(Фото: Профимедиа)
(Фото: Профимедиа)

Аларм у градовима Србије: Девојчице се јављају гинеколозима, а кад их прегледају, занеме од шока и одмах зову родитеље

Београд – Све више девојчица из Браничевског, Топличког и Јабланичког округа, односно из Пожаревца, Прокупља и Лесковца, јавља се лекару због истог “проблема”. Након прегледа, доктори остају у шоку, јер истог трена гинеколози схвате шта се дешава у телу цурица. Нажалост, њихов заједнички проблем је – трудноћа, и то малолетничка.

Последњи подаци говоре да у Србији годишње затрудни око 16.000 малолетница, а да од тога 90 одсто заврше као абортуси. У званичним подацима стоји и да су те девојчице најчешће удате!

Такође, највише малолетничких трудноћа забележено је у Браничевском, Топличком и Јабланичком округу.

Иначе, у Србији је пре неколико година измењен закон према којем је девојчицама од 16 година до 10. недеље био дозвољен абортус без родитељског знања.

Наша земља је водећа у Европи по броју нежељених, малолетничких трудноћа. Иако се претпоставља да овај проблем највише захвата земље које су неразвијене, подаци кажу да то није истина, већ да је то феномен који је распрострањен у целом свету.

Наиме, у свету се годишње породи 7,3 милиона девојака млађих од 18 година, сваког дана 20.000. Због младог, незрелог организма умре 70.000 девојчица од 10 до 18 година.

Чињеница је да до нежељене трудноће и до полних болести долази због опште неупућености и необразованости о сексуалној култури.

Девојке у Србији све раније губе невиност, а о томе сведочи и случај који је у јавност дошао пре неколико дана. Наиме, најмлађа мајка у Србији има само 13 година. Девојчица из Ниша, стара свега 13,5 година породила се у Гинеколошкој клиници “Народни фронт” и на свет донела девојчицу, тешку скоро три килограма.

Што се тиче најмлађих мајки, свет никад неће заборавити причу о најмлађој трудници икада. Имала је само пет година. Лина Медина из Перуа породила се у петој години живота царским резом који је обављен 15. маја 1939. године.

Лекари су јој урадили царски рез и она је 15. маја 1939. године донела на свет бебу. Према документима, у болницу је ушетала уморна, чупава Индијанка са подножја Анда за руку водећи срамежљиву девојчицу необично великог стомака.

Њен случај до у детаље документовао је доктор Едмундо Ескомел, као и чињеницу да су девојчици у 4. години почеле да расту груди, а у 5. години су јој сазреле кости потребне за изношење трудноће.

М.Чуле / Телеграф.рс

8 коментара

 1. теоретичар

  Морао сам да погледам одакле је ивај дволичан чланак.
  Прво се оптужују Српкиње за рано рађање, а у основне школе им увели јебачка предавања. У обданишта увели „едукацију“(мајке вам га спалим и дефектној речи) о доброчинствима педерства.
  Није важно. Разјебавате наш народ у детаље а онда пишете контроверзне чланке.
  То да је мала Перуанка сазрела и родила са 7 година, а не са 5 као што то пише у чланку, познато је науци и није јединствено. Када глобалистима буде затребало, та девојчица ће бити и само 3 године. Тако ће стићи до свог педофилског циља. Зато кажем да је овај чланак ем фалсификован, ем контроверзан.
  Под одрђеним условима и са неком случајном комбинацијом наследнх гена, дете је физички било у стању да роди. Мада је психички била дете пре трудноће, кроз трудноћу је прерано сазрела чак и психички. Није добро, али тако је било.
  Најважнија ствар данас која служи да се девојке усмере да НЕ рађају је да НЕ треба да роде ни са 18 година, него „касније“.
  А касније природни инстинкт већ прође кроз нека ограничења, највише материјалне природе, а жене-девојке од 25 па надаље које нису родиле постају прво сеоски познате курвице или лаке сплав девојке, а друго и добрим делом постају проститутке које имају шансу да се удају мању него мој Бобика који не мари за годишта његових комшиница, и ако их је све средио у комшилуку, лута ко џукац по селу. Увек он себи нађе.
  Мађутим, за ову лаж о 18 година и то да је то прерано за рађање.
  Пре неких 25-30 година, дакле тек на почетку разорног психолошког удара на породицу, Бугарски научници су извршили дугогодишња испитивања о здравом порођају и добу када је девојка НАЈспремнија да роди.
  Нећете ми веровати, сигурно.
  Закључци бугарских научника нису ни данас оповргнути, осим у Тељеграфу који и нема појма о чему пише.
  Дакле, Бугару су објавили да најздравију децу рађају девојке са 18 година.
  Зато су Бугари онда планирали да студенктиње које роде буду помоигнуте и да им се плати време трудничког боловања.
  Сада упоредите са овим чланком и порукама које овај чланак упућује српским девојкама.

 2. @teoreticar: bravo za komentar. Apsolutno tacno. Moral je potpuno unisten, planski i sistematski. Nista nije slucajno!

 3. Ko je i kako napravio ovaj svet danas? Sve je naopako. Sve je suprotno. Doktori unistavaju zdravlje. Sudije unistavaju pravdu. Univerziteti unistavaju znanje. Vlade unistavaju slobode. Medije unistavaju informacije. Religije unistavaju duhovnost.

 4. na delu potpuno unistavanje naroda sveta….belog naroda sveta, da budemo jasniji, crveni su odavno unisteni i svedeni na neke rezevate, sa crnima se bije bitka oko njihovog unistenja sa polovicnim uspehom, al pravi cilj je unitenje bele rase i to ne bilo koga nego iskljucivo istocnoevropskih i naroda na teritoiji RUSIJE….i nije to zbog genetike….nego zbog DUHA koji prati odredjenu genetiku, i kako ONI nisu sigurni gde se sve krije DUH, krenuli su u unistavanje svih na svetu, koji mogu imati i malo veze sa DUHOM….nije pitanje ko ce nastradati, nego je samo pitanje KADA…

 5. Текст рекламира да се девојчице од 5 година сексуално злостављају. Браво! Ментално и морално смо напредовали.

  Снежа Терзић “Сексуални терор“ (12.04.7526.)

  https://www.youtube.com/watch?v=abkILBWXbKg

  • Позивам све родитеље да се одазову организаторима против разврата у школама и вртићима до септембра месеца, да заштитимо своју децу од куге, коју нам припрема наша влада.

 6. Sobzirom da su kriminalci sebi napravili državu a moral sveli na nulu kao i ostale vrednosti, roditelji da se organizuju i zaštite decu od džukela.

 7. Блюститель

  Христос Васкрсе! Мала корекција, није важно, није битно да се деца сексуално васпитавају (преваспитавају) по школама, семинарима, курсевима, сеансама … Важно је кућно и касније и школско васпитавање: да деца не ступају у интимне односе пре него ли буду зрела и док не формирају здраву везу. Није ствар о техникама заштита, о методама сексуалних односа (тиме се блуд, разврат, суманутост, оставља по страни као да није ни присутан), него је смисао да до односа не дође пре него што млада особа може да разлучи – да има свест о томе шта је корисно а шта погубно. Мислим да је то корен проблма, а и да је овакав став, овакво расуђивање код нас и у свету одавно истребљено…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Aлександар Вучић (Фото: Јутјуб)

Вучић погрешним информацијама о томе колики број Срба живи на КиМ хоће да оправда чин издаје

Окупиране територије – Информације о томе колики број Срба живи на Косову ...

Алексеј Топоров: Албанизација Србије прекорачила границе Космета

Ових дана у Србији је био обележен један од тужних датума, којима ...