Јерусалим (Фото: maestral.co)
Јерусалим (Фото: maestral.co)

Мајкл Берг: Шта стоји иза Трампове одлуке о Јерусалиму као престоници?

Мајкл Берг (32), четири године посвећени члан Хабада, верује да је култ спроводио визију јеврејске светске хегемоније у оквиру Новог светског поретка. Уз Трампа и чланове Хабада – Џереда (Jered) и Иванке Кушнер (Ivanka Kushner) у Белој кући, Хабад долази у позицију да доведе до пророковане катаклизме, која би послужила за њихову месијанску владавину.

Рођен сам у Израелу 1985. Моји родитељи су европски Јевреји (преци мојих родитеља су пореклом из Немачке). Физички, моја породица и ја не изгледамо као „класични“ Јевреји. Ја изгледам као Немац (бела кожа, плаве очи, плава коса). Физички изгледам као свака нормална бела особа северно-европског (аријевског) порекла. Због чега је ово важно? Због тога што јеврејски расизам против незнабожаца (не-јевреја) није биолошки расизам (мржња због физичких разлика у односу на Јевреје). Постоје Јевреји разних конституција и боја. Јеврејски расизам је базиран на духовном расизму – веровање да Јевреји имају узвишенију душу од људи не-јевреја, који имају сатанску душу. Ово значи да сви религиозни (верујући) Јевреји, невезано за њихову боју коже и земљу из које долазе, сматрају не-јевреје инфериорнијим у односу на њих, јер по њима они имају сатанске душе.

У овом чланку желим да вам говорим о мом личном искуству и схватању јеврејске религије уопштено, а посебно о расистичком култу Хабад.

Како сам постао део Хабада

Све је почело када сам имао 20 година. У то време сам био религиозан Јевреј, али нисам био део Хабада. Онда, након моје посете Њујорку, 2005 г. упознао сам емисара Хабада, који ме је упознао са покретом. Питао ме је да посетим „770“ у Бруклину (Њујорк), што сам и учинио. Узео сам учешће у њиховим ритуалима и састанцима и у наредних четири година постао фанатични следбеник Хабада. Одржавали смо састанке на којима смо дискутовали о доласку јеврејског месије и о будућности света предвиђеној од Хабада и јеврејске религије – света у коме су Јевреји беспрекорни господари Земље, где сваки Јевреј појединачно има по 2.800 робова не-јевреја. Света у коме је једина сврха људи који нису Јевреји била да служе Јеврејима. Јевреји су сматрани престолом Бога.

Ко и шта је Хабад?

Објаснићу то на начин како га ја видим на основу свог некадашњег чланства у њему. Хабад је расистичка организација – јеврејска супериорност, мисионарски култ чији је главни циљ јеврејска супериорност над „гојима“ (не-јеврејима) и њихово поробљавање. Његова главна заповест је испунити заповест „Продрети“ и направити Ционистичку светску доминацију.

Хабад обучава своје младе људе да буду емисари када одрасту. Бити емисар у Хабаду значи ширити њихову расистичку идеологију Јеврејима широм света а посебно онима који не практикују јудаизам. Они пружају моралну  и идеолошку подршку за Ционистички глобални план. Они поробљавање „гоја“ (не-јевреја) виде кроз међународне јеврејске банке и кроз међународну политику која служи њиховим месијанским пророчанствима -будући свет у коме јеврејски Нови светски поредак контролише све нације света. Под руководством њиховог лидера рабина Menachem Mendel-а (Менахем Мендел, 1902-1994) покрет је успоставио мрежу од приближно 4,000 установа, које су укључивале религиозну, друштвену и идеолошку подршку Јеврејима у преко 1,000 градова широм 100 земаља, укључујући и све државе у САД.

Јевреји су Бог. Гоји су инсекти, чија је једина сврха постојања служење Јеврејима или смрт.

По Хабаду, Јевреји су “Бог“. Инвестирање је дозвољено и оно се подстиче против не-јевреја (ово је мото финансијера Новог светског поретка). “Тhe Tania“ је књига Хабада, која говори о томе како су Јевреји „Бог“ на Земљи, а да не-јевреји не представљају ништа више од животиња – инфериорни су и без душа, а и уколико имају душе, оне су демонске и сатанске и воде порекло из Klipot Athmeot (духови зла у јудаизму), несвете зоне Sitrha Achra.

Гоји су животиње без душе у својим очима. „Јеврејска душа“ представља инкарнацију Бога. Сваки Јевреј је Бог у телу. Комплетан универзум укључујући трилионе галаксија, звезда и планета су створене једино за Јевреје од стране јеврејског Бога Јахвеа, који је уствари представа јеврејског народа.

По Хабаду један нокат са јеврејског прста вреднији је од комплетне светске популације (Европљани, Муслимани, Азијати и Африканци).

План НСП-а (Новог светског поретка)

Хабад је ништа више до манифестација јеврејског расизма, која испуњава планове Новог светског поретка. Израелски оснивач и бивши премијер David Ben Gurion видео је Јевреје у средишту једне Светске владе (Илуминистички сатанистички НСП). Ово би представљало испуњење библијског обећања у којем би Јевреји били контролори и владари свих светских нација у будућем времену.

Јерусалимски Врховни суд са илуминатском пирамидом и „Свевидећим оком“ је направљен да подржи замисао Ben Gurion-а: „У Јерусалиму, Уједињене Нације (праве Уједињене Нације) изградиће светилиште пророка да служи федеративној унији свих континената; ово ће бити седиште Врховног суда целокупног човечанства, који ће решити све несугласице између федерација континената, како је пророковао Исаија..“

Погодите ко је основао и изградио Врховни суд? Ротшилди наравно, контролори свих светских банака. Јеврејски расистички, супериорни план директно у ваше лице, то је тако очигледно, као што је 2+2=4.

Кабализам и сатанизам служе да ослабе нације у којима делују, јер деградирајући их, лакше их контролишу. Тако они одржавају њихов новчани монопол – поништавајући расу, нацију, (хетеросексуалну) породицу и веру у вишу духовну сврху живота (Бога) – не религију! Тако да ми постајемо више материјалистички а мање духовно опредељени (погледајте нпр. модерну „уметност“) и као такви бивамо лакше контролисани и поробљени, као људи без смисла у животу. Ово је Око Саурона. Свевидеће Око. „Један прстен да завлада свима…“

Зашто сам оставио Хабад и јудаизам иза себе

Хабад сам напустио онда када сам искусио нешто што ме је навело да осетим у себи да мржња Хабада и јудаизма (или рецимо ислам и исис) не долазе од Бога, већ од људских страхова и ега.

Напустио сам Хабад у току духовног просветљења које сам имао и које ћу представити читаоцима у наредном чланку.

У међувремену, надам се да бели Европљани и они који су против белог геноцида, схватају разлог зашто је бела раса данас нападнута збој једне једине крајње расистичке идеологије на планети: јудаизма.

Извор: https://www.henrymakow.com/2017/12/chabad-trump-family-cult.html

Превод: Владимир Стојковић

Преузето са: „Православна породица“, јануар 2018.

28 коментара

 1. Одабрани народ Сила таме (Јахве или Јехова је један од девет Елохима Сила таме) и јахачи Апокалипсе на Земљи.
  Исус Христ није био јеврејин. Његово су име сакрили. Исус на хебрејском значи пророк, као и христос на грчком. Прозвали га Пророк Пророк. За вашу информацију, звао се Радомир. Показао је моћ универзалног и космичког знања, који су доступни високоморалним људима. Зато су га убили и направили религију, која је поробила све оне, који нису јевреји.
  Прочитајте Стари завет. Највећи неморал и хорор.

  • Исус је име и његово значење нема везе са пророком. Исто се звао Мојсијев наследник Исус Навин, који је Хебреје повео у најславније битке у њиховој историји. Његова књига ти је шеста по реду у Старом Завету тј. прва после Мојсијевог Петокњижја. Ти ниси погледао ни садржај (прву страницу) Старог Завета а нас тераш да читамо. Под његовим вођством (Исуса Навина) су пале зидине Јерихона.

   А Христос на грчком значи Спаситељ, а не пророк! На Хебрејском се та реч каже Месија. Исус Христус се управо у Старом Завету називао Емануило, што значи Бог је са нама. И ти нас тераш да нешто читамо и то Стари Завет. Ужас! Не могу да верујем да Срби по глупости и незнању све више подсећају на јадне американце.

   Иначе комплексне збирке књига као што је Стари Завет не можеш да прочиташ, него се читају цео живот. Хришћанство није никог поробило, него донело процват свим земљама и људима које су га искрено прихватиле! Византија је најбољи пример и царство које је најдуже трајало у историји човечанства а у њему су људи живели ко бубрег у лоју, док су у другим деловима света (па и на западу) били заостали за Православну Византију.

   И још ти је ник За Србију. Исус је пророк за муслимане, незналице, религије која је поробила некад најразвијеније делове људске цивилизације и управо муслимани су од највећих цивилизација на свету направили црну рупу на планети!

   Тешко нама кад се муслимани праве да су за Србију! Подсећаш ме на турчина расима љајића који је оре неки дан на РТС-у лио крокодилске сузе због убиства Ивановића. Какво лудило влада у нечијим главама и још нас они терају да читамо, а сами не знају какав је осећај кад држиш књигу у руци. И то ни мање ни више него Стари Завет, за чије читање требају године и године студирања. Читати поједине коментаторе је заиста страва и ужас!

   • @ IGORE,
    Овај „За Србију“ је против Ћирила.
    Иде ли то?

   • Dajte nam još gazda.........imamo još sinova..........za njihove okove

    Хришћанство није никог поробило, него донело процват свим земљама и људима које су га искрено прихватиле!

    Procvetaše……..Maje, Asteci, Inke, Indijanci, Sibirci, Balkanci, Aboridžini, crnci, Kinezi…..itd……sa 300 000 000 žrtava od jezuita i 45 000 000 žrtava od protestanata i svi Sibirci od pravoslavnih usrećitelja……….još im se broj ne zna……..jer su nebitni!!!!!!!!!!!

    Da su SS-ovci pobedili Staljina……….ti bi to isto tvrdio za fašizam !!!!!!!!!!!!!

    POKRIJ SE UŠIMA KONJINO NEPISMENA I………NE SERI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • @ Dajt….,
     Па добро, зар не може неки нормалан коментар да прође без твог галиматијаса?

     • Dajte nam još gazda.........imamo još sinova..........za njihove okove

      Galimatijas ti je u………glavi!!!!!!!!

      ( ispravka………450 000 000 žrtava od protestanata )

      Stotine miliona su podaci……..istorijskog instituta u Kembridžu………valjda oni znaju koga su i gde ubili!!!!!!!!!

      Očekujemo podatke sa Lomonosova……..koliko je Sibiraca ubijeno……..mislim……… najmanje 300 000 000……… jer su bili brojniji od Kineza!!!!!!!

      Štab za ubijanje………nalazio se na „svetoj“ gori……..zato je sveta!!!!!!

      Ubijanje je počeo Petar „veliki“……..u Litvaniji……….nastavila Katarina „velika“ u Moskovskoj tartariji……….zato su veliki !!!!!!!!!

      Njihovi potomc su , takođe, „veliki“ jer nastaviše „svetu“ misiju „velikomučenika Romanovih“……….ubijanje je prekinuo PRVI SVETSKI RAT!!!!!!!!!!!!

      POSLE NISU UBIJALI………NE DADE…….. STALJIN KRVNIK…….!!!!!!!!!!

      Ti brani ubice……..pa će te ubice, na mala vrata ugurati u jevrejski Raj sa cimerom Stepincem……….Jevreji su poznati po nagrađivanju GOJA!!!!!!!!!!

      Kad pođeš u Raj, ponesi tone vijagre………ima tamo mladih koki……..a tebi od kurca……..osta, samo, kožurina!!!!!!!!!!

      Ako ne znaš……..gde je cena povoljna………pitaj Kreza…….on se hvalio da zna i kaže da je dobrog kvaliteta!!!!!!!!!

      PS: RASPOLAŽEŠ LI TI SA NEKIM PODACIMA………OSIM MANTIJAŠKOG PRDEŽA????????????????????????

      TI BI BIO DOBAR INSPEKTOR ZA UBISTVA………JEBE TI SE ZA DOKAZE I ČINJENICE!!!!!!!!!!!!!!!

     • Ала си га запрашио, ни тачке ти се не виде.
      Па ти немаш благе везе да је на целом свету било милијарду до милијардуипо становника почетком прошлог века?
      Ко то може тачно утврдити?
      Чак ни изборна комисија јер није онда постојала.
      Осим ако твој факултет Википедија Јуниверсити нема другачије податке. Не знам, јер нисам студирао на Википедији.
      Од којих становника ти поби 600 000 000 милијона људи још пре пар века???
      Мора бити да је пре 3 века на свету било 10 милијарди становника па се потаманили у твојим „руским“ књигама.
      Жене целог света су до пре 100 година рађале серијски, докле год су живе и доклегод су могле. Али од тога преживљавало само оно што лавови не поједу. Средином прошлог века само Кинези, Хинди и Исламски народи су наставили да рађају децу на исти начин, јер су им лавови и даље јели децу, а кад су се лавови цивилизовали и прерасли фазу људождерства и убијања подмлатка, Хинди, Кинези и Исламски народи се размножили ко скакавци и ускоро ће сами себе јести. Да није ГМ хране, масовно би поцркали од глади. Поготово Кинези.
      То је онај део народа који бивши људождери планирају да обавезно смакну са ове Планете.
      Успут и Тачкастог и Косовца нажалост. Мене неће, јер
      метузалеми као ја оду сами.
      Имал тога у твојим „руским“ књигама?
      Јеботе, ти си запенио белом пеном.
      Ајд сад на Википедију и тражи доказе да лупам ко Максим. Да нису и те твоје „руске“ књиге настале на Википедији?
      Не би ме изненадило. Википедија је ЦИЈА производ у основи.
      Јеботе, људи се стварно брезобразно гађају цифрама и историјом.

     • Dajte nam još gazda.........imamo još sinova..........za njihove okove

      Па ти немаш благе везе да је на целом свету било милијарду до милијардуипо становника почетком прошлог века?

      Ko je spominjao………kraj 19-og veka??????????

      Podaci instituta u Kembridžu su stari………dvadesetak godina!!!!!!!!!

      Ubijaju ih i sada……….ali ne sa mačevima, kugom i musketama……..napredovali su……..imaju mnogo savršenije metode!!!!!!!!!!!!

      PS: POŠTO TE ČINJENICE ZAMARAJU………A I SUVOPARNE SU……..NE REČE NAM………ZAVRŠI LI TI TU KNJIŽEVNOST ……..ILI TI FALE JOŠ DVA ISPITA!!!!!!!!!!

      U ROMANIMA………MOŽEŠ LAPRDATI DO ZORE……….ALI……..ČINJENICE NE PRODAJU ROMAN……..NEGO, SLADUNJAVE LAŽI………KOJE IMAJU NAMERU DA SE…….DOPADNU!!!!!!!!

      AKO JE U 19 VEKU BILO TOLIKO MALO LJUDI……..KOLIKO JE BILO U 14-om………KAD MI SKUPISMO VEĆU VOJSKU NA KOSOVU RAVNU……….NEGO ŠTO BISMO JE DANAS SKUPILI!

      LOGIKA TI RADI………S E L E K T I V N O !!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • За Косовски бој смо скупили неколико десетина хиљада Срба и дошло нам у помоћ око 10 000 Хрвата тадашњих, као и неки мањи број Европљана „ентузијаста“. Једва да смо сакупили мање од 100 000 војника. Ни Турска ергела није имала баш пуно више, али они су то били у стању да изведу на даљину, а ми у нашој авлији. Данас смо свесни да смо тада изгубили целу једну генерацију мушкараца, не баш потпуно. Срба је на Косову пољу било негде око 70-80 хиљада и зову се малтене цела једна мушка генерација. Математика ти слаба страна. Какве то везе има са милијонима, мајсторе???
      Моја логика ради сваршено у вези тих „детаља“ и нигде нема пропуста.
      Пропусти и селекција су само што пишем необавезно и без детаља као у овом коментару, али и ти детаљи које данас имамо су доста несигурни.

    • Сибирци су одлично прошли! За разлику од индијанаца, у Сибиру задржаше све своје религије и језике (око 100 језика и религија)! У Руском царству им нико није рушио светиње па је највећа заједница тибетанског будизма на свету ван Тибета и данас у Русији у Сибиру! Једини који им је рушио храмове су твоје комуњаре, мада су се највише фокусирали на православне хришћане. Што ниси поменуо Монголе, где им твоје комуњаре порушише скоро све будистичке храмове паметњаковићу. Толико о твојој непристрасности кад је комунизам у питању.

     То што бркаш католичке звери и протестантске расисте са Православљем говори само о твом незнању. У Православљу никад није било и нема насилног покрштавања! Стари Словени су прихватили Хришћанство због свог спасења и других повољности, исто ко и Грци и остали нормални народи.

     За тебе сви на овом сајту много серемо, јер ти сам то и тражиш! И поред толиког срања још увек си гладан, што значи да си нанаситан и једино што желиш је срање. Полако човече, удавићеш се у својим властитим говнима! Од кад си се појавио овде удараш контру свима и кад те је било ко питао за објашњење све што смо добили је покривање ушима тебе самог. Ти си шизофреничар, који нема са ким се није качио и кладио у десетине хиљаде евра на овом сајту. Ко зна из које лударе се јављаш.

     Кинези и хришћанство!?!? Како је теби добро!

     Косовац пусти га, видиш да је одлепуља. Не зна бре ни како се зове, час овако час онако. Ма не зна ни да пише! Ко зна зашто пише толике тачке. Можда му се руке тресу или муца кад прича. Недај Боже ником и далеко му лепа кућа!

     • Dajte nam još gazda.........imamo još sinova..........za njihove okove

      Сибирци су одлично прошли! За разлику од индијанаца, у Сибиру задржаше све своје религије и језике ………

      Ne ti Sibirci………njih preskočiše………pobiše…….. BELE RUSE……..mutacija R1a1a1a1……..koji su nosioci arijsko-slavjanske civilizacije………koji sagradiše „kineski“ zid……….braneći se od engleske invazije iz Kine……….i koji su sahranjeni u „kineskim“ piramidama……….koje Romanovi gurnuše u Kinu krajem 18-og veka……..pomerivši granicu na sever……..oko 1 000 kilometara!!!!!!!!!!!!

      OSTALA SIBIRSKA PLEMENA SU………ČOBANI………A NE NOSIOCI CIVILIZACIJE………I ONA NIKOM NISU INTERESANTNA!!!!!!!!

      ONI KOJI SU ŽIVELI…….DALEKO NA SEVERU……..PREŽIVEŠE……..NA JUGU…….ZBRISAŠE I RUSE I ČOBANE!!!!!!!!!

      Стари Словени су прихватили Хришћанство због свог спасења и других повољности, исто ко и Грци и остали нормални народи.

      STARI SLOVENI SU………IZMISLILI HRIŠĆANSTVO…….ALI RANO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      OVDE JE REČ O………KASNOM HRIŠĆANSTVU……..KOJE JE FAŠISTIČKA IDEOLOGIJA!!!!!!!!!!!!

      KOJI SI TI „STRUČNJAK“ ZA ROKEN-ROL……..KAD NE RAZLIKUJEŠ TE DVE STVARI!!!!!!!!!!!

      ROMANOVI SU……….KONTRA-REVOLUCIJA……….KOJA UBIJA RANO HRIŠĆANSTVO U SIBIRU……….I UVODI KASNO………KAO ROPSKI SISTEM………A KASNO JE PETAR PRENEO SA ZAPADA USTAVOM IZ 1721-e………I TO ZOVETE PRAVOSLAVLJEM!!!!!!!!!!

      DRUGIH REFORMI I USTAVA……..NIJE BILO ……..!!!!!!!!!!!!!!

     • Dajte nam još gazda.........imamo još sinova..........za njihove okove

      Кинези и хришћанство!?!? Како је теби добро!

      Kinezi prihvatiše delegaciju………papinu……..koju je predvodio kardinal Đordano Bruno…….Jevrej…….a koja dođe u Kinu da ih „uvede u Raj“ pokrštavanjem!!!!!!!!!!

      Posle dužeg ubeđivanja, kineski filozofi………rekoše Đordanu, da ne veruju u nevidljive bogove……..izađoše napolje, upreše prstom u Sunce i rekoše…………ono je Bog…….bio, jeste i biće!!!!!!!!!!

      KAD VI UPRETE PRSTOM U VAŠEG BOGA……..A MI GA UGLEDAMO…….ONDA ĆEMO RAZGOVARATI……..DALJE……..I ISRERAJU IH!!!!!!!!

      PO POVRATKU……..PAPA KOKNE BRUNA………POD IZGOVOROM, DA NIJE DOBRO PRIPREMIO MISIJU!!!!!!!!!!!

      NAKON TOGA…….KREĆE KOLONIZACIJA KINEZA………PODVALAMA, BOLEŠTINAMA I SILOM!!!!!!!!!

      PO ENGLESKIM PODACIMA……..UBIJENO JE OKO 250 000 000 KINEZA……..ZBOG ODBIJANJA POKRŠTAVANJA!!!!!!!!!!

      PS: NE RAZMEĆI SE NEZNANJEM………..NEGO UČI………SOMINO!!!!!!!!

     • Одавно ме није било, али је право задовољство читати како тачкастог неко растура и то онако уз осмех. Човек ти лепо објаснио да не знаш ништа а о математици тек немаш појма. И стварно већ годинама гледам како за тебе 2 и 2 није 4 него увек онолико колико си ти умислио да је, тј. како ти кад одговара. Ниси у стању ни нову фору да смислиш већ годинама, него се и даље шврљам са Еврићима. Штета што коментатор Крез каже да је у годинама. Јбг. таман кад човек нешто научи у животу остари. Али на жалост то не важи за све људе. Већина са годинама нису паметнији, него све луђи и луђи и тачкасти је класичан пример.

     • Dajte nam još gazda.........imamo još sinova..........za njihove okove

      Izvuci glavu iz popovske guzice……..kad pričaš……..ne čujem te…..!!!!!!!!!!!

      Tebi su matematiku……..učitelji predavali na kineskom………pa si sve „razumeo“……..!!!!!!!!!!

      NEPISMENA KONJINO……….IDI NA LIVADU…….UPASI NEŠTO PRE SNEGA!!!!!!!!!!

 2. Ови родноверци су анти амерички, русофилски, анти шиптарски, анти европски, анти комунистички. Све лепо Анти. Али имају једну фалинку: Антихристи. Када би били нормални анти христи, ни бригеша, али бре чим је неки хришћански празник, православни, они џаволчићи само вриште, балаве, пљују, треба ти кишобран да се заштитиш. Пљувобран.

  • Дошли дивљи и истерали питоме. Џаба се трудиш и упињеш. Имају подршку.

   • Dajte nam još gazda.........imamo još sinova..........za njihove okove

    I vas dvojica imate od mene…….po dršku…….!!!!!!!!!!

    Ako je mala……..menjajte se……..!!!!!!!!!!!

    • Где си бре инспирисани?
     Да није мене и Косовца, твој мозак би се убуђавио.
     Очо би иза хоризонта да испитује струјања звучности енергетских честица које улазе у поље излазном путањом и нестао ко магарац у магли.
     Није валда да си ти понудио „дршку“?
     Не секирам се, јер ти никада не дајеш оно што понудиш.
     Блефер.
     У, јеботе, ал ти скочио морални стандард.
     Јел ти главно убијање Сибира или Србије?
     Јел ти дршка дрвена или енергетска?
     Имаш ли нешто што је створено том дршком?
     Онај твој супарник је управо објавио низ коментара и победио те у идотлуцима. Слабо ћеш га стићи.
     Далеко је агилнији од тебе, мада му је квалитет простаклука на нижем нивоу него твој.
     Пратећи те вековима како се реинкарнираш само кад се качиш, схватио сам.
     Ти имаш комплекс куке за качење сланине у пушницу.
     Никад нисам чуо за тај комплекс, али нови болесници пристижу сваки дан.
     Каћеш ми исплатити моја два евра?
     А био си тако велики ондаК.
     Ко и твоја дршка.
     Иди сери иза твог лабораторијског хоризонта и не прогањај ме више ко зао дух. Не могу да спавам од тебе.

     • Dajte nam još gazda.........imamo još sinova..........za njihove okove

      Јел ти главно (ije) убијање Сибира или Србије?

      Srbiju su ubili katolici………..Stevica Nemanja, Pavelić i Stepinac……..to je poznato i vrapcima!!!!!!!!!!!

      Malo vas edukujem……….da čujete i nešto………što je duboko zakopano……..pa ispliva na svu muku………krvnika, koji se vama predstaviše……..kao sveci!!!!!!!!!!!!

      Što se dva evra tiče……..jednom sam ti rekao……..ali nisi pročitao……….!!!!!!

      NAIME………SVAKU TVOJU GLUPOST ĆU PLATITI PO DVA EVRA……….I KAD SKUPIŠ………1 00 EVROVA……….ŠALJEM TI NA RAČUN…….KOJI MI POŠALJEŠ!!!!!!!!

      DO SAD SI NAGURAO NA……..60 EVROVA……..JOŠ 40 PA ŠALJEM!!!!!!

      Hajde sad……..raspali………brojač SABIRA!!!!!!!!!

 3. Тачкасти, морам мало. Обрати пажњу.
  По теби, Руси су уствари Кинези и они су саградили кинески зид???
  А онда их побили Руси?
  По теби, Руси неславјани побили Русе славјане и побегли са места злочина остављајући пирамиде и кинески зид кинезима како би зајебали историју и нас убедили да Руси нису побили Русе иако ми немамо појма који Руси?
  А Руси неславјани сахрањивали своје мртве Императоре у Египту, јер им то било ту преко пута па они часком…Е, али оставили у Египту нешто што онако глупави заборавили да покупе пре саране својих велечасних и то их данас издало Тачкастом Хапло научнику. Заборавили те јебене хапло групе.
  Дакле, Руси су Фараони из Египта.
  Стварно су ти Руси са Запада били јебени када су успели да побију Русе са Истока и(Сибиријанце) и да их саране у фараонске гробнице Тутанкамона и кинеске пирамиде испод кинексог зида који је уствари Руски зид.. Поготово они Руси са Запада из Немачке, јел тако?
  У јеботе, сачувај те твоје пишљиве евре што ми нудиш за себе. Има једна смешна ствар. Ја никада нисам видео евро у стварности. Једном на слици. Така ми судбина.
  Ти их никад нећеш имати да исплатиш само 1% својих глупости, а за моје и не покушавај. Ја сам старији од тебе, то знамо, и имао сам довољно прилика да направим превише глупости кад сам био твојих година и млађи. Не би ти достајала ни Дојче банка да исплатиш моје глупости.

 4. Хапло р1р1р1р1р!!!
  БИНГО!
  Јел знаш која наука је створила испитивање порекла људи преко гена и хаплова и тих твојих савршених вики инструмената?
  Па људска, али она права и добила је неке резултатиће али ипак…
  Све је то у повоју и нема сврхе извлачити крајње закључке и озбиљна наука се и не бави њима. Али се бави Тачкасти и остали Хаплоисти научници као појединци који су развили читаву нову историјску грану науке Хаплоидног карактера. А у Хапловима све црно на бело ситним сливима исписано. Само Хаплоидни стручњаци то знају да читају.
  Е, али ти немаш појма да је ту Хапло науку прихватио и део великих ЦИЈА научника и полако ти спупта све више хаплоидних доказа, а ти свршаваш сабирајући их. Не треба теби вијагра и не кењај.. Нисам ја добар познавалац вијагре него сам као човек мајмун пробао и то али само пар пута и пре пола века, јер ја сам толико стар да рачунам све на векоб+ве, а ти ми подмећеш неко велико искуство? Нешто те сјебало док покупаваш да чукнеш испод појаса. Да ниси пре брекдауном?
  Е сад вид овако како то иде.
  Има ту неких истина али је тим оних горе споменутих научника прво годинама порадио на томе да убеди човечанство како је то све апсолутна истина(мада тако нешто не постоји, али има глупих људи који ће постатои ускоро Хапло научлници пуним срцем), па онда да крене даље.
  Шта је то даље?
  Ти ниси стигао до тог даље? Оставио си Википедију мислећи да све већ знаш и почео чак стварати своју Википедију која се зове Нуево Тачкаста Википедија.

 5. Дакле, ти ЦИЈА тимови лепо то пласирали, наравно подржани са неким научним открићима и са неким правим научницима…
  Чудо се догодило!
  Све већи број Американаца белог порекла открива да има 25% АУТОХТОНОГ гена. Односно гена тзв. Индијанаца.
  Кроз дваес година имаће 50% (а)утохтоног гена а кроз 100 до 200 година амерички бели освајач ће себе прогласити АУТОХТОНИМ становником Америке са генима и хапло групама које припадају Астецима и Инкама, а помало и Апачеросима, Сјуима и сличној „боранији“.
  Дакле, кроз пар стотина година хапло инжињери ће створити нову расу људи.
  Амерички бели конквистадорски аутохтони становник Америке.
  Нису они никог истребили него су аутохтони.
  Мора да их је јако болела историја и то што човечанство никако неће да заборави геноцид који су тамо направили и никако неће да прихвати народ који се зове „Американци“. Сматра га мешавином и то неуспелом, а базираној на геноциду.
  Зато си ти добио хапло науку да се развијаш. мајсторе али нисам имао срца да ти то кажем раније.
  А пошто си ти јако паметан, ти ћеш то све доказати да је тачно са својим Хапло групама.
  Ал су ти га увалили брава. Још само да проскичиш.
  Зато си и помешао Исток и Запад, Север и Југ. Твоја Тачкаста Википедија је у старту на подметнутим и делимично погрешним основама.
  ХАПЛО групе и гени још увек нису испитани нити наука са њима барата историјски. То је све у повоју и нема основа нити могућности да се нешто категорично тврди још увек.
  Али хоће ЦИЈА научници и Хапло Тачкасти енциклопедисти.

 6. И немо више да ми досађујеш са твојом науком. Има неке истине, али си ти ту истину побркао и на крају злоупотребио у своје „научно“ промовисање.
  Ја нисам научник, али сам нешто друго. Ја сам оно што се зове посматрач, разумеш ли? И то професионални па још успут и пензионисан у том делу, мада по некад још увек зарадим коју хиљаду долара за своје посматрање, тако да са всојим еврима уколико их имаш, можеш да урадиш слободно Оно.
  Остали, е па браћо, прашћајте ако сте били такви па све ово читали.
  Али ипак, није никоме на одмет.

  • Dajte nam još gazda.........imamo još sinova..........za njihove okove

   68 evra!!!!!!!!!!!

   Pošalji mi žiro račun………kako si počeo………sutra ću u poštu!!!!!!!!!!

   PS: Ispucao si se za……….Novu godinu i Božić……..pa lupetanjem popravljaš………kućni budžet??????????

   NEMA VEZE……..SVAKO ŽIVI OD VLASTITOG PROIZVODA……….ŠTO BI TI BIO IZUZETAK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com