Игор Војиновић
Игор Војиновић

Само комунисти у Срба мрзе свој народ и државу

Игор Војиновић

Игор Војиновић

Отворено писмо СУБНОР-у,домаћој и свјетској јавности.

СУБНОР ко носиоц лажног антифашизма и робовске традиције наставља да се обраћа јавности и да нешто захтијева!

Посљедице тиоистичког понашања и дјеловања су страшне и оставиле су дубоки крвави траг у нашем бићу. Смета им рехабилитација србских великана кнеза Павла Карађорђевића и Слободана Јовановића. Ђенерала Драгољуба Михаиловића називају злочинцем и сарадником окупатора,чак и издајником!? Кога је издао ђенерал Дража, КПЈ!? Када им то треба комуњаре се позивају на краља Петра, а самог краља мрзе највише, јер је симбол србске државности. Буне се комунисти што их ЕУ режим у Београду не слуша довољно, иако знају да се ЕУ режими широм бивше Југославије заснивају на титоизму. Настављајући Богохулну и антисрбску политику, циљ им је одржати лажну слику код омладине и тако изнутра уништити и покушај обнове србства. То раде непрекидно и нападно од 1945.год. Позивају се на некакве наше савезнике на Западу и њихову реакцију у случају рехабилитације ђенерала Михаиловића,као да одавно није јасно да ми НИКАДА нисмо имали савезнике на Западу. Знају комунисти одлично да ОУН има утврђене критеријуме за тоталитарне идеолгије (комунизам, фашизам и нацизам) и нека то мало проуче.

Ради очување истине мора се реаговати. Титоисти,ко и Усташе, Балисти, ВМРО и друге крволочне групације имају став да је фашизам својствен искључиво Србима,као и да су га Срби измислили,а све што је србско то је фашистичко. КПЈ,ВМРО и Усташе су заједнички организовали и извршили атентат на краља Александра у Марсеју 9.10.1934 год. јер је краљ био симбол Југославије.КПЈ је већ од раније била забрањена ко терористичка организација у краљевини Југославији, прво уредбом ОБЗНАНА, а потом и Законом о заштити државе. Још од оснивања 1919.у Београду КПЈ је имала антидржавни и антисрбски став. Они су имали своје идоле међу највећим злочинцима попут Лењина,  Стаљина, Тита и Черчила! КПЈ је између два свјетска рата била дио Треће интернационале (Коминтерне) чије је сједиште било у главном граду Совјетског Савеза, првој земљи комунизма.

Како је комунизам дошао тамо? Бољшевици су искористили Први свјетски рат и уз помоћ Централних сила изазвали револуцију и грађански рат у Русији 1917-1922. год и уништили Русију. Тако су сву комунисти у свијету гледали у СССР ко у своју отаџбину. Совјетска Русија је пред почетак Другог свјетског рата била сама испред Трећег рајха и Ј.В.Џ. Стаљин је урадио шта је могао. Потписан је Пакт Рибентроп-Молотов између Трећег Рајха и Совјетске Уније. Значи ,између нациста и комуниста. Он ће важити од 23.8.1939. до 22.6.1241. год, тј.до напада Нацистичке Њемачке на Совјетски Савез.Краљевина Југослвија је нападнута 6.4.1941. а КПЈ била у савезу са Нацистима. Комунисти, Хрвати, Шиптари, Мађари, Швабе и муслимани су помогли окупатопру у слому Југославије.

Ђенерал Дража није признао капитулацију и наставио је борбу. Подигао је 8.маја 1941. на Равној Гори први организовани устанак у окупираној Европи против фашизма. Одмах су организовани Војно-четнички одреди, којим ће се придружити устаничко-четнички одреди широм окупиране Југославије. Војно четнички одреди постаће ЈВуО, а Чича Дража постаје министар војни у избјегличкој влади краљевине Југославије у Лондону, гдје су иначе биле све избјегличе владе окупиране Европе, па и Влада Слободних Француза генерала Ш. ДЕ Гола. Југословенски комунисти тек послије Хитлеровог напада на СССР формирају своју пара војску,27.6.1941.год. а 4.7.1941. доносе одлуку да подигну устанак! Устанак у јулу 1941.а устанак већ траје два мјесеца. Не, не, они то не признају, они хоће револуцију и отимање власти уз промјену друштвеног система, а то не могу без грађанског рата и подршке Запада и СССР.

Највеће зло Југославије Ј.Б Тито се појављује у Београду, а на јесен 1941.год. и у српским шумама, док усташе кољу Србе по ,,НДХ,,!  Како сте подигли свој ,,устанак,, другови и другарице из СУБНОР-а? Хм, 7.јула 1941. год у Белој Цркви појавио се припити комуниста Жикица Јовановић Шпанац са бандом и пуцао мучки у 2 србска жандарма! Југославија пуна Нијемаца, Италијана, Мађара, Бугара, Усташа и Балиста, али друг Шпанац пуца у Србе. Јер су Срби непријатељи КПЈ! Е тако су почели, а још горе наставили. Ђенерал Дража, тада још пуковник, је покушао заједно са партизанима борити се против окупатора, али није ишло. Издали су комуњаре у Шапцу, у Краљеву, код Чачка, код Пљеваља, по источној Босни итд итд. Безуспјешни преговори са њиховим командатом Титом у Струганику и Брајићима. Покушаји стварања заједничке слободне територије су пропали кад су партизани почели са појединачним нападима на Четнике. Ужице ослобађају Четници, али га предају Партизанима који то вјешто злоупотребљавају. Стварају своје паралелне органе власти НОО и шире револуцију.

Грађански рат је почео нападом партизана на четнике 29.10.1941. год.у селу Каран код Ужица и то се више није могло зауставити. Чича им никада није опростио убиство артиљеријског капетана Јована Дерока код Љубића. Партизани су наставили са раздором широм Југославије и грађански рат се проширио на цијелу земљу. Најкрвавији је био у Црној Гори и Херцеговими, са познатим ,,Лијевим скретањима,,! Све вријеме рата партизани имају сарадњу са усташама и договоре с Вермахтом. То чак ни они не крију у ,,Мартовским преговорима,,1943.год. Партизанска паравојска се кретала од децембра 1941. до октобра 1944. искључиво по ,,НДХ,, и то између линија разграничења двије окупационе зоне. Партизани су побили на стотине хиљада Срба у рату и још толико послије рата. Бројни су њихови злочини, као и неморал и Богохулство. Има много тога шта би се још могло рећи, али је важно написати да је официр ,,Првог герилца Европе,, потпуковник В. Мисита са својим јадарским четничким одредом ослободио Лозницу, први ослобођени град у Европи под Трећим Рајхом и то 31.8.1941.год. а на западу су снимљена два играна филма, више радио емисија и насловних страница о чича Дражи.

Ипак, једна ствар се мора признати СУБНОР-у да је управу, а то је да ЕУ режим покушава данашње издајнике и квислинге ослободити одговорности преко рехабилитације ђен. Драже! СПО-вце и разни квази-Равногорски покрети по жељи УДБЕ и БИА форсирају Дражу ко издајника и како је то добро, тако себе оправдавају у издаји. Партизански четници Вељка Булајића данас су много опаснији по четништво и истину од самих партизана и њиховог СУБНОР!

У свако случају даме и господо ђенерал Дража је један од најсвјетлијих примјера борбе за слободу, жртве за народ и државу ка обнови светосавске монархије. Његове јединице су браниле Југославију и Србе, а непријатељу задавале и задају страх у костима. Први герилац окупиране Европе, Горски цар, Витез слободе и неумрли србски Чича!

24 коментара

 1. Комунисти у Србији су претеча данашњих либерално-грађанских издајица и ЕУ-потурица, на исти начин и једни и други бивши Срби мрзе нас Србе, на исти начин се стиде свог србског порекла и на исти начин покушавају да нас затру.
  Не може нити сме бити икаквог „националног помирења“ жртве и џелата, немамо ми Срби шта да се миримо са отпадницима, крвницима и издајицама рода, вере и Србства. Нека се и искољемо напослетку, нека нас остане само шака, као Лужичких Срба, али знаћемо ко смо и шта смо и нећемо тек тако мирно нестати у мраку.

  • ma oni rade ili za jezuite ili za masone, komunizam su preko placenika podmetali jedni drugima da preotmu kontrolu neke zemlje…
   to sto ovaj pise je stara prica, izlizana, omladina je ovde vec sjebana, uglavnom, klanjaju se ubicama, uzimaju za primer hohstaplere, a i kako ce, kada im majke kazu, „idem da glasam za Tadica jer mi je lep“ i tako sinovi nemaju volje da izadju i polome govna koja su unistila privredu po nalogu i odluci iz Pentagona br.133, po kojoj ovde ne sme da bude bolje. Koji identitet ima ovaj narod, kada se i danas pali na Ameriku i EU, dva najveca agresora i zla? O kojim srbima ovaj pise? Svesnim? pa nas nema ni 10 procenata. Ostali plitko misle, ma ja cu se snaci, ko j… sve, potajno se nadaju da odu o neku od gore navedenih policijskih drzava pa zato nece ovde ni da rade, cuvaju snagu i znanje da uloze za naciste. I ne krivim ih, posle direktnog signala Tadica „nama u vladi ne trebaju strucnjaci, ne bi razumeli zasto sjebavamo privredu i zemlju, ne vide vise ciljeve“ (ciljeve George Sorosa)

 2. Комунисти су као и Турци велико зло које је задесило Србију!
  Најтрагичније је што су и део народа залудели својим болесним идејама и што су нам упропастили државу и извршили удар на Православље,то јест на наш национални идентитет, а сада државу вуку у тоталну пропаст.
  Срби су и поред свега опстали и опстаће и Срби и Православље то треба да им буде јасно!
  Долазе неке нове генерације које знају истину и које неће дозволити превару и понижење!
  Молитвама Светих Предака наших и уз Божју помоћ отрешћемо их се!
  Срби морају да се дозову памети и Србија мора да се врати на путеве старе славе,на пут који су водили наши Свети Немањићи!
  Србија – Светосавска монархија!

  • o kojim ti generacijama pricas? drogiranim, u Audiju na video igrama…i molitvama? pa koliko je tih generacija izaslo na protest onog petka kada su Ameri pucali u zene i decu na kosovu? nije nas bilo niti 100 !!! U Chicagu je uhapseno 45, tuca trajala 3 dana protiv policije samo zbog sastanka Nato! I od Amera smo gori. Koji put slave kada mirno gledate kako identitet nestaje, sliva se po planu u ne postojanje, ucenama, nametanjem medija i vlasti, rasturanjem privrede, probudi se covece!

   • Пре свега не треба генерализовати. Нисмо сви дрогирани,пијани и залуђени глупостима. Слажем се,јесте део омладине је такав али нисмо сви. Нажалост,национално свесна омладина је у мањини али мислим да нас има довољно да преокренемо ситуацију. Ми морамо добрим да се боримо против зла,зло се злом победити не може!
    Ако смо нападнути имамо право да се бранимо!
    Да бранимо своју земљу,своју веру Православну Светосавску од насртаја екуменистичке јереси,да бранимо свој национални идентитет!
    Морамо пре свега да се сложимо јер само слога Србина спашава!
    Ако будемо несложни и разједињени нећемо успети,пропашћемо.
    Али ако се сложимо око правих ствари успећемо,јер ми нећемо туђе ми хоћемо само своје и ништа више.

   • Према мом личном искуству у комуникацији са младим генерацијама стање је много боље него, рецимо прије 20, 30 .. година. Њихово размишљање о националном идентитету иде на боље. Истина има ту пратеће појаве да дио младих на другој страни превише абсорбују западњачко али то не мора да значи да су на комуњарској линији или поготово антисрпској. А што се тиче дрогираних генерација управо је то болест дијела младих које су произашле из породица са комунистичком идеологијом. Најдрастичнија дезорјентација је управо код таквих гдје су стекли комунистичку и титоистичку породичну едукацију. Лично сам се увјерио на више случајева у непосредном окружењу. Ондје гдје је породично васпитање проткано православљем ситуација је чиста. Будући да се вјера (још увијек недовољно брзо) враћа међу Србе даје наду да ће српска самосвијест очврснути. А горњи текст и апел на јавност да препознају проблем у цјелости подржавам

 3. Kakav ideolosko obojen i pun proizvoljnosti tekst.
  Dobro se zna ko se borio u ratu-najednoj strani Partizani a na drugoj Nemci,Italijani ,Madjari,Bugari i domaci saradnici okupatora-Ustase,Cetnici,balisti,Handzar divizija…!
  Svi ovi neprijatelji su danas preobuceni u „Demokrate“,EU i NATO entuzijaste !

  • Gde li si ti isao u osnovnu skolu?Trazi od ucitelja da ti vrati pare.

  • vidis da je narod slep, svi ti daju negativno, ne kapiraju da je rat slucajno bio kod nas zbog pogodne situacije i terena, ovi se i dalje pale na komuniste, cetnike…sve unapred rezirano spolja a mi nikada i nismo mogli da uticemo na nesto. I taj rat nije bio za nas ili protiv nas, vec ko ce da kontrolise ove teritorije, jezuiti ili masoni, masoni su ubili i Obrenovica i postavili masona Karadjordjevica, Jezuiti sada imaju Putina…useljavaju masovno katolicizam u masonsku Ameriku. Ovi clanci i citaoci gube energiju na gluposti, ne shvataju da je veci protest protiv NATO bio u Chicagu, nego u Beogradu, pretproslog petka, kada su pucali na zene i decu na kosovu.

   • Aleksandar Jovanović

    Da li se odnekud znamo ?
    Upotrebiš deset istina da bi plasirao neistinu:“Jezuiti sada imaju Putina“
    Ipak,ohrabruje diletantizam tvoj i instruktora ti.

  • Раде Јовићевић

   Данашње демократе, либерали, европејци, су биолошки и идеолошки потомци Брпзових подрепаша или некадашњи службеници титоизма: Мићуновић, Драшковић, Л. Перовић, Ч. Јовановић, В. Пешић, Ј. Капичић, Б. Тадић, Н. Чанак, …списак је подужи!

   • Bez obzira na ideologiju za mene su izdajnici oni koji saradjuju sa okupatorom moje zemlje pa bilo to da su „zuti“ sada sa Tadicem na celu ili cetnici i ustase u 2.sv. ratu !

    • Ненад Стојковић

     па доста података има (укључујући и писане) да су управо комунисти били ти који су сарађивали са окупатором,што се мене лично тиче ти комунисти су ми деди отели кућу,посао и никад није добио пензију.био је жандар за време краља.поред свих осталих сатанистичких обележја које мораш признати и нису својствени Србима покушали су (и даље покушавају као што се види из свега око нас) да убију и веру у Бога и љубав према роду своме.неће да се деси.ако ниси прочитао текст и ако не знаш историју пробај да нађеш негде на интернету барем сада то није тешко,па да не правиш такве катастрофалне грешке кад кажеш да су четници ти који хоће у нато,еу,јел то стварно није у реду.као што рекох деду су ми ошурили комунисти а прадеда је оставио кости негде у гудурама проклетија.ајде сада праштај ако сам те увредио ниеј била намера.срдачан поздрав за све људе добре воље на планети.СВЕТА СЛОГА СРБИНА СПАСАВА

 4. Комунизам је зло! Старија сестра демократије…

 5. Zlo ili ne zlo… Ne poznajem nikoga ko je ziveo bolje u bilo koje drugo vreme sem u vreme komunizma… Doneo je komunizam i neke negativne posledice (a koje vreme – sistem nije?). To moze da govori samo zakleti monarhista. A ni monarhija bas nije bilo sjajno doba koliko se secam prabakinih prica. Svako moze da vuce na svoju stranu ili 100 ljudi – 100 cudi… Samo trebali bi da se slazemo a ne da vodimo 10000 ideologija – tako necemo bas nista postici. Monarhija je zastareo sistem hteli vi to da priznate ili ne! Kralj danas moze da bude nesto kao drzavna maskota i nista vise od toga – samo sumnjam da vi to zelite.

 6. Aleksandar Jovanović

  Da li sam pogrešio što ne čitah dalje od naslova ?
  Neću znati.
  Duboko verujem da su od komunista samo gori antikomunisti.
  Jesu li ti Dinkić,Tadić i Čeda komunisti?

  Ovaj tekst ću da shvatim kao osvetu lošeg đaka.

 7. Замундије

  Какве глупости се данас у Србији причају против тзв „комуниста“. Уместо да се види суштина (да је Тито и титоисти проводио БРИТАНСКИ колонијални програм распарчавања Југославије-Србије) код нас се причају такви будаласти митови о тобожњим масонима језуитима и комунистичкој завери. Е па господо острашћена, понашање западних пијуна у СФРЈ не говори ништа о валидности социјалистичке идеје, и да господа нису професионални антикомунисти брзо би ово схватили.

 8. Комунизам се брзо изродио од покрета који је промовисао социјалну правду у покрет који се безскрупулозно борио за голу власт. Ретки су изузеци као што је Фидел Кастро.

 9. СВАКА ТИ ЈЕ НА МЈЕСТУ ИГОРЕ.Турци нас нису оволико уназадили за ПЕТ СТОТИНА година зулума, колико су СРБСКЕ КОМУНИСТИЧКЕ СПОДОБЕ од 1945 године па на овамо.
  Нико се није примио на комунизам као Срби док су сви остали (муслимани, хрвати итд)комунизам искористили као средство за затирање свега СРБСКОГ.

 10. U svetu hara jedna strašna bolest koja se zove antikomunistički rak. Dvadeset vek je obeležen velikom borbom između dobra i zla, između levice i desnice. Prvi svetski imperijalistički rat je pored sukoba kapitalističkih imperija u punom naponu moći u borbi za nacionalnu prevlast na granicama, u regionima i na političkoj sceni, imao i za cilj biološko očišćenje njihovih kapitalističkih društava od „zatrovane“ omladine levičarskim idejama, i ta nemilosrdna borba za imperijalističke ciljeve uništavala je mladost kao nosice progresa koji je vladao idejama Evrope. Levica je bila veoma snažna koja je dobila snažan impuls pobedom građana nad reakcionarnim carskim režimom u carskoj Rusiji. Tim slobodarskim idejama levice zahvaćen je svet, a Evropa u celini. Ideja je da se stvara novo društvo bez klasa, eksploatacije i
  nepravde, koje se zove komunustičko besklasno društvo, za koje se
  borilo milionsko obespravljeno radništvo i seljaštvo protiv
  tiranske vlasti okovano reakcionarnim bogatašima i verskim sektama
  i crkvenim klerom, koji nisu dali promene i podrškom strašnom
  desničarskom sistemu izrodilo i strašan evrofašizam, koji je
  podržavao alave nacionalne kapitaliste evropskih nacija i njihove
  feudalno-kapitalističke antinarodne sisteme. Rat je počeo u Španskoj socijalističkoj revoluciji, u koju je revolucionare podržao
  ceo slobodan svet, pa čak i progresivni ljudi robovlasničke Amerika
  i progresivni ljudi feudalne evrope. Naravno, taj slobodarski rat
  protiv nepravde, klasne eksploacije i ljudske obespravljenosti i ropstva podržali su pravoslavni Rusi, Belorusi i Srbi i mnogi drugi
  progresivni ljudi Evrope. Ta snažna revolucionarna antiklasna,
  antiiperijalistička i antiklasna borba stvorila je strašan otpor reakcionarne evropske desnice koja je izrodila nacional fašizam, pre
  svega u Nemačkoj, Francuskoj i Italiji, koji je pod velom zaštite nacionalnih interesa stvorio nacional fašizam u licu ostrašćenih
  fašista, u tobože zaštite nacionalnih interesa, au jedinstvenoj koaliciji nisu služili svojim narodima nego fašističkim imperijama,
  pre svega Nemačke, da bi sačuvali svoje reacionarne antinarodne pozicije. Taj fašizam su pobedili pravoslavni Rusi, Belorusi i Srbi,
  pre svega kao i ostali pravoslavni narodi i drugi progresivni ljudi
  Evrope. Prvi ešelon evrofašizma je pobeđen. Fašizam je pobedila je
  evropska levica koja je stvorila novi svet u celini. Ceo svet je
  preoblikovan, mnogi narodi su krenuli sopstvenim putevima razvoja
  koiji se zove put socijalizma, karakterističan za svaki narod ponaosob. Socijalizam postaje svetski proces. Za njegovo suzbijanje likvidirano je preko sedam miliona levočara u robovlasničkoj americi, a u feudalnoj TZV V. Britaniji im se nezna broja. Iscenirano je oko 60.000 veštačkih antikomunističkih procesa sa stračnom antikomunističkom propagandom. Pobednici evrofašizma se sudaraju sa drugim ešelonom fašista angloameričkom koalicijom na čelu sa Papom, koji u besomučnom hladnom ratu finansiraju i organizuju antijugoslovenska i antiruske katolike i protivnike, pre svega hitlerovu koaliciju i katolike, da bi pod
  vidom antikomunizma razbili pravoslavne državne zajednice i zaustavile progresivne sisteme u Evropi i celom svetu. Sa cilje
  da kolonizuju ceo svet i da stvore novi tzv svetski poredak
  zasnovan sa tri osnovne institucije PROFIT, SILU i VERU. Trajni
  profit angloameričke koalicije sa pravom da pljačka ceo svet, sa
  jedinstvenom rimokatoličkom verom i nato paktom. Naravno svi
  gospodari svojih nacionalnih antinarodnih birokratija.

  • Тираде, тираде и тираде, мој Слободане. Све си побркао, измјешао све у један лонац па затим засолио својом памећу. Стрпао си „хуманитарну револуционарну борбу“ са костима милиона српских жртава, бајно бескласно комунистичко друштво са распадом Југославије и СССР-а, побркао си бабе и жабе, економију са фалсификованом историографијом, комунистичку идеологију са библијом, ….. Ако желиш да сазнаш праву истину служи се правим историјским аргументима, непристрасно, као што то ради истински истраживач. Прави аналитичари се не служе емоцијама, идеолошком носталгјом и политичком пристрасношћу. Да би заиста нешто вриједно написао и објавио требаш бити озбиљан и са одговорношћу потурити свој образ на јавним коментарима. Препоручујем ти да будеш искрен и кажеш оно што мислиш: „Ја сам агитатор комунистичке идеологије и борићу се за то док сам жив.“ Признаћу твој став и пожелити срећну будућност.
   Овако са лупетањем одлуташ у недефинисане глупости да ти се озбиљни људи смију.

 11. Gospodine, ja sam proživeo težak i radan, ali i lep život, u slobodi, pravdi, jednakosti, socijalističkoj Jugoslaviji. Upravo onakav, kakav je narod stvorio, izgradio svoju zemlju, u slozi i jedinstvu, pun vere u bolje sutra. Ostao je bez toga sutra. Pao je u ropstvo. Narod ste ukinuli, imate građane i argumente koje ste pokupili sa smetlišta istorije i argumente katoličko-kapitalističke imperije Zapada, koje meni podturate da ih uvažim i da zanemarim sopstveni proživljeni život i uverenja koja sam u njemu sticao. Hvala lepo, spavjte sa Vašim snovima o tužnoj prošlosti, očito je da ste Vi jedan od težih bolesnika koji boluje od teške bolesti koja se zove ANTIKOMUNISTČKI RAK. Moj lek, koji iznosim žrtvama lažne propagande, Vama ne može pomoći, jer Vi ste dežurni čuvar bolesti.

 12. ЛЕПО СИ ТО РЕКАО БРАТЕ ДА КОМУНИСТИ САМО НЕ ВОЛЕ СРБЕ И КОМУНИСТИ У СРБИЈИ КОЈИ СЕ КРИЈУ ПОД ИМЕНА СРБИН . НЕМОЖ КОМУНИСТА БИТИ СРБИН ЈЕР ЈЕ АНТИХРИСТ ЈЕР КАД НЕ ВОЛИ БОГА КАКО ЧЕ ДА ВОЛИ СРБИНА КАДСЕ ЗАВЕТОВАО СВЕРОМ У БОГА СЛОБОДА ИЛИ СМРТ А ОН ЈЕ ПРОТИВ ТОГА ПА ЕВО ТИ ФОРМУЛА КОМУНИСТА.

  • Изгледа ипак да је ракија боља од Бога. Кажу да ракија узме памет па врати, а Бог узету памет не враћа. Оволико написане будалаштине на једном месту нисам одавно прочитао – НИГДЕ. Свим овим текстовима може се ставити заједнички наслов: ХАЈДЕ СРБИ, ШТА ЧЕКАТЕ, ПОЧНИТЕ ВЕЋ ЈЕДНОМ ДА СЕ МЕЂУСОБНО УБИЈАТЕ И ИСТРЕБЉУЈЕТЕ. НАДНАСЛОВ, ПОДНАСЛОВ И МЕЂУНАСЛОВИ НИСУ ПОТРЕБНИ. БРУКА И СРАМОТА. НАЦИОНАЛНА, НАРАВНО.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Скандалозно ћутање: Тирана повезује Улцињ и Рашку област, а у Подгорици мук

Изјава  Реџепа Хотија да евентуална подела Косова не би била могућа без ...

(Фото: Вебтрибуне.рс)

„Осећа се приближавање и дисање антихриста … после ових картица стављаће жиг!“

Поштовани читаоци, доносимо вам превод разговора са чувеним сверуским старцем, Кирилом (Павловим) ...