Томислав Црнојевић
Томислав Црнојевић

Лаж која траје вековима

Томислав Црнојевић

Томислав Црнојевић

Цивилизација људског рода у овим часовима стоји на рубу понора, без повратка!

… Ово, на жалост, није фаталистичка процена болесног песимисте, већ реална дијагноза постојећег стања ствари. Станите пред огледало и погледајте се изблиза! То је једини начин да се суочимо са својом реалношћу, јер је јавни морал до те мере срозан у блато нашег постојања да немамо кога другог, осим себе, погледати у очи.

… А онда, изађите међу свет и осврните се око себе – и видећете сцене немогућих имагинација! Очи ће вам пробости сценарио догађаја какав се још, једино, може срести у филмовима страве и ужаса – и у оној, језивој, области из зоне сумрака.

… На крају крајева, изиђите до првог киоска и купите новине! Прочитајте наслове које су, тога дана, написали новинари свих редакција – и биће вам јасно да је свет у којем живимо на сабласном умору. Најстрашније од свега није чак,ни ово, наше, масовно изумирање – већ, чињеница да након нашег упокојења неће остати нико са црним флором на реверу, нико ко ће пустити сузу за покојником и баш нико ко ће се сећати добрих, старих, времена док су међу људима ходали здрави разум и емоција која је умела заплакати.

Руку на срце – тешко је писати с мером, остати прибран и сталожен, обуздати своје емоције и владати собом, кад схватиш да су твоји преци већ еонима векова испод лупе Франкенштајновог микроскопа. Тешко је привести к свести чињеницу која је еонима векова сматрана будалаштином, а онда „преко ноћи“ постала нашом најстварнијом судбином.

… И готово да је немогуће одрећи се своје фалсификоване историје и прихватити нову – ону која то није!

… Наша, људска, свест је кроз читаво своје постојање одгајана на лажима, обмани и превари. Цео наш родослов памти, неке, другачије истине – неке друге нормативе понашања и сећа се неких другачијих навика које данас напрасно изумиру.

… Јесмо ли ми то пред коначним уништењем као биолошка врста, или само мутирамо у овој зони сумрака коју су наши „богови“ одредили за нашу неизбежну судбину?!

… И немојте да вас лажу како се човечанство вратоломном брзином ближи броју од 7 милијарди душа. Може нас бити и дупло више али ми од тога, апсолутно, ништа нећемо имати када нам убију идентитет по којем се распознајемо у свемиру. А ко нас то, уопште, и убија ? Па, људски изрод, слуге зла и служинчад најбизарнијег неморала који од памтивека хара нашом цивилизацијом као најгубавија могућа зараза.

Александар Тијанић – креатор медијског ентеријера српске зоне сумрака...

Александар Тијанић – креатор медијског ентеријера српске зоне сумрака…

Убијају нас утваре из нашег комшилука, неваспитано потомство из наших рођених породица. Убија нас наше незнање, наша мржња којој смета свака различитост и фрапирајућа доза лењости која вечито сања о „хлебу без мотике“.

Убијају нас људи који служе нељудима, менталне наказе које лају за туђе интересе и плаћене убице које не разликују два крвава долара од људске ране што крвари. Убијају нас мутанти наше генетике који су потписали уговор са својим послодавцима ужаса из једне посве другачије реалности.

… Убијају нас исти они који то чине кроз читаву нашу историју. Једина разлика је у томе што то до сад нисмо знали, а сада би могло бити и прекасно!

… Убија нас људски олош којем смо допустили да управља нашим животима. Истребљује нас наш фамилијарни изрод који не разликује пет центи од људске главе на рамену. Уништавају нас исти они који су нам написали све оне „Божије заповести“, а у које ни сами никада нису поверовали – нити су икада и једну од њих испоштовали. Убијају нас лажови и преваранти у фирмираним оделима и маркираним гаћама, политички црноберзијанци што купују наше гласове да би у бесцење трговали нашим слуђеним животима.

Убијају нас наши председници држава и њихове бескрупулозне слуге, такозвана – политичка камарила из фамилије неурастеничне жгадије! Убија нас наша стравична непромишљеност и вера у богове који то нису. Убија нас државна Телевизија и сви медији који су покуповани крвавим Доларом и лицемерним Евром, који још од свог рођења није спознао срамоту и стид.

… Сатиру нас наше инсталиране душеубице – сви ти неуништиви Тијанићи, Црквењакови и остали „Њакови“ наше јавне сцене од чије реве и њакања не разазнајемо истину од лажи. Убијају нас гнусобне слуге свих режима које саосећају с нама само кад смо жртве и док нам читају име у читуљи – у задњој минути вечерњег дневника.

… И на крају, зашто не речи – тамане нас ентитети који током читавог нашег постојања живе паралелно с нама на овој планети. И чине то изразито суптилно, на најперфиднији могући начин – тако што имају апсолутну технолошку моћ којом режирају свако наше „спонтано страдање“, а да неукост наша то не може ни да наслути.

… Уништавају нас наши предатори, исти они који се хране сваком нашом агонијом и вриштећом емоцијом, на исти начин као што и ми по својим кланицама кољемо стоку и осталу живину.

Признајем, да сам све ово писао пре неких десетак година, нико ми не би требао опонирати – и самог бих себе сматрао лудим! Међутим, време је показало и доказало како је све под овом капом небеском апсолутно релативно, па чак и људско лудило. Оно што јуче нисмо могли ни сањати, данас израња из наших јастука као најсировија реалност коју не виде још само они што живе ван сваког разума!

Ноћна мора из „Земље снова“ – задња пошта, Америка…!

Америчка агенција за свемирска истраживања, (НАСА), објавила је ових дана како нема доказа о постојећем животу ван Земље. Али, ништа нису рекли о постојању „ванземаљског“ живота на самој Земљи?

Изложено тело пострадалог Грејса пред посетиоцима у Новом Мексику...

Изложено тело пострадалог Грејса пред посетиоцима у Новом Мексику…

… Наравно, њихове „патронажне службе“ у форми медијских кућа то су једва дочекале и брже-боље растелалиле по свим могућим „зидним новинама“ својих агентура, (писаних и електронских медија), како је то суштинска и необорива истина. А то што је прошло већ више од пола века од случаја „Розвел“ у Новом Мексику и обављених аутопсија пострадалих ентитета неземаљског порекла, као да нема благе везе с нашим животом. Уосталом, данас још само будале не схватају да се истина фабрикује на исти начин као говеђи гулаш и Диорови мидери.

… Уосталом, вратимо се Вилијаму Куперу, његовом „документу“ и једном од његових последњих предавања које је одржао пред крај живота. Ево његовог личног сведочанства:

„У пројекту „Груџ“ видео сам фотографије пет мртвих ванземаљаца, летелице и аутопсије унутрашњих органа. Видео сам и фотографије ЕБЕ-а који је био ванземаљац држан у заробљеништву од 1949. до 2. Маја. 1952. када је умро. Унутра се налазила и историја ванземаљских сусрета који су досезали чак до 1800. године. Видео сам и имена пројеката. Један је био пројект који је требао оспособити пилоте за летење откривеним, неоштећеним ванземаљским летелицама. Како то да су заробили неоштећене – не знам!

Пројект о којем говорим назван је „Ред-Лигхт“, (Црвено светло), и центар му је био у Танопаху, у Невади. Касније је премештен у за то посебно изграђено подручје Гроом Дрy Лаке-а. Базу је саградио Ајзенхауер и названа је „Ареа 51“, (Област или зона 51), а кодно име било јој је „Дреамланд“ – Земља снова. Та база службено не постоји. Међутим, можете је лако видети и уверити се да ипак постоји, иако влада то упорно негира. Пројект се одвијао до 1962. када је летелица експлодирала у ваздуху, далеко од тестног подручја. Та експлозија се могла видети из три америчке државе.

Пилоти су погинули, а нико није знао шта се догодило. После тога, пројект је био замрзнут док нам ванземаљци нису дали три своје летелице и особље које нам је помогло да научимо с њима летети. Данас не само да имамо ванземаљске летелице, него смо успели неке и направити захваљујући технологији заплењеној са срушених летелица у САД-у, али и у другим земљама.

Можда ће вас ово шокирати, али ми поседујемо технологију знатно моћнију од оне коју мислимо да поседујемо. Велики део нашег развоја после Другог светског рата можемо захвалити техничкој размени која се редовно одвија на подручју „Ареа 51“. Мало вас је чуло за професора Џима Оберта. Он је био један од највећих ракетних стручњака и познавалаца свемира који је икада живео. Када је пензионисан влада му је исказала посебно поштовање. На конференцији за штампу коју је приредила устао је и рекао:

Џим Оберт

Џим Оберт

– „Господо, ми не можемо покупити заслуге за сву технологију коју смо створили у прошлој деценији. Имали смо помоћ.“ Ту је застао.

Један од новинара је подигао руку и питао га : „Професоре Оберт, можете ли нам рећи која нам је то земља помогла ?“

– „То су били они мали момци из свемира“, одговорио је и сео не желећи више коментарисати.

Све се то догодило 1959. Сада бих тако могао причати сатима, али време ми не допушта. Даме и господо, рећи ћу вам да се свакојаке ствари догађају читаво време, а ми смо на путу да то ускоро обелоданимо. Откада сам почео отворено причати о томе јавило се много њих који имају делове слагалице и помажу нам да је саставимо. Видео сам страховито много материјала и много чега се још сећам. За оне који нису веровали да је постојало тајно друштво „Јасон Социетy“ рећи ћу да имамо писмо из Пентагона са 51 именом чланова тог друштва.

На тој листи је 6 нобеловаца. То је елита елите светске науке. То су људи који заиста знају истину о данашњој технологији, науци и физици, која се разликује од онога што ми мислимо читаво време. Ако пошаљете своје дете на колеџ да учи физику, онда бацате свој новац јер их уче стварима које не функционишу и које нису истина. Гравитација није оно што ми мислимо. Постоји унифицирана теорија. Ми већ знамо на којем принципу те летелице функционишу. Невероватно је шта се све догађа…!

… Када смо Џон Лир и ја први пут рекли што се догађа у Гром Леику сви су рекли – „Ви сте луди, ништа се не догађа у Гром Леику !“ Слушаоци радио емисије Билија Гудмана су се окупили и отпутовали у Гром Леик. Од тада сваке вечери посматрају пробне летове ванземаљских летелица. Прву вече је било око стотину људи и сви су они видели 4 ванземаљске летелице како лете на начин какав ни један авион и хеликоптер не може. Данас нам више не говоре како се тамо ништа не догађа.

Ако не знате шта стоји у Закону ваше земље – ви сте мртви људи !

Сада нам опет говоре како ту нема ванземаљаца и како је све то само тајни владин програм. Али, у реду, ми ћемо то врло брзо доказати. Само треба мало времена. Нисмо више оно што смо некад били и то ме радује. Ако желите сазнати шта се догађа данас гледајте филмове, комерцијалне телевизије и читајте „Мажестик документ“ од Вејтли Стрипера, који представља део плана за непредвиђене ситуације зване Мајестиц, (Величанствени), а који треба тестирати реакцију популације у вези постојања ванземаљаца на Земљи.

Управо сам проучио књигу Вејтли Стрипера и морам вам рећи да је већина докумената за које он каже да су само фикција у ствари истина, и да су извађени из пројекта „Груџ“. То је део плана владе да пропусти информације на такав начин да их у сваком трену може оповрћи. Једино што не штима у књизи су приче о ликовима које ја уопште не познајем. Говорим о тобожњим владиним документима који се налазе у књизи. Отворено вам кажем, они стварно постоје! Ту су били и неки документи које сам лично видео у пројекту „Груџ“, тамо негде између 1970. и 1973. године.

Џорџ Буш – један од највећих светских дилера дрогом... ...А на интернет потерници (у слободном преводу) пише следеће: Тражи се за злочине почињене против хуманости на планети Земљи. ... Пазите, ако се одлучите гласати за овог човека! ... Он пати од илузије да је демократски изабран за председника САД. ... Не прилазите му, он је нуклеарна катастрофа. ... Понашајте се одговорно и пријавите га најближој станици полиције!

Џорџ Буш – један од највећих светских дилера дрогом…
… А на интернет потерници (у слободном преводу) пише следеће:
Тражи се за злочине почињене против хуманости на планети Земљи.
… Пазите, ако се одлучите гласати за овог човека!
… Он пати од илузије да је демократски изабран за председника САД.
… Не прилазите му, он је нуклеарна катастрофа.
… Понашајте се одговорно и пријавите га најближој станици полиције! 

Пре смо се питали, а данас знамо – Вејтли Стрипер ради за владу. Посумњали смо у то пошто је на почетку своје књиге рекао како су му помогли људи Зандерие, Мора и Фридмана. Али, Вилием Мор је јавно признао да је владин агент, а знамо да су то и остала двојица. Све је то сада изашло на видело. Разлог због којег то износе на овакав начин је тај што ћете ви једног дана схватити да је све то истина.

Покушавају вас полако привићи на те ствари како се не би догодио шок. Како се друштвена, религијска и финансијска структура не би распала. Што се тиче овог последњег, не можемо много учинити – то се већ догађа. Постоји одређени део популације који већ сарађује с ванземаљцима и предвиђају да ће се то догодити када успеју оставити свој печат на свему томе. Нема у томе што се догађа много лошег осим, три ствари.

Прво што им је било неопходно када су одлучили све негирати био је новац за финансирање. Пошто нису смели рећи јавности ни конгресу, новац су морали зарадити трговином дроге. Документи које сам прочитао у „Операцији Мајор“ детаљно говоре како је Џорџ Буш као председник ЦЕО оф Сапата Оила заједно са ЦИА-ом организовао прву велику пошиљку дроге из јужне и средње Америке за САД.

Дрога је рибарским бродовима пребацивана на платформе, а са њих касније на обалу избегавајући тако све трговачке инспекције или било које друге законске мере. И дан данас се на тај начин пребацује знатна количина дроге. Други начин је био помоћу авиона ЦИА-е који су слетали у базу Хоместеад на Флориди. Имамо потврђене изјаве контролора лета који су пратили те авионе. Имамо изјаве и из базе Хоместеад који кажу да је авионе дочекивао син Џорџа Буша, Џеб Бусх. Такође имамо и изјаве људи који су радили на нафтним платформама у Мексичком заливу да је бар део трговине дрогом прелазио преко тих платформи.

Друга ствар је та што су, да би све одржали у тајности, морали убити велики број људи који су то хтели разгласити. Да ја то нисам направио на начин на који јесам не бисте ме видели живог. Али, зато су убили председника Кенедија.

… А да будем искрен до краја – и док год мене не убију, међу вама ће бити оних који ће бити у дилеми да ли да ми поверују или не.“

Следеће питање које су присутни упутили господину Куперу на овом предавању било је: „Зашто нико други не износи информације о којима он говори, и зашто су они који су све то знали толико дуго тајили све те информације ? “

Ево шта је одговорио:

Ареа 51 - област у Невади где се се налази једна од највећих подземних база, такозване, ванземаљске цивилизације...

Ареа 51 – област у Невади где се се налази једна од највећих подземних база, такозване, ванземаљске цивилизације…

„… Па, Бил Инглиш је о томе говорио још пре осам година, али су му се сви смејали. Џон Лир је причао пре 3 године, и њему су се такође смејали. Данас има много људи који говоре о томе. Сада је крајње време да људи о томе почну озбиљније размишљати. Толико дуго смо били будале, а то је управо оно што њима треба. “

На питање, како нико други (осим америчке владе) није дошао до ванземаљске технологије за производњу енергије – Купер је рекао:

„… Било је само неколико људи којима је то успело, и били су заустављени. Али, упркос томе, настављали су и даље док поновно нису заустављени. Дуго су покушавали, јер кад једном успете – имате бесплатну енергију за сва времена. А када вам то пође за руком, они више немају надзор над вама. Разумете, то је разлог због којег су заустављени!“

– Једна жена је упитала да ли се неки део ванземаљске технологије данас употребљава у војне сврхе, након чега је уследио потврдни одговор:

„… Да, много ванземаљске технологије се данас користи у војне сврхе. Невидљиви бомбардери, на пример. Они су летели 10 година пре него што сте ви уопште знали и да постоје.

„Пре него што завршите излагање, кажите нам шта можемо учинити како би помогли да се све изнесе на видело?“ – упитала је још једна жена. Међу присутнима је онда поменута реч побуна, на шта је Купер спремно одговорио:

„… Не буните се! Радите оно што сте требали радити још давно пре. Заинтересујте се за оно што ради ваша влада. Прва ствар коју требате направити јесте да набавите копију Устава коју већина вас вероватно нема. Када бих вас сада питао шта све стоји у Уставу – не бисте знали. А, ако не знате шта стоји у Уставу ваше земље – већ сте мртви!“

Франкфурт, на Огњену Марију, 30. јул. 2012.

48 коментара

 1. ВАНЗЕМАЉЦИ КОЈИ СУ ЊИМА ПОМОГЛИ НИСУ НИКО ДРУГИ ДО ОНИ КОЈЕ СУ ОНИ ЗАРОБИЛИ НАКОН ШТО СУ ОПЉАЧКАЛИ И УБИЛИ ТЕСЛУ…

 2. Kaze gore,unistavaju nas isti oni koji su nam napisali deset zapovesi pa na kraju uzviseno spominje Ognjenu Mariju??? Pa nek se odluci jel veruje i u sta veruje! Nek se pozabavi ko je pisao zapovesti a to o vanzemjcima je u svetu zvakano dovoljno i pre 20 godina pre njega, bas dosadno jer to je stara tema iz naftalina!

 3. Za nas istorija SAD je veoma poučna, pošto su posle »perestrojke« u SSSR počele jevrejskefinansijske igre, potpuno slične američkim.
  Ništa novo Jevreji ne mogu da smisle. Metode su iste,mnogo puta isprobane. Te metode treba jednostavno poznavati.
  Danas su SAD – zemlja u kojoj je pobedio cionizam. I šta? Preko 20% Amerikanaca su – psihički neuračunljivi ljudi. Preko 15% Amerikanaca – hronični narkomani. SAD su – zemljaneviđenog kriminala i naromanije. Borba sa narkomanijom je – obična mala galama, pošto sugospodari narkobiznisa vladajuća jevrejska mafija. Preko 30% Amerikanaca su postalihomoseksualci, i proces pederizma raste. Prema podacima socioloških istraživanja 80%Amerikanaca nema sopstveno mišljenje i ponavlja tačku gledišta svojih lutkara (75). Oko 40%Amerikanaca nigde ne radi, preziru svaki rad i vode parazitski način života.
  Američka židokratija vodi stalnu propagandu komunističkih ideja. Poznati Jevrej Soros, koji je nagomilao basnoslovno bogatstvo zahvaljujući finansijskim mahinacijama, uporno sugerišenarodu misao o bliskoj propasti slobodnog preduzetništva. Manifest kompartije Karla Marksa nametljivo se prodaje na svakoj benzinskoj pumpi. Možete zamisliti, na svakoj benzinskoj pumpi.Znači, to nekome treba. I neko je uložio veliki novac u tu propagandu.Osnovna masa Amerikanaca je – neverovatno jednostrana. Njih interesuje samo novac,stvari, automobili i seks.
  Preko 60% Amerikanaca uopšte ne čitaju knjige, i ako čita, to su prvenstveno detektivi i pornografija. Većina njih svo slobodno vreme provodi ispred televizora, gdegledaju detektive i zabavne, neverovatno vulgarne emisije bez sadržaja (75).U kulturnom smislu to je najneinteresantniji narod na svetu.
  Filmovi za koje se danas u SAD daju najviše nagrade, – izraz su regresa opštečovečanske kulture, jer oni pretvaraju čoveka u prosto primitivno biće, koje operiše primitivnim pojmovima, kliširanom gomilom reči, osmeha i obrta reči.Dijalozi američkih heroja podsećaju na dijaloge mehaničkih biorobota.Морални и духовни отпад који желе да наметну читавом свету.

 4. Prema podacima zvanične nauke čovek sa svojim današnjim izgledom postoji na zemlji 3 miliona godina. Sloveni – predstavljaju vrstu Arijevaca ili Arijaca. Sloveni, kao izdvojena samostalna arijevska grana, postoje preko 20000 godina. Hrišćanstvo ima svega 2000 godina, a u Rusiji( У Србији мало мање!) hrišćanstvo ima svaga 1000 godina. To jest hrišćanstvo zauzima čak ne u arijskoj, već u slovenskoj istoriji samo jedan dvadeseti deo.
  Ali naši preci su nekako živeli i pre hrišćanstva i nesamo živeli, već su umeli da prežive i da se umnože za tih 20000 godina. Njihove životne snage suumele da savladaju sva najteža iskušenja tokom tih 20000 godina. To o mnogome govori. To govorio njihovoj telesnoj, intelektualnoj i duhovnoj snazi. A duhovna snaga bez Bogova ne postoji. Samo Bogovi daruju ljudima duhovnu snagu. I krv svih naših predaka se nalazi u nama samima, u našimgenima. Njima mi treba da zahvalimo za svoje postojanje.

  Ne poštovati svoje pretke i svoju istorijumože samo krajnje malouman čovek.
  Na Kavkazu paganstvo je postojalo sve do XIX veka. Hrišćanstvo je na Kavkazu takođenametnuto silom i krvlju. Prema tome čitava naša osnovna arijevska i slovenska istorija – to nije hrišćanstvo i, naravno, ako se ta istorija ne poznaje, čovek može jednostavno ostati slep u rukama židomasona, koji skrivaju od ljudi njihovu istoriju i njihovu pravu religiju.
  Ми се клањамо туђим и лажним Боговима . Зато и пропадамо !

  • Moderan čovek je star izmežu 30 i 50 hiljada godina, tvrdi nauka. Ne znam otkud ti 3 miliona, sem ako ne misliš na ona majmunolika stvorenja kojima se pokušava dokazati poreklo čoveka. Otkud ti 20 hiljada za slovene? Takve tvrdnje ništa ne dokazuju, sve da su i istinite, a umetnost preživljavanja je poznata u celom univerzumu, ako ne bar na celoj Zemlji. Preživljavanje nije dokaz duhovne svnage, već dokaz volje za životom.

   Iako je mlađe ne znači da je hrišćanstvo inferiorno nekom starijem sistemu verovanja. Bog nije nametao hrišćanstvo, nametali su ga ljudi. Ovde je također važno razumeti da su Rimokatolička Crkva i Germani nametali krst i mač, Pravoslavlje se nikada nije time bavilo. Rimokatolicizam i protestantizam nisu hrišćanske nauke osim po imenu. Obožavanje tuđih bogova, znači da je čovek namesto duhovnog napretka odabrao svetovni. Namesto Boga Istine, on bira boga rata, ili boga novca, ili boga seksa, ili boga samživosti itd. Duhovna se snaga prepoznaje ne u želji za životom, već u želji za Bogom Istine, bez obzira na religioznu pripadnost. Slažem se s tobom da se klanjamo lažnim bogovima, ali se ne slažem sa tvojom tvrdnjom da je hrišćanski Bog lažan. pa nećemo mi Srbi valjda da postanemo budisti ili da počnemo primenjivati staroslavensku religiju o kojoj skoro pa nemamo pojma. I da se razumemo, ne umanjujem verovanja starih Slovena, naprotiv nailazim na mnogo sličnosti sa hrišćanstvom, Trojstvo kao najbitnije, ali to danas nema praktičnu primenu.

   • „нд“ са људима који нису елемнтарно „информисани“ нема полемике ! То је губљење времена !

   • Zašto misliš da nema „praktičnu“ primenu, zašto bi vera trebala imati „paktičnu“ primenu,????

    • Vera starih Slovena je za nas izgubljena. Ne možemo je primeniti iz prostog razloga jer ne znamo šta treba primneniti. Pravoslavna vera nam je poznata, a postoje i pravoslavni tekstovi koji ukazuju praktičan način primene Pravoslavlja. Ako nema načina da se vera ispoveda (praktikuje) onda to i nije vera, već filosofija ili isprazna vera koja danas jeste, a sutra nije. Ko u priči o sejaču iz NZ. Postoje i fizički i mentalni i emotinvi deo „praktikovanja vere“, a može se čovek i lično upoznati sa tim ako ode u posetu na Svetu Goru. Hrišćanski pisci su se bavili tematikom vere i načinima praktične primene pravoslavnih učenja, pogledaj Dobroljublje.

    • Zadatak svih nas je da se otkrije lažnu suštinu i korene takvih lažnih religija, kao što su hrišćanstvo, komunizam i judeizam. I da prikaže istinske, a ne deklarisane ciljeve tih religija i jedinstvenog gospodara svih tih religija.I najvažnije – da izvede čitaoca na drugo informaciono polje, zasnovano ne na veri, već na ZNANJU druge drevne i nacionalne (ne samo za Ruse, Srbe,već i za sve Arijce) religije – mnogoboštva ili vedizma – religije, koja može i dužna je (uz naše učešće) da postane osnova prave religije XXI veka.
     Tada će Era Vodolije stvarno postati Era čovečanstva principijelno drugog, višeg nivoa.
     Religija i vera – to nije jedno isto. Sama reč »religija« (lat. religio) – to je veza. Veza s kim?Sa Bogovima, sa kosmičkim silama. Pojam vere neposredno u pojam religije ne ulazi. Sve religijene traže veru.
     Postoje religije koje se baziraju na veri, a postoje i religije koje se baziraju na ZNANJIMA.Hrišćanstvo – to je religija koja se bazira na veri, a mnogoboštvo ili vedizam (od reči veda – ZNANJE), bazira se na realnim ZNANJIMA koja se mogu proveriti.
     Realnim ZNANJIMA nije potrebna vera.
     Naprimer, Pitagorinoj teoremi nije potrebno da li Vi u njuverujete ili ne. Vi je možete znati ili ne znati. Shvatati ili ne shvatati.Kako se matematika „primenjuje“ u praksi ???

     • Michael Cramo? ISKCON? Čak i u matematici, egzaktnoj nauci nije sve dokazivo. Slučajni broj se ne može dokazati, a igrom slučaja (koji je nedokaziv) statistika kao grana matematike je danas primarna u recimo ekonomiji.
      .
      Ne razumem zašto si se uhvatio tog „primenjuje u praksi“. Ali kad već jesi, kako ti ne pade na pamet da svaka aplikacija mora imati primenu inače je bezvredna. Šta će mi matematička teorema ako ne mogu da je primenim u praksi? šta će mi religija ako ne mogu da je primenim u praksi?
      .
      Ko god kaže da je jedino ova ili ona religija u pravu, a ostale u krivu, ne zna šta govori. Tradicija je jedna, a religije su različite primene iste Tradicije prilagođene ljudima i vremenu. Ti također ne razumeš pravilno šta je Vera u hrišćanstvu. Možda bi to razumeo malo bolje ako bi znao da to nije isprazno verovanje u brojke i slova već da je reč o dugotrajnom procesu sa različitim stadijima koji je itekako dokaziv i stvaran.
      .
      Reci ti meni, ako misliš da zastupaš jedinu pravu religiju, šta misliš koja je prava? Šivaizam, Vaišnavizam, džainizam, možda budizam? Radža, bhakti ili karma joga? Vede? Da li crpiš znanje iz Purana? Kojih?

     • „nd“ – Uzalud je ćoravom namigivati, gluvom dovikivati i glupom dokazivati. !!!

     • Uzalud je verovati u nedopečene poštapalice i provesti život u društvu takvih istina. Na sreću, promena u životu je sigurna, ali gde ćemo biti sutra ovisi o tome gde smo danas. Jer znati i misliti nije isto, a bazirati svoju isključivost na osnovu svog mišljenja je logički neodrživo. Reč je dakle o promašenoj meti. Izraz „promašiti metu“ se koristi često u NZ, a prevod je „greh“.

     • Никада не заборавите једну ствар:
      једино мишљењем се мисао може ослободити;
      онај који нема храбрости или снаге да оживи мисли, јесте, и остаће слуга, без обзира на порекло, јер је он ментално заточен, слеп, и везан за земљу.

     • Čovek oformi mišljenje kad ne zna istinu, ili kad nešto ne razume. Zbog toga i psotoje dve reči, mišljenje dakle nije znanje. Znanje oslobađa, a mišljenje se sukobljava sa drugim mišljenjima i tom sukobu nikad kraja, a ti bi da mišljenjem oslobađaš misli. Šta je to tvoje mišljenje, zar to nisu tvoje misli? Pa zar se vatra vatrom gasi? Uostalom šta ti znači „osloboditi misli“? Možda poentiraš na znanje? Pa reci znanje, nemoj govoriti misli. Da li ti uopšte pročitaš to šta napišeš?

  • Старост хомо сапиенса је око 200000 година, а уевропу долази пре 25 000 год.Словени нису стари толико, нити су део Аријеваца и ако су имали заједничког претка.

   • Ivane, potpuno se slazem da nam je moral i etika otisao do djavola. Samo, ne smemo da se predamo nego da se svim silama borimo protiv tog zla. A da je to moguce, mozemo da dokazemo mi sami.

   • Zar nije to debata, anatomija protiv ponašanja, a u pitanju je i nedostatak fosila starijih od 50000 godina, te mnoštvo fosila mlađih od 50000 godina.

    • Генетичари су дошли до закључка да је предак свих данашњих људи живео пре 130 до 150 хиљада година, по женској линији је још старији.

     • Genetičari protiv arheologa. Još jedan u nizu zaključaka koji se prodaju kao dokazi. Čitava je ideja evolucije nedokazani zaključak, iliti kako se to fino naziva teorija. Neka bude ovako ili onako, ne menja puno na stvari.

  • Biskup Jaroslav Hus
   “Pokorni ce naslijedit GULAG”
   „Krscanstvo ==Boljsevizam sa maskom religije”
   „Boljsevizam==Krscnstvo bez maske religije”

   Howard Levy, founder of satanism under the name “Anton Lavey,” once said rather accurately: “Man is the only animal who can lie to himself and believe it.”
   In other words, a human can tell himself a soothing lie, a self-justifying lie, a lie defending the most disgraceful behavior, and though knowing he is only fooling himself, he is b***s****ing himself! — he CHOOSES to believe it because it suits his purpose.

  • Бог новац је данас једини бог . Сви који кажу другачије су гладни и биједни , или имају толико новца да могу да причају шта им је воља . Новац је покретач и творац савременог човјека , савремене цркве и свих сфера друштва . Новац је двоглава аждаја коју је човјек створио , чија је једна глава добро , а друга зло . Можемо ми причати да смо духовна и богобојажљива бића , али још се нисмо отргли временима идолопоклонства , када је материјално божанство у облику идола , представљало светињу . Наш испразни , материјалистички живот који нам новац омогућује није ништа друго него идолопоклонство , а свака справица коју купимо и коју посједујемо и брижљиво чувамо , а није сврсисходна представља идол . Колико је год човјек напредовао у материјалном погледу , назадовао је у духовном , јер човјек не познаје духовно и никада га није ни познавао , бар што се тиче савременог човјека у Западној цивилизацији , који је постао творац живота и смрти , глас божији . Да би могао да износиш своју истину , било би добро да је докажеш , можеш нам предочити своје мишљење , али ништа на овом свијету није само по себи довољно , сви зависимо од нечега и сви смо повезани невидљивом споном , која нас веже и обвезује , а коју је савремени човјек раскинуо покушавајући да постане сам по себи довољан .

 5. Zajedno i složno smo jači, snažnije će mo se odupirati svim pošastima koje za zapada stižu u vidu naređenja za trenutni režim Srbije! Separatizam Vojvodine, odricanje od Kosmeta, zaštita i prava pedera, inflacija, zaboravljanje i oprost NATO zlotvorima i ubicama, sekte, masovno odpuštanje radnika, uništenje perspektive za mlade naraštaje, pljačkaška privatizacija , dalji progon naših vojnih heroja zarad zloglasnog osvedočenog antisrpskog kazamata u Hagu, stvaranje partijske države sa građanima 1. i 5. reda, jer ko nije sa njima tom predstoji umiranje od gladi, brisanje nacionalnog indetiteta i kulture, a ko ode za njima, ulazi u dužničko robstvo kredita, u šarenu lažu evropskih kvaziintergacija i novi „meltingpot“ sekti, pedera, perverznjaka, bolesnika i bezbožničkog, nečovečnog služenja uništiteljima Srbije!
  Niste sami, nismo sami ! Imamo SRBIJU – MI SMO SRBIJA!
  DOSTA je bilo muke i trpljenja raznih, Nataši Kandić, Mlađana Dinkića , Sonji Biserko, Čedi Jovonovića, Tadića,Nikolića i ostalih lopova i izdajnika!

 6. Глас је Словен.

 7. Ljudi nebudite smešni i svoje frustracije lečite nećim pametnijim. Što hoću ovim da kažem. Dobar je uvod bio onaj o Americi. Pa u suštini što je u načinu amerikanaca loše, pa zar to stvarno nije slika gotovo sve populacije gde god se ona nalazila, jedino što to oni kao slobodna zemlja rade sve otvoreno. Jedini problem ovih sloboda je u tome što je kapitalizam kao odraz stecanja bogatstva koje se može ogledati na način povečanja svojih vladajučih moći u odnosu na one koji imaju manje jer je u svojoj suštini odraz jedne neprirodne politike koja se ogleda u hedonizmu lakoće življenja bez odgovornosti za druge članove kolektiva i time posredno na samu bit i prirodno okruženje koje postaje nepodnošljivo za slobodan i zdrav život svakog pojedinca. To je glavni problem, a ne ovo ili ono bog će nama to ili neće. Bog je u nama duša je u nama koliko smo pošteni toliko ćemo kao zajednica ili društvo ići napred. A da bi neko bio pošten mora imati i ćime se odbraniti, ako mu je život ugrožen. Između pakla i raja mala je razlika, metaforički, jer iz jednog stoji neprijatelj, a iza drugog prijatelj. Biramo svoju sudbinu onako kako mislimo da nam je bitno u životu ili onim ćime želimo da se kitimo. Jedino što danas više nema nepoznatih tema ili ideja, pa se mi u svojim mislima mešamo i dolazimo svi zajedno do pravih vrednosti komunikacije kao izostavljene komponente u prošlosti kad su nam sudbinu krojili oni koji su imalu tu kontrolnu ili bezobraznu moć da kvare naše dobre vibracije i misli njihovim podvalama ili kupovinom. Da ne zaboravim sve je to normalno radi se samo o meri stvari, jer do nekle je nešto podnošljivo i prirodno obnovljivo, a sve drugo ide u svoju propast i nestanak.

 8. Vanze… sta? xD Ajde bre molim Vas… Kakvi vanzemunci kakvi bakraci.

 9. Citajuci vecinu ovih komentara, mogu samo da primetim da su brilijantne spodobe takozvanog razvijenog kapitalistickog sveta sa SAD-om kao predvodnikom potpuno uspele u svojoj perfidnoj naeri da od svih nas naprave OVCE. Mladje generacije su fantasticno naucile lekciju i dokazuju se svakodnevno kao novi „prosvetljeni, kapitalisticko-monetarni Vukovci“ u njegovom visocanstvu internetu sa Google-om kao CEO-om rajskog carstva. Drugim recima, veruje se samo Amerikancima, Internetu i Dolaru.Pa ko je jos lud da veruje sopstvenim ocima i usima! Ovce treba sisati, zar ne?

  Ljudi, narocito mladi, probudite se i pocnite da zivite. Pogledajte se ponekad u ogledalo da se podsetite da jos uvek imate i oci i usi. Kad to dvoje saberete, valjda cete shvatiti da imate i pamet. Svoju. Nepodmitljivu.

  • hvala Selena! bilo bi lepo da svako svestan pokusa da probudi bar jednu osobu iz svog okruzenja jer ako svi zaspimo, bojim se da ni sto princeva nece vise biti u stanju da nas probude. Tema je mnogo siroka ali hajde da pocnemo da je grickamo malim koracima…

 10. Lako se moze naci na Google-u. Treba ukucati DUMB (deep underground military base). Ima ih 129. Jedna od najpoznatijih je DULCE. Te baze povezane su „vozovima“ koji idu brze od zvuka. U njima sluze „sivi“.

 11. Што мој татко каже“Да нешто ваља то би трајало“. У Библији лепо пише; Ако имаш Богова колико и камења, онда су ти богови слабији од камена. Ја сам практикант. Зашто се молити раличитим Боговима, за различите ствари, када ми Један једини живи Бог даје све што ми треба. Да су многобошци били јаки у вери данас би се клањали тим Боговима, али наши су преци прихватили Хришћанство. И веома ми је драго због тога, јер знам ма колико грешио, ма које грехе почино намерно или ненамерно. Све док имам љубави у себи и чинио добро биће ми опроштено. Ако ме мој земаљски тата трпи и није ме истерао из куће ма шта ја чинио. Онда знам да ме Бог Отац воли још више. И докле год било у мени људскости,кајања, љубави и праштања биће ми опроштено. Амин и поздарав свима који служе добру, ма какве вере или невере били.

 12. Gospodine Crnojevicu pitam se da li ste sami nasjeli na tu, doduse vijesto, isfabrikovanu pricu ili namjerno sirite dezinformacije?

  Kakvi sivi vanzemaljci za Boga milog?
  Preporucujem da malo zagrijete stolicu i procitate onu cuvenu Knjigu u kojoj pisu onih 10 zapovjesti, nebi li vam se um malo razbistrio. Kada spoznate istinu, a ta istina je licnost u toj knjizi, shvaticete mozda da je covjek kruna tvorevine Tvorca. To ce vas zastititi da u buduce ne nasjedate na ovakve budalestine.

 13. ванземалјци не постоје а ови „аналитичари“ што вас из једног мрака воде у још већи….циркус.Али човек ће пре поверовати у ванземаљце него у Бога и сва чуда Божија…

 14. Словен,олади мало,смешан си и жалостан са тим твојим празноверјем.

 15. Smatram da je previse srpske krvi proliveno za krst casni i slobodu zlatnu, da bi se Srbi odrekli Pravoslavlja i presli u pagane, tj. sa Mercedesa na biciklo. Pravoslavlje je non plus ultra, sila i mudrost slovenskih naroda.

  Preporucujem svima na temu vanzemaljci dio knjige „Ljudi i demoni“:

  http://svetosavlje.org/biblioteka/Apologetika/LjudiIDemoniRodionPetrogradski/LjudiIDemoniRodionPetrogradski30.htm

  Takodje se moze u biblioteci na http://www.svetosavlje.org naci podosta informacija na temu Pravoslavlje i paganizam, tj. religija starih slovena.

  Preporucujem i rubriku ПРАВОСЛАВНИ БРАК И ПОРОДИЦА.

  Protiv ovog masovnog nasrtaja paganizma treba da se borimo i naoruzamo znanjem o sopstvenoj vjeri i tradiciji kao i molitvom.

  Svako dobro braco Srbi.

  • Otvorite bilo koju stranicu Biblije. Gde Vi vidite opštečovečanskog Boga? Njega tamo nema. I nikada ga nije ni bilo.
   Na svakoj stranici Biblije je napisano: «Bog Jevreja, Bog Jevreja,Bog Izraelov, Boga Avraamov, Bog Isaaka, Bog Jakova i t.d.». Prijatelji moji – to nije naš Bog.Hrišćanski bog – to nije opštečovečanski bog, to je – samo jevrejski bog.
   Mi Srbi imamo naše nacionalne bogove. Treba ih upoznati.Oni su tu ! PRAVI SLOVENSKI PRAVOSLAVNI BOGOVI !!!

   • Nigde u Novom Zavetu i niti jednom rečju Isus ne pominje Jehovu. Niti jednom jedinom rečju. A ti tu nešto o Starom Zavetu, a i to po navici izgleda, slabo razumeš. Stari Zavet nije religija Hrišćana, toliko bi barem morao da znaš, to je religija Jevreja.
    .
    Ali baš sam znatiželjan. Koji su ti stari slovenski pravoslavni bogovi? ima li gde da pročitam o tome?

   • онда, има ли игде да се прочита, али да није из твоје главе?

 16. Slovene, velicina jednog coveka je izmedju ostalog u shvatanju i prihvatanju drugacijeg. Steta je sto pored tolikih „svetlih primera“ nijednom nisi pomenuo da se u svim svetskim religijama pominje samo jedan Bog! I jeste jedan, samo ga ljudi na razlicitim geografskim sirinama razlicito nazivaju. A da si ti makar jednom u zivotu razgovarao sa ijednim duhovnikom ili bar teologom (kad se toliko razumes u nacionalnosti raznovrsnih Bogova) verovatno bi vise bio upucen u osnove hriscanstva kao takvog.
  Onoliko koliko si se okomio na Izrael, Avrama, Jakoba ili Isaaka -jednako si mogao da se okomis i na Rome, Afrikance, Indijce, Kineze i slicno.Mrznja koju ispoljavas prema jednom narodu nazalost ukazuje ili na neki licni problem koji pokusavas da resis bacajuci ljagu na izabranu zrtvu, ili na tvoju ogromnu nezrelost.
  Pokusaj da i u sebi i u drugima trazis ono dobro a ne razlog da mrzis.To se moze – ako hoces. Znas kako se kaze: ko nesto hoce, nadje nacin a ko nece, nadje izgovor. Svako dobro!

  • Hrišćani i komunisti – to su Jevreji po duhu. Klanjati se tuđim bogovima – znači predavati im ne samo svoje telo, već i dušu.
   Kod judohrišćana svoj bog – to je satana, kod nas, Srba – postoje svoji Bogovi. Nemože se biti istovremeno Srbin i komunista.

   Od pamtiveka Srbi pamte da su oni pravoslavni.Ali pravoslavlje – to nije hrišćanstvo,pravoslavlje – to je paganstvo. Sama reč «pravoslavlje» potiče od reči – «slaviti» i «prav». Prav je – paganski pojam. Upravo zbog toga, što su Srbi,Rusi shvatali da su oni pravoslavni, hrišćani su moralida obuku na sebe ovčiju kožu i da se nazivaju pravoslavnim hrišćanima.
   Moramo se klanjati svojim,nacionalnim Bogovima a lažnim,tuđim.
   Treba hiljaditi put objašnjavati Srbima da je hrišćanstvo – čisto jevrejska religija.
   Očigledno je slično tome, kao što Bog rata ne može dati dobru letinu, ili Boginja ljubavi nemože dati materijalno blagostanje, tako nibog – pokrovitelj Jevreja, ne može da pomaže nejevrejima, ma koliko mu se oni molili. To je informacijono polje za DUHOVNE ROBOVE!

   • DUHOVNI ROB je Slovene onaj koji se ogranicava na jednu grupu ili jednu ideologiju. Takav duh je zarobljen i ne razvija se dalje. Nije ti potrebno da se pokrivas NI JEDNOM religijom da bi bio u stanju da siris ljubav a ne mrznju. Neznam sta je uzrokovalo da tako usko razmisljas ali ti od sveg srca zelim da iz tog zacaranog kruga izadjes zdrave sirokogrude pameti. Puno srece.

    • Hajde da razmislimo, šta se zapravo dešava? Da li nas ne teraju po beskonačnom krugu laži?Ko i zašto stvara lažne bogove i lažne religije? Odgovor je jednostavan. Lažna religija je – najmoćnije informaciono oružje za upravljanje svešću i ponašanjem ljudi u interesima veoma uskegrupe zaverenika koji teže ka vlasti po bilo kojoj ceni i ka uspostavljanju svoje vladavine. Oni odsecaju informaciju narodu i utapaju narod u lažno informaciono polje, iz koga se narod ne može iščupati.Zašto su za sovjetskog čoveka u periodu komunizma Lenjin i Staljin bili bogovi? Ili Tito za Jugoslaviju ! Zato što sunarod zaronili u odgovarajuće lažno informaciono polje i nisu ga puštali odatle.
     A ko je imao pameti da shavti tu laž, kojom su ga hranili, toga su strpali u zatvor ili streljali. I to je čitava metodika.
     Ali ne treba misliti da je ta prevara koja se odvijala u SSSR ili Jugoslaviji u periodu komunizma – nekakav izuzetak u globalnom istorijskom procesu. Na žalost, kosmička Era Riba – je čitava takva,zasnovana na laži, prevari i nasilju. I ta laž traje ne samo poslednjih 70 godina, već nekoliko hiljadagodina. Menjaju se samo oblici laži. Jedan oblik laži smenjuje drugi oblik laži. Jedna banda nitkova na vlasti smenjuje drugu bandu nitkova na vlasti. A ukupna situacija se menja retko. I tako sedešava u svim hrišćanskim zemljama.
     Sa Isusom Hristom i sa hrišćanstvom kao sa religijom situacija je sasvim analogna. I sa Mojsijem i judeizmom je ista situacija. Gospodari judeizma i hrišćanstva su prerađivali svoje»svete« priče (Bibliju i Talmud) ništa manje nego što su komunari prerađivali svoje udžbenike istorije. Jednostavno u XX veku svi socijalni procesi su se naglo ubrzali, političke igre postaju vidljive u toku života jednog čoveka i prevara sa smenom bogova (Lenjinih i Staljinih, Hruščovih i Brežnjevih, Mao Ce Dungovih i Pol Potovih) postaje očevidna.
     A da svetska istorija kasnije ne bi bila shvaćena, realna svetska istorija se zatvara i falsifikuje. I to je čitava tehnologija.

     To se vrši prema formuli sjajnog romana Džordža Orvela(1984):»Onaj ko kontroliše prošlost, taj kontroliše budućnost. Ko kontroliše sadašnjost, tajkontroliše prošlost«.To jest onaj, ko je preuzeo vlast u sadašnjem vremenu, prerađuje istoriju saciljem svoje budućnosti.
     Antagonizam takvih religija, kao što su judeizam, hrišćanstvo i komunizam, nosi čisto demagoški i prividan karakter. Protivrečnosti među tim religijama se smišljeno preuveličavaju. A u stvari te tri religije imaju jedne iste korene i jednog gospodara – svetsko jevrejstvo, a još više okultne(tajne – prim.prev.)satanske gospodare.Te religije su kao tri markirane igraće karte jedne iste bande igrača koja igra svoju prevarantsku igru. Njihov zadatak jeda sve vreme smenjuju jednu prevaru drugom i da ne daju mogućnost čoveku da izađe izvan granica informacionog polja, u koje su ga utopili. Za tu bandu sve te religije: judeizam, hrišćanstvoi komunizam – to je samo njihovo informaciono oružje, koje je izmišljeno u jednoj istoj radionici isa jednim istim ciljem: upravljati svešću i ponašanjem ljudi i na račun toga vladati nad njima.
     Ko to ne vidi još tumara po zemlji kao duhovni biorob !!!

 17. Знати мало и погрешно је опасније нег не знати ништа. Нека ти је свако добро на твом путу, требаће ти.

 18. Ljudi vole da vide ono što žele da vide. Osnova lakoće iluzije i samoobmanjivanja, kao i potrebe da se drugi obmanjuju i ubeđuju; potrebe da slepi vode slepe. Ako nisi s njima – protiv njih si, a svaka mutacija u stadu stvoriće frakciju i osnove za novi čopor.

  Drugačiji sam od svega toga, nasuprot svemu tome. Ne moram da znam šta je istina, dovoljno je da vidim kakav je cirkus ono što se većini predstavlja kao istina. I drago mi je što ne pripadam toj većini.
  Samo vi „uživajte“ u svojim lažnim snovima i zabludama!

 19. Evo nekih slovenskih bogova :TRIGLAV – Trojedini Bog. Objedinjuje u jednu celinu tri hipostasije bića: Javu; Navu i
  Pravu. Triglav oličava prostor u kome se nalazi i živi čovek. Čoveku se daje sloboda volje i
  mogućnost da sam bira svoj put – pravilan ili nepravilan. Kao rezultat toga puta čovek stiče sebi
  odgovarajuću karmu – duhovni zbir svih dobrih i loših dela. Karma prati dušu čoveka i za vreme
  života na zemlji i posle smrti na zemlji i života u drugim svetovima. Od toga kakvu karmu je čovek
  sebi stekao zavisi i njegov život na zemlji, i njegovi životi u budućnosti, i životi njegovih potomaka.
  Karma odražava zakon uzročno-posledične veze, čija se osnovna ideja izražava u rečima – »šta
  poseješ, to ćeš i požnjeti«. Zakon karme – to je zakon osvete i odmazde.
  JAVA – realna hipostasija bića. Njeno oličenje je – objektivan, ispoljen, vidljiv, realan,
  materijalni svet. To, što je izvan ljudske ličnosti. Odavde potiču reči: »javno«, »na javi«, »javiti se«,
  »javljanje«.
  NAVA – svet nerealan, nematerijalan, zagrobni, nevidljiv, hipotetičan, uključujući lažnu
  hipostasiju bića. Odavde potiče reč »priviđenje«.
  PRAVA – potencijalno pravilna hipostasija bića. Prava – to je sistem sveukupnih zakona i
  pravila, koja je ustanovio Svarog, po kojima treba da živi pravilan dobar čovek. Živeti po Pravu – to
  znači pravilno misliti, pravilno govoriti i pravilno raditi. Odavde potiču reči »pravda«, »ispravan«,
  »prav«, »pravila«, »pravilan«, »pravedan« (pravilne vede).
  Termin »Pravoslavlje« – je paganski termin, koji su hrišćani ukrali i koriste ga kao vuk
  ovčiju kožu.
  Pravoslavlje – to nije hrišćanstvo, to je paganstvo. Hrišćani su – nepravilni ljudi, pošto su se
  predali prevarantskoj judohrišćanskoj religiji, predaju sile svoje duše Crnom bogu i Satani.
  SVARGA – nebesko carstvo Bogova, zvezdano nebo, vasiona (naša galaktika). Vasiona se
  nalazi u stalnom pokretu. To kretanje ima cikličan, kolebljujući karakter. Vasiona se složeno obrće
  (oko mnogih osa), i to kretanje se naziva točak Svarge, učvršćen kod Polarne zvezde. Postoji
  mnogo nivoa i osa obrtanja. Zemlja oko svoje ose – za jedan dan i noć. Zemlja oko sunca – za jednu
  godinu. Zemljina osa, kao osa čigre, sama se polako obrće. Pun obrt toga kretanja se odvija
  približno za 26 000 godina. To obrtanja dovodi do toga da polako smenjuju jedno drugo zodijačna
  sazvežđa, koja se vide u momentu prolećne ravnodnevnice na severu. Pun obrt se deli na 12
  zodijačnih Era, od kojih svaka traje 2160 godina. To vreme se naziva Kolo (krug) Svarge.
  U svakom Kolu Svarge istorija se u mnogome ponavlja. Sada mi živimo u ljutoj eri Riba,
  gde vlada uglavnom knez čitavog sveta – satana pomoću dvolične judohrišćanske religije i svetske
  finansijske židomasonske mafije. Ali ta Era Riba će se uskoro završiti i počeće blagodatna Era
  Vodolije. Ali do te Ere još treba doživeti i ne dati satani da »zalupi vrata« i priredi apokalipsu. To
  nije lako, ali mi za to imamo snage. Od naših postupaka mnogo zavisi. I pre svega od našeg izbora
  Bogova. Kome ćemo se klanjati, tome ćemo i davati sile svoje duše: ili našim ruskom Bogovima, ili
  judohrišćanskom đavolu.
  123
  Sam sunčev sistem se obrće oko centra naše galaktike, ali vreme toga obrtanja je suviše
  veliko za svakodnevno ljudsko razumevanje. Ono se ne može ni sa čime porediti.
  Postoje i vremenski veliki ciklični periodi ne samo naše galaktike, već i čitavog kosmosa. O
  tome se može pročitati u vedskoj literaturi, naprimer u knjizi »Kosmičke legende Istoka«
  S.V.Stuljginskisa (4) ili u (29). U ruskom Vedizmu opšta slika sveta je analogna tim opisima, pošto
  su im koreni zajednički – Vedizam.
  SVAROG – Bog neba. Bog duhovnog sveta. Duhovni vladika naše vasione, rodonačelnik
  slovenskih Bogova. Svi osnovni slovenski Bogovi su – deca Svaroga, zato se oni zovu Svarožići.
  Tvorac našeg zemaljskog sveta. Reč »svarganić« – znači stvoriti. Četvoroliki Bog. Njegova 4 lika
  označavaju da je on vladika 4 strane sveta na zemlji, a u kosmosu – vladika četvorodimenzionalnog
  prostora.
  Osim naše vasione – galaksije pod nazivom »mlečni put« postoje u kosmosu drugih
  galaktika. Tamo su drugi Bogovi.
  PERUN (kod baltijskih naroda PERKON, PERKONAS) – Bog oluje i rata, gromovnik,
  pokrovitelj kaste vitezova (knezova i vojnika, na sanskrtu kšatrija). Sin Svaroga i Lade. Perun je –
  ljut Bog u odnosu na neprijatelje Domovine, ali je milostiv i pravedan prema prijateljima Rusije.
  Duh Peruna – to je duh vojnika. Ali vojnik nije onaj ko teži da ratuje radi rata. Vojnik – to je onaj
  ko je uvek spreman da ratuje, ako za to postoji potreba. Ako takve potrebe nema, onda se vojnik
  može baviti stvaralačkim radom. Duh vojnika – to je potencijal snage. Simbol Peruna je – drvo
  Hrast.
  SVETOVID – Bog svetlosti.
  VELES (u maloj Aziji Vaal, u Indiji Valu) – Bog mudrosti. Sin Roda i svete krave Zimun.
  Pokrovitelj sloja (kaste) čarobnjaka (mudraca, duhovnih učitelja, na sanskrtu brahmana).
  Pokrovitelj pesnika. Pokrovitelj domaćih životinja. Bog bogatstva.
  LADA – Majka većine Bogova. Bogorodica. Boginja lepote, ljubavi i sklapanja brakova.
  Svaki mladi bračni par prinosio je boginji cveće, žive ptice, med i jagode. Veličanstven hram Lade
  postojao je u drevnom Kijevu, a u tom hramu – statua neviđene lepotice sa ružičastim vencem.
  Njena kosa boje zlata bila je okićena biserom, haljina ukrašena bogatim vezom i dragocenostima.
  Ona je držala u ruci krilato dete, svog sina – Boga ljubavi i strasti Ljelja. Od Lade proizilaze reči
  »sladak«, »oladji« (uštipci) i čak englesko »lady«.
  RA – opšti naziv Boga sunca.
  Odavde potiču reči: »kultura« (kult Boga Ra), »raduga« (duga Boga Ra), »rassvet« (zora),
  »radost«, »radostan«, »rad« (pošto se rad vrši danju, noću čovek spava), »rastenie« (biljka),
  »Rasseja« (tako se pravilno zove naša zemlja«.
  Često mi ne razumemo sasvim ono što govorimo. Kažemo detetu: »Ustaj, pora« (vreme je).
  »Pora« – označava »po suncu«. Dete odgovara: »Još je rano«. »Rano« – označava da je još tamno,
  sunca (ra) još nema (»no« – to je »nema« na svim jezicima).
  Aktivnost boga Ra nosi cikličan karakter. Postoji nekoliko nivoa cikličnosti: 11-godišnji;
  57-godišnji i više, od kojih svaki menja stanje kolebanja elektromagnetnog polja sunca. A te
  promene sa svoje strane globalno deluju na zemljin omotač i psihoemocionalno stanje čitavog
  čovečanstva. Najuobičajeniji za čoveka su dnevni i godišnji ciklusi sunca.
  Sunčeva energija – to je stalan tok života. Čitav naš zemaljski život bez Boga sunca je
  nemoguć. Među Bogovima nema jednakosti. Postoji subordinacija. Bog sunca RA – je jedan od
  Bogova visokog nivoa hijerarhije. Hajde da se zamislimo na trenutak šta bi bilo kad bi Bog sunca
  prekinuo svoju aktivnost. Šta bi bilo sa takvim pravim ili pseudobogovima kao što su: Mojsije, Isus
  Hristos, Muhamed, Buda i t.d.? Oni ne bi mogli čak ni postojati.
  Savremena zapadna nauka ne shvata šta je to sunce. Postoji nekoliko hipoteza. Osnovna
  hipoteza tvrdi da se na suncu odvija stalna termonuklearna reakcija. To nije tačno. Nikakve
  termonuklearne reakcije na suncu nema. Sunce je izvor elektromagnetne energije. Sunce je – živi
  organizam.
  Iako je sunce – jedinstven objekat i jedinstven Bog, za čoveka u različitim godišnjim dobima
  sunce se javlja u raznim vidovima. Jer letnje i zimsko sunce za čoveka se veoma razlikuju. Zato su
  124
  se kao Bigovi poštovali i različiti periodi godišnjeg sunčevog ciklusa, koji su se smatrali kao deca
  opšteg boga Ra ili jednostavno njegove različite hipostasije.
  Opšti simbol Boga sunca Ra – jeste kukasti krst.
  HORS – sin (hipostas) Boga sunca Ra. Bog sunca koji je pošao od zime prema proleću.
  Mlado sunce, koje se preporađa. Njegovo je vreme posle zimskog solsticija (najduža noć, najkraći
  dan) 21-22.decembra do prolećne ravnodnevice (trajanje dana i noći jednaki) 21.marta.
  JARILO – sin (hipostas) Boga sunca Ra. Njegovo vreme je od prolećne ravnodnevice posle
  21.marta do letnjeg solsticija (najduži dan, najkraća noć) 21-22.juna. Odavde potiče nemačka reč
  »Her« (gospodin), francusko »Bon Jour« (dobar dan), italijansko »Bon diorno« (dobar dan).
  DAŽBOG – sin (hipostas) Boga sunca Ra. Njegovo vreme je od letnjeg solsticija 21-22.juna
  do jesenje ravnodnevice (jednaki dan i noć) 23.septembra. Bog koji nosi svetlo i letinu koju daje
  svima. Njegovo ime je nastalo od spoja reči »dati« i »Bog«. Njegov idol je stajao na brdu u Kijevu.
  Pokroviterlj svadbi. Rusi su – unuci Dažboga, a on je njihov rodonačelnik i pokrovitelj.
  OVSENJ (JASENJ, TAUSENJ, BAUSENJ) – sin (hipostas) Boga sunca Ra. Njegovo
  vreme je od jesenje ravnodnevice 23.septembra do zimskog solsticija. Odavde potiče reč »jesen« i
  drvo jasen.
  ZARNICA (ZARJA, ZARENICA) – Boginja jutarnje zore. Supruga Boga Horsa.
  BELBOG – opšti Bog svih svetlih kosmičkih sila (Bogova). Oličenje svetlosti. Bog dobra,
  uspeha, sreće. Njegovo svetilište je bilo na brdu, okrenutom prema suncu, a mnogobrojni zlatni i
  srebrni ukrasi Belboga odražavali su igru zrakova i čak su noću osvetljavali hram, gde nije bilo ni
  jedne senke, ni jednog mračnog ugla. Belbog se stalno bori sa Černobogom, podržavajući u Svargi
  dinamičku ravnotežu suprotnih sila: stvaranja i rušenja; svetla i tame; toplote i hladnoće; dobra i
  zla; ljubavi i mržnje i t.d.
  ČERNOBOG (u Induizmu Šiva) – izrod svetske patke. Bog smrti, rušenja, uništenja.
  Satana – bog laži, obmane, đavolskih iskušenja. Oličenje zla, mržnje i svih nevolja. Njegov
  lik je užasan. Zapovednik Nave. Satana je – lažov i otac laži. Satana ume kao vuk da oblači na sebe
  različite ovčije kože i da pravi od sebe Belboga (kako, naprimer, prave od sebe Hristos i Mojsije).
  Voli igru »obrnutog«, naziva: belo – crnim; crno – belim; istinu – lažju; laž – istinom; dobro – zlim;
  zlo – dobrim; boga – đavolom; đavola – bogom i t.d. Treba umeti razlikovati laž od istine, a za to
  trebaju i glava i duša. Zašto satana tvrdi da je on »jedini« bog? Da bi sakrio od čoveka znanja o
  postojanju drugih Bogova, sakrio znanja o dobru i zlu, da ne da čoveku mogućnost da odabere
  druge bele Bogove.
  Njegova snaga je u sakrivanju znanja od ljudi. Umesto znanja on podmeće ljudima »veru« i
  na udici vere lovi duše poverljivih ludaka. Poverljivost i glupost su – sestre bliznakinje. Osnovna
  metoda njegovog upravljanja ljudima je – zavadi pa vladaj. Veoma se boji istine, širenja istinitih
  znanja, simbola sunca – »Svastiku« (kukasti krst), koji osvetljava njegove tamne i prljave radnje.
  MATI VLAŽNA ZEMLJA – Boginja zemlje. Okretanje zemlje – to je onaj generator
  elektromagnetne energije, bez koga život na zemlji takođe nije moguć. Pagani su to razumeli i
  odnosili su se prema zemlji kao prema majci. Za 3 miliona godina paganskih civilizacija zemlja nije
  pretrpela štetu od čoveka. Ali svega za 3 hiljade godina judohrišćanstva ljudi su doveli zemlju u
  najteže krizno stanje. To je pre svega zato što se judohrišćanstvo nepažljivo odnosi prema zemlji,
  kao prema majci, već propoveda koncepciju pokoravanja prirode. Pravo ime zemlje je – Terra. Ime
  Terra označava: treća (ter) planeta od sunca (ra). I takvim kosmičkim znanjima pagani, koje
  judohrišćani smeju da nazivaju divljacima, su vladali mnogo hiljada godina pre nego što je stvoren
  prvi teleskop.
  SIMARGL (SEMARGL), u induizmu Agni) – Bog vatre.
  LAD – Bog primirenja i sloge, prijateljstva, iskrenosti. Njegovo ime odgovara reči »ladonj«
  (dlan) kao znaku otvorenih poštenih namera. Rukovanje potiče upravo odatle, jer ljudi prilikom
  susreta kao da uveravaju jedan drugoga: »U mojoj ruci nema ni kamena, ni oružja«. Odavde potiču
  reči »laditj« (živeti u slozi), »pogladiti«, »zagladiti«.
  LELJ – Bog ljubavi i strasti. Njegovo ime odgovara reči »lelejatj«, to jest paziti, voleti.
  Prikazivan je u vidu dečaka zlatne boje kose: jer ljubav je slobodna i neuhvatljiva. Lelj baca iz ruku
  125
  iskre: jer strast je plamena, žarka ljubav! Lelj je isto što i grčki Eros ili starorimski Amor, samo što
  oni pogađaju ljudska srca strelama, a Ljelj ih je spaljivao svojim jarkim plamenom.
  POLELJA – drugi sin Boginje ljubavi Lade, mlađi brat Lelja. Idući za Leljom – Bogom
  ljubavi, on je Bog braka, jer brak sledi za ljubavlju i venčava je. On je isti Bog, što i grčki Himenej.
  LELJA (DODOLA) – Boginja leta kao godišnjeg doba i leta ljudskog života – mladosti.
  Pokroviteljica mladih devojaka. Odavde potiče naziv cveta »lilija« (beli ljiljan, krin), indijsko
  »lotos«, »lola« – tulipan na iranskom ( i na tadžičkom, i na osetijskom).
  USLAD (OSLAD) – Bog veselja i svakog blaženstva, pirova, šetnji i uživanja, verni
  saputnik Lade, Boginje ljubavi.
  STRIBOG – Bog vetra. Bog vihor.
  KOLJADA – oličenje novogodišnjeg sunčevog ciklusa. Na dan rođenja Koljade u božićnim
  pesmama (koljadama) sadržane su magične zakletve – želje uspeha kući, traženje poklona od
  domaćina kuće, predskazivanje razaranja škrticama.
  Reč »kolo« u slovenskim jezicima znači – krug. Od Koljade potiče reč »kalendar«.
  ŽIVA (u Induizmu Višnu) – žensko Božanstvo. Kći Lade. Oličava životnu silu i
  suprotstavlja se smrti. Njena funkcija je – očuvanje i nastavak života. Odavde reči »život«, »živ«.
  GAMAJUN – ptica proročica, poslanik Boga Velesa, njegov glasnik. Osvetljava budućnost
  onome ko ume da čuje tajne. Gamajun zna sve na svetu o poreklu zemlje i neba, Bogova i heroja,
  ljudi i čudovišta, ptica i zveri.
  IRIJ – analog raja, gde živi Svarog, svarožići i ruski preci.
  KRIŠENJ (u induizmu Krišnu) – Bog krova nad glavom. Odavde reči »kriša« (krov),
  »kriška« (poklopac).
  MARENA (MARA) – Boginja smrti, supruga Černoboga. Odavde reči »smrt«, »mor«
  (pomor), »morg« (mrtvačnica).
  VIJ (NIJ, NIJAN) – Nemilosrdan Bog, sin Černoboga i koze Sedunj. Vojvoda vojske
  Černoboga, gospodar pakla, zapovednik mučenja. Oličenje onih strašnih kazni, koje očekuju posle
  smrti sve nitkove, ubice i ološe, sve isusovce i judeje.
  POZVIZD – svirepi Bog bura i nepogoda.
  PORENUTA – pokrovitelj moreplovstva. Ima četiri lika, okrenuta na sever, jug, zapad i
  istok, tako da to Božanstvo može da prati sva četiri vetra i čuva putnike i brodare od svih
  neočekivanih žestokih i svirepih oluja. Peti lik se nalazi na grudima Porenute, i njegove oči su uvek
  uperene dole, jer tako je Božanstvo čuvalo svoje štićenike od podvodnog kamenja, neočekivanih
  plićaka i morskih čudovišta.
  PROK – Bog poslovnih i preduzimljivih ljudi. Prok je – pametan, lukav, prepreden Bog,
  slovenski Merkur, koji je pokrovitelj moreplovaca i trgovaca, lovaca i ratara, kovača i pekara. Svih
  koji neumornim radom pomažu procvat svog posla, svoje porodice, koji uvećavaju svoja bogatstva.
  ČISLOBOG – Bog vremena i astrologa.
  DEVANA (kod Rimljana – DIJANA) – Boginja lova.
  KUKER – Bog plodnosti.
  BABA-JAGA (BABA-JOGA) – šumska starica-čarobnjak. Živi u šumi u kolibi na
  kokošjim nožicama. Ima veliku bioenergiju. Mnogo zna, ume da leči. Odnos prema običnim
  ljudima je različit. Ne voli ljude slabog duha i ludake i prema njima se odnosi žestoko. Ali može da
  pomaže i heroju, ako u njemu oseća hrabrost i snagu duha.
  LEŠIJ – gospodar šume i zveri. Njegov odnos prema čoveku zavisi pre svega od toga kako
  se čovek ponaša u šumi. Ako čovek bez potrebe obara drveće i rastinje, đubri, odnosi se prema šumi
  nemarno, Lešij ga okružuje u šumi i uništava. Ako se čovek prema šumi odnosi marljivo, Lešij ga
  ne dira. Ali u celini Lešij se prema čoveku ne odnosi dobronamerno, pošto u čoveku vidi izvor
  opasnosti za šumu.
  VODJANOJ – oličenje stihije vode. Loš duh.
  POLKAN – polubog natprirodne sile i neverovatne brzine trčanja. Iznad pojasa ima telo i
  izgled čoveka, ispod pojasa ima figuru konja (Polkan = polukonj), kao drevnogrčki Kentaur. Polkan
  je neobično odvažan i ratoboran. Kada su naši drevni preci ratovali, on i njegovi srodnici su se
  126
  trudili da im obavezno pruže pomoć, i borili su se zajedno i tako hrabro, da je njihova slava
  nadživela vekove!
  DRVO – paganski simbol života. U materijalizmu sva tri vremena: prošlo, sadašnje i buduće
  su prekinuta i uzajamno ne deluju. Ustvari vreme nije tako uređeno. Pomoću simbola Drveta
  paganstvo pokazuje jedinstvo i uzajamno delovanje sva tri vremena: prošlog, sadašnjeg i budućeg.
  Deblo drveta oličava sadašnje vreme, nas same. Ono što je ispod zemlje – korenje drveta
  oličava prošlo vreme, svet mrtvih, naše pretke. Kruna oličava buduće vreme – naše potomke: najpre
  decu, zatim unuke, zatim praunuke i t.d.

 20. i vi ste poput web tribuna, kurira, itd… kakvi crni vanzemaljci…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Пиксабеј)

Британски медији: „НЛО изнад успаваног српског градића“

Београд / Лондон – Недавно је на Јутјубу освануо снимак из Доњег ...

Област 51 (Фото: Пиксибеј)

Ово је права истина о Области 51

Када чујемо за Област 51, увек најпре помислимо на ванземаљце, НЛО и ...