(фото:Србијаданас.нет)

Опрез: Режимски ботови су преузели групу за организовање протеста

Режимски ботови, полицијски жибирови и доушници су преузели Фејсбук групу PROTEST PROTIV POSKUPLJENJA GORIVA- Narod Srbije која је инцијално искоришћена за организовање протеста против високих цена горива. После веома успешне акције у прошли петак када је читава Србија буквално стала читава ствар је од стране администратора и модератора те групе саботирана. Прво позивом да се одмах после веома успешног протеста у петак на улице изађе одмах у понедељак ујутру у седам сати иако је понедељак радни дан те тако већина оних који су на протесту били у петак једноставно не може да дође јер мора да ради. Уместо да су протести настављени петком у пет и да је само подизан број сати протеста модератори и администарторе те групе су направили тотални хаос у групи који се потом одразио веома негативно и на саме протесте.

 

Наводно „претучени“ грађанин са протеста је члан СНС-а!

Људи су од стране модератора и администратора те групе буквално били растрзани гомилом несувислих и глупих предлога па су у почетку помислили да су они у страху од репресије режима или чисто из незнања направили грешке које су довеле до тога да протест против цена горива данас де факто више не постоји. Довољно је да погледате профиле појединих администратора и модератора те групе и да схватите да је реч о режимским ботовима јер они на њиховим профилима немају апсолутно ништа лично већ само гомилу безвезних фотки што је јасан индикатор да је реч о ботовима (sock puppets).

Будите опрезни шта и са киме договорате у тој групи јер полиција је поприлично брзо имале све информације ко је, где, када и са ким договарао место окупљања и протеста. Немогуће је да полиција само уз помоћ технике тако брзо долази до тих информација већ је веома јасно да је неко полицији те податке давао из саме групе или је полиција преко ботова, администратора и модератора у тој групи имала директан приступ тим подацима како су их људи остављали.

Данас када су десетине људи у затворима управо због блокада путева и протеста против вискох цена цена горива од којих неки које је полиција пребила на мртво као што је Жарко Павловић у Лазаревцу који још са шест невиних људи седи пребијен у затвору у тој групи нема чак ни једног јединог захтева да се сви ти људи који су заглавили затвор и попили дебеле батине управо јер су подржали протест против високе цене горива пусте на слободу нити ико жели малим прстом да мрдне за њих.

 

 

Милинко Милинчић/Србијаданас.нет

 

 

2 коментара

  1. O cemu pricate predsednice,o cemu pricate kad nista ne znate…ja zena,bijena u hitnoj sluzbi,Lazarevacki sud otima nekretnine zarad sopstvenog interesa I jos sto sta,radnici rade ne prijavljeni,Beko (Turska fabrika) umesto 600 ima 60 radnika.Ja kvalifikovani tekstilac a nisam dobila posao(vas clan)I o cemu pricate….Grad nam funkcionise po pricipu veza,prijateljstva,novca I nemamo kome da se zalimo!!!Zbog tih bahanalija koje niko ne kontrolise u svim gradovima vama ce foteelja da sklizne !!!Gde su republicke inspekcije koje bi trebalo da rade,sta je sa sudstvom u citavoj zemlji???

  2. Победник пише историју, губитник плаћа цех. Било и биће. Шта је ту ново. Вучић победио и он пише историју, опозиција испод цензуса и сада плаћа цех.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Зоран Бабић (Фото: Н1)

Како се по налогу Зорана Бабића уништава Буковичка Бања

Аранђевац-Да је СНС интересна дружина, окупљена око плена званог држава Србија знали ...

Ирска:Протести због доласка папе

Даблин-Папа Фрањо стигао је у посету Ирској на радост бројних верника, али ...