Капетан Драган (Фото: Јутјуб)
Капетан Драган (Фото: Јутјуб)

Хрватски процеси против Срба: Доста!

Жупанијски суд у Сплиту осудио је 26. септембра Драгана Васиљковића, познатијег као Капетан Драган, држављанина Србије и Аустралије, на 15 година затвора, у коју казну му је урачунато и 11 година и 11 месеци затвора, које је провео у екстрадиционом притвору, због наводних ратних злочина према цивилном становништву.

Господин Васиљковић је највећи сужањ модерне историје. На изрицање казне чекао је скоро 12 година. Изручила га је држава чији је држављанин, а лоше се понела и држава у којој је рођен – Србија. Задржан је у притвору, у којем има шансе и да умре. Пресуда која му је изречена биће укинута, па опет осуђен, па опет на Врховни суд Хрватске. Хрвати су животињски напаљени на Србе.

Господин Васиљковић је осуђен јер, како је то сатима судија образлагао, допустио малтретрање ратних заробљеника. Нико од њих није убијен, није премлаћен, али је малтретиран.

Судови у Хрватској су Мирка Норца осудили за смрт 22 цивила, чије је стрељање лично наредио, на 12 година затвора! Издржао је само две трећине казне! Томислав Мерчеп је добио такође седам година за стрељања жена и стараца у Пакрачкој пољани. Бранимир Главаш је осуђен на 10, па ослобођен! Убица војних резервиста на карловачком мосту осуђен је па пуштен и за убиство 11 суграђана српске националности добио је три године затвора.

Грозни убица Синиша Римац осуђен је на само пет година затвора. Ослобођен је због убиства породице Зец у центру Загреба, из процесних разлога! Јер тако је наредио тадашњи тужилац Владимир Шекс, а Римац је одликован од Туђмана.

Сваки Србин је због “малтретирања“ суграђана Хрвата добио максималну казну, мада су већина Хрвата сведочили да то није тачно.

Када је ухапшен Хрват Тихомир Пурда, скочила је цела Хрватска, а Борис Тадић га је амнестирао, повлачењем оптужнице.

У случају Срба оптужених на драконске казне у Хрватској (Они који су убијали на време су збрисали на сигурно) државни представници су ћутали као заливени. Почев од Томислава Николића, па Александра Вучића Војислава Шешеља, који су цртали границе Хрватске. Капетан Драган је био њихов херој. Сав тај олош гледа само своју гузицу, пљачка, лаже, вара. Ова стока умреће, некажњено, природном смрћу, а Вучић и Шешељ су сасвим близу крају.

Да је Србија имало достојанствена држава, прекинула би дипломатске односе са Хрватском. Показали бисмо да поштујемо своје грађане.

Хрвати нам се смеју у лице. Пљачакају нас, извозе нам покварено месо, пољопривредне производе, купују српску земљу…Лако им је када су на власти говна која су нас увлачила у изгубљене ратове.

Време је да им кажемо: Доста. Носите се.

И док Хрвати и данас пељеше Србију, њима су гаће, такође, скинуте. Опљачкали су их до голе коже они који су им покровитељи. Жалим и њих и Србе. Гола смо говна.

Милица Грабеж / Магазин Таблоид

један коментар

  1. Само тако „браћо“ Хрвати. Кољите и судите мутавим Србима док нестану са земље или се међусобно не истребе. Ви сте Фашисти и ви знате да збијете своје редове, да се штитите, да се светите, да покрштавате….. Ви ћете постати значајан фактор на Балкану док не дођете у додир са Шћиперима који ће вас прогутати као што гутају и нас – несложне Србе.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Краљ Александар Карађорђевић (Фото: Новости)

Југославија била камен о врату Србији

Колико је коштало стварање заједничке државе јужних Словена. Држава изгубила 13 милијарди ...

Ана Брнабић (Фото: Танјуг)

За премијерку је Косово и Метохија некад било Србија!

Београд – „Изјава председнице Владе Републике Србије Ане Брнабић „да је Косово ...