(Фото: Јутјуб)
(Фото: Јутјуб)

Напад на новинарке из реалног угла: Неко овде лаже!

Београд – Када се председник Србије Александар Вучић укључио у осуду насилника који је насрнуо на извештаче ТВ Пинка, обавестио је јавност да је повређене новинарке посетио у болници. Навео је да је Гордана Узелац добила ударац „између браде и уха и да има потрес мозга, док Мара Драговић има напрснуће ребра“.

Свако насиље над било ким је за осуду, али због чињенице да је инцидент политички злоупотребљен, Вести-онлине су се потрудиле да посложе коцкице поменутог инцидента. О недоследностима до којих смо дошли, просудите сами.

Анализирајући снимак који је ТВ Пинк до бесомучности вртела на својим каналима, чини се да је председник нешто побркао. Наиме, на снимку се види моменат када један демонстрант у црној мајици са црвеном крагном, задаје ћушку у главу новинарки Мари Драговић. Од тог ударца она није могла да има напрснуће ребра! Јасан снимак о нападу на Гордану Узелац не постоји.

Уверите се сами:

Обе новинарке, иначе, биле су обучене у црно, али је Мара Драговић била у панталонама, а Узелац у сукњи. Ударац између браде и уха, о којем прича Вучић, добила је женска особа у панталонама, дакле, Драговић.

Интересантно је и то да на сајту ТВ Пинк објављују информацију која је контрадикторна.

Тако се каже да је ухапшен „Д.В. који је на протесту присталица Двери испред телевизије Пинк, којем је присуствовало око 250 људи физички напао и ударио новинарке ТВ Пинк Гордану Узелац и Мару Драговић“. Већ у следећем пасусу се наводи да је „на снимку телевизије Пинк забележен тренутак када један од учесника протеста напада и обара Гордану Узелац.

Забележен је и моменат када се други учесник протеста у трку залеће ка новинарки Мари Драговић, али га је зауставило обезбеђење телевизије.“

Проста логика каже, од ударца у главу не може да напрсне ребро, а један нападач не може да се појављује у два тела, на истом простору и у малом временском размаку.

Ко је несрећник из Гуче?

Како је објавио Глас Западне Србије, Д. В. (46) из Гуче, који је изазвао инцидент на протесту у Београду, био је у припитом стању и реаговао је у афекту. Д. В. је пре три године остао без посла након пропадања Индустријског комбината у Гучи.

Живи са мајком и једини приход има је њена пензија. Они који га познају кажу да се никада није сукобљавао и да није правио инциденте, а јучерашњи догађај за многе је био изненађење.

Вести

5 коментара

 1. Из Европе с Љубављу

  види види како професионално раде гориле са пинка.
  баш га набоде на лакат, и изађе из гомиле.

  под један извлачи се из кадра
  под два склања се од одмазде пријатеља оног лика кога је набо.
  на његово место долази „чист“ горила, он „само развађа и смирује“

  људи…учите занат. требаће нам
  све је то демократски

 2. Ovde je trebao da udje neko opasan dinamitom i rokne sve u p. materinu.
  Samo tako ovi debili (gorile) i njihove gazde ima da nauce lekciju.
  Po svemu sudeci nije ni taj dan daleko

 3. Замена теза.

  Ви овде анализирате ко је и како набо ову. А ником да падне на памет, сем овом добром и поштеном Неурозном Поштару, да ово псето Митровић треба да виси на Теразијама за ноге обешен као Мусолини. Ало бре он лично вам је отеловљење зла. Он вас је опљачкао, он вас јебе у мозак већ 30 година. Прво турбо-фолком, па ЈУЛ-ом, па вестима, па демократијом, па риалити говнима. И што се воза јахтама и авионима, а ви се кешате за трамвај или придржавате за знојаву шипку, ако имате за карту. Може, кад раднике није плаћао годинама, можда и деценијама. Осим дрољетина, њих уредно плаћа, вашом ловом. И што је сина убицу штитио и заштитио од одговорности за све паре. Размислите мало, тај може и неког вашег да прегази, као ону несрећну девојку што уби.

  ПС. Ове дрољетине са Пинка заслужују не само да добију коју ћушку, него да буду набијене на колац. Ако немате колац, ево имам ја.

  • Sve pomenuto je uslovno tačno. Ispade po tebi neki mnogo moćan čovek.

   Samo što je pomenuti svirao u „rokeri s moravu“ i ulizivao se borisu bizeu, dok mu „sa neba“ nije pala tolika moć.

   https://m.youtube.com/watch?v=t-i4CNQCPkg

   Istina je da je ovaj pajac, kao i naš precednik i ostali šljam koji „vlada“, samo go beskičmenjak, koji je od ostalih bolji samo po ulizištvu i kukavičluku.

   Go alat.

   E, sad će on da odigra novu ulogu, srbskog čaušeskua, miloševićevsko/surčinskog dinosaurusa, koji je odgovoran za sve loše što nam se ikad desilo (stari recept),
   A koga će lažni sveti georgije, zvani boškić, da proburazi kopljetom i „vrati čast srbstvu“.

   Ipak, gospodo retardirani jenkiji, nismo baš toliko glupi.

  • Све што ја напишем је сасвим тачно. Не условно, него безусловно.
   Сад, неко има капацитета да то прихвати, а неко нема.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Мундијал (Фото: Sputnik / Виталий Тимкив)

A шта ће албанских 16 милиона наспрам 200 милиона Срба и Руса?!

Политизовање меча Србије и Швајцарске почело је одавно, а кулминирало је тако ...

Руси у Србији: Не желимо натраг. Знате зашто?

Београд – Према подацима руске агенције за статистику Ростат, након почетка рата ...