(Фото: Н1)
(Фото: Н1)

Јенки, марш у своју Америку !

Свестан лудила у којем живим и цивилизацијског бунила које се иживљава над нашим животима, потпуно ми је јасно да је овај текст којег пишем унапред изгубљено време мог честитог живота.

         …Али, какав би то живот био да бар по некад не пљунемо на смрад око себе – и на те огавне људске утваре које нам недају да живимо животом достојним човека?!

         Зато сам, после дужег ћутања, опет решио да се јавно огласим – јер, како ћутати кад те сакати умови воде под вешала?!

 

         Вилијем Монтгомери, бивши амерички амбасадор у Београду, сада бивше америчке владе и бивше политичке администрације, која је против Србије и српског народа водила убиствену политику непријатељства и мржње још увек има шта рећи, иако је кобајаги одавно већ политички архивиран.

         Овај „чупавац из кутије“ редовито се вади из политичког нафталина и медијски се експонира сваки пут кад амерички конквистадори Србији упере своју „демократску“ цев у чело. Они, иначе, обожавају слободу свог политичког насиља и зато су веома агресивни када им Срби пљуну у уста. А хвала Богу, долазе времена када ће их и пљувати све више!

         Дакле, тај дежурни политички мрсомуд опет се огласио – овог пута, преко „Тањуга“. Наиме, тог блазираног дипломатског гребатора неподношљиво сврбе Руси и њихов хуманитарни центар у Нишу.

         „Жао ми је што то морам да кажем али генерално, за САД заправо и није важно да ли ће Србија одлучити да се приближи Русији, дајући ,дипломатски статус’ ономе што би требало да буде ,хуманитарни центар’. Дани Хладног рата када су те ствари биле важне за САД су одавно прошли“ –  рекао је, „сер Монтгомери“, тај надахнути инструктор лажи с америчким држављанством и енглеском полотичком традицијом преваре.

         У две реченице, а у једном даху, изговорио је неколико ригидних лажи а да ни трепнуо није. Зато те, англосаксонске, дипломатске вуцибатине треба увек пажљиво слушати, и све што изговоре треба узети с резервом и тумачити супротно. Јер, они лажу чак и онда кад „говоре истину“!

         …И највише лажу, баш, кад „говоре истину“!!!

         Анализирајмо, дакле те гнусоидне лажи!Bildergebnis für William Montgomery,

         …Као прво, за Америку је итекако важно да „Руски хуманитарни центар“ у Нишу никад не добије дипломатски статус. А још већа је лаж кад Монтгомери каже да му је нечег „жао“! Он припада „култури“ емоционалног ђона. Англосакси немају тај обичај „жаљења“ ни у преднацрту свог амфибијског карактера. Они немају способност емпатије ни према коме под овом капом небеском, и то је прва ствар која се о њима мора знати.

         Друго. Дани хладног рата итекако трају, никад већи нису ни били! Према томе, и то нас је слагао. Уосталом, ако за Америку није важно то о чему он сад говори – зашто прича о томе?!

         …И зашто се, уопште, оглашава из те своје пензионерске јазбине?!

 

         А онда, подло и срачунато удара ниско, рачунајући на традиционалну слабост српске глупости. Па, играјући на карту српских „лудих емоција“, бар код једног дела те слуђене популације овај изногуд покушава да поентира, блефирајући:

 

         „Лично мислим да велики мајстор неутралности током хладног рата, маршал Тито, никад не би пристао да има руску базу на српској територији названу другим именом. Али, његово време је давно прошло“!

         Одмах да ти кажем, дипломатска вуцибатино, да је Тито жив – јебо би вам свима матер, тамо у Вашингтону! Не би вам пало на памет да Србе гађате чак ни праћком, а камоли да их још и бомбардујете осиромашеним уранијом.

         Тито не би пристао ни да му разјебете Југославију!

         …А не би пристао ни да направите своју базу на Косову и Метохији, ма колико год презирао Србе!

         На много тога, још, Тито не би пристао, ти америчка џукело – кад већ тако, од милоште, морам да те зовем!

         …Али?! Пошто Тито није жив, Русима је пут у Србију широм отворен – Богу, хвала!

         Не, нисам контрадикторан. Тито јесте био србоубица – али није био геноцидан према Србима, не бар у толикој мери као што си то ти и та твоја клинтоновска олигархија којој си служио, ништаријо!

 

         Шапутајући „Тањугу“ на увце, али тако да цео свет чује „сер Вилијем“ је рекао (не убеђуј ме да ниси „сер“, јер то ти неће проћи!); дакле – „сер“ Вилијем је рекао и то: „…Одлука о нишком центру биће изузетно важна за Србе“.

         Интересантно, некако много лакше изговара „нишки центар“ него „руски центар“. Ах, ти Англосакси – ти савршени експерти релативизације! Јесте да немају смисла за хумор, али зато умеју да праве будалу од себе. Наравно, то увиђају само они који мисле својом главом и чији је интелект на висини „српског мислећег бића“, а не на коти српског дебилитета.

         …А, онда, врашки дипломатски завршава мисао: „…Импликације те одлуке сносиће српски народ а не САД“.

         О каквим то „импликацијама“ говориш, амбасадоре у пензији?

         …Зашто мислиш да је твоје мишљење валидно, када си ти политичка прошлост америчке политике?

        Уосталом, откуд ти право да помињеш могућност било каквих „импликација“, када је твоја америчка политика добила брњицу од актуелног руског „политичког фактора“, а који је увелико већ преузео доминацију над вашим пропалим светским поретком?!

         Најзад, зар мало пре ниси рекао да за Америку у овом тренутку није важно да ли ће Србија да се приближи Русији?!

         …Излапели човече, ако си већ патолошки лажов онда се бар договори са самим собом шта ћеш рећи, а да самом себи не упадаш у уста. Па, нису Срби необразовано афричко племе, иако додуше на својој савести вуку хипотеку примитивних другосрбијанских и трећесрбијанских племена. Али, то је већ наша лична коб с којом сами морамо изићи на крај – без ичије помоћи састране!

Bildergebnis für Tito i Amerika

        Само будала може ову твоју изјаву не доживети као претњу!

         …Али, Срби су се таквих претњи већ одавно наслушали – зато, олошу, пошашољи нас по табану!

 

         Да! „Импликације“ те одлуке сносићемо врло радо – ти, англосаксонски пробисвету!

         …И веома ћемо радо живети са Русима! Нас и Русе дели исто писмо, сличан „језик“ и идентични биолошки ген – утваро, англо(си)филистичка, недоказана!

         Где сте били кад су биле поплаве у Србији, демону натопактовски?!

         …Док су Руси спашавали Србију, ви сте нам слали претње и уцене. Жгадијо проклета!!!

 

         А сад би, мало, да се правимо луди – и да заборавимо шта је било? Него, кажи овим својима у Пентагону да пошаљу у Србију војне трупе за деконтаминацију заражене српске земље. Па, кад већ цмиздрите за српским пријатељством, и кад вам је већ толико стало до нашег пријатељевања урадите нешто за ту напаћену Србију!

        И престаните више да нам серете по глави!

 

         Оставите нас на миру и ослободите нас више те своје демонске љубави – то је тако мали корак за вас, а огроман за човечанство!!!

 

         Господине, Монтгомери, и ви амбасадори непријатеаски оријентисаних амбасада у Београду – ако вам нешто није јасно, читајте мене! И учите из мојих текстова!

         Заборавите на српске политичке аналитичаре и све те блазиране скрибомане, који се оглашавају као политички експерти за Баклан и остале глупости!

         Ако вам је стало до веродостојног и аутентичног српског мишљења, онда читајте оно што вам српски народ поручује! А, ја вам то драге воље прослеђујем!

         …Не губите своје драгоцено, лоповско, време на дрипачке аналфабете другосрбијанштине, који вам вири из ђепа и дванаестопалачног црева!

         На, политичаре из српског парламента ионако не можете рачунати ни колико црног под нокат што стане – јер, то је одрођени српски сој!

         Они не знају ништа о српском прабићу и српском идентитету! То је крдо српске отпадије која је јуче рођена, и живи у својем болесном уверењу да је с њиховим рођењем почео живот на читавој планети Земљи.

         …Ето, видите, како прави Србин уме пријатељски да вас посаветује!

 

         А вама, господине, Монтгомери, најсрдачније препоручујем да се вратите у своју поражену отаџбину и покријете се ушима до судњег дана – јер, сваком честитом Србину на курац идете!

         …Ето, ако вам је већ стало до српског пријатељства – учините тај мали напор и ослободите нас свог присуства. И не живите у илузији – Црна Гора је Србија!

         И кад љосне овај криминални режим тог црногорског „Алкапонеа“ којег сте довели на власт – и Црна Гора ће се вратити својој кући, Србији!

         Баш као што се и Србија, овога часа, враћа својој матери – Русији!

 

         Ви можете цркнути од беса, али то да спречите – никада нећете моћи!

 

         Господине, Момтгомери!

         …У Немачкој, на сваким вратима покретних клозета у којима грађевински радници обављају своју малу и велику нужду, великим словима пише – „DIXI“ !

        Ако имате основне политичке памети и елементарне људске културе – онда знате шта вам ваља чинити!

         …Дикси!!!

Томислав Црнојевић

Франкфурт; 16. јул. 2017. на Дан преподобног Анатолија

6 коментара

 1. За Србију

  Нема ко.
  П.С.
  Ништа морбидније и монструозније није никад написано на званичном сајту неке владе. САД превазишле и Менгеле-а и саме себе.
  МИСТЕРИОЗНА ПОРУЏБИНА Зашто Пентагон купује ЖИВА ТКИВА РУСА?
  Ваздушна команда за обуку ваздухопловних снага САД објавила је тендер за куповину узорака РНК – живих ткива Руса европеидне расе, који је објављен на сајту америчке владе за набавке.
  Пентагону су између осталог, потребни узорци молекула РНК који учествују у реализацији генетске информације човека. Донатори морају да буду здрави, а узорци ткива из Украјине се не разматрају, стоји на сајту за набавке америчке владе.
  http://srbin.info/2017/07/30/misteriozna-porudzbina-zasto-pentagon-kupuje-ziva-tkiva-rusa/

 2. Све оно што је некада прчао о ЕУ, сада се је обрнуло путању у спротном смеру. Иста прича је и са Косовом.

  И док „садашњи Александар Вучић 2017“ позива на политичке дијалоге како би се решило питање Косова, пре 10 година Вучић је „певао другу песму“.

  Наиме, у времену које је иза нас, некадашњи Вучић говорио је како је „минимум и кључна ствар испод које не може да се то што је Косово део републике Србије“.

  https://www.youtube.com/watch?v=B4nvhqvbXwA

 3. “ А сад би, мало, да се правимо луди – и да заборавимо шта је било? “
  Gospodine Crnojevic , setite se i vi „sta je bilo 1999 godine. Tacno je da nas sa Rusima spaja mnogo toga ali , Ruse NISTA NE MOZE OPRATI zbog izdaje Srba tokom raspada Jugoslavije. I nije to prvi put da nas Rusi PRODAJU NA TRZISTU.
  Slazem se sa vama u svemu ostalom sto ste napisali , ali Rusima ne treba davati nikakav diplomatski status u Srbiji. Ono sto hoce , Rusi mogu i bez tog statusa , doduse , oni bi da se osiguraju za dane koji dolaze ali PRSTOM NECE DA MAKNU da bi nam pomogli. Mi Rusima trebamo U OVAKVOM STANJU i to je njihova zvanicna politika prema Srbiji. Tacno je da smo sada okupirani. Ali NATO je usao silom i mi imamo i motivaciju u narodu i opravdanje u UN da u godinama koje dolaze energicno zahtevamo da se NATO povuce iz Srbije i sa drugih srbskih prostora. Ako dozvolimo Rusima da dodju sa diplomatskim imunitetom , izgubili bi smo svaki argumenat da trazimo povlacenje NATO-a. U tom slucaju , trajno bi ostali i jedni i drugi.

 4. Ti si Sretene pokvareni kreten I Vucicevo podguzno govno…Kako otvoreno navijas za NATO, djubre jedno AV-vo!

  • Pored toga sto si IZRAZITO GLUP , ti si nevaspitan i upadljivo sklon vredjanju. Nisam jos procitao da si ista kreativno komentarisao. Ti nemas svoje argumente. Umesto toga ,sluzis se samo kocijaskim prostaklucima koje delis posetiocima ovog sajta.

 5. Zasto Rusima ne treba dati diplomatski status za – navodni humanitarni centar. Ako se Rusima da diplomatski status , sto prakticno znaci da nasa drzava na odrddjenoj teritoriji i prema odredjenim osobama koje uzivaju taj status nema nikakve zakonske ingerencije, to ce biti argumenat Amerikancima pred celim svetom da su pravilno postupili kad su okupirali nasu teritoriju sprecavajuci na taj nacin Ruse da zagospodare Balkanom. Dok Rusi nemaju taj status ,celom svetu je jasno da su Amerikanci na silu i bombama uzeli sebi sva prava u Srbiji i nasa diplomatija ce imati odresene ruke da u godinama i decenijama koje dolaze trazi njihovo povlacenje sa nase teritorije. U suprotnom , svaki svetski diplomata ce slegnuti ramenima na nase angazoivanje uz komentar da bi „sve bilo lakse samo da Rusi nisu takodje prisutni u Srbiji“. A i sami Rusi , koji su DO SRZI POKVARENI kad je u pitanju njihova spoljna politika , kaako im nedamo takvu vrstu prisustva u Srbiji , radice na tome da barem sklone Amerikance iz Srbije. U suprotnom i jedni i drugi ostaju u Srbiji pokazujuci svetu prstom na onu drugu stranu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Доналд Трамп (Фото: Getty Images)

Да ли се Америци ратоборност обија о главу?

Америчке претње уништењем Ирана и Северне Кореје би тек могле да уроде ...

Себастијан Курц (Фото: Танјуг)

Курц: Америка је све мање поуздана

Беч – Сједињене Америчке Државе постају све мање „поуздане“ за Европу, изјавио ...