(Фото: Thinkstock)
(Фото: Thinkstock)

Ово ће бити главна атракција у БГ – квадрат 250 ЕУР

Београд – Више од 600 излагача из 27 земаља представиће, у седам хала Београдског сајма и на отвореном простору, комплетну понуду из свих области грађевинске делатности.

Они ће се представити на 44. Међународном сајму градјевинарства, СЕЕББЕ, који ће бити одржан од 18. до 21. априла ове године.

Највећа атракција манифестације биће багер који плеше. Багеров плес посетиоци могу да одгледају сваког дана у 11, 13, 15 и 17 часова, наводи се у саопштењу Београдског сајма.

Најатрактивнији експонати биће монтажне куће, од којих су неке израђене по најсавременијим еколошким стандардима, по ценама које се крећу од 250 евра по квадрату па навише.

Богат излагачки програм чине: у хали 1 профили за столарију, врата и прозори, окови и браварија за столарију као и пратећа галантерија. У хали 1А представиће се произвођачи опреме за уређење ентеријера, екстеријера и осветљења.

У хали 2А понуда произвођача опеке и црепа и кровних покривача. Хала 2Б нуди избор свих врста материјала за градњу, бетонске производе, уређаје за климатизацију и грејање, као и велики избор алата за индустрију грађевинског материјала. У хали 2Ц предвиђен је купатилски програм и санитарије, као и нове технологије уштеде електричне енергије и топле воде у овом сегменту.

Хидро, звучна и термо изолација, материјали за завршне радове, боје, лакови, мешавине, машине и молерски алати смештени су у хали 3А.

Излагачки програм у хали 4 садржи конструкције панела и профила, подне и зидне облоге, машине за индустрију грађевинских материјала и велики избор капија и ограда.

Обимна понуда највећих експоната на манифестацији – багера, виљушкара, утоваривача, грађевинске механизације, од ове године је због великог интересовања проширена и на халу 5.

За све ове производе посетиоци имају могућност да искористе ексклузивне сајамске погодности за куповину уз пет до 30 одсто попуста.

Радно време је сваког дана од 10 до 19 х, а 21. априла од 10-17 часова.

Танјуг

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

У свим областима живота и у свим земљама света завладало је лудило

Посрнула цивилизација Иако континенти и разне земље имају различита материјална и духовна ...

Хорор: Ухапшен руски мафијаш који је српске раднике забетонирао у темеље зграде

Москва – Групи радника из Србије који су изводили грађевинске радове у ...