(Фото: Срби за Србе)
(Фото: Срби за Србе)

Срби за Србе прикупили милион евра!

Београд – Хуманитарна организација Срби за Србе прикупила је средином августа 2014. године преко 1.000.000 евра донација за помоћ угроженој деци и породицама широм Балкана, као и за помоћ угроженима у мајским поплавама. Од 2005. године, под слоганом “деца су наша будућност“, организација је помогла преко 500 вишедетних породица и обезбедила неопходну и вредну хуманитарну помоћ за најугроженији део српског народа у Србији и региону. Такође, званични сајт организације (www.srbizasrbe.org) забележио је више од седам милиона посета!

Захваљујући званичним огранцима организације у Србији, Републици Српској, Аустрији, Швајцарској, Сједињеним Америчким Државама и Немачкој, као и великом броју донатора и пријатеља организације широм света, “Срби за Србе“ су прикупили неопходна средства и обезбедили вредну хуманитарну помоћ за стотине породица широм Балкана.

Поред изградње и поправке на десетине кућа, обезбеђена је велика помоћ у виду фрижидера, шпорета, замрзивача, веш машина и другог неопходног покућства, изграђен је и опремљен велики број купатила, опремљене су дечје собе новим креветима, плакарима, столовима, компјутерима, играчкама и школским прибором. Такође, организација је обезбедила велику помоћ сеоским породицама у виду трактора, пластеника, крава, оваца и коза како би својим радом стекли могућност да обезбеде основне животне потребштине за своју децу.

Оно што организацију “Срби за Србе“ издваја јесте крајње транспарентан начин рада и велики број појединачних донатора који на месечном нивоу учествују у добротворним акцијама ове организације. На свом званичном сајту (www.srbizasrbe.org) и друштвеним мрежама фејсбук (www.facebook.com/srbizasrbe) и твитер (www.twitter.com/srbizasrbe), организација свакодневнообјављује листе донатора као и увид у тренутно стање на свим банковним рачунима, што представља јединствен пример у раду хуманитарних организација у Србији.

Организација “Срби за Србе“ ће, у сарадњи са сродним организацијама, СПЦ, медијима, и бројним пријатељима широм Европе и света наставити вредан хуманитарни рад на добробит угрожених породица широм Балкана како би неопходна хуманитарна помоћ стигла до што већег броја угрожене деце.

Деца су наша будућност!

Хуманитарна организација Срби за Србе

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Први слободни србски дневник

Слободни србски дневник 5.5.2018 (Видео)

Кад би пале религијске маске

Београд – Основни проблем на који стално скрећем пажњу јесте перцепција ислама, ...