(Фото: Истинољубље)

УЖАСНО, ПРИРУЧНИК САВЕТУЈЕ РОДИТЕЉЕ КАКО ДА ИМ ДЕЦА БУДУ ГЕЈЕВИ! Креативни центар пустио у продају скандалозну књигу!

Књига „Пружите деци сто могућности уместо две“ сугерише родитељима да васпитавају своју децу да буду гејеви… „Кад видите два дечака, питајте их када ће се венчати“ и „Учите децу да се дечаци заљубљују у дечаке“, пише у „приручнику“.

(фото:Информер)

 

Књига „Пружите деци сто могућности уместо две“, коју је издао београдски „Креативни центар“, отворено саветује родитеље да треба да уче своју децу да постану гејеви!

 

Овај скандалозни приручник, шведских ауторки Кристине Хенкел и Мари Томичић, дословце сугерише родитељима да своје малишане од најмлађег узраста уче да се дечаци заљубљују у дечаке и да је потпуно нормално да носе хаљине?!

Морбидна књига

Под маском „равноправности полова“, приручник који се може купити у већини књижара у Србији по цени од 1.450 динара објашњава родитељима да децу васпитавају као бесполна бића и да није важно ко се у кога заљубљује:

„Дечака и девојчицу, када се играју заједно, сви гледају са сјајем у очима – тако су слатки заједно. Зашто нико не пита два дечака која се играју да ли ће се венчати када порасту?“ – чуде се ауторке књиге.

Оне саветују родитељима да и класичне бајке причају деци на геј начин:

„Причајте деци приче на другачији начин. Пепељуга може да постане најбоља другарица с принцем, а њена полусестра може се заљубити у неку принцезу.“

(фото:Информер)

 

Сугерише се и да не постоји „мушка“ и „женска“ одећа, већ да и дечаци могу да се дотерују и облаче хаљине.

 

“ Допустите свој деци, па и дечацима, да пробају хаљине, да се дотерају и обуку у нешто сјајно, златно, у одећу од тила или неког другог материјала разноликих боја.“

Стручњаци из области дечје психологије и педагогије најстроже су осудили ову књигу и упозорили да овакав начин васпитања може направити тоталну конфузију код деце и од њих створити транссексуалце.

Дечји психолог Бранка Тишма оштро се противи овој књизи и сматра да је наметање хомосексуализма деци болесно.

„У потпуности сам против те књиге и свега што она саветује родитељима. Разумем да постоје и неки људи који су другачији, али не можемо због тога свој деци наметати да буду хомосексуалци и учити их како је то нешто феноменално. По мени су сви ти савети болесни и сматрам да та књига треба да наиђе на осуду јавности – сматра“ Тишма.

(фото:Информер)

 

Са њом се слаже и психотерапеут Зоран Миливојевић, који упозорава да би начин васпитавања деце који проповеда ова књига направио генерацију транссексуалаца.

 

“ Никако не могу да подржавам овакву књигу јер она директно ствара конфузију и код родитеља и код деце. Ако малој деци хомосексуализам презентујете као нешто сјајно, улазите у ризик да ће малишан пожелети да буде хомосексуалац иако му је природа у потпуности хетеросексуална. То је класично малтретирање деце, из кога произилази хаос, јер добијамо особе које ни саме не знају шта су. Плашим се да бисмо, ако би родитељи слушали савете ове књиге, направили целу једну нову генерацију транссексуалаца, а то су најнесрећније особе, које у огромном проценту на крају изврше самоубиство“ – објашњава Миливојевић.

Савети на силу

Психотерапеут Марко Браковић из саветовалишта „Ентера“ скреће пажњу на то да деци не треба прерано наметати нека правила, већ је најпогодније сачекати да они сами питају оно што их интересује.

“ Свакако да деца треба да се васпитавају у духу толеранције и разумевања других људи. Међутим, сугерисати им неке ствари на силу, пре него што се и сама то запитају, може да буде врло опасно и да створи забуну“ – објашњава Браковић.

 

Шта све приручник саветује родитељима:

* Учите децу да дечаци могу бити заљубљени у дечаке, а девојчице у девојчице
* Дозволите дечацима да облаче хаљине и сјајну одећу и дотерују се. Реците им да не постоји мушка и женска одећа
* Купите дечацима играчке за девојчице и обрнуто
* Причајте им бајке на другачији начин: да су Пепељуга и принц другари, а да се Пепељугина сестра заљубила у принцезу.

 

 

Информер

21 коментара

 1. Oće li taj rat više.

 2. дудина падина

  Креативни центар – са колико новца је држава СрБија финансирала издавање ове књиге.

  • @ дудина падина,
   Добро питање. Није проблем што је таква књига штампана, свака роба нађе свог купца.
   Проблем је што све то финансира министарство просвете Србије.
   Проблем је што се примењује сила закона, власт присиљава децу и родитеље да то читају и проучавају. Индоктринација се најбоље прима на силу, после силе лако је да се „случајно“ накалеми.

 3. Kazna sto smo se branili a nismo i odbranili. Jbg nismo bili odlucni i nismo hteli da ginemo , zato sada napadaju nasu decu i svi izumiremo. Totalni raspad drustva i coveka u njemu

 4. i kad ovako vaspitate decu, onda oni imaju šansu da budu premijeri ili ministri ili šta god požele! Žalosno,ali istinito! Kime brate opali ne čekaj!

 5. Ако породица из које потиче дете зна за Бога и Богу се моли, не може је победити ни „кре(а)тенски центар ни кре(а)тенски запад!
  Раније деца нису имала ништа, ал су имала Мајке, а сада имају све, а немају мајке , него имају родитеље који их воде на параду срама.Срам је њихов,а не наш.

 6. Много је кандидата за лекић. Терапија мора да почне одмах.

 7. У Ирану постоји полиција за заштиту морала. Баш ме интересује како би се провели издавачи и књижаре које продају ово демонско дело.

 8. Hm,hmm…sve su to, sestooktobarski potezi. DOSmanlije,su,pristalice, ucenja engleskog filozofa Maltusa. Habermas-Micunovic-Djindjic…ucenje,koje se bavi,nezaposlenim ljudima,u situaciji,otetih imanja,nasilno pravljenje proletarijata,za,tada,nastupajucu,prvobitnu,akumulaciju i industrijsku revoluciju. Visak,preko broja radnika,potrebnih za proizvodnju,nazvan je “ prirodna prenaseljenost stanovnistva“, jer, kapitalisti,nisu duzni,da im daju posao,trose pare na njih. Predvudeo je i mere za smanjenje..izazivanjevrata, sirenje epidemija, homoseksualnost i prostitucuju,kako se ne bi radjala sirotinja,prilikom,zadovoljavanja,seksualnih potreba,..

 9. Ето онако.....

  Зашто упорно називамо педере геј?

  Definition of gay
  1 a :happily excited :merry in a gay mood
  b :keenly alive and exuberant :having or inducing high spirits a bird’s gay spring song
  2 a :bright, lively gay sunny meadows
  b :brilliant in color
  3 :given to social pleasures; also :licentious
  4 a :homosexual gay men
  b :of, relating to, or used by homosexuals the gay rights movement a gay bar

  За мене је увредљиво и напад на моја права да такву настраност називам веселом, живахном, узбуђеном, у било каквој мери и у било ком погледу радосном. За те несретнике сматрам да могу да уживају у свом избору, треба им дозволити законски некакву заједницу, али не и брак. Свакако не подржавам никако да намећу остатку света да их зову „лепим именима“, а камо ли да своју настраност наплаћују разним позицијама. Има успешних људи који су били хомосексуалци или ти педери, интересантно, али они најчешће нису то баш набијали другима у лице, али то не значи да је СВАКИ педер паметан, успешан, бољи од других и ИЗНАД ПРАВА И ЗАКОНА.

 10. Није ваљда да мислите да се у нашој колонији Сербији доносе ма какви закони мимо наредби неоколонијалиста. Нама управљају трећеразредни ликови из нама „пријатељских“ амбасада глобалних сила и нема ту трта мрта. Они знају и недискретно да покажу пример премијера Ђинђића. Састављају нам комплетну владу и министре, седе у кабинету председника (зову се инострани саветници), држе све банкарске финансије, држе и судство и тужилаштво (спонзоришу га и надгледају), уселили се у Генералштаб наше војске…итд. Гурају нос у сваки посао, траже информације ко је колико зарадио, одвлаче најуспешнију децу директно из гимназија напоље у њихове колеџе и тамо их обрађују, утерали су болоњску реформу и уништили ниво високих студија. Има тога сијасет.

  • Upravo tako, s tim sto nisu ni trecerazredni, van razreda su, alkoholicari, narkosi, pedofili, pedercine, pederuse, gabori nevidjeni bez imalo obrazovanja, osnovne kulture, svesti, savesti …
   Takvi se narocito biraju, a onda im se bezvredni sljam klanja, puzi pred njima, lize ruke, kmeci i slini … i postavlja im crvene tepihe!

 11. Dakle, Srbija je definitivno postala lider u regionu.

 12. Pa, mentalno poremecene nakaze, kako vi nastadoste ako hocete da svi budu pederi?
  Sto ne pitate tate vase sto nisu pederi, sto se ozenise vasim majkama?
  Mrs, nakaze i kreature, nazad u rupe i mrak odakle ste izvirile!

 13. а када породице треба да изаћу светло дана и прошетају, немају времена

 14. na sta je ljudki rod spao.

 15. i ove serija domace sve se vrti oko toga da li je neko gej ili nije, vise nesmem u sred bela dana da upalim televizor. dve devojke sede na krevetu i vise nisi siguran da ce se poljubiti usta ili su samo drugaice. crknite smradovi

 16. Biblijska prorocanstva se ispunjavaju u dlaku. Zivimo na planeti zemlji gdje je sotona vladar. Za Boga se odlucujemo svjesno i dragovoljno a onda smo i u Njegovoj zastiti. Ko hoce nek vjeruje. U bibliji imamo smjenice zivota. Ovaj svijet strmoglavo juri u propast i ne treba biti raketni strucnjak to primjetiti. Samo Bog nas moze izbaviti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: http://www.sarajevograd.info)

По Вучићу је етничко чишћење Срба са Косова и Метохије дозвољено!

Током 1999-2000. године на Косову и Метохији више од 700 насеља, што ...

(Фото: Pixabay)

Хрвати поново уцењују а ево шта сад траже!

Загреб – Саборски заступник владајућег ХДЗ, Миро Ковач, изјавио је у Книну ...