(Фото: Кабинет председника Републике Србије/Промо)

Да, Вучић је данас доживео дебакл у Нишу!

Циркус је данас био у Нишу. Већ је све речено о томе, главни акробата је извео своју тачку, публика је безбедно довезена, али утисак је некако, у најмању руку горак.

Не само за све нас који смо критички настројени према оваквом скупу, већ ни организатори немају ниједан разлог да буду задовољни оствареним.

Нишлије су данас отказале гостопримство Вучићу, то је несумљиво тачно. Свега неколико хиљада људи окупило се испред већ отворене фабрике, показивајући на тај начин председнику Српске Напредне Странке, да је можда и коначно дошло време када ће народ престати да верује у бајке.

И тих неколико хиљада људи који су га чекали, тапшали и дивили му се су у највећем броју доведени са стране. Писали смо о томе, чак и показивали фотографије и видео снимке који и доказују. Онда се поставља сасвим логично питање, зашто је овај циркус био неопходан и шта је то остварио?

Да се не лажемо, овакав циркус кошта. Коштају аутобуси, коштају „дневнице“, кошта обезбеђење, организација, ништа ту није ни спонтано ни бесплатно нити из љубави. Све што је овакав митинг донео јесте да председник СНС нахрани свој его.

Свака критика, свако негодовање погађа га и боли. Болели су га скупови правих Нишлија против отимања аеродрома, болело га је звиждање Зорани Михајловић од стране народа и зато је морао да докаже себи и све мањем броју људи који му верују да њега нико не сме да тера (нико не сме да га бије).

То су уједно и главне поруке овога скупа – да нико не сме да му каже „Иш“, да нико не сме да га тера и да нико не сме да му забрани да се појави било где. Двадесетчетворочасовно жртвено јагње, господин Александар Вучић, поново је жртва.

Иако нико није имао намеру да га тера, нико није никада имао намеру да му забрани кретање, све што је народ у Нишу тражио јесте да аеродром остане њихов.

И што се тиче аеродрома, врло је важно пренети оно што је Вучић данас рекао, а то је да одлука о аеродрому није донешена и да постоји могућност да остане у власништву града Ниша.

И зато је могуће борити се. Зато ћемо сачекати други митинг, онај заказан за 18х, где ће надамо се, у далеко масовнијем скупу Нишлије још једном објаснити Александру Вучићу да не дира оно што је њихово.

Герила.рс

6 коментара

  1. LAZ LAZ IZDAJA IZDAJ PA ONDA OPET LAZ PA IZDAJA I TAKO REDOM, ALI NE JOS DUGO !!!

  2. Сви сте с**ка неопевана, треба гладни да будете па да дођу они.

  3. A pazi gips plocu al’ se zakreveljila, samo sto joj usta ne odu naopako kol’ko je srecna … sto nema sidu?

  4. „IS IZ NIS“..!!!
    -TELECI OSMEH“BOSANSKE SPERMUSE“…BA…!!!

  5. BRAVO NISLIJE, VEROVATNO JE NAROD SHVATIO DA OVAJ TAKOZVANI GAZDA, PREDSEDNIK SVE ZIVO RASPRODADE, STOP RASPRODAJI, DOKLEN VISE, STOP KRIMINALU I RASPRODAJI, NIJE TI TO TATA ZARADIO.OSTAVI NESTO I NARODU!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Fly from Niš - Blogspot)

Држава преузела управљање нишким аеродромом: Детаљи уговора и даље непознати

Ниш – Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић и градоначелник Ниша ...

Џон Боснић (фото: Јутјуб)

Џон Боснић: СНС је направила ЦИА (Видео)

Гост емисије „Добро јутро, Србијо“ на тв Хепи био је новинар Џон ...