Полиција (Фото: Правда)
Полиција (Фото: Правда)

Апел инспектора криминалистичке полиције из Ваљева

Радници Одељења криминалистичке полиције ПУ Ваљево обраћају се надлежним државним органима, тражећи помоћ. Замолили су главног уредника Магазина Таблоид да им помогне и објави писмо, и тако њихов апел учини јавним. Помажемо им и овој пут, верујући да им више наша помоћ неће бити потребна.

……

Поштовани,

Због криминалних радњи које месецима потресају Полицијску управу Ваљево и Више јавно тужилаштво у Ваљеву, приморани смо да Вам се обратимо и информишемо Вас о организованој криминалној групи, оличеној у представницима закона, у нади да ћете, као једини неустрашиви борци против криминала у Србији, објавити овај текст, који се искључиво заснива на истинитим и провереним чињеницама и доказима.

Као и до сада, у центру збивања је, Вама добро познато име, наш начелник мр Саша Марковић и његови штићеници, доскорашњи шеф одсека за сузбијање општег криминалитета Јовица Булатовић, као и инспектори из одељења за сузбијање наркоманије Игор Николић, Александар Ђурђевић, Страхиња Радић и Александар Томић. Наведеним полицијским службеницима немогуће је, а не додати и главног прикривача и помагача њихових криминалних радњи Вишег јавног тужиоца у Ваљеву Миодрага Плазинића.

Од именовања Саше Марковића за начелника ПУ Ваљево постојале су индиције, у кругу нас дугогодишњих радника ОКП-а, да он заједно са горе наведеним инспекторима, врши криминалне радње, а да га у томе подржава и прикрива ВЈТ Ваљево Миодраг Плазинић. То се највише односи на контролисање ваљевског тржишта дроге, и сарадњу са преступницима (богатим привредницима) у области привредног криминала.

Догађаји који су све више поткрепљивали наше сумње најпре су се огледали у апсолутно неуспешно изведеним акцијама „Гром 1 и 2“, у којима су претреси, по наређењу тадашњег шефа ОЗСОК-а Јовице Булатовића, и аминовању начелника Марковића, искључиво вршени код наркоманских зависника, а не код правих дилера, односно њихових сарадника, који су по нашим сазнањима далеко унапред већ били обавештени о акцијама „Гром“, па су неки од њих за време „Грома“ били ван Ваљева.

О активностима које ће полиција спровести за време акција „Гром И и 2“ дилере су директно обавестили инспектори Игор Николић и Александар Ђурђевић, који раде у одељењу за сузбијање наркотика, а по одобрењу шефа Булатовића и самог начелника Марковића. О овим наводима о којима Вам пишемо постоји већи број извора који су нам то и потврдили, а о тим информацијама постоји и писани документ у виду изјаве једног лица из криминогене средине, коју је дао ВЈТ Миодрагу Плазинићу, а који до дан данас није поступио, нити предузео било коју радњу по тој изјави, већ наставља да штити горе поменуте. Такође, у прилог нашим тврдњама говоре мале, готово срамне заплене наркотика у целокупним акцијама „Гром И и 2“ на нивоу колубарског округа.

У ПУ Ваљево и поред пропадања акције „Гром 1 и 2“, наставили су да се ређају један за другим неуспеси Одељења криминалистичке полиције, у вршењу својих послова, а начелник Марковић и његов пулен Булатовић су већину времена провели оправдавајући се код општинских већника, који су их поставили на ове позиције, за своје срамне резултате.

Упркос свему, полако временом на видело почињу да испливавају криминалне радње којима се баве горе поменути. Једна од ствари која је нас, као дугогодишње раднике ПУ Ваљево запрепастила је та када смо дошли до сазнања, из више извора, који су нам то потврдили, је да су инспектори Игор Николић и Александар Ђурђевић конзументи опојних дрога, и то дроге амфетамина познатије као „спид“.

То је прича која дужи временски период кружи нашим градом и међу обичним грађанима, али и међу зависницима дрога, да се поменута два инспектора дуже време дрогирају.

Како нам наводи један од извора, Николић и Ђурђевић чак не презају од места и времена конзумирања исте, па су примећени и у центру града, у службеном аутомобилу са њиховим сарадником који је такође зависник и дилер, како унутар возила конзумирају, тј. шмрчу „спид“.

О њима двојици постоје и друге приче, које су свим нашим колегама добро познате, као што су конзумирање марихуане у канцеларији ПУ Ваљево, у којој раде. Чак су о том конзумирању унутар канцеларије освануле и њихове слике,јер су се исти вероватно под утицајем марихуане сликали, на друштвеној мрежи Фејсбук на профилима неких људи из криминогене средине. Њих двојицу у свим овим радњама штити сада већ бивши шеф ОЗСОК-а Јовица Булатовић, јер су га управо они увели у посао са ваљевским дилерима, непосредно по његовом доласку из јединице Жандармерије у ОКП ПУ Ваљево, где су заједно радили у одељењу за сузбијање наркоманије.

Један од највећих нарко дилера у Ваљеву који је под личном заштитом Јовице Булатовића је Душко Миловановић. Од доласка Марковића и Булатовића на чело ПУ Ваљево, Миловановић и поред наших бројних захтева и инсистирања никада није постао предмет обраде, иако постоје јасне индиције да је исти вођа криминалне групе „Градац“, која се бави препродајом опојних дрога тачније хероина и то у великим количинама.

Директно је Булатовић стопирао све акције које би требале бити усмерене ка Миловановићу, па је и тако изричито и уз претње одбио да се код Миловановића изврши претрес куће за време акција „Гром“.

Такође, познато нам је да и за поменуте Николића,Ђурђевића и Булатовића раде, тј. препродају опојну дрогу одређени број дилера који за узврат добијају заштиту од истих и добију склањање конкуренције, како би неометано продавали дрогу у Ваљеву. Како наводе наши извори, дрогу коју дилери добијају од инспектора Булатовића, Николића и Ђурђевића, често је део од количине које заплене у својим акцијама, па део исте враћају поново на улицу,а остатак дроге приказују као заплене . Све горе наведено нису обичне празне приче, већ информације потковане доказима, које ћемо Вам директно дати у наставку текста. О свим криманалним пословима које обављају горе наведени полицијски службеници је упознат виши јавни тужилац Миодраг Плазинић, који их покрива у њиховим криминалним радњама, ради сопственог мира, јер су криминалне радње којима се он бави током свог мандата у Ваљеву добро познате начелнику ПУ Ваљево мр. Саши Марковићу. ВЈТ Ваљево Миодраг Плазинић је на позицију Вишег јавног тужиоца у Ваљеву дошао 2010. године. Од тада у сарадњи са својим заменицима, посебно са Златком Шуловићем, је стопирао или народски речено „ставио у фиоку“, велики број тешких кривичних дела посебно из области привредног криминала.

Једно од тих дела свима у овом нашем граду Ваљеву, а посебно нама запосленима у ПУ Ваљеву, је добро познато ,а то је кривично дело које је извршено реконструкцијом главне Карађорђеве улице током 2011. године. Наше колеге које раде на сузбијању привредног криминала су утврдиле да је у току реконструкције поменуте улице дошло до великих злоупотреба и прибављања велике имовинске користи од стране предузећа „Инграпомни“ које је изводило радове, а које је у власништву Теодосија Крстића из Ваљева, и тиме оштетили државу за више десетина милиона динара. Када су колеге, као што им закон налаже, хтели да процесуирају Крсгића јавни тужилац Миодраг Плазинић је стопирао кривичну пријаву. Из поузданог извора знамо да је за узврат уследио договор између Крстића и Плазинића да Кристић Плазинићу поклони стан у насељу „Ђерам“ у Београду . Тај стан и данас поседује Плазинић, у којем по нашим сазнањима, сада борави његов син, који студира у Београду. За узврат кривична пријава против Крстића није никада подигнута.

Докле досежу размере ових злоупотреба говори следећи крајње банални податак, у којој је једна бандера, која је постављена у наведеној улици, коштала Општину Ваљево 1.000.000 динара, као и да је наплаћен и део улице у којој фали нов асфалт, који никада није ни постављен, а дебело је наплаћен.

Да Миодраг Плазинић нема меру у својој корумпираности и криминалним радњама које обавља као Виши јавни тужилац у Ваљеву, говори и информација коју смо добили директно од радника Истражног затвора у Ваљеву, да су приликом обављања својих радних дужности за време посете једног притвореног лица, а ради се о лицу осумњиченом за производњу и стављање у промет опојних дрога, који је ухапшен у Ваљеву 19.01.2014. године из Новог Пазара, приликом посете наведеном од стране члана породице радници су чули разговор у коме осумњичени каже свом брату да мора да иде код тужиоца Плазинића и да му да паре како би био пуштен из притвора јер му је то лично тужилац Плазинић тражио.

После седам дана након посете, на предлог ВЈТ Ваљево осумњиченом лицу из Новог Пазара је укинут притвор, што само потврђује нашу информацију и претходне наводе. Ради се о сигурном податку, јер то није први случај да ВЈТ Плазинић тражи новац за укидање притвора. То му је својствено, као и и поменутом његовом замвнику Златку Шуловићу, за кога постоји проверена информација да је од лица М. М. осумњиченог за производњу и продају опојне дроге, којег је ухапсила ваљевска полиција у децембру 2012. године са 30 грама хероина у његовом аутомобилу. (М.М. је од раније познат као дилер повратник), а после полицијског задржавања од 48 часова пуштен је да се брани са слободе, тачније заменик ВЈТ Шуловић није тражио да му се одреди притвор (а нама вишегодишњим радницима ОКГ 1 је познато да заменик ВЈТ Шуловић тражи притвор и када се код лица пронађе и 1 грам хероина, а камоли 30 грама), а за узврат М.М. је за то платио 5.000 евра Шуловићу, па није ни чудо зашто није тражио одређивање притвора.

Не зна се колико је М.М. касније морао да „почасти“ Шуловића, да му се не суди за продају опојне дроге, већ да му се суди за поседовање исте, што је много лакше кривично дело и мања запрећена казна, и то на Основном суду, за шта је добио лакшу меру лечења, иако цео град и сви ми запослени знамо да је М.М. дугогодишњи дилер опојних дрога. Проверено је да је М.М. заштићен и од стране Јовице Булатовића, који је посредовао у послу између Шуловића и М.М. Ово је само један у низу случаја корупције и повезаности у криминалним радњама представника закона, и то тужилаштва, Вишег и Основног суда, и полиције са лицима огрезлим у криминалу.

О повезености начелника ПУ Ваљево Марковића, шефа ОЗСОК-а Булатовића и осталих њихових штићеника са ВЈТ Миодрагом Плазинићем смо Вам предочили само кроз конкретне примере, а којих има још пуно, а сада би се посебно посветили догађају који више од пет месеци потреса целокупно Ваљево, а нарочито нашу ПУ Ваљево.

Наиме, дана 24.11.2014. године у раним јутарњим часовима колеге из Службе унутрашње контроле МУП-а, својом посетом изненадили су и запрепастили све полицијске службенике, а највише тадашњег шефа ОЗСОК-а Булатовића и начелника ПУ Ваљево Марковића. Они су дошли у пратњи ВЈТ Ваљево Миодрага Плазинића, са наредбом за претрес службеног возила, судије за предходни поступак Вишег суда у Ваљеву, Милана Алексића. Наредба је била да се изврши претрес службеног возила марке „Гранде пунто“, рег. Ознака ВА040-АУ, које је користио шеф ОЗСОК-а Јовица Булатовић и радници одељења за сузбијање наркоманије Николић Игор, Ћурћевић Александар, Радић Страхиња и Томић Александар. Приликом претреса који је извршен на паркингу ПУ Ваљево, присуствовали су ВЈТ Ваљево Плазинић, тадашњи начелник ОКП -а Зоран Недељковић и инспектори службе унутрашње контроле. Том приликом је наведено возило у потпуности расклопљено. тачније ишло се и до скидања тапацира са врата. а схватићете из даљег текста зашто. Одмах по отварању гепека наведеног возила уочена је велика количина новца. Тачније радило се о еврима који су били уредно спаковани углавном у апоенима од по 500 еура и мањим апоенима. Радило се о суми од 8.500 еура. Вађењем тапацира са врата возила пронађена је и кеса са прашкастом материјом за коју се основано сумња да је опојна дрога. Како смо сазнали извршено је вештачење наведене материје која је пронађена и утврђено је да се ради о опојној дроги.

Ми сви у ПУ Ваљево смо сигурни да су то паре од трговине наркотика. како неко од наших колега рече да им је то “ дневна зарада“, којима се баве горе поменути, а дрога је, или за даљу продају, или за њихово конзумирање, што знају и полицијски службеници унутрашње контроле, јер смо сазнали да су наведени инспектори већ неко време били предмет њихове обраде, због њихових криминалних радњи.

Због података до којих су дошли приликом обраде наведених инспектора је уследио њихов долазак приликом којег су пронашли новац и дрогу . Од самог старта начелник Марковић је издао наређење да нико од радника запослених у ПУ Ваљево не сме износити информације о овом, за њега немилом догађају, иначе ће бити ригорозно кажњен, а чак и удаљен са посла.

Од тог дана Марковић настоји да преко својих политичких веза у владајућој станци и врху МУП-а заташка овај догађај, износећи лажне информација преко својих локалних новинара да је реч о азилантима који су тај новац оставили у возилу приликом хапшења, иако су им руке биле везане лисицама на леђима, а наводно им се новац налазио у доњем вешу, па се поствља питање да ли су ти азиланти мађионичари па су у томе успели и да су том приликом успели и да им подметну и дрогу у тапацир аутомобила.

Битна чињеница је да су азиланти, иначе држављани Судана, ухапшени 12.1 1.2014. године а новац и дрога су пронађени тек након дванаест дана 24.11.2014. године. Од тог момента па до данас једина радња која је предузета од стране ВЈТ Миодрага Плазинића је да су узети брисеви ДНК-а од свих полицијских службеника који су користили наведено возило. Вештачењем НКТЦ утврђено је да се на кеси од дроге налази ДНК-а инспектора за наркоманију Александра Ђурђевића, што га директно доводи у везу са опојном дрогом, тачније да је иста била у његовом поседу, а да ју је он лично сакрио у тапациру слижбеног возила. Овај за нас шокантан доказ говори о томе да су наше сумње да су инспектори за сузбијање наркоманије уствари „ДИЛЕРИ“. Напомињемо да у овим криминалним радњама Ђурђевић не учествје сам, већ заједно са Игором Николићем, Страхињом Радићем, Александром Томићем, у чему их штите и учествују Јовица Булатовић и Саша Марковић.

Такође, смо сазнали да су колеге које су вршила вештачења били зачуђени добијеним резултатима, па су вештачење ДНК-а урадили два пута како би 100% били сигурни у тачност резултата. И након поновљеног вештачења утврђено је да се ДНК-а инспектора за наркотике Страхиње Радића налази на новцу, а да се ДНК-а Александра Ђурђевића налази на кеси са дрогом, који су пронађени у службеном возилу. ВЈТ Плазинић и поред ових необоривих доказа није нашао за сходно, чак ни да саслуша осумњичене инспекторе, а закон му налаже да их као организовану криминалну групу на челу са начелником ПУ Ваљево Сашом Марковићем истог тренутка ухапси и приведе правди. ВЈТ Плазинић је резултате вештачења које смо навели, добио пре више од месец дана и без обзира на то он не предузима ниједну законску радњу, већ искључиво поступа по наређењу начелника Марковића и наставља да се бави заташкавањем овог случаја, као и свих до сада који су везани за наведене инспекторе и њихове надређене.

Да би се заташкао овај скандал и криминални чин који су извршили инспектори за наркоманију ПУ Ваљево на са својим тадашњим шефом Јовицом Булатовићем и начелником Сашом Марковићем, Марковић је био принуђен да пре месец дана „склони“ са места шефа ОЗСОК-а Јовицу Булатовића и премести га у службу за спречавање и борбу против организованог криминала тј. СКООПИ, како исти не би био ухапшен, а на место шефа ОЗСОК-а поставља полицијског службеника из ПИ Ваљево Стевана Прицу, који има мање од 4 године радног стажа, никаквог искуства у обављању послова руковођења, а нама је познато да је исти уз помоћ веза и ван рока једва завршио Полицијску академију. Овај чин који је извршио Саша Марковић је још један у низу показатеља да исти настоји да систематски уништи првенствено Одељење криминалистичке полиције (ОКП), као и целу ПУ Ваљево.

Уместо да Марковић, Булатовић, Николић, Ђурђевић, Радић и Томић буду ухапшени и процесуирани, они се и даље неометано баве својим криминалним радњама, јер док је год јавни тужилац Миодраг Плазинић на својој функцији, они ће бити апсолутно заштићени, док нама поштеним полицајцима овог града остаје само нада да ће неко у овој држави реаговати и привести правди све њих који својим активностима руже углед целе полицијске професије у Србији.

Са надом да ћемо и даље сарађивати у борби против криминала у овој држави унапред захвални,

радници Одељења криминалистичке полиције ПУ Ваљево

Таблоид

43 коментара

 1. Време је да министар Стефановић докаже-покаже да и овим злотворима може стати на пут њиховом јавашлуку.
  Драги моји Срби,нисте свесни шта се све ради, приводе недужну децу, мењају им лични опис, батинају их, ДОЛЕ САТАНИСТИ!

  • Чаробни Пријатељ

   драги наши борци,

   свакако је добро што сте на овај начин искорачили против неправилности које се догађају на вашем радном месту, и ако ништа друго – збунили те протуве у вашим редовима. и надам се, на неки начин учинили вашим заједничким претпостављенима деценијско дремање у фотељама неудобнијим.

   што се народа тиче, нама све то у полицији одавно смрди. додуше можда нам нису позната сва имена, или све незаконтите радње, као и ланац повезаности – али ситуација је трула, и то указује да је црвљивих јабука више него здравих.

   ви сте дан и ноћ. ви знате како. све је у вашим рукама. ко ће ако не ви.

   шта да вам кажем. уздајте се у себе и будите пример.

   пс. надам се да ова ваша иницијатива нема за циљ само партијско мењање пиона или постављање рокаде око новог краља. знате како је… навикли смо да у србији падају тикве да их заменили тутлићи, диње или лубенице.

   хоћу да верујем да сте на страни правде и истине.

 2. Ako je istina kao sto verovatno jeste onda je nista drugo nego objavljena javna tajna koja se odigrava u svakoj policijskoj upravi u Srbiji.Pa nije Srbija ni propala sto je neki cigo na pijaci prodavao budjavu salamu nego zbog ovakvih stvari..

  • За Србију

   Чуо сам од пријатељ да је почело чешљање у РС. Данас ухапшена три полицајца у Требињу. Каже да су Србиње (Фоча) и Требиње центри растурања дроге уз подршку полиције.
   Да ли ће чешљање да почне у Србији?

 3. Бранислав Ловре

  Дај,бре,о чему причамо ? Министар да нешто предузме ? Хоће-ако није његова банда !

 4. ДНК са кесе и са новчаница и још „100% сигурно“ је или из нечијих снова, или из крими серије, или је блеф унутрашње контроле. Овај ми је доказ само запао за око као сумњив, иначе, немам намеру ником да држим страну.

 5. dok je „ruska puska-trocevka“,pickarila drzavne goste u Valjevu,to se nije desavalo.“POSTENO DJINDJIC“.

 6. „KOJEKUDE…SVAKI SVOGA UBITE SUBASU-i Srbiji bice bolje“..Crni Djordje Petrovic…..bez toga,dublje i dublje…..ROPSTVO IZDAJNICKO.

 7. Ja mislim da je ovo klasicna Propaganda da je u Valjevu kao i u ostalim gradovima uvek dolaze novi narkomani Valjevska policija nikada nije bila jača. Sasa Marković je kao decak bio srcan imao je muda.Ostale učesnike u ovom nisko budžetom filmu nepoznajem.
  Smatram da ovo režira Bradić onaj propali karatista ili ljubomora u Valjevskoj policiji…..

  • Ja mislim da su oni zaista radili sa Heroinom i da su Gejaci i Gorica Ili Divaca kod Valjeva .Primili se gledali filmove Američke.
   „Nadice ja pišem ono što znam i veruj mi da puno znam ti si isto Narkoman ili Narkomanka pogledaj tvoj tekst puna si mržnje vulgarnost osvete.

   Kad smo bili dečaci Sasa Marković je imao muda kao i cela njegova familija.

 8. @Istina, не се*ри засмрдео си целу Србију. Паметнији си када не пишеш ништа.
  Биће да си заборавио ко је иза решетака отерао Ћулафића и Суботића, да би се на њихова места други довукли. О Саши ја лично имам добро мишљење, ова остала г*вна треба трајно уклонити из МУПа. Кизооооооо никада ти нећу опростити клошарчинооооооо, ако да Бог,па те протерају из МуПа, прва ћу бити у Министарству УП у Београду , тражићу длаку у јајету, тражићу гадееее, смраде годину, месец, дан, сат, и коло си часова мога сина шибао у МУПу ни кривог ни дужног…….ВЕЛИКИ ЈЕ БОГ!!

 9. kiza je najveci olos i sljam.. mali probijeni seljacic koji koristi polozaj … a inace smesan je ko crtani…i pije vodu ko kamila

 10. voleo bi da neko dostavi javnosti slike i snimke koji su bili postavljeni na netu.. veliki kiza pozira daveci se u biljkama marihuane… LOL.

 11. U bibliji piše pomozi sebi i bog će ti pomoći . Ja nezivim već 15god u Valjevu.Ali i nas su pomalo vaspitavali poneki Inspektori pa ja ih nemrzim.
  Bojanic Arsic i itd. Svi moji drugari su Narkomani jedini sam ja uspeo ja sam nauspesniji od cele generacije heroin je bolest uništio je sve i svakoga ko je probao.Tada su Albanci ubacivali heroin u Srpsku omladinu uništili su sve vojno sposobne pa su započeli rat na Kosovu.1998

  1996 dolazim iz vojske kući na nagradno odsustvo svi moji drugari Narkomani kažu probaj ovo uzima elita.
  Nisam probao zato sam sad ovde gde sam a oni su bez zuba u glavi. Ništa nemaju sve su izgubili.

  TUCI KiZZOO Vaspitaj Tesnjar je uz tebe..

 12. Домаћин Страхиња

  У мом насељу од почетка године наркомани се понашају као да су у Мексику. Испред продавнице коју пљачкају кад год пожеле чак су се и потписали и нацртали велику цигарету „маре“ подсмевајући се целом друштву.

 13. Ovakav tekst i glupe komentare za inspektore mogu samo propali narkomani ili roditelji istih da napisu,posto ih nisu vaspitali kako bi trebalo.

 14. Zalosno da se saobraćajna policija zadovoljava sa po1000,00-3000,00 din. a kriminalistička obrće lovu. Ni povećanje kazni nije uspelo da izjednači profitabilnost jednih sa drugima.Inače čestitam na tekstu i hrabrosti policijskih radnika koji znaju zašto su plaćeni. Budžetski korisnici (zaposlenici) troše pare građana Srbije da bi građane štitili, a ne da bi im decu uvlačili u narkomaniju i kriminal. Kako neki inspektor može da primi platu ako glavne dilere nije pohapsio? Bode li to oči ikome. U svakom gradu odeljenje za suzbijanje narkotika mora da na mesečnom nivou preda spisak pohapšenih. Neka rade po učinku, ako nema učinka onda ni oni ne mogu da budu zaposleni. Jasno. Ako hirurg primi ,,čast,, bar je nekoga operisao i ima rezultat, ako policajac prima čast on je prestupniku dao zeleno svetlo i podržao kriminal. Razlika je jasna. Čestitam čestitim policajcima da su koji su shvatili zašto postoje što su se pobunili protiv ovakve policije i sudstva.

 15. ovo cu napistai samo jednom i nikad vise jer sam za svoje odgovarao. Ti koje navodite su me dva puta hapsili za sta sam odlezao 5 godina zatvora i to upravo za drogu (stidim se toga). Ja bi sad trebao da kazem svoje misljenje…pa ovako…ni jednu ruznu rec za njih nemam, uhapsili me, nadmudrili i strpali u zatvor zbog mog greha i moje doluke da se tim bavim. Neko bi rekao sto ih ne mrzim, pa ne mrzim ih zato sto su ljudi radili tako profesionalno svoj posao da im skidam kapu. A onaj ko se ne rqzume ili ne zeli stvarnu istinu moze tako da prica. Odgovorno tvrdim da u Valjevu ne postoji nijedan diler kog nisu minimum jednom uhapsili i zatvorili, a to sto im sada namestate price i blatite ljude na pravdi boga ce vam se kad tad obiti o glavu, jer su oni jedini (ali jedini koji zele i imaju volje da se suprostave sljamu u Valjevu), posteni policajci grada Valjeva. Ove struje koje ih sada pokusavaju da dave, mislim da ce ih samo ojacati i da ce jos vise hapsiti kako i treba.
  A sad vas pitam da li cete se izviniti ljudima sto ste ih blatili kada budete videli kako i dalje rade posteno svoj posao i kako je ovo zakuvavanje od stvarno korumiranih koji i jesu u zatvoru i protiv kojih su se i pobunili.

 16. Nemojte tako drugovi, pa engleska imperija je nastala na trgovini robljem i opijumom. Otkud bi englezima bile pare ako ne od droge? Kako ćemo i mi svoju imperiju da ostvarimo ako nam se naši ne obogate bar na mari…ili spidu..

 17. Bez vidljivih dokaza nista,svako je mogao da sastavi ovakav tekst i da doda po nesto. Dobro se zna ko je a ko ne korumpiran od gore navedenih. Nemojte pljuvati i kaljati lica drugih ljudi kada za to nemate dokaza. 50% prema 50% da je ovo tacno,svodi se na videla/kazala.

 18. Preispitajte Pancevo i njihovog nacelnika OKP,,,kao i operetnu grupu operativnog radnika Uskokovica koji ,,diluje,,sve vrste narkotika…a uz put i zamenika OJT Medakovic Gorana koji je jedna od ,,glavnih karika,, u tom ,,unosnom poslu sa drogom,,….

 19. Dobrivoje-Valjevac

  A, sta ce uraditi UNUTRASNJA KONTROLA MUP-a posle ovog clanka?
  A, ko ce procesuirati Javnog tuzioca, i njegovog zamenika u Valjevu, ako je ovo tacno?
  A, ko je pokrao stotine metara asfalta u Karadjordjevoj, a to sve naplatio debelo od Grada Valjeva?
  Ako je sve ovo tacno, sto je napisano, onda se stidim sto sam gradjanin Grada Valjeva!
  Izvolte, Nacelnice PU Valjevo, Javni tuzioce, i zamenice Javnog tuzioca, pravo pred kamere svih lokalnih TV kuca u Valjevu, pa DEMANTUJTE!
  Sve dok budete cutali, ja cu VEROVATI sadrzaju ovog clanka!
  Cekam vase reagovanje. Ili ce te vi svi pomenuti, na robiju, ili autori PISMA Tabloidu!!!

 20. Gospodo koliko znate toliko i pricate.Jadan smo narod pored toliko naivnih i lakovernih ljudi.Koliko puta treba da procitate tekst da biste uvideli koliko lazi, da biste shvatili ko ga je napisao i kome je u interesu da diskredituje najbolje i najpostenije inspektore i nacelnika, cija je to zla namera.Zar mislite da smo tolika banana drzava da unutrasnjoj kontroli potreban izmisljeni tekst da reaguje haha.Svi znaju da je,,Nadica,, majka dva okorela narkomana i dilera koji imaju vise robije od godina zivota.

 21. Piše i da je poginuo Lukas i da je Ceca obajvlia pornić 🙂

 22. Tačno 100%. Lično sam upoznao Plazinića, koji mi je gladio pričom moj problem… Odnosno, jednostavno, najveća sprega kriminala je između ove dve institucije koji se onda širi u sve sisteme i sfere društva.

 23. Hahaha e, ovo je stvarno smešno!!!! I zove se ,,sjaši kurta da uzjaše murta“Koja god garnitura zglazne ,,trči“ u Tabloid i krije se iza grupe radnika Mupa, s izjavama i člacima.Poenta je u tome što je Valjevo i u kriminalu osiromašilo, a nakotilo se glodara sa svih strana. Problem je uvek malo para, što je vlas slatka, problem je u tome što se u Valjevu hapse stalno isti ljudi, koja god garnitura došla, problem je u tome što ta garnitura nije dala nikome lovu, ni onim, ni onima posle, ni ovima što ,,kmeče“ u Tabloidu, ni ovima sada….Zločini valjevskog suda i policije su i istom, ako ne i višem , rangu od kriminala, oni sami ,,proizvode“ kriminalce!!! A tako će biti dok ne bude proradila,,tona dinamita“, jer su se osilili van svih granica!!!!!

 24. hahahahaha komedija ko vodi državu i bezbednost,vojsku sve sami ološ i kriminalci i narkomani hahahaahha narode imate li oči?

 25. Taj Jovica Bulatovic je sportista citav svoj zivot i taj Igor Kiza i Djuka svaki dan ih vidjam u teretani …. da li prodaju to ili ne nemam pojma mada ne verujem u to. Ali 1000% to ne ikonzumiraju. Tekst je budalastina a valjevo je grad mrznje.

 26. Bili smo cimeri na Policijskoj akademiji tako da dobro poznajem Sašu Markovica i njegovu porodicu, izuzetno postena porodica tako da ne verujem nešto u ovo što je napisano, drzi se Sale!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com