Симбол Трилатерале (Фото: Блиц)
Симбол Трилатерале (Фото: Блиц)

Србија и дефинитивно постаје власништво Трилатерале

Београд-Најављено одржавање састанка Трилатералне комисије у Београду, као и чињеница да ће премијер Владе Србије Ивица Дачић присуствовати састанку, упућују на то да је процес окупације Србије од стране “светске владе у сенци” завршен.

Ковачић: Додик је у Трилатерали имао врло запажен наступ

Како „Блиц“ екслузивно открива, Трилатерална комисија, која окупља најмоћније људе из политике и бизниса и коју називају “светском владом у сенци”, одржаће наредне јесени састанак у Београду. Састанку ће присуствовати и премијер Србије Ивица Дачић који би могао да добије и статус неке врсте придруженог члана.Дачићу једину сметњу за добијање пуноправног чланства представља активна политичка функција, јер према правилима Трилатералне комисије члан те организације може бити само личност која више не обавља јавну или државничку улогу.

Невидљива рука Трилатерале

Трилатерална комисија већ постоји у Србији и то кроз невладину организацију “Ист вест бриџ” (ИВБ, “Мост истока и запада”) коју предводи бивши новинар Јован Ковачић. Међу члановима ове организације су и Зорана Михајловић, министарка у Влади Србије, Александар Николић, државни секретар у Министарству одбране, исламолог Дарко Танасковић и принцеза Јелисавета Карађорђевић.

Масони увели Србију у Трилатералну комисију

У европском огранку ове организације, који има 175 чланова, Немачка има 20, Француска, Италија и Велика Британија по 18, а Шпанија 12. Србија, која је постала члан на недавном састанку у Берлину, има три члана.

То су Јован Ковачић, председник ИВБ, државни секретар Министарства за енергетику Дејан Новаковић и бивши функционер Нове демократије и ДОСД Тахир Хасановић.

Интересантно да су људи који су увели Србију у Трилателарну комисију, и Ковачић и Хасановић, „слободни зидари“ и чланови Регуларне велике ложе Србије.

НАТО лобиста Колинда Грабар члан Трилатералне комисије

Хрватска има два члана у Трилатералној комисији, Фрању Луковића и Колинду Грабар Китаровић.

Посебно треба истаћи чланство Колинде Грабар, помоћнице генералног секретара НАТО-а за јавну дипломатију, која је у новембру прошле године у Подгорици са тадашњим премијером Игором Лукшићем отворила Инфо центар о евроатланстким интеграцијама.

Њена посета и промоција НАТО интеграција била је ударна вест на прорежимским медијима у Црној Гори.

Очигледно ни црногорска власт није „имуна“ на утицаје Трилатералне комисије, мада то није изненађење с обзиром да су чланови породица Ротшилд и Рокфелер чести гости у марини Порто Монтенегро, гдје уговарају пословне аранжмане.

Историјат организације

Трилатерална комисија је приватна организација, установљена да гаји блиске односе између Америке, Европе и Јапана. Основана је на иницијативу Дејвида Рокфелера, а на идеју Збигњева Бжежинског.

Дејвид Рокфелер га је запазио 1970. када је објавио књигу ‘Између два времена’. У њој Бжежински заступа тезу о глобализацији у светској политици и економији. Три године касније Збигњев Бжежински постаје десна рука Дејвиду Рокфелеру и помаже му у оснивању организације која ће окупљати политичке и бизнис лидере Америке, Западне Европе и Јапана (Трилатерала).

Састанци Трилатерале се одржавају на годишњем нивоу, сваки пут на другом месту. Члановима комисије бира Рокфелер лично. Извршни комитети се састају неколико пута годишње и они разрађују задатке које им формулише ужи круг. Ужи прстен се састоји од регионалних директора и посебно проверених чланова светских елитних организација.

Царса/ИН4С

 

2 коментара

  1. Правилан текст, процес окупације се приводи крају. Глобализатори су искључиво више касте чојзн пипл. (њима јудаизм као вера налаже да завладају целим светом, нама је Јуда символ издајника, њима је Јуда основа свега, основа вере јудаизм, и по хебрејском значи „онај који је обавештен“)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: http://www.tvsrbija.net/)

Колико кошта Велика пропаганда лажи

Полудели Александар Вучић, бориће се за медијски мрак до последњег српског динара ...

(Фото: Принтскрипт)

У последњих 5 година из Србије се иселило пола милиона људи а земља је задужена са још 10 милијарди евра

Београд – Александар Вучић обмањује јавност о задужености земље. Резултат његове власти ...