Богољуб Карић (Фото: Новости)
Богољуб Карић (Фото: Новости)

Карић на београдске изборе излази са СНС-ом

Београд- Лидер Покрета „Снага Србије“ Богољуб Карић изјавио је данас да ће тај покрет на наредне београдске изборе изаћи заједно са Српском напредном странком (СНС).

 

Карић задовољан статусом Срба на Космету

 

„Коалиција ових двеју странака је одлично функционисала од парламентарних избора 2012. године. Чланство и руководство су добро сарађивали широм Србије. Покрет ‘Снага Србије’ учествоваће на заједничкој листи ‘Александар Вучић – Зато што волимо Београд’, јер је владајућа коалиција, предвођена лидером СНС и председником Србије Александром Вучићем, остварила огромне политичке и економске резултате у Београду и читавој Србији“, навео је Карић у писаној изјави.

Карић је оценио да грађани те резултате могу да виде на сваком кораку и додао да је „државна каса напуњена, јавне финансије сређене а Србија први пут има савезнике на свим странама света“.

„Таквом политиком су постављени темељи да Београд данас постане огромно градилиште, да дугови града буду смањени за 700 милиона евра, да туристи из свих крајева света масовно долазе у Београд као мирољубиви, домаћински и космполитски град који је постао културна престоница читаве југоисточне Европе“, навео је Карић.

 

Вучић поклања Карићу 680 хектара Београда

Наш заједнички циљ је да Нови Београд постане Вол Стрит овог дела Европе, финансијски и берзански центар региона. Да се изградњом јефтиних станова омогући да и сиромашнији грађани дођу до свог крова над главом, а да се од Београда до Младеновца засаде шарене плантаже воћа и поврћа и искористи огромни потенцијал у сектору пољопривреде.

Он је додао да Покрет „Снага Србије“ жели да својим огромним пословним искуством помогне да се остваре најважнији интереси свих Београђана, без обзира на страначко или идеолошко опредељење.

 

 

Бета/НСПМ

један коментар

  1. SRAM TE BILO GOVEDO JEDNO I LOPUZO,SADA TI JE I AV AV DOBAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Дарко Булатовић (Фото: screenshot)

Овај Црногорац је још увек градоначелник Ниша: 34 прекрашаја, прима пензију а има плату скоро 100 хиљада!

Ниш – Први човек Ниша Дарко Булатовић, према регистру неплаћених казни, дужан ...

(Фото: СНС)

Вучићевци збачени са власти у Параћину

Параћин-Одборници Скупштине општине Параћин изгласали су поверење председнику општине Саши Пауновићу.   ...