Порука Бироа за запошљавање изазвала салву смеха (фото)

Београд – Фејсбук корисница је пронашла урнебесну поруку на вратима Бироа за запошљавање.

 

Једни траже посао, а моле Бога да га не нађу, други се воде паролом ‘боље џабе лежати, него џабе радити’, а овим трећима што и желе посао – изгледа да мањка прилика за исти.

 

Незапосленост је и даље тема број један у Србији. На сваком кораку можемо чути како нема посла, како су мале плате, како не може да се преживи и тако у недоглед.

Једна фејсбук корисница је пронашла урнебесну поруку на вратима Бироа за запошљавање, на којој је писало следеће:

 

Evo zašto je tolika nezaposlenost u Srbiji

(фото:Фејсбук/Принтскрин)

 

Аутор поруке није упознат са појмом парадокса, али одговорна грађанка сигурно јесте, као и корисници ове друштвене мреже који су на духовит начин остављали бројне коментаре. Ова објава изазвала лавину смешних коментара на друштвеним мрежама.

Како наш народ воли да каже, ‘смејем се,а плакао бих’. Али једна ствар је сигурна, изненађењима у оваквим институцијама изгледа никад краја.

 

 

 

Еспресо,рс

5 коментара

  1. Aleksandar Mihailovic

    Neko je ovde naivan, a najviše onaj ko je stavio ovaj natpis i slikao ga, jadan, ne zna da ne postoji već godinama Biro za zapošljavanje, već Nacionalna služba za zapošljavanje. Mora da je sve osmišljeno 1.4.

  2. Кога све плаћамо??!!!

  3. Буквалисти увек треба додатно објашњавати. Што се тиче радника њих је све теже наћи. То најбоље знају грађевинци, угоститељи и сл.

Оставите коментар