(Фото: Агенција Газета)
(Фото: Агенција Газета)

88% Срба жели руску телевизију у Србији

Београд – Руско-српска информативна агенција „Газета“ спровела је истраживање чији циљ је био да испита српско јавно мнење односно колики је проценат становништва у Србији заинтересован за отварање руског телевизијског канала који би се бавио промоцијом Русије и БРИКС савеза у нашој земљи. Анкетирали смо 1.500 грађана који су одговарали на питање:

Да ли подржавате отварање руске телевизије у Србији?

Резултати указују да је 88% испитаника одговорило потврдно уз наласак да је то потребно учинити што пре имајући у виду чињеницу да западни непријатељи убрзано чине све да Србију дистанцирају од Руске Федерације.

Међу српским грађанима које смо питали за мишљење било је и 9 % оних који не гледају благонаклоно на идеју отварања руске телевизије у српској држави, а само 3 % испитаника нам је рекло да уопште не гледају телевизију.

Верујемо да ће српском народу жеља да гледа канал истине, морала и правде ускоро бити испуњена и да ће Руска телевизија на српском језику заузети водеће место на медијском небу Србије.

Велимир Ремић – Агенција Газета

10 коментара

 1. Naš narod kaže: Kasno Marko na Kosovo stiže.Da li Vam je ovoliko trebalo pa da napravite bar jednu pišljivu televiziju za „braću“, ako ste nas tako smatrali ?! Nama se to već „lupa o glavu“, a i vama će vaša sporost i opuštenost.

  • Nisu samo Rusi krivi, ali sve sto si rekla, to stoji. Inace, http://www.sputnik.rs je pod pokroviteljstvom Russia today, kao radio i sajt.

   Ipak je bolje napraviti televiziju, koja nece biti samo informativnog karaktera, vec da ima interesantan program, kako bi se srpski narod upoznao sa ruskim mentalitetom. Jedan deo naseg naroda, ideoloski mrzi Ruse (a ni sami ne znaju zasto), drugi, nerealno i neracionalno, idealizuju Ruse. I jedni i drugi ne poznaju Ruse kao narod. Rusi su narod isti kao i mi.

 2. Није политичар

  Из којег разлога нису раније?
  Из којег разлога побише Руске команданте у Новорусији?
  Из којег разлога потписа Руски патријарх са папком?
  Из којег разлога су се вратили са Косова и Метохије?
  Из којег разлога на Руској државној телевизији је понекад Косово и Метохија нацртано као држава?
  За мене је потписом са папигом Русија постала полузапад, такорећи кандидат за еу и атлантиду.
  Еј, рекао је да ће да раде заједно на глобалној цивилизацији!

 3. @….RUSI SU SE VRATILI SA KOSOVA,“POSLE POVLACENJA NASE VOJSKE“,ODNOSNO POSLE IZDAJE MILOSEVICA,“POTPISOM KUMANOVSKOG SPORAZUMA“……….“RUSI SU DUZE OSTALI NA KOSOVU OD NAS“.Na ostala pitanja,ukljuci mozak I odgovor daj,sam sebi…pozdrav.

 4. I treba da se orvori Ruska TV. A ne kao ova americka N1 da nas truje lazima. Voditeljka na N1 tv, ladno kaze „takozvana vestacka tvorevina Republika Srpka“

 5. Pod hitno otvoriti Ruski kanal, od ovog zapadnog smeća i usrane ružičaste televizije nemože da se živi niti normalno razmišlja.
  Spasavajte.

 6. За Руску телевизију је 100% Срба.Они који нису и нису Срби.А Русија има шта да покаже Србима,почев од филмова,дечијег програма,образовног програма и да не набрајам даље…Добро дошли браћо,кад год дошли није касно.

  • По последњем попису становништва из 2011.године, оних који су се изјаснили као Срби има 5.988.093 ; удео 83,32%….тако да се апсолутно слажем са вама …

 7. Под хитно да почне са радом руски канал јер су грађани затровани западним лажима.

 8. Tv. Rusije u Srbiji. Sad pa sad. Tačka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Shutterstock)

Банке нуде за багателу некретнине: За 100 квадрата – 4.800 евра

Од банатске куће од 100 квадрата у Новом Милошеву за само 4.800 ...

(Фото: Пиксибеј)

Хоће ли Русија вечно бити увлачена у “хладне ратове“

Москва – Компликовање међународне ситуације, све оштрије несугласице великих држава, довели су ...