(Фото: Вебтрибуне)
(Фото: Вебтрибуне)

Тајна коју морате знати: Не могу више ћутати, они ће уништити човечанство

Многи људи данас још увек нису свесни опасности којој су изложени јер ђаво прети преко своје властите војске поданика, коју чини само неколико дијаболичних породица, и кроји свет према својој вољи.

Оно што људи не знају, што је у потпуности скривено је чињеница да ђаво највише од свега мрзи човека и његово рађање, јер рађање човека, Божјег бића је најсветији дар од Бога. Овај иступ лекара који више није могао да ћути доказује управо ту ђаволску превару, коју је врло важно раскринкати сада и одмах јер времена понестаје. Милиони људи ухваћени су у мрежу лажи потпуно несвесни да је све што виде осмишљено у умовима духовно болесних људи у потпуности преданих злу.

Једног дана давне 1969. године скупила се мала али изузетно јака елита на предавању др. Ричарда Деја. Предавање је било затворене врсте и његов садржај по наредби никада није смео испливати у јавност. Али, појавом интернета ретко што може бити скривено, па садржај овог састанка кружи интернетом под насловом “Тхе Неw Wорлд Ордер оф тхе Барбарианс” (Ново доба барбара).

Наиме, др Ричард Деј је био угледни педијатар и стручњак за вештачку оплодњу, али и све до 1968. био је директор организације “Планнед Парентхоод”, раније познате као “Америцан Биртх Цонтролл (Америчка контрола рађања)”, организације за “планирање породице” коју финансира фондација Рокфелер породице, породице која својим финансијама потпомогне убијање више од милион нерођене деце годишње кроз ове клинике, и која има широку подршку УН-а у смислу подршке абортуса, вештачке оплодње и стерилизације становништва широм света, путем вакцина.

Један инсајдер с тог предавања, др Лоренс Данеган, тек је након двадесетак година смогао храбрости да објави делове реферата др Ричарда Деја. Каже да је учинио то зато што је тек тада, након 20 година схватио у потпуности речи др Деја, видевши како се све то остварује свуда око нас.

“Др Деј, све нас је окупио, како је рекао, да нас обавести о великим променама које ће нас задесити у следећих 30 година”, започео је др Данеган и наставио: ”Не, не мислим на комунизам”, рекао је, ” Мислим на нешто веће и стравичније од комунизма!” Др. Деј је наставио причу о новом друштву које нема корена, односно ослонца ни у чему, али које ће све промене пасивно и малим корацима применити на друштво. Др. Деј је на предавању понављао како су људи превише наивни и како никада не постављају права питања. То „превише наивни“ често је заменио и речју преглупи, јер постоје двоструке намере: “Једна намера је она која је људима прихватљива, а друга је она права намера која ће нам помоћи да се нови систем у потпуности постави и уздигне.”

А то је систем апсолутне контроле човечанства! Оно што елиту највише забрињава је сексуални нагон и с тим повезано размножавање, односно рађање. Како не постоје ваљани начини да се тај нагон искорени, смислили су паклени план: “Апсолутна сексуализација, од вртића па све до старачког дома. Секс треба бити нешто као спорт, свугде и стално, лако доступан, хибридан, али увек уз помисао на заштиту.

ДНК часовник: Постоји ли заиста механизам који одбројава колико нам је живота остало?

Заштита, заштита, кондоми, пилула за дан послије – све је дозвољено уз лако доступну заштиту. У психу још малог детета треба усадити; секс и заштита, као нпр. сести у ауто и везати појас. Секс без деце треба постати опсесија. За оне који желе децу постојаће лабораторије који ће стварати савршену децу. У сврху ширења заштите појавиће се и неке чудне, неизлечиве болести које ће ширити страх од незаштићеног секса – рекао је др Деј.

Касније, кад се појавила СИДА и друге болести, синуло је др Данегану. У сврху сексуализације становништва, појавиће се слобода за све настраности: “Сви ће имати јавно право на “љубав”: хомосексуалци, педофили, некрофили, зоофили, умно хендикепирани, деца, сви.

У сврху спречавања размножавања предузимаће се свеобухватни програми у циљу уништења породице. Жене ће радити прековремено као и мушкарци, пуно ће путовати пословно, изостајаће из куће, целодневни вртићи с изрежираним програмом биће свима доступни, плате ће бити све мање, несигурност све већа, све више ће се рађати болесна деца, људе ће захватити страх од рађања.

Ко би желео да има децу у таквим условима? Редукција становништва ће се спроводити кроз ове мере, заштиту, абортусе, пилуле за дан послије, подржавање хомосексуалности и избијање у век нових полних болести. Али томе није крај – “Неки људи предуго живе или немају довољно квалитетан живот”. Уз помоћ “смртоносне пилуле”, и адекватног болничког система тај проблем ће бити решив. ” Свако има право на одређени век” – рекао је др Деј – “Али, неки људи живе предуго и нису више ником од користи. Постају само оптерећење за младе људе. Присилићемо их да се брину о својим родитељима али, тако да им скрате живот. Опуштено, весело, за захвалношћу што су добро обавили свој задатак, једноставно ће организовати опроштајну забаву сви заједно и пружиће им “задњу пилулу”. „Еутаназија ће бити свакодневна ствар као секс или доручак.“

“Лек за рак ми већ одавно имамо” – наставио је др Деј – али све је то добро скривено у нашим институтима (Мисли на Рокфелерове институте). Замислите како би планета била пренасељена да то свима откријемо. Рак је изврсна ствар. Успорава пренасељеност!”

Др Деј још је рекао како елита има савршен план истребљења човечанства и како је главни циљ; уздизање новог света у којем ће елита владати, а оно мало људи што преживи биће њихови робови.

“То је судбина коју елита планира да спроведе” рекао је др Данеген које појаснио да је изузетно важно да ове информације доспеју до што већег броја људи јер, у супротном, елита ће без пуно опирања успети да оствари оно што је наумила.

Дневно.хр

7 коментара

 1. Дневно.хр,
  Ево једног примера да и хр. може да пише исто као ср.
  Чак је хр. то поткрепио баш са аргументима.
  Док се ми ситне рибе расправљамо, добро је да понекад бацимо поглед и на ово што светски признати људи говоре као г. Данеган. А не да се секирамо што се неки педер увредио што смо му рекли да лечи ту своју болест.

 2. Oho, ko prati ljude, a ne sljam, odavno zna za planove i nsp, odavno zna sta nam „elita“, citaj najgori degenerici u svakom smislu, primprema. Samo, ne racunaju na prirodu. Ona ipak ocisti degeneike i otpad, to je osnovni zakon prirode.

  • @ mrak,
   Није баш тако како кажеш. Ти се руководиш Дарвиновим законом, што је погрешно.
   Заборавио си ситуације у природи када се гамад намножила као скакавци?
   Или када је пашчад пуштена, а камење свезано.

 3. Све је то лепо објашњено у ПРОТОКОЛИМА СИОНСКИХ МУДРАЦА још давно но људи мисле да се то неко шалијо.

 4. Teza da neke elite žele smanjiti broj stanovnika na Planeti, pa čak do zatiranja, teško mi pije vodu. Pogotovo kad se pomenu Rotšildi.

  Naime, elementarno pismenom hinsanu je poznato da su svi vladari u istoriji, od Aleksandra Makedonskog, Napoleona, Hitlera, Slobodana Miloševića i drugih, želeli vladati što većim i BROJNIJIM imperijama.

  Zato mi je ZAUMNO da Rotšildi žele SMANJITI svoju bankarsku imperiju!!!???

 5. Паковање мало другачије.
  Бар по једно овако срање читам месечно већ добрих триес 49 лета.
  А писано скоро вековима.
  Коме год се надигне, седне и напише теорију.
  Знате докле је банка важна, заштићена и недодирљива?
  Док у њу не уђу револуционари са белом пеном на уснама и закривљеним ножевима и потамане све редом, газду првог, политичаре друго а сефове задње.
  Ти богаташи се и сенке своје боје. Нигде их не видиш, несмеју ни нос да промоле међу људе, помало се дегенерисали од међуродбинских веза и полако зидају себи гробнице у виду пећинских градова, јер ни гроб свој не смеју јавно да означе. Сви би га користили као пролазни тоалет.
  Верујем да имају неког утицаја на догађаје, мање више индиректно, али без политичара, мрка капа. Зато обилато награђују политичаре и то је сва снага.
  Оног момента када престану, прогласиће их мафијом и послати Елиот Неса да их потамани.
  Јесте, новац има моћ.
  Али само ако иде заједно са политичарима, а са политичарима наступа и војска и полиција и тајне службе. Све је под командом политичара. а кад погледаш скупину са богаташима, политичарима, војскама, милицајцима и службеницима по свим канцеларијама, то ти је већ по човечанства.
  Ето, то је та завера и зато не може да се сруши. Они сви заједно држе моћ целог човечанства, јер их има половина.
  Друга половина су радници, филмски режисери, старлете и коментатори.
  Имамо моћ да пишемо, да се проституишемо, да радимо, да пушимо а одабрани и да попуше понекад.
  Па шта коме западне.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Пиксибеј)

Мултиполарни моменат

У свом чланку „Униполарни моменат“, заснованом на низу предавања која су децембра ...

(Фото: REUTERS/ Francois Lenoir)

Невероватно једноставно: Како изаћи из НАТО-а?

Вашингтон – Да ли је то председник САД Доналд Трамп протекле седмице ...