Александар Вулин (Фото: Јујуб)
Александар Вулин (Фото: Јујуб)

Вулин дао 40.000 евра на авионске карте до Канаде?! Да ли ви верујете да је министар 23 пута посетио тетку?

Вулин не престаје да изненађује својим изјавама.

foto: Dragana Udovičić, Printscreen

 

Београд-Министар одбране Александар Вулин не престаје да шокира јавност образлажући потпуно небулозним изјавама како је платио стан од више од 100 квадрата на Звездари.

 

Када су га притисли да објасни како је успео да унесе 205.000 евра у Србију из Канаде, с обзиром да то нигде није забележено, а по закону сваки износ виши од 10.000 евра мора да се пријави царини и објасни порекло, министар је рекао да је „уносио по 9.000 евра“.

 

Међутим, то би значило да је министар у Канаду из Србије ишао 23 пута, и 23 пута опет ушао у Србију, јер би једино на тај начин могао да унесе 205.000 евра , а да их не пријави царини. Међутим, за ову акцију Вулину би требало 40.848 евра, и то само за повратну карту. Да не рачунамо остале трошкове јер тешко да је Вулин само отишао у Канаду на пар сати да узме новац и да се врати следећим летом, будући да је то лет од 10 сати, само у једном правцу, и да не рачунамо временску разлику од неких 7 сати. Морао је макар да остане пар дана, јер морате признати, ово би била веома исцрпљујућа акција.

 

 

Ако је тачно да је новопечени министар одбране 23 пута одлазио у Канаду (а тешко да јесте), онда цела његова акција треба да уђе у анале. Ко је спреман да за „позајмљених“ 205.000 евра да „својих“ још више од 40.000 евра да би целу ову акцију спровео, и то све у периоду када купује некретнину и решава своје породично имовинско питање?

Морате признати да је министар и овог пута изгледа мало претерао, и по свему судећи измаштао целу акцију око куповине стана.

 

Подсетимо, министар Вулин је у жижи јавности јер не може да докаже порекло више од 200.000 евра којима је купио стан. Прво је испричао да је стан купио од продаје некретнине (која је износила 38.000 евра), а касније је променио исказ, па је рекао да новац позајмио од супругине тетке из Канаде. За све ово, наравно, нема валидне доказе који би поткрепили његову причу.

 

Ало

14 коментара

 1. Da li je moguce da neko ciji je IQ veci od broja cipela koji nosi uopste uzima u obzir ove baljezgarije sljamova koji unistavaju Srbiju!?
  Nosite se i vi, i tetka i ta fekalija!

 2. Cak i u USA i Kanadi bi to bila maltene celokupna zivotna ustedjevina pa da da Vulinu )) A realno ono sto treba je ispitati da li postoji ta tetka uopste ))))

 3. Како влада озакоњује Србију као ПЕДЕРСКУ државу.

  https://www.youtube.com/watch?v=R_h3FtuODks

 4. ___________________ORGINAL“CIGANSKI CERGAR“.“SVE“MOZES DA PROMENIS:licni opis,sve partije,cak I one koje ne postoje u Srbiji,strucnost-diplome,naravno lazne,ljubovnice,automobile,stanove……I ostala sranja u glavama,ne-izivljenih dosljacih debila.“ALI GENE NIKAD“.“PRAVI SRBIN OSTAJE UVEK SRBIN“.A cigancura-garagan_________prosjacka prodana dusa do….vesanja-samo-ubistva._________________________________“GENI SU CUDO A TRADICIJA JE SVETINJA…SRBINE MOJ“.

 5. Ти то најбоље знаш јер си и ти циган, гараган, пурјак или коритар.
  Зато је и твоја ћерка докторица популарна код Чечена.

 6. hahaaahhhahhaah_____________NAPISI TVOJE POGANO,KOZOJEBACKO POREKLO,SMRADU ATEISTICKI.Koliko vec dugo cekamo na TV-Vas…..“TVOJ PASJI PREDIGRE“.NAPISI“PICO SLINAVA“…“CEKAMO VEC MESECIMA“.___________________________________“UMRECES KAO ATEISTICKO PASJE GOVNO ATEISTICKO“.TO SU TI OSTAVILI TVOJI….GENETSKI PRECI“.Ovci brabonjku,“JEDI KATOLICKA GOVNA KAD“NE SMES“,“PRAVOSLAVNU TORTU SA ISTOKA“.Pusenje“RUSKOM MEDI CUPAVCA“…nece da vas zaobidje.CIBE DJUBRE JANJICARSKO NE POGANI TV-Vas………Redakciji pozdrav iz RF-Moskva.

 7. Овај изгледа покушава да буде већи лажов од љубљеног му „председника“.

 8. Isti su on i av av.Lazovcine prevaranti lopuze.E tako to izgleda dragi glasaci za sns.Kada ce da se opametite.

 9. Vulin je peder i narkoman, smrce drogu kao i njegov kum Zeljko Mitrovic.
  U ovu laz mogu da poveruju samo idioti.

 10. Tetka nije dugme .Iso je cesto jer je morao da joj daje lek

 11. MI..........smo dobri.........ONI..........ne valjaju

  Đelić je imao lošiju tetku od Vulina………..dobio je, samo……. kauč!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: CC0 / PIXABAY Саскачивен, град у Канади)

Листа градова који ће платити да се тамо доселите

Бег од цивилизације или нови почетак само су неки од разлога који ...

Доналд Трамп (Фото: Sputnik / Alexey Vitvitsky)

Трамп покренуо трговински рат с ЕУ: Од сутра царине на челик и алуминијум

Вашингтон – Вашингтон уводи царине на увоз челика и алуминијума у САД ...