(Фото: AFP/Getty Images)
(Фото: AFP/Getty Images)

Мигрант убо хришћанку јер је читала Библију

Беч – У једном центру за азиланте у Аустрији авганистански мигрант је напао жену, јер је читала Библију.

Напад се десио у граду Тимелкам у горњој Аустрији. Нападач је 22-годишњи мигрант из Авганистана који је био изнервиран тиме што су хришћански становници позвали 50-годишњу жену да чита Библију.

Аустријске новине Кронен Зајтунг извештавају да је он улетео у кухињу где је жена говорила и покушао је да је убоде у горњи део тела. Њен дебео зимски капут је заштитио од тешких повреда, међутим она је пала и повредила уво од силине ударца.

Полиција је стигла на лице места и ухапсила мигранта. Он је признао да је претерао, иако је рекао полицији да се ово десило из „личних разлога“. Он је такође изјавио да никада није видео жену пре напада.

Било је бројних инцидената када су се хришћани нашли на удару у мигрантским центрима широм Европе.

Једна добротворна организација је саопштила да је од маја 2016. више од 700 хришћана било нападнуто у немачким домовима за азиланте, а муслимани су били већина починилаца.

Хришћанска добротворна организација Отворена врата је саопштила да је пријављено 83% случајева, укључујући ту и вишеструке нападе, а скоро половина жртава тврди да је добијала претње смрћу од миграната. Других 44 каже да су били сексуално злостављани.

Преко 90 одсто нападача су били муслимани, а у 205 случајева нападачи нису били само муслимани, него и стражари у центрима.

У августу је Бреитбарт известио како је немачки политичар, рођен у Ирану и преобраћен у хришћанство, рекао да је у току прогон са којим се суочавају хришћани у домовима за мигранте.

Махин Мусапур је рекла да за хришћане у азилантским центрима говоре да су „нечисти као пси“.

„Играчке хришћанске деце су уништене, хришћанским азилантима се говори не само да перу своје судове после јела, него морају и да перу целу кухињу, јер би у супротном били „нечисти“. Многи муслимански азиланти називају све хришћане нечистима. Црквена богослужења се одвијају у тајности, Библије и распећа морају бити сакривена“, рекла је она.

Бреитбарт.цом

Превод: Васељенска ТВ / А.М.

2 коментара

  1. Da vas covek pozali, opet . . sta ste ih primali . . . ali onda se setim kakve ste zlocine napravili nad srbima i zakljucim da ste vi gori hiljadu puta od njih.

  2. stigli je ovo zlo I u srbiju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*