(Фото: Агенције)
(Фото: Агенције)

Александра Вучића и комплетан државни врх што хитније привести правди!

После убиства Оливера Ивановића у Косовској Митровици прошле недеље и захваљујући храбрости једне жене српска јавност је коначно упозната ко у име српске државе и владе спроводи државну политику на Косову и Метохији. Реч је о групи криминалаца огрезлој у тешке облике криминала који се у извештајима истражних органа ЕУЛЕКСА, српске и шиптарске полиције третирају као нарко трговци, трговци оружјем, трговци људима, акцизном робом, итд.

Главни ослонац ове државе и Александра Вучића на Косову и Метохији су српски криминалци који су до гуше у нарко пословима и који са шипарским нарко фисовима остварују одличну сарадњу. Та сарадња српских и шиптарских нарко трговаца и криминалаца по свој прилици дигнута је на много виши ниво јер су српске криминалне групе које оперишу на територији Косова и Метохије и на територији уже Србије добили политичку заштиту у садашњем председнику Србије Александру Вучићу и влади Републике Србије јер апсолутно не постоји начин да ти и такви криминални елементи функционишу на начин на који фукционишу а да немају политичку подркшу Александра Вучића и владе. Реч је о криминалцима о којима постоје подебели полицијски досијеи готово свих полиција на Балкану укључујући и српску.

Ствари су се толико отеле контроли да ти криминалци у име српског државног врха и српског народа чак преговарају и о формирању шиптарске владе и да тако де факти и де јуре саучествују у рушењу територијалног суеренитета и интегритета Републике Србије и д ато све чине по директним налозима Александра Вучића и његових блиских сарадника са којима су у готово свакодневном контакту. За то постоје и материјални докази.

Ту се наравно коначно види права слика издајничког режима Александра Вучића који за потребе издаје Србије и предаје Косова и Метохије у шиптарске руке користи српске криминалце. То је државна политика коју Александар Вучић од доласка на власт спроводи на Косову и Метохији. Ово су наравно де факто и де јуре докази о ВЕЛЕИЗДАЈИ коју је починио Александар Вучић уз помоћ читавог државног врха и владе Републике Србије. Ово нису само материјални докази већ постоје и сведоци читавог тог замешатељства и велеиздаје коју је починио Александар Вучић са блиским сарадницима.

Мучко убиство Оливера Ивановића била је очигледно само она кап која је прелила чашу како би читава Србија сазнала да на челу државе има најобичније криминалце и велеииздајнике које мора што пре мора привести правди и кривично процесуирати за почињене злочине према српској држави и Србима.

Садашња власт режима Александра Вучића АПСОЛУТНО више нема никакво право, легитимитет или легалитет да води било какаве преговоре о будућности Косова и Метохије јер за то после изношења чињеница да на свом платном списку има нарко трговце и криминалце који у њено име спроводе издајничку политику и уједно договорају нарко трговину са шиптарским нарко фисовима више апсолутно нема никавог простора. Као што нема апсолутно места ни да издајнички режим Александра Вучића који је огрезао у тешке облике криминала и сарадње са терористима потписује било какве уговоре, договоре, писма илити споразуме са било ким и који би се на било који начин дотицао будућности Републике Србије, Косова и Метохије и њеног територијалног организовања и уређења.

Оно што је данас свима јасно је да Србија на челу државе има организовану криминалну групу која је за пет година власти узрпирала све институције државе и претворила их у алате спровођења издаје и у ту сврху ангажовала окореле криминалце и криминалне групе а све ради стварања личне материјалне користи.

Зато понављам и молим све да читаво српско друштво без обзира на идеолошку и страначку припадност што пре мора пронаћи начин да Александра Вучића и комплетан државни врх Републике Србије који је огрезао у тешке облике криминала и велеиздаје приведе правди и познанију права и да им суди за почињене злочине који су страшни а који су почињени против интереса Републике Србије и свих њених грађана.

Милинко Милинчић / Србија данас

9 коментара

  1. Dajte nam još gazda.........imamo još sinova..........za njihove okove

    Александра Вучића и комплетан државни врх што хитније привести правди!

    Pozovite…….udruženje penzosa………da ih pohapse……..na čelu sa Sretenom………!!!!!!!!!!!!

  2. Hahaha,ali se ovaj nalupa gluposti za desetoricu,samo me interesuje dali je došao u kontakt sa krokodilom,a sve mi govori da jeste,jer normalan ljudski mentalni sklop ovako nešto ne može sebe da dozvoli,da izvali ovoliku dozu nebuloza.Ne mogu da shvatim taj mentalitet ljudi,čuj pozivam na hitno hapšenje komlet vrha jedne države,pa evo i ja pozivam na hitno hapšenje svih elemenata prete kolone u Srbiji i njhovo doživotno robijanje,i šta ćemo sad?

  3. Komentar lancuzanina je nerazumljiv, ali ono sto pise slavisa jos jednom potvrdjuje da je on ili vucic glavom I bradom, ili stefanovic, ili dacic, ili djuric, ili martinovic, uli gojkovicka, ili…

  4. Nisi dostojan ljudskog odgovora,takve bolesnike samo mogu sažaljevati,jer mentalno retardiranim osobama treba samo pomoć i lekarski nadzor.

  5. Smrt fašistima i Srbskim neprijateljima…..

  6. Koliko se da primetiti,svi ovi napadi kako na mene tako i na vlasti iz Srbije idu od jedne te iste bulumente i duševnih bolesnika,kao i od ne izlečenih narkomana oličenim u jednom čupavom,bradatom i nadasve ne izlecenom narkomancinom,koji uz to do kraja života mora da nosi pelene,tj da mu žena menja iste,a svi znamo o kojoj je budali reč?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com