приводи крају, а Хрвати који су то уз сласт радили, више не могу, јер су и њих курвањски раселили, само Хрвати несмеју да гледају и признају себи да су појели европска говна до краја. Срба и Хрвата све мање, а нису више ни послушни и узели су немачко држављанство па имају плате као и немци.
  Штета, нећемо моћи више да будемо истеривани и убијани од Хрвата, јер нас више скоро и нема, а Хрвати то неће више моћи ни да ураде, јер ни њих скоро више и нема. Ко онокад црна удовица из немачке поједе паукамужјака.
  Сада који милион африканаца и арапа, није на одмет. Има и друга верзија, да те углавном младе људе спремају за неку џихадистичку жртвену бригаду која ће прва напасти Русе. То је лако изводљиво, а после дигнеш џеву и оптужиш Русе што су их потаманили на метар од границе.
  Азиланти су највећа мућка о 10 милиона њих годишње. Па су ушли, али нису још, седе на граници, али сам Бог зна на којој то граници седи неколико десетина милиона људи и шта једу? Или су већ поцркали јер чекају већ неколико година на границама неких држава, које не постоје, али постоје. И даве се по сто месечно, што ипак није довољно да би видели тих 10 милиона сваке године, али ипак ето даве се и то је доказ.
  ЊИХ НЕМА ТОЛИКО НИ У ЊИНИМ ДРЖАВАМА!
  Све државе Африке би већ остале празне да је у задњих 10 година дошло по 10 милиона миграната.
  Ко је видео 1000 миграната на граници, на путу, на станици…?
  Све у свему, за време пропаганде кроз улазак азиланата, од тих јадника није ушло ни милион за неколико година. Али већ са сто људи се може направити гужва, а од милион људи се невероватно лако праве сцене силовања, гурања низ степенице, освајања територија, срања по улицама града а нарочито испред прозора немица и францускиња са осетљивим носевима и свих гована које ЕУ државе упорно сервирају на столове свог народа. Јесте беда у тим државама из којих народ покушава да побегне, али ту беду је створио баш НАТО.
  Лажи о мигрантима или азилантима у ЕУ сам сит ко да сам их јео па срао.
  Азиланата све у свеми нема више од пар милиона у задњих 10 година.
  Ако неко мисли да их има и да улазе сваке године по 10 милиона, тај је стварно прогутао неку дрогу.
  Млого се извињавамао што смо могли да употребимо само ове посране речи о непостојећим азилантима европе.

Оставите коментар