(фото:НСПМ)

Српски пакет решења за КиМ: брашно, уље, шећер, паштета и улошци

Заиста не знам да ли се сви Вулини буде у исто време али очигледно онај који први отвори очи отвори и уста па пробеседи мало али квалитетно глу…овај, принципијелно и одважно!

Како је само, понављам не знам који Вулин по реду, одбрусио: „Немамо шта да преговарамо о већ испреговараном и не треба нам никакав амерички пакет решења за Косово и Метохију- имамо наш!“

Тако је, бре, мајсторе, шта има више да се преговара о издаји, јел то лепо потписано, оверено, запечаћено крвљу…покланих Срба коалицијом са оном ђавољом фукаром Харадинајем и тачка!

Јел председник лепо поделио у директном преносу из Лапљег села онолке овце, краве, козе, тракторе и ресто магле напаћеном народу чиме је јасно ставио до знања: докле се чује мекет српских коза дотле је и Србија, и то је црвена линија испод које нећемо ићи, а ако се нека коза и провуче испод ње влада ће учинити све да јој осигура безбедност на вековном огњишту, односно, ражњу у њеном случају!

Јел председник такође најавио да ће у априлу изаћи са пакетом решења које нуди Србија, па је и раније испунио своје обећање поделивши пакете пред изборе у којима се налазило трајно решење за питање свете српске земље: брашно, уље, шећер, паштете с његовим ликом, хигијенски улошци (због родне равноправности добили су их и мушкарци) и још толико тога што је јасно ставило до знања међународној заједници и народу Србије да овдашња власт никада неће признати Косово као „државу“, опет, и да нема ко шта да утрчава с пакетима мимо поменутих, нарочито не те мутиводе и жетеоци светских неприлика- Американци, којима овде није дозвољено да се понашају као колонисти већ искључиво као домаћини, а разлика је суштинска!

Нема, бре, више уступака- или ће Рамуш формирати Заједницу српских општина (ЗСО) и капитулирати пред званичним Београдом који је јасно, гласно, пркосно и поносно рекао: „Србија се никада неће одрећи Косова и Метохије, већ само оног дела по којем су Немањићи бесправно и без икакве грађевинске дозволе зидали како им је шта пало на памет, и тек оног дела Србља који тврдоглаво одбија да напусти енклаве чувајући корен, колевку и гроб иако им је и у централној Србији омогућено да живе и осећају се као у енклавама, а ако буду баш толико носталгични власт ће им обезбедити ваучере у вредности од 5000 динара за наручивање песама с Косова и Метохије у кафанама, уколико се у њима експлицитно не помиње жал за огњиштем већ одушевљење због принципијелности и куражи Александра Вучића да светињу не да ни по цену да у Европску унију не уђемо ни за 30 година иако смо на прагу да тамо будемо већ за 28!

 

Дакле, нема преговора и предаје, баш као што Вулин каза, и заиста уколико Харадинај не одобри формирање ЗСО која ће имати апсолутну власт над кућним саветима, добро, делом кућних савета и сама именовати поштаре на својој територији- Српска листа мора да обори владу, или да барем одбруси Рамушу: „Ми ти више не чистимо ципеле и масирамо табане док не формираш СЗО и тачка! Добро, ово за табане повлачимо али за ципеле остаје!“

Речју, Србија има свој пакет и туђи нам не треба јер најскупља српска реч: паштета није на продају, док замена уложака за тоалет папир долази у обзир.

Вулине, свака част, заиста, нема шта да се преговара о испреговараном!

Тике- тике- тачке- нема више враћке, што би деца рекла!

Није издаја аматерска партија шаха па да буде: „Е, могу ли да вратим потез?!“

Такнуто- макнуто: ми смо наш пакет дали, не требају нам туђа решења за свету српску земљу, брашно, уље, шећер, паштету и наравно улошке!

А, с тим што су Немањићи брљали по Косову и Метохији Србија нема ништа!

Мислим, има, решила би она то лако само да јој дозволе једно вече, два багера и десетак ликова под фантомкама, али…

 

 

 

Михаило Меденица/Два у један

4 коментара

  1. Nema kad narod da cita ovo, nije zaludan, trci da skupi racune i ucestvuje u nagradnoj igri velikog faraona, pobise se za koverte, a kamoli nece za secer, brasno, pastete, ulje i, naravno, uloske!

  2. @_____________________I PAMTERS KOJI VODJA KORISTI.NARAVNO SA NJEGOVOM“KOPILANSKOM NJUSKOM,SIPTARSKOJ.

  3. Лепо си ово написао. А сад уради нешто конкретно против пакета. Потпиши Народну резолуцију.

  4. @…potpisujem a I clan sam udruzenja,“veterana“…!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Србија данас)

Земља мојих предака, моја земља и земља мојих синова је једна те иста земља!

Статус Косова и Метохије (КиМ), у формално-правном смислу, једино је јасно и ...

(Фото: Принтскрин)

ВучкО-ЛенД: Кад опстанак Заједнице општина у оквиру „Косова“ постане важнији од опстанка КиМ у Србији

КАД НАМ ЈЕ НА ЧЕЛУ ДРЖАВЕ ВЕШТИ „СЕЦИКЕСА“- ОНДА НАРОД МОРА НА ...