Реџеп Тајип Ердоган (Фото: REUTERS/ Alkis Konstantinidis)
Реџеп Тајип Ердоган (Фото: REUTERS/ Alkis Konstantinidis)

Чекајући султана Ердогана

(Писмо пријатеља Србије из Турске)

Ердоган стиже у Београд са пратњом од 150 људи 10 октобра. Србија дугује 400 милиона евра Катару за два посла трговине оружјем.

Први товар је био пресретнут код Малте (намењен ИСИС-у), а други је заустављен код Крфа (намењен Украјини). Председников брат, који је склопио договор са Катаром, сигуран је да ће Ердоган посредовати између Србије и Катара како би се решио проблем овог дуга. Турци би добили право експлоатације злата и бакра у Србији (вредно милијарде долара), а Србија би и помогла Турској да створи привид Отоманског Царства на Балкану.

Заузврат би Турска помогла председниковом брату да репрограмира дуг према Катару. Друго, постоји идеја да Косово, Санџак и југ Србије приступе “Отоманском Царству на Балкану“ заједно са Босном и Херцеговином, а БХ ентитет Република Српска би се придружио Србији. Такође постоји и идеја да Република Српска преузме део обале код Дубровника у Хрватској чиме би се Србији обезбедио приступ Јадранском мору. По овом сценарију би изгубили Хрватска, Македонија и Грчка, а шире посматрано изгубила би и Србија која би остала без коридора према Грчкој (Пут свиле). Србија би добила Републику Српску, али би изгубила Косово, Санџак и југ Србије (коридор ка Грчкој).

Нико не верује у овај луди сценарио, али ће ова Ердоганова посета Србији 10. октобра све успорити. Ни Катар неће прихватити да се проблем дуга регулише онако како су се испод жита договориле Србија и Турска. Не знам шта ће сада да уради ваш председник – да ли ће све да заустави и сачека Ердоганову посету 10. октобра, или ће кренути у неком другом правцу. Промена граница на Балкану, са или без рата, није могућа. То би могла да буде замка за Србију. Никада нећу веровати Ердогану и Турцима. Они ће све придодати Отоманском Царству, рачунајући и Републику Српску. Србија није спремна за рат и Србија би изгубила рат на Балкану. Чуо сам да вам је председник заиста болестан. Нема још пуно времена.

М. ми је рекао да председников брат (Андреј) жели да председник умре и да после тога стави Србију под своју и контролу Албанаца, и да затим целу Србију уведе у Отоманско Царство. Да ли је то истина? Како брат може да жели смрт брата?

Овај брат не схвата да ће једног дана, када умре председник, њега убити турска мафија. Никако не верујте ни Британцима. Они подржавају обе стране и то ће радити до самог краја.

М. је заборавио да помене како почиње са радом железничка линија између Истанбула и Београда. Овим возом ће стотине Турака и Арапа (већина њих су из ИСИС-а или дилери) стизати у Београд. Шта ће радити?

Браћа Вучић, срамни кумови “Милоша“ и “Лазара“

Године 2012., долази до потписивања уговора Турске компаније БМЦ и Борбени сложени системи д.о.о тј (Југоимпорт СДПР).

Катар као главни финансијер и партнер Ердогана и Александра Вучића за све што се тиче снабдевања терориста Исламске државе упошљава српску фирму Југоимпорт СДПР, а она само због овог посла отвара и инвестира погон у Великој Плани – Сложени борбени системи д.о.о крећу у још један зулум против српског народа и државе, у производњу разних наменских специјалних блиндираних возила и наоружања за Исламску државу Сирије, Либије и Ирака…

Производњу ових возила финансира Катар кроз Турску компанију БМЦ и већи део новца из Турске компаније одлази у Србију у Југоимпорт, на њихове оффсхоре фирме по свету, одакле се директно плаћају Андреј и Александар Вучић, па тек онда сви ситни шрафови око њих, а све зарад оданости муслиманима широм света, а на првом месту Исламској држави, а и свим терористичким групама милим срцу браћи Вучић..

Сви делови од шасије, метала, мотора, мењача, балистичког стакла, опто елктронике, долазе из Турске из фирме БМЦ, делови несметано стижу из Турске у Србију у фабрику Сложени борбени системи доо и у Србији се склапају као лего коцкице, борбена возила које се касније искључиво продају Исламској држави. (Лазар, Милош итд).

Зато је Вучић и рекао у задњем излагању у фабрици у Великој Плани да је потражња велика за возилима, али капацитети слаби. Хтео је да каже да су капацитети пребукирани…Када упоредимо техничке карактеристике возила које стварно производи Турска фирма БМЦ и наших возила Лазар и Милош види се да су малтене идентична, сем можда изгледа каросерије, али све остало испод каросерије је индентично (мотор, мењач, балистичка заштита, оптоелектро уређаји, гуме…)

Из само ВЕЛИКЕ мржње према Србима и српској историји и јунацима који су дали животе за Србију, браћа Вучић дају света српска имена тим возилима – Милош и Лазар, а онда их елегантно беспризорно продају терористима-муџахединима…

Борбено возило се користи као платформа на коме се налазе ракетни лансери са ракетама (ракете+лансери 107мм, митраљези Којот 12,7мм…). Ово је један од начина како Србија од Катара добија новац за подржавање Исламске државе и будуће стварање Велике Албаније у срцу православља. Једно возило које је склапано у Србији, а за потребе Исламске државе је коштало 150.000 евра, а Катар је плаћао 1.000.000 евра. Зарада је била 850.000 по комаду.

Султан Ердоган долази код Вучића да договори да преузме дугове Андреја Вучића из неуспелих послова са Катаром и да му скине са врата Турску мафију. Дуг је 400 милиона евра, а Александар ће му за узврат дати Аеродром Београд, Борски рудник са новим налазиштима злата, и најважније – признање Косова које је за Катар и Турску врло важно.Али се Катар са отписом дуга неће сложити.

(Аутор је војни аналитичар из Турске) / Таблоид

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Да ли велеиздајник спрема цензуру интернета и затварања медија пред издају Косова?

Београд – СНП “Наши” обраћа се јавности са сумњом да Александар Вучић ...

„Косово је Србија“ усред Русије! (ВИДЕО)

Уочи прве утакмице репрезентације Србије на Светском првенству у Русији против Костарике, ...