Бранко Ружић (Фото: Курир)
Бранко Ружић (Фото: Курир)

Содомизација се наставља: Изменама и допунама Закона у матичну књигу рођених моћи ће да буде уписана и промена пола

Београд- Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић рекао је да измене и допуне Закона о матичним књигама предвиђају могућност добровољног уписа податка о националној припадности у матичне евиденције, и упис промене пола у матичну књигу рођених.

 

Црквеним звоним против закона о промени пола

 

Ружић је истакао и да се издавање извода из матичних књига проширује се и на дипломатско-конзуларна представништва Републике Србије у иностранству.

„Новитети су и да ће сви подаци о грађанима улазити у регистар матичних књига у електронском облику. То су локалне самоуправе радиле у претходном периоду и 96 одсто свих података је ушло у регистар матичних књига“, рекао је Ружић новинарима, пред почетак округлог стола о изменама и допунама Закона о матичним књигама.

Нагласио је да је циљ Владе Србије да „папире пошаље у прошлост“.

Рекао је да јавна расправа о изменама и допунама тог закона траје до 19. фебруара и да је важно да буду укључени сви заинтересовани.

Он је истакао да се променом овог прописа заокружују активности на пољу дигитализације и увођења савремених технологија у област вођења матичних књига.

У Удружењу грађана Егал оцењују да ће могућност уписа промене пола у матичну књигу рођених бити велики корак за транс заједницу.

Као наводе, правно непрепознавање родног идентитета и чињеница да не могу да се издају лична документа у складу са родним идентитетом, онемогућавају живот транс особама у Србији.

 

 

Бета

5 коментара

 1. Па то могу да ураде само неписмени и будалетине које незнају шта је биолошко порекло. Може да буде само мушко или женско трећег још увек нема а неће га ни бити па тако се никад неможе десити да се роди женско а после 20 година постане мушко.

 2. Да српски медији, укључујући ту и Васељенску, не рекламирају ГРОМОГЛАСНО све те нуз законе и појаве које ће ти нуз закони само озаконити, онда би била сасвим другачија песма.
  Има тих педера и девијантно рођених особа мање од 0,1 до 0,3 промила. Дакле, нису ни као једно слово.
  Даш им закон да се могу оженити међу собом, јер су њине девијације такве природе и скинеш их сврата народу. Они се пожене и склоне се у своје мрачне брачне воде и – мук!
  Никад није ни било другачије.
  Њих можеш да сретнеш само случајно једном у неколико месеци ако идеш у БГД, иначе се у мањим градовима не експонирају а никад и нису. Можеш да их сретнеш и на „паради“ у групи од сто репортера, два министра, тридесет пицајзли и 20 педера међу њима, а понекад и Обрадовић изведе Двери да посматрају са стране, али само док траје државна заштита а нити ће параде узети маха, нити ће држава дуго штитити такве параде нити ће Обрадовић икад више извести Двери на педер параду да их рекламира.
  МЕДИЈИ су оно главно где педери искачу превише.
  А искачу кроз медије јер им искакање у народ по улицама ама баш ништа не вреди.
  Е, али медији набијају њина дупета народу на нос и народ се буни. Нормално.
  Без медија, чак ни њихове параде не би имале готово никакав значај. И овако ни са медијима немају значај, а без њих…
  Да ћутите и пустите те редовне нуз појаве људског рода да остану медијски непримећене, само кратко и по обавези обавестите народ, али без срцепарајућих изјава а поготово коментара, остало би све тамо где је и било.

 3. Видим да су Србима усадили зрно кукоља у мозак, а то зрно медији ђубре и заливају сталним и громогласним текстовима и насловима.
  Тај кукољ убачен Србима каже – Моје ће дете бити заведено, биће доведено у искушење и постаће педер, а иначе неби, гарантујем јер ја сам његов тата…!!!!
  Јоооој, мамааааа, па какву децу рађате?
  Тате, мала деца се играју доктора све до пете године и не разликују пуно девојчицу од дечкића. Али онда сукњице залепршајум дечкићи добијају шлицеве, па онда креће пубертет, па онда расту длачице и ствари се нагло мењају већ од пете године живота и игра доктора остаје страшна „тајна“ већине деце. Без икаквих последица.

  Нормално дете неће никад ни помислити о томе, па макар седео са педером у истој клупи. Полупросто дете ће можда, мада је тешко поверовати, можда собалити пријатеља неколико пута и неко време, али гарант то неће трајати дуго. Дакле, пробао је као мала животињка која неможе да добије задњицу младе девојке јер снагатори имају предност. И ништа више. Није весело, али није ни трагично и неће од њега направити педера. И то ће бити само неки занемарљив промил.
  Дакле, нормална деца ће тешко насести, а поготово не на неке дуге стазе.
  Ако наседну, онда су оно за чега је и донет закон. То сте родили.
  Размислите мало и скините са медија, колико се то сме и може, те одвратне рекламе педерисања српске америчке државе са швалерима из Америке, Британије и Немачке и Турске. Не треба дупе уза зид, него медије уза зид.О
  (Овако су нам набили медијима у буљу и медији нам показују последице. Није то што то народ прати и прича, јер у овом случају су медији јебени а не народ.
  Прашћајте на грубим старословенским изразима)

 4. Када би децу учили у школама да понека деца замишљају да су лавови, да ли постоји опасност да вам дете постане лав?
  Исто је и са педерчићима.
  Дете би пажљиво посматрало да сретне те појаве.
  Да се његов друг претвори у лава не би видео никад и нигде јер та појава није позната у природи, али има шансе да ће видети педера јер је та појава позната у природи.
  Човек не може никаквом девијацијом постати лав, међутим човек има девијацију коју зовемо – педер.
  И послушајте сад.
  Педер девијација НИЈЕ проширљива. НЕ постоји опасност да се педерство прошири рекламом. Може само постати јавније, али сигурно не и многобројније.
  Није урођено човеку и од тога нема ништа.
  Тврдим, да кад се не би дизала медијска прашина а мањи део народа то погоршавао својим прашинарењем, све би то остало тамо где је и било, јер не може бити ни веће ни мање него што јесте.
  Тврдим да највећи део народа ипак ово савим мирно игнорише и тако му не придаје значај који ова појава и не заслужује.
  Зато ће педери остати тамо где су и били, стим што су „озакоњени“ и што министар има право да призна да је педер без страха да ћемо га сви натаћи на огромни народни qурак(иако ми то увек знамо и пре него он изјави)

 5. Prerušavanje samo podstiče njihovu psihopatiju a legalizacija je nagrađuje. Zaključak je da psihopate mnogo vole da imaju institucije i telesno merenu kontrolu nad drugima pošto je nad sobom nemaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Aлександар Вучић (Фото: Јутјуб)

Вучић погрешним информацијама о томе колики број Срба живи на КиМ хоће да оправда чин издаје

Окупиране територије – Информације о томе колики број Срба живи на Косову ...

Алексеј Топоров: Албанизација Србије прекорачила границе Космета

Ових дана у Србији је био обележен један од тужних датума, којима ...